זה כל המערכת לצד חוסר מזל של מלחמה ופציעות.
אם היינו מקבלים הגרלות קלות אז היינו מצליחים לסחוב עד שלבים מאוחרים יותר כי רואים שבסה"כ כן משחקים בסדר גמור ויש טביעת אצבע של מאמן.
מסכים.
קמפיין היה עקום גם בגלל דברים שלא תלויים בנו.
הפציעה של קינגס בהכנה ופספוס המשחק הראשון מול לבסקי.
אחר כך העייפות במשחק השני תודות להתאחדות ואלוף האלופים.
צריך גם מזל באירופה ולא היה לנו אפילו קצת השנה.
שמינית הכוס "המלאה" - לפחות לא נסבול את המיליארד טיסות המתישות למשחקי בית וחוץ בשלב בתים. זה אמור לתת לנו יתרון קטן במאבק על האליפות.
לוקח לנו זמן להתניע, אולי ציפו שכנעאן יביא משהו , השחקן הכי טוב בליגה והכי פריך
אין ספק שחייבים חיזוק . בליגה יהיה טוב כי לא תפגוש קבוצות כאלה ממושמעות וטקטיות
להתניע מה אחי? רק לבעוט לשער ביקשנו. זהו.
תפסידו, הכל טוב. אבל תנו לשוער שלהם לזנק פעם-פעמיים.
מה זה? ומה זה החילוף של סימנטוב?
נערך לאחרונה על ידי שמעון א ב 31 יולי 2025, 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל לא ציפינו להדחה כל כך מוקדמת בטח שיש לנו אירופאית.
הדחה נטו על קוזוך שחשב שהלחץ הגבוה שלו יניב פירות , ומנגד גם לבסקי וגם אאק עשו שיעורי בית וביתר ספר שניטרלו את ונטורה והעיפו כדורים שלא נלחץ אותם בכלל ובקושי היה לנו מענה לזה.
לא חושב שהשיטה נכשלה. בסוף ספגנו שני גולים בארבעה משחקים ותמיד היינו קרובים.
בסוף נפלנו על איכות בחלק ההתקפי. יכול להיות שקנגוואה היה מצליח לסחוב אותנו עם יכולת שיא אבל גם הוא לא הגיע.
לא חושב שהשיטה נכשלה. בסוף ספגנו שני גולים בארבעה משחקים ותמיד היינו קרובים.
בסוף נפלנו על איכות בחלק ההתקפי. יכול להיות שקנגוואה היה מצליח לסחוב אותנו עם יכולת שיא אבל גם הוא לא הגיע.
איך השיטה לא נכשלה.
אנחנו בנויים על לחץ גבוה וגם היוונים וגם הבולגרים לא נתנו לזה לקרות ותמיד העיפו כדורים קדימה.
לא היה שיטה אחרת לזה, ניסינו שיטה לשחק על גאנח אבל הילד אוהב לחרמן את הכדור לפני שהוא מחליט מה לעשות.
רוצים לעשות קריעה כי עפנו מול קבוצה עם פי 3 תקציב בלי בית? בכיף
לא אחי. חלילה קריעה. עוד בהגרלה הראשונה ידעתי שבתים באירופה לא נעשה העונה.
אבל אנחנו קבוצה מצויינת. שעשתה עונה אדירה. ציפיתי להיות יותר טוב ממה שראינו ב 4 משחקים.
וחילוף כמו של סימנטוב בכלל משאיר אותי המום. מה זה?
למה נלחמנו על רועי לוי? הבקיע איזה 7 גולים בליגת העל, בישולים. שחקן קו אמיתי. בדיוק מה שהיה חסר לנו היום.
אחי, אף אחד פה לא מתבעס שעפנו מול קבוצה כמו אאק אתונה. אנחנו מתבעסים בגלל הדרך שעפנו. עם התקפה של תורג'מן, סימן טוב, אחמד ואיילון אלמוג אתה לא עובר גם את בני ריינה. מאמן צריך לשאול את עצמו מה עבר לו בראש שהוא הגיע למצב שהוא מסיים ככה משחק הכי חשוב באירופה
לא אחי. חלילה קריעה. עוד בהגרלה הראשונה ידעתי שבתים באירופה לא נעשה העונה.
אבל אנחנו קבוצה מצויינת. שעשתה עונה אדירה. ציפיתי להיות יותר טוב ממה שראינו ב 4 משחקים.
וחילוף כמו של סימנטוב בכלל משאיר אותי המום. מה זה?
למה נלחמנו על רועי לוי? הבקיע איזה 7 גולים בליגת העל, בישולים. שחקן קו אמיתי. בדיוק מה שהיה חסר לנו היום.
תשמע אני גם מבואס.
אין לי הסבר לגבי סימנטוב. הזיה. חוץ מזה הגענו בסגל שמאוד לא מספיק להתמודדיות האלה. הפציעה של חמודי גם לא הוסיפה.
עכשיו יתחילו כל הרחשים על קינגס ולוקאס וזה בכלל יהיה סיוט.
לא קשור קריעה. מותר לבקר את שיטת המשחק ולהרגיש פספוס. גם אני לא הבנתי את החילוף הזה של סימנטוב כשיש את רועי לוי. לדעתי גם גנאח לא היה צריך לצאת , כי עם כל הכעס שלי על מזמוז הכדור שלו, הוא שיחק כדורגל היום בהתקפה שלנו. מקווה מאוד שמה שעובר על קינגס זו באמת רק פציעה ולא דברים אחרים.
אני רואה את היוונים מתראיינים עם חזה נפוח בלי להבין מילה ממה שאומרים ואוכל את הלב.
לא חשבתי שנגיע לדקה 70 במרחק שער מהארכה ובגלל זה הבאסה.
אפשר להפסיד ותאכלס הגיע לנו לחטוף גם היום לפחות שניים שלושה שערים אבל ראבאק להכניס את סימן טוב שכבר הגעת כל כך קרוב