מק' קונפרנס : הפועל ב"ש - אא"ק אתונה, ה', 31.7, 21:00
Re: מק' קונפרנס : הפועל ב"ש - אא"ק אתונה, ה', 31.7, 21:00
לדעתי אנחנו עם 10% סיכוי להפעלה ואפילו פחות אם מגעים לפנדלים
לדעתי אנחנו ב40% סיכוי להעפיל.
אם מגיעים להארכה היכוי עובר את ה50 לכיוון ה60%
פנדלים זה חוזר ל50 - 50
חאלס עם הפסימיות
אם מגיעים להארכה היכוי עובר את ה50 לכיוון ה60%
פנדלים זה חוזר ל50 - 50
חאלס עם הפסימיות
רק אהבה תנצח...
מאוד מאמין בקבוצה אבל לצערי אנחנו עדיין לא נראים מוכנים בשלב הזה, אין משחק שאנחנו לא עושים איזו שטות שעולה לנו ביוקר, אם זה איזה אדום מטומטם או איזה נגיחה לידיים של השוער שהודף לרשת.
בסיטואציה כזאת קשה לעבור יריבה כמו אתונה שעוד תעשה התאמות, לצערי לא רואה אותנו יוצאים עם רשת נקייה. הלוואי ואני טועה.
בכל מקרה מאמין שיהיו לנו את הדקות שלנו, נצטרך להגיע אליהן הרבה יותר ישירים וחדים. העיניים נשואות למשולש שלנו במרכז השדה, הרבה תלוי בהם.
בסיטואציה כזאת קשה לעבור יריבה כמו אתונה שעוד תעשה התאמות, לצערי לא רואה אותנו יוצאים עם רשת נקייה. הלוואי ואני טועה.
בכל מקרה מאמין שיהיו לנו את הדקות שלנו, נצטרך להגיע אליהן הרבה יותר ישירים וחדים. העיניים נשואות למשולש שלנו במרכז השדה, הרבה תלוי בהם.
במקרה הכי גרוע זה 70-30
פסימיות לא תתרום
פסימיות לא תתרום
מציע להחזיר את הקבוצה לארץ,מיותר.
שחקני המפתח למשחק הפעם:
1. זלטאנוביץ- היכולת שלו לסיים מצב אחד ברשת חשובה מתמיד לאור העובדה שקשה לי לראות אחרים מגיעים כל כך קרוב לשער.
2. אליאסי- כפי שאמרתי במשחק הקודם ולצערי צדקתי, הריכוז שלו ינצח או יפסיד לנו את המשחק.
1. זלטאנוביץ- היכולת שלו לסיים מצב אחד ברשת חשובה מתמיד לאור העובדה שקשה לי לראות אחרים מגיעים כל כך קרוב לשער.
2. אליאסי- כפי שאמרתי במשחק הקודם ולצערי צדקתי, הריכוז שלו ינצח או יפסיד לנו את המשחק.
הייתי מוסיף את קינגס וביטון כי מי ימסור לאיגור?
מצב ההתקפה רע, אבל עדיין המפתח זה ההגנה.
כל עוד אנחנו במרחק של גול הכל יכול לקרות. גם מדיפלקשן מזליקי אפשר לשים שער.
אם נעשה שטוויות ונספוג זה כמובן יהפוך להרבה יותר קשה.
הלוואי וזה יהיה ערב שהכל יתחבר.
כל עוד אנחנו במרחק של גול הכל יכול לקרות. גם מדיפלקשן מזליקי אפשר לשים שער.
אם נעשה שטוויות ונספוג זה כמובן יהפוך להרבה יותר קשה.
הלוואי וזה יהיה ערב שהכל יתחבר.
קוזוק:
״זו יריבה לא פשוטה אבל בשביל לעבור שלבים באירופה צריך להתעלות ואנחנו רוצים לעבור שלבים. ניתחנו המון השבוע טקטית את היתרונות והחסרונות שלנו, אם נעשה את הדברים נכון ונוסיף להם המון המון תשוקה אני מאמין שאפשר לעשות את זה״
״שמנו הרבה דגש על ההתנהגות שלנו בנייחים גם בהגנה וגם בהתקפה וגם ספציפית על היתרונות של אא״ק ולאן היא לוקחת את הנייחים שלה, זה אחד הדברים הטקטיים שדיברנו עליהם״
״לא הייתי אומר שיש לחץ אחרי ההדחה, יש הרבה אחריות.
רצינו להיות היום במקום אחר ואנחנו אלה שהביאו את הקבוצה למקום הזה ואנחנו אלה שנצטרך לקחת אותה קדימה״
״אין ספק שלוקאס שחקן משמעותי אבל התואר הזה לא מספיק, הוא יצטרך גם מחר לבוא ולעשות את ההבדל, יש הרבה שחקנים שצריכים לעשות את ההבדל מהמשחק הראשון כדי שיהיה לנו מה למכור״
״יש לנו עוד התלבטויות לגבי המערך והפרסונות שיעלו לשחק, אני אצטרך לקבל החלטות שיתנו לנו יתרון ויכולת לעבור את המשחק הזה״
״זו יריבה לא פשוטה אבל בשביל לעבור שלבים באירופה צריך להתעלות ואנחנו רוצים לעבור שלבים. ניתחנו המון השבוע טקטית את היתרונות והחסרונות שלנו, אם נעשה את הדברים נכון ונוסיף להם המון המון תשוקה אני מאמין שאפשר לעשות את זה״
״שמנו הרבה דגש על ההתנהגות שלנו בנייחים גם בהגנה וגם בהתקפה וגם ספציפית על היתרונות של אא״ק ולאן היא לוקחת את הנייחים שלה, זה אחד הדברים הטקטיים שדיברנו עליהם״
״לא הייתי אומר שיש לחץ אחרי ההדחה, יש הרבה אחריות.
רצינו להיות היום במקום אחר ואנחנו אלה שהביאו את הקבוצה למקום הזה ואנחנו אלה שנצטרך לקחת אותה קדימה״
״אין ספק שלוקאס שחקן משמעותי אבל התואר הזה לא מספיק, הוא יצטרך גם מחר לבוא ולעשות את ההבדל, יש הרבה שחקנים שצריכים לעשות את ההבדל מהמשחק הראשון כדי שיהיה לנו מה למכור״
״יש לנו עוד התלבטויות לגבי המערך והפרסונות שיעלו לשחק, אני אצטרך לקבל החלטות שיתנו לנו יתרון ויכולת לעבור את המשחק הזה״