חמודי אמור להוסיף ואפילו הרבה אבל זה לא פותר את הבעיה הכי גדולה והיא באגפים ואולי בשפיץ.
רועי לוי יכול לעזור לשדרג את קו ימין. לא יודע כמה יתנו לו לשחק על חשבון מזרחי.
מי שרוצה לצקצק שיצקצק
לדעתי עושים איתו תהליך חכם ונכון שישרת אותנו בהמשך.
ההגרלה הנוחה והכושר של שחקני ההתקפה ייצר מצב שאין צורך באף אחד שיגיע עם תווית מפוצצת וצורך להצדיק בכח.
בעונה יש עוד 30+ משחקים, שיתחזק גופנית ומנטלית ויגיע להיות שחקן ההתקפה המבריק שהוא מסוגל להיות.
אני מאמין בו.
מי שרוצה לצקצק שיצקצק
ההגרלה הנוחה והכושר של שחקני ההתקפה ייצר מצב שאין צורך באף אחד שיגיע עם תווית מפוצצת וצורך להצדיק בכח.
בעונה יש עוד 30+ משחקים, שיתחזק גופנית ומנטלית ויגיע להיות שחקן ההתקפה המבריק שהוא מסוגל להיות.
אני מאמין בו.
כנ״ל. ואגב, זה לא חדש שרן אוהב לבשל את השחקנים שהוא מאמין בהם על אש קטנה.
מי שרוצה לצקצק שיצקצק
אני מאמין בו.
כמה אני מקווה שאתה צודק, אני חושש שימשיך להיות לא כשיר ברוב המשחקים...
מי שרוצה לצקצק שיצקצק
אני מאמין בו.
אחד השחקנים המסוכנים ביותר בכדורגל הישראלי ליד השער.
כשהוא כשיר ונכנס לזון אין ספק שהוא שחקן נהדר.
אבל בשביל להציג כאלו מספרים גם הלאה הוא צריך לשחק ובינתיים זה לא ממש קורה.
דרך אגב - עפ"י נתוני ויקיפדיה שיחק 7 עונות באשדוד וכבש 33 שערים. יוצא שבשש העונות שקדמו לאחרונה כבש 16 שערים, ממוצע של פחות מ-3 שערים לעונה. לא עקבתי באופן הדוק אחריו ואחרי אשדוד בעבר, אבל האם זה נובע מבעית כשירות או בעיה ביכולת (או משתיהן?)?
למרות הבישול אתמול, לחשוב שבצד שמאל משחק חמודי (בכושר) ולא גנאח גורם לי צמרמורת בכל הגוף.
אני דווקא אוהב שבצד שמאל משלים את ביטון שחקן קו אמיתי שמרווח את המשחק. אם לגנאח היו כוח מתפרץ ותנועה זה היה מושלם.
לא יודע איך זה יעבוד עם כנעאן שהוא שחקן אמצע בתכונות.
את הדקות שהוא קיבל בטרנר פחות אהבתי. ההצמדה שלו לקו די סירסה אותו.
בעניין הכשירות, אפשר לבנות תהליכים מפה עד ללונדון.
בסוף השחקן חוזר ומרגיש כאבים או נפצע שוב וכל הרעיונות הולכים לפח. זה לא ילד שעלה מהנוער. זו הרוטינה שלו לאורך כל השנים האחרונות. בעיה פיזיולוגית. מספרים שהחסיר המון אימונים לאורך השבוע כדי לשמור על כשירות למשחקים. ספק כמה זה פתיר. נקווה שאיכשהו יצליחו.