אמיר גנאח
Re: אמיר גנאח
פתח במספיק משחקים גדולים, לא יכול להיות שהוא עדיין לא נתן כלום.
לא אומר לשחרר או להשאיל... אבל אם מתפחלצים פה בכל פעם שאחמד פותח, אז גנאח צריך לקבל תגובה דומה.
כרגע מההרכב הוא מסוגל לתרום רק מול קבוצות שמגיעות להתבטל. חייב להגיע זר כשהאופציה השנייה היא כנעאן בשמאל.
לא אומר לשחרר או להשאיל... אבל אם מתפחלצים פה בכל פעם שאחמד פותח, אז גנאח צריך לקבל תגובה דומה.
כרגע מההרכב הוא מסוגל לתרום רק מול קבוצות שמגיעות להתבטל. חייב להגיע זר כשהאופציה השנייה היא כנעאן בשמאל.
הביקורת כלפי אחמד/גנאח לא הכי במקום כי כן יש תמימות דעים שחייבים להביא זר לשמאל. אני לא חושב שיש פה אחד שיטען שגנאח מספיק טוב להיות שחקן הרכב פה נכון להיוםהפועלעולה כתב: ↑11 יולי 2025, 16:54פתח במספיק משחקים גדולים, לא יכול להיות שהוא עדיין לא נתן כלום.
גלעד קצב: ״אמיר גנאח זה שם שמאוד אוהבים ב-mls, יש בו התעניינות״.
מקווה שלא נעשה פה את אותה טעות של מדמון, מוכר בלי לחשוב פעמיים לכל המרבה במחיר.
יש את סאבובו, יש מקום לעוד זרים ולא יזיק למועדון מקור הכנסה אחרי ההדחה המוקדמת ולאור הרצון לשמור את ונטורה וקאנגווה שהם היחידים שיכולים להניב הכנסה משמעותית.
יש את סאבובו, יש מקום לעוד זרים ולא יזיק למועדון מקור הכנסה אחרי ההדחה המוקדמת ולאור הרצון לשמור את ונטורה וקאנגווה שהם היחידים שיכולים להניב הכנסה משמעותית.
לכל המרבה? חלאסItay כתב: ↑12 אוגוסט 2025, 11:33גלעד קצב: ״אמיר גנאח זה שם שמאוד אוהבים ב-mls, יש בו התעניינות״.
עוקץ 3 מיליון לפחות
אחלה גנאח
לא מבין מה אתם רוצים
לא מבין מה אתם רוצים
- ForeverRed
אמרתי מהרגע הראשון, אם מחפשים מקורות מימון, למכור את גנאח זה צעד מתבקש הרבה לפני שחושבים בגזרה של לוקאס וקינגס. אבל אני בכלל לא בטוח שאנחנו שם, וזה בכל מקרה צריך להיות תמורת המחיר הנכון.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בסכום הנכון(בעיני זה 3+) אני מוכר.
קבוצה צריכה לדעת לעשות גם מכירות. בלי מכירות איכותיות שום מועדון לא התקדם קדימה.
קבוצה צריכה לדעת לעשות גם מכירות. בלי מכירות איכותיות שום מועדון לא התקדם קדימה.
חד משמעית. בפרט שלא מדובר על נזק מקצועי גדול מדי.Melikson24 כתב: ↑12 אוגוסט 2025, 11:58בסכום הנכון(בעיני זה 3+) אני מוכר.
היינו גיבורים גדולים כשחשבנו שנקבל 3 ו-4 מיליון על שחקנים כמו מדמון ואקולטסה, היום כשיש הצעה מכובדת להפועל ב״ש על שחקנים שהם לא עוגן מקצועי או איזה כישרון יוצא דופן היא צריכה למכור.
אם יש לנו היום אפשרות לחתוך מהסגל שחקנים כמו גאנח ואלמוג ולהכניס באמצעותם לכיס בסביבות ה-8-9 מיליון ש״ח זה משהו שאסור לפספס.
יש מי ש-24/7 מלין על ההתנהלות של המועדון בחלון, מי שחושב ששנתיים בלי אירופה ובלי מכירות רציניות יעברו כאילו כלום מתבלבל, יש גבול לכמה אלונה תביא מהבית (והיא עדיין הוציאה המון גם הקיץ).
אם יש לנו היום אפשרות לחתוך מהסגל שחקנים כמו גאנח ואלמוג ולהכניס באמצעותם לכיס בסביבות ה-8-9 מיליון ש״ח זה משהו שאסור לפספס.
יש מי ש-24/7 מלין על ההתנהלות של המועדון בחלון, מי שחושב ששנתיים בלי אירופה ובלי מכירות רציניות יעברו כאילו כלום מתבלבל, יש גבול לכמה אלונה תביא מהבית (והיא עדיין הוציאה המון גם הקיץ).
+1Melikson24 כתב: ↑12 אוגוסט 2025, 11:58בסכום הנכון(בעיני זה 3+) אני מוכר.
כפי שאני רואה את הדברים ולצערי אין לנו מה להציע לגנאח מבחינה של שיפור מקצועי ולכן אם יש צדיק שנותן 3+ אורז אותו יפה
תשחרר במיליון?Itay כתב: ↑12 אוגוסט 2025, 12:16היינו גיבורים גדולים כשחשבנו שנקבל 3 ו-4 מיליון על שחקנים כמו מדמון ואקולטסה, היום כשיש הצעה מכובדת להפועל ב״ש על שחקנים שהם לא עוגן מקצועי או איזה כישרון יוצא דופן היא צריכה למכור.
יש כסף בmls
אם לא תדרוש גבוה לא תקבל כלןם