ULTRASOUTH
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: ULTRASOUTH
הם לא "אוהדים". הם מתיימרים לדבר בשם כל אוהדי הפועל באר שבע.
אם הם מכניסים אותנו שוב לעימותים שלא קשורים לכדורגל והפועל באר שבע אז רצוי שהקהל ידע מזה כי לחלק גדול נמאס מזה אחרי המכה בשנה שעברה.
אני מתנער מהם מבחינתי הם לא מייצגים את הקהל שלנו יותר ואני הפסקתי לתרום להם בעקבות כך.
אם הם מכניסים אותנו שוב לעימותים שלא קשורים לכדורגל והפועל באר שבע אז רצוי שהקהל ידע מזה כי לחלק גדול נמאס מזה אחרי המכה בשנה שעברה.
אני מתנער מהם מבחינתי הם לא מייצגים את הקהל שלנו יותר ואני הפסקתי לתרום להם בעקבות כך.
דור, אם לא הובן, מחפשים אותנו, את הכדורגל הישראלי, את הפועל באר שבע. לתת כלים לחורשי רעתנו זה לא רעיון טוב. לפעמים צריך לדעת להוריד את הראש ולתת למשב הרוח לעבור ולא להשתין נגד הרוח.
תהיה בטוח שהקהל של הפועל באר שבע לא ירעיד את אמות הסיפים עם שלט במשחק גביע הטוטו. בסוף המקום של הדבר הזה להשפיע הוא קטן עד לא קיים (מה גם שאיתנו או בלעדינו הלחץ להרחיק את ישראל קיים באותה עוצמה)
- Melikson24
בהתאחדות לכדורגל לא אהבו את שלט הביקורת על אופ״א?
נציגי ההתאחדות פנו לתובע שיבחן העמדה לדין.
אם זה קורה זו בושה וחרפה!
וסרמיליה בטלגרם
https://t.me/vasermilya
תמשיכו לדפוק את המועדון בשביל איזה מאבק מדומיין. מטומטמים.
וסרמיליה בטלגרם
- dardasmiley
לקפל לקפל לקפל
ארגון שהורס לקבוצה יותר משמועיל לה.
עסוקים בלהראות שהם יותר ימניים מבן גביר ועל הדרך שורפים את המועדון.
אפס סבלנות אליהם אחרי שנה שעברה.
מילא אם היו מגבים את הפעולות שלהם בתצוגות עידןד יוצאות דופן, אבל גם עסוקים כל היום בחרא ביציע, גם אין כמעט תפאורות (בטח לא ברמה שהורגלנו אליה) וגם מזיקים לקבוצה.
הביתה!
מילא אם היו מגבים את הפעולות שלהם בתצוגות עידןד יוצאות דופן, אבל גם עסוקים כל היום בחרא ביציע, גם אין כמעט תפאורות (בטח לא ברמה שהורגלנו אליה) וגם מזיקים לקבוצה.
הביתה!
עוד סיבה למה זה טמטוםMelikson24 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 08:54בהתאחדות לכדורגל לא אהבו את שלט הביקורת על אופ״א?
וסרמיליה בטלגרם
ראבאק מחפשים אותנו בנרות ולא יהססו לדפוק, התחילו באלוף האלופים, המשיכו באדום מומצא אתמול שהשופט לא קנה( אגב בטח לא ישפוט יותר העונה) ועכשיו השלט....
- ForeverRed
1+dardasmiley כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 09:27לקפל לקפל לקפל
הביתה!
חבורה של כרותי אונה שנלחמים בטחנות רוח.
תמיד שמים את עצמם מעל המועדון.
כמה אליפויות הם עוד צריכים לקחת לך כדי שתפסיק לתת להם גב על עוור?
אחרי הנזק הבלתי הפיך שהם עשו שנה שעברה היה מצופה מהם להתנהג כמו הסבתות מהאגודה למען החייל לפחות 5 שנים קדימה.
בצדקMelikson24 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 08:54בהתאחדות לכדורגל לא אהבו את שלט הביקורת על אופ״א?
וסרמיליה בטלגרם
הכדורגל הישראלי בסכנה ממשית.
כל הזמן מפעילים לחצים עליהם להרחיק את ישראל.
ההתאחדות רוצה להראות לאופ"א שהיא נגד דברים כאלה ומטפלת ביד קשה.
ועכשיו יש אחלה הזדמנות שזה אלונה ובאר שבע.
אנחנו הולכים לקבל זרנוק.
- Melikson24
צריך להבין שאלה ניצנים מהסוג של לה פמיליה. מכניסים חרא לתוך המועדון ופוגעים בו ללא שום קשר לכדורגל. זה דבר שלא מתקבל ואם זה לא ייעצר כאן זה רק יחמיר.
צריך להיות קו מאוד ברור - מה שפוגע במועדון ולא קשור אלינו בכלל - מחוץ למגרש.
אם כבר מחפשים מאבקים שיאבקו בהתאחדות שמתעמרת במועדון בלי הפסקה. בנושא הזה הם עם הראש עמוק בתחת.
צריך להיות קו מאוד ברור - מה שפוגע במועדון ולא קשור אלינו בכלל - מחוץ למגרש.
אם כבר מחפשים מאבקים שיאבקו בהתאחדות שמתעמרת במועדון בלי הפסקה. בנושא הזה הם עם הראש עמוק בתחת.
הם ממש לא מקבלים ממני גב על עיוור ויש לי המון ביקורת על הארגון (ואני גם משמיע אותה ישירות לאוזניים שלהם כשאני מרגיש שצריך), אני פשוט מאמין שחופש ביטוי לא קיים רק כשנוח וזאת הדעה ״הנכונה״.
לא מייצג את הקהל? יכול להיות. תרימו קמפיין, תקימו ארגון אחר עם אג׳נדה אחרת ושלטים אחרים. ושלא תיקחו את זה לא נכון כי הטון שלי לא מזלזל אלא באמת יכול להיות שיילכו אחריכם הרבה יותר אנשים. רק תהיו אקטיביים.
אני לא אקים ארגון מתחרה וכנראה שאף אחד פה בפורום.dor69 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:06הם ממש לא מקבלים ממני גב על עיוור ויש לי המון ביקורת על הארגון (ואני גם משמיע אותה ישירות לאוזניים שלהם כשאני מרגיש שצריך), אני פשוט מאמין שחופש ביטוי לא קיים רק כשנוח וזאת הדעה ״הנכונה״.
לא מייצג את הקהל? יכול להיות. תרימו קמפיין, תקימו ארגון אחר עם אג׳נדה אחרת ושלטים אחרים. ושלא תיקחו את זה לא נכון כי הטון שלי לא מזלזל אלא באמת יכול להיות שיילכו אחריכם הרבה יותר אנשים. רק תהיו אקטיביים.
הארגון הנוכחי שרוף אצלי. לעולם לא אתרום להם שקל.
מצופה מארגון שגרם לנזק בלתי הפיך לעתיד המועדון שלכל הפחות יוריד פרופיל עם השטויות האלה.
אין שום קשר לחופש הביטוי, אני את הלשמוע את אוהדי הקבוצות האחרות תופחים לנו על השכם ל10 דקות ולאכול את הזבביר מיציתי עונה שעברה.
אני לא מנסה לשכנע אותך בצדקת דרך, גם אני לא בטוח שזה היה רעיון חכם, בכל אופן לא בנוסח הזה. אני גם לא אלחם בטענת ״לא תורם להם שקל״ - זאת זכותך המלאה.ReDo כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:11אני לא אקים ארגון מתחרה וכנראה שאף אחד פה בפורום.
הארגון הנוכחי שרוף אצלי. לעולם לא אתרום להם שקל.
מצופה מארגון שגרם לנזק בלתי הפיך לעתיד המועדון שלכל הפחות יוריד פרופיל עם השטויות האלה.
אין שום קשר לחופש הביטוי, אני את הלשמוע את אוהדי הקבוצות האחרות תופחים לנו על השכם ל10 דקות ולאכול את הזבביר מיציתי עונה שעברה.
אני כן יכול להגיד לך ולעמוד מאחורי זה שאף אחד שם לא עושה דברים בשביל טפיחה על השכם מאוהדי קבוצות אחרות. וכן בטח שיש קשר לחופש ביטוי, אנחנו מדינה חופשית למקרה ששכחת. בדיוק כמו שאם זה לא על דעת חלק הקהל החלק הזה יכול גם לעשות פעולות שכן על דעתו
מה הקשר חופש ביטוי?dor69 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:18אני לא מנסה לשכנע אותך בצדקת דרך, גם אני לא בטוח שזה היה רעיון חכם, בכל אופן לא בנוסח הזה. אני גם לא אלחם בטענת ״לא תורם להם שקל״ - זאת זכותך המלאה.
אני כן יכול להגיד לך ולעמוד מאחורי זה שאף אחד שם לא עושה דברים בשביל טפיחה על השכם מאוהדי קבוצות אחרות. וכן בטח שיש קשר לחופש ביטוי, אנחנו מדינה חופשית למקרה ששכחת. בדיוק כמו שאם זה לא על דעת חלק הקהל החלק הזה יכול גם לעשות פעולות שכן על דעתו
מי יאכל בסוף את הקנס או הרדיוס או וואטבר?
לא הם. הלוואי וזה היה הם.
רוצים להפגין? לכו מול הבית של שינו.
תפסיקו כבר לגרום נזק לקבוצה ולשאר הקהל . פשוט תפסיקו. עשיתם מספיק נזק 50 שנה קדימה.