שהוא נכשל היום בניהול המשחק לא אומר שהוא לא צודק. המשחק היום היה כבוי לגמרי - בעיקר ההתקפי
רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
אתם מצפים ממאמן לקסמים עם ספסל של ליגה לאומית?
כל עוד לא הביאו חיזוק משמעותי זה היה צפוי שלא נעבור.
יש גבול כמה מאמן יכול להוציא מאחמד ואלמוגים למיניהם.
מה שכן אני מצפה ממנו ליותר זה לשנות קצת בתוך המגרש,
אתה רואה כבר כמה פעמים שסוגרים את ונטורה אישית, תחשוב על דרך לשחרר אותו,
תבוא לזה מוכן מראש איך משחררים את ונטורה. גם אם זה אומר שמחליפים עמדות כדי לבלבל והוא יעלה גבוה יותר וקנגווה יירד לנהל/אליאל.
הוא חייב להביא קצת יותר רעיונות למציאת פתרונות. אי אפשר להסתמך רק על חילופים בטח כשהספסל בינוני כזה ובטח שהחילופים הם לרוב אותה עמדה על עמדה.
הוא צריך להביא משהו שונה קצת ואחר, למדו אותנו. למדו לסגור את ונטורה וקינגס, למדו שגנאח וביטון נכנסים לאמצע. כדי לגוון נהיה חייבים להביא אגפים חדשים, מהירים וקטלניים.
כל עוד לא הביאו חיזוק משמעותי זה היה צפוי שלא נעבור.
יש גבול כמה מאמן יכול להוציא מאחמד ואלמוגים למיניהם.
מה שכן אני מצפה ממנו ליותר זה לשנות קצת בתוך המגרש,
אתה רואה כבר כמה פעמים שסוגרים את ונטורה אישית, תחשוב על דרך לשחרר אותו,
תבוא לזה מוכן מראש איך משחררים את ונטורה. גם אם זה אומר שמחליפים עמדות כדי לבלבל והוא יעלה גבוה יותר וקנגווה יירד לנהל/אליאל.
הוא חייב להביא קצת יותר רעיונות למציאת פתרונות. אי אפשר להסתמך רק על חילופים בטח כשהספסל בינוני כזה ובטח שהחילופים הם לרוב אותה עמדה על עמדה.
הוא צריך להביא משהו שונה קצת ואחר, למדו אותנו. למדו לסגור את ונטורה וקינגס, למדו שגנאח וביטון נכנסים לאמצע. כדי לגוון נהיה חייבים להביא אגפים חדשים, מהירים וקטלניים.
שום קסמים ושום עיניינים, אל תעשו מאיתנו אהבלים בסדר?
יש לך על הספסל את רועי לוי,סאבובו,אפילו גריטה
מה קשור סימנטוב? באיזה קטע הבוסר הזה מקבל דקות במשחק הכי חשוב?
זה למה אני יכול להשתגע על מאמנים,חושבים המציאו את הכדורגל.
בן אדם נותן עונה לפנתיאון ומחרבן אותה במאני טיים,לא תקין בכלל.
רעיונות,בלבולי ביצים וקשקושים, אתמול היה צריך דקה 60 לעשות אול אין.
מה זה היה מדנה אם היינו מקבלים גול?
אמרתי מראש חייב לוותר על הטקטי בשביל לשים גול.
יש לך על הספסל את רועי לוי,סאבובו,אפילו גריטה
מה קשור סימנטוב? באיזה קטע הבוסר הזה מקבל דקות במשחק הכי חשוב?
זה למה אני יכול להשתגע על מאמנים,חושבים המציאו את הכדורגל.
בן אדם נותן עונה לפנתיאון ומחרבן אותה במאני טיים,לא תקין בכלל.
רעיונות,בלבולי ביצים וקשקושים, אתמול היה צריך דקה 60 לעשות אול אין.
מה זה היה מדנה אם היינו מקבלים גול?
אמרתי מראש חייב לוותר על הטקטי בשביל לשים גול.
בדיוק.
מדברים לי על ספסל שיש שם את ויטור, לוי, סאבובו שהוא זר שהוא החתים, לופז, גריטה שהוא חלוץ זר עם מסה שהחתים.
קוז'וך בניהול משחק מחפיר, לא פחות.
שיחק לידיים של היריבות בכל המשחקים.
הם ידעו מצוין לעמוד נמוך, לסגור את לוקאס ולתת לנו להתמסר למוות מבלי לייצר כמעט מצבים.
ולחצו על הבטן הרכה שזה האתלטיות של ההגנה במעברים.
איך המאמן הגיב לזה?
0 תגובה. המשיך באותה שבלונה שוב ושוב, וניהל סגל בצורה מחפירה כשסיים בעצמו את המשחק הכי חשוב עם התקפה של ליגה א'.
מרתיח.
ועוד אחרי זה מדבר על תשוקה. זיוני שכל למכביר.
לא היה חסר לב.
היה חסר מאמן חכם שמשנה, שעושה התאמות. היה חסר פרופילים של חיזוק שהקבוצה נואשת אליהם.
מדברים לי על ספסל שיש שם את ויטור, לוי, סאבובו שהוא זר שהוא החתים, לופז, גריטה שהוא חלוץ זר עם מסה שהחתים.
קוז'וך בניהול משחק מחפיר, לא פחות.
שיחק לידיים של היריבות בכל המשחקים.
הם ידעו מצוין לעמוד נמוך, לסגור את לוקאס ולתת לנו להתמסר למוות מבלי לייצר כמעט מצבים.
ולחצו על הבטן הרכה שזה האתלטיות של ההגנה במעברים.
איך המאמן הגיב לזה?
0 תגובה. המשיך באותה שבלונה שוב ושוב, וניהל סגל בצורה מחפירה כשסיים בעצמו את המשחק הכי חשוב עם התקפה של ליגה א'.
מרתיח.
ועוד אחרי זה מדבר על תשוקה. זיוני שכל למכביר.
לא היה חסר לב.
היה חסר מאמן חכם שמשנה, שעושה התאמות. היה חסר פרופילים של חיזוק שהקבוצה נואשת אליהם.
ועוד משהו קטן, הוא לא ילמד מזה.
אני לא סתם קורא לו טהרן, הוא מהאנשים שמעדיפים למות יפים מאשר לחיות מכוערים.
אין לו יכולת לצערי לדעת מתי להגיד inef, ולעשות התאמות. ראינו את זה בלבסקי שכבר הובלנו ממהלך אישי וזרקנו את זה לפח, ראינו את זה אתמול וראינו את זה בעונה שעברה בליגה בכמה משחקים.
לי עדיין יושב המשחק בטרנר מול מכבי שהשוונו ל2-2 מקרן בסוף.
זה משחק שהוא עוד דוגמא קלאסית לקבעון של המאמן הזה.
עלה ברעיון אמיץ של ללחוץ עם 2 המגינים את הבלמים הצדדיים ב3 הבלמים של מכבי, דבר שיצר לנו סכנות באגפים בעיקר בצד שמאל שלנו פעם אחר פעם שבנס לא שילמנו על זה מוקדם יותר.
עשה 1-0 ממהלך אישי ענק של קינגס, ובמקום לשנות, לסגור את הסכנה בצד ימין של מכבי, לצאת מהסיטואציה שמתאימה להם שאנחנו בפוזשן גבוה ולתת להם להתברבר למוות וללחוץ בנקודות נכונות כדי לסיים את המשחק בניצחון 20 דקות לסוף - המשיך באותה שיטה וחטף מאותו אזור שכולם ידעו שהוא סכנה מועדת.
עם החלטה נכונה שם וניצחון במשחק הזה - אנחנו אלופים בוודאות.
אין, זה לא קורה, ולצערי אני בספק רב אם יקרה.
מאמן מצוין אבל זה הורס לו המון.
בכר הצליח די מהר לעשות את הסוויץ' הזה, לרן זה לא קרה. הלוואי וזה יקרה. כי אם יקרה, הוא יהיה מאמן שיביא גם תארים.
אם לא, אני בספק.
אין לו יכולת לצערי לדעת מתי להגיד inef, ולעשות התאמות. ראינו את זה בלבסקי שכבר הובלנו ממהלך אישי וזרקנו את זה לפח, ראינו את זה אתמול וראינו את זה בעונה שעברה בליגה בכמה משחקים.
עלה ברעיון אמיץ של ללחוץ עם 2 המגינים את הבלמים הצדדיים ב3 הבלמים של מכבי, דבר שיצר לנו סכנות באגפים בעיקר בצד שמאל שלנו פעם אחר פעם שבנס לא שילמנו על זה מוקדם יותר.
עשה 1-0 ממהלך אישי ענק של קינגס, ובמקום לשנות, לסגור את הסכנה בצד ימין של מכבי, לצאת מהסיטואציה שמתאימה להם שאנחנו בפוזשן גבוה ולתת להם להתברבר למוות וללחוץ בנקודות נכונות כדי לסיים את המשחק בניצחון 20 דקות לסוף - המשיך באותה שיטה וחטף מאותו אזור שכולם ידעו שהוא סכנה מועדת.
בכר הצליח די מהר לעשות את הסוויץ' הזה, לרן זה לא קרה. הלוואי וזה יקרה. כי אם יקרה, הוא יהיה מאמן שיביא גם תארים.
אם לא, אני בספק.
בכר הצליח לעשות סוויץ׳? אחד המאמנים הטובים והמקובעים אי פעם.yossi כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 08:56ועוד משהו קטן, הוא לא ילמד מזה.
אם לא, אני בספק.
הצליח.
גם הוא בהתחלה בא עם פוזה שמי שלא מתאמן חזק לא יפתח, וכולם זוכרים לו ד היום את המשחק מול עכו עם טוני בספסל.
עשה סוויץ' מהר מאוד והבין מצוין לאן הגיע.
אין לי ספק בלי לדעת מי זה סאבובו, שכאשר נראה אותו נסכים בפה מלא שהוא עדיף מסימן טוב. סימן טוב עלה כי הוא יותר 'אפוי', 'טקטי' ושאר קשקושים.
גם באליפות השלישית זיהה שראדי שפך מנוע ושינה שיטה והביא אליפות.
זה משהו שרן הנוכחי לא מסוגל לו.
לבכר יש את הדפקות שלו, בעיקר שהוא פתאום מפסיק להאמין בקישור.
אבל אני לא זוכר ממנו קבעון לתוכנית משחק, אי שימוש בספסל, וגם כשלא הולך כלום עושה חילוף ראשון דקה 75.
לבכר היה ספסל אינסופי עם שחקני A ליסט.yossi כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 09:30הצליח.
גם הוא בהתחלה בא עם פוזה שמי שלא מתאמן חזק לא יפתח, וכולם זוכרים לו ד היום את המשחק מול עכו עם טוני בספסל.
עשה סוויץ' מהר מאוד והבין מצוין לאן הגיע.
אין לי ספק בלי לדעת מי זה סאבובו, שכאשר נראה אותו נסכים בפה מלא שהוא עדיף מסימן טוב. סימן טוב עלה כי הוא יותר 'אפוי', 'טקטי' ושאר קשקושים.
גם באליפות השלישית זיהה שראדי שפך מנוע ושינה שיטה והביא אליפות.
זה משהו שרן הנוכחי לא מסוגל לו.
לבכר יש את הדפקות שלו, בעיקר שהוא פתאום מפסיק להאמין בקישור.
אבל אני לא זוכר ממנו קבעון לתוכנית משחק, אי שימוש בספסל, וגם כשלא הולך כלום עושה חילוף ראשון דקה 75.
רן לא חף מביקורת, אבל הוא המאמן הטוב בליגה והלוואי אלונה תצא בהודעה שהאריכו לו את החוזה לעוד שתי עונות.
- ForeverRed
הוא סוג של פרה קדושה ועושים לו פה יותר מדי הנחות.
אני רתחתי עליו בחצי השני של העונה הקודמת.
במו ידיו חירבן אליפות וכן, אני יודע שגם הביא אותנו לשם.
לקח לי באמת זמן להירגע ועד שזה קרה, הגיעו תצוגות האימון המחפירות האלה באירופה ששמות חותמת על כך שהאיש לא מסוגל להשתנות ולהתאים את עצמו לסיטואציות.
יותר מדי החלטות שאוהד ממוצע רואה מקילומטר והוא לא.
הקיבעון שלו זה דבר שלא נתקלתי בו. אי אפשר לבוא לכל מגרש, בכל מזג אוויר ולשחק את אותו כדורגל.
אי אפשר להאמין עד המוות בצדקת הדרך שלך, גם כשהתוצאות מראות בבירור שאתה טועה.
עוד פס ועוד מסירה. מניעים כדור כמו בתקופה שהרצנו בדיחות על מכבי. זה לא עובד באירופה. כל הדיוט מבין שחסרה מהירות, שצריך לשנות סגנון. כולם מבינים ועדיין ממשיכים לשחק את אותה שבלונה עם אותו כדורגל ולהביא את אותם שחקנים שלא יספקו לקבוצה את הגיוון שהיא נואשת אליו, אם בכלל מביאים.
והכי גרוע שבסוף, במקום לעשות בדק בית מדברים על לב, נשמה ותשוקה. נו באמת. זה מזכיר לי את ה״בעזרת השם ננצח״. כאדם מסורתי, נורא צורמות לי האמירות האלה.
לא, מר קוזוך. לא בעזרת השם תנצח. בעזרתך תנצח, והשם יעזור לך. אף אחד לא יעזור למי שלא עוזר לעצמו.
אני רתחתי עליו בחצי השני של העונה הקודמת.
במו ידיו חירבן אליפות וכן, אני יודע שגם הביא אותנו לשם.
לקח לי באמת זמן להירגע ועד שזה קרה, הגיעו תצוגות האימון המחפירות האלה באירופה ששמות חותמת על כך שהאיש לא מסוגל להשתנות ולהתאים את עצמו לסיטואציות.
יותר מדי החלטות שאוהד ממוצע רואה מקילומטר והוא לא.
הקיבעון שלו זה דבר שלא נתקלתי בו. אי אפשר לבוא לכל מגרש, בכל מזג אוויר ולשחק את אותו כדורגל.
אי אפשר להאמין עד המוות בצדקת הדרך שלך, גם כשהתוצאות מראות בבירור שאתה טועה.
עוד פס ועוד מסירה. מניעים כדור כמו בתקופה שהרצנו בדיחות על מכבי. זה לא עובד באירופה. כל הדיוט מבין שחסרה מהירות, שצריך לשנות סגנון. כולם מבינים ועדיין ממשיכים לשחק את אותה שבלונה עם אותו כדורגל ולהביא את אותם שחקנים שלא יספקו לקבוצה את הגיוון שהיא נואשת אליו, אם בכלל מביאים.
והכי גרוע שבסוף, במקום לעשות בדק בית מדברים על לב, נשמה ותשוקה. נו באמת. זה מזכיר לי את ה״בעזרת השם ננצח״. כאדם מסורתי, נורא צורמות לי האמירות האלה.
לא, מר קוזוך. לא בעזרת השם תנצח. בעזרתך תנצח, והשם יעזור לך. אף אחד לא יעזור למי שלא עוזר לעצמו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אחלה קוז'וך. מאמן מצוין לא אומר מאמן מושלם. כולם טועים.
יש מי שמחכה לו בפינה כבר שנה ואגר מלא תסכול וחרא להוציא. שנתיים שיחקנו אנטי כדורגל עם ברדה ולא כתבו *בשנתיים* מה שכתבו בתגובה אחת על קוז'וך.
מנתחים כל מילה שלו כמו איזה אובססיבים.
נשפוט אותו בעיקר בליגה. אירופה זה חשוב ומאוד אבל בסוף הליגה זה הדבר האמיתי כי אנחנו רואים שדרך האליפות מגיעים בקלילות לשלב בתים.
יש לו מה לתקן ומגיע לו חיזוק של *מינימום* 2 זרים טובים בלי עזיבות. שיוכיח שהוא מסוגל לקחת את האליפות.
יש מי שמחכה לו בפינה כבר שנה ואגר מלא תסכול וחרא להוציא. שנתיים שיחקנו אנטי כדורגל עם ברדה ולא כתבו *בשנתיים* מה שכתבו בתגובה אחת על קוז'וך.
נשפוט אותו בעיקר בליגה. אירופה זה חשוב ומאוד אבל בסוף הליגה זה הדבר האמיתי כי אנחנו רואים שדרך האליפות מגיעים בקלילות לשלב בתים.
יש לו מה לתקן ומגיע לו חיזוק של *מינימום* 2 זרים טובים בלי עזיבות. שיוכיח שהוא מסוגל לקחת את האליפות.
אף אחד לא מחכה לו בשום פינה מספיק כבר. אנשים מעלים נקודות אצל קוז׳וק כבעייתיות ובצדק מוחלט, כדאי להתייחס לנקודה במקום להגיד אבל ברדה כאילו יש קשר בין השנייםMelikson24 כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 11:17אחלה קוז'וך. מאמן מצוין לא אומר מאמן מושלם. כולם טועים.
בסוף שורה תחתונה בטווח הארוך השיטה של לבוא לשחק כדורגל בכל מגרש תביא הצלחות.
עם קצת יותר איכות בהתקפה היינו לוקחים אליפות וגם עוברים את לבסקי.
לא שמנו גול ארבעה משחקים למרות ששיחקנו יחסית בסדר וזה משהו שחייבים לטפל בו.
עם קצת יותר איכות בהתקפה היינו לוקחים אליפות וגם עוברים את לבסקי.
לא שמנו גול ארבעה משחקים למרות ששיחקנו יחסית בסדר וזה משהו שחייבים לטפל בו.
גם קלופ ופפ רחוקים מלהיות מושלמים. ברמת ליגת העל המאמנים הכי מצליחים פה לאחרונה היו בכר וכנראה איביץ' ולשניהם יש לא מעט חסרונות.
כן הוא מקובע אבל בסוף השיטה שלו עובדת ואני לא רואה איך אפשר להתווכח על זה. תראו מה הוא מוציא מחומר השחקנים הנוכחי, זה היה צריך להיגמר בדאבל בעונה שעברה.
גם במשחקים באירופה, הצליחו לצמצם פערים מול יריבה איכותית. המפגשים הוכרעו על הבעיות בהתקפה ופנדלים.
לצערנו כרגיל עם הפועל ב"ש, מאמין שהקבוצה שתהיה בספטמבר זאת לא הקבוצה שאנחנו רואים עכשיו.
תוסיפו לקוזוק כלים כמו כנעאן, זרים בהגנה ובהתקפה וזאת קבוצה שונה לגמרי.
איך בעונה הבאה מגיעים מוכנים לאירופה? צריך לדייק ברכש הזר עד כמה שאפשר ואולי לחשוב על מנהל טכני שיתווך בין ההנהלה לצוות המקצועי כדי לקדם תהליכים. אם על רכש אפשר לתרץ, זה נניח שגריטה עדיין בסגל פחות עובר בגרון כשברור לכולם שהוא עוזב מפברואר. זה קרה גם עם ארתור בעונה שעברה.
כן הוא מקובע אבל בסוף השיטה שלו עובדת ואני לא רואה איך אפשר להתווכח על זה. תראו מה הוא מוציא מחומר השחקנים הנוכחי, זה היה צריך להיגמר בדאבל בעונה שעברה.
גם במשחקים באירופה, הצליחו לצמצם פערים מול יריבה איכותית. המפגשים הוכרעו על הבעיות בהתקפה ופנדלים.
לצערנו כרגיל עם הפועל ב"ש, מאמין שהקבוצה שתהיה בספטמבר זאת לא הקבוצה שאנחנו רואים עכשיו.
תוסיפו לקוזוק כלים כמו כנעאן, זרים בהגנה ובהתקפה וזאת קבוצה שונה לגמרי.
איך בעונה הבאה מגיעים מוכנים לאירופה? צריך לדייק ברכש הזר עד כמה שאפשר ואולי לחשוב על מנהל טכני שיתווך בין ההנהלה לצוות המקצועי כדי לקדם תהליכים. אם על רכש אפשר לתרץ, זה נניח שגריטה עדיין בסגל פחות עובר בגרון כשברור לכולם שהוא עוזב מפברואר. זה קרה גם עם ארתור בעונה שעברה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש משהו אחד שאתם שוכחים, שיחקנו מול שתי קבוצות איכותיות וטובות ועדיין לא נפלנו מהן, הבעיה הייתה בחלק ההתקפי ובפנדלים ככה שהשיטה לא הייתה הבעיה אלא זה שלא הצלחנו התקפית וכאן זה גם בעיה של רן אבל לבוא ולהגיד שרק בגללו אין אירופה זה שטויות, היה לנו מזל נאחס בהגרלות אבל רק להזכיר לכם איך הודחנו עם ברק בכר בעונת 2018-19? 5-0 מול דינאמו זאגרב ו2-2 בגומלין, ו3-1 ו0-0 מול אנורתוסיס ככה ושיחקנו בלי טרנר, ככה שבואו נכיר בעובדה שבלי טרנר הסיכוי שלנו להפיל מול יריבות כאלו לא גדול ובסוף הודחנו על דברים קטנים מאוד ולא משהו אקוטי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!