רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
הפסדנו את האליפות והדחה מוקדמת באירופה כי נכשלנו עם הזרים בינואר!
רן לא רן
נאחס בהגרלות
איראן
טרנר
הכל זה תירוצים. אם יורי ופונק היו משתלבים ונותנים את האקסטרה שהחשבנו שיתנו הכל היה אחרת.
היינו אלופים ומשחקים עדיין באירופה.
ברגע ששם היה 0 אחוזי הצלחה לא הופתעתי מאיבוד האליפות
וההדחה.
רן לא רן
נאחס בהגרלות
איראן
טרנר
הכל זה תירוצים. אם יורי ופונק היו משתלבים ונותנים את האקסטרה שהחשבנו שיתנו הכל היה אחרת.
וההדחה.
חכמה בדיעבד אינה חכמה מכיר?M.I.O.E כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 20:57הפסדנו את האליפות והדחה מוקדמת באירופה כי נכשלנו עם הזרים בינואר!
רן לא רן
נאחס בהגרלות
איראן
טרנר
וההדחה.
שיורי חתם הייתה זקפה כללית ברחבי באר שבע והסביבה.
לגבי פונק, יהיו פה כאלה שיגידו שמראש לא התלהבו, אבל זה משול למהמר ווינר שמספר לך אך ורק על הזכיות שלו.
שורה תחתונה שניהם לא כאן.
הייתי שמח אם יורי היה נשאר במיוחד בעידן 8 זרים.
יורי הגיע לאגף ימין כשבכלל דיברו על זר לאגף שמאל. ולא מדבר על כושר המשחק שלו שלא היה קיים כלל.
יורי נתן חצי עונה בינונית ומטה. פונק היה גם סביר וברח בשיא.
שיקחו את הזמן ויביאו את ה2-3 זרים שיתנו האקסטרה שהקבוצה זקוקה לו.
זר לשמאל זה בגדר חובה.
בלם
ובסוף אם יהיה אופציה ואישור מאלונה זר לאמצע שיכול לשחק כ-6
את התוצאה של יורי ופונק כולנו יודעים. שניהם כישלון. אני פשוט טוען ששלא היה פשוט לצפות את זה מראש.M.I.O.E כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 21:14שורה תחתונה שניהם לא כאן.
הייתי שמח אם יורי היה נשאר במיוחד בעידן 8 זרים.
יורי הגיע לאגף ימין כשבכלל דיברו על זר לאגף שמאל. ולא מדבר על כושר המשחק שלו שלא היה קיים כלל.
יורי נתן חצי עונה בינונית ומטה. פונק היה גם סביר וברח בשיא.
שיקחו את הזמן ויביאו את ה2-3 זרים שיתנו האקסטרה שהקבוצה זקוקה לו.
זר לשמאל זה בגדר חובה.
בלם
ובסוף אם יהיה אופציה ואישור מאלונה זר לאמצע שיכול לשחק כ-6
הסר דאגה מליבך. חיזוק יגיע ותהיה קבוצה מצוינת.
גם שנה שעברה זלזלו באמביציה של אלונה לרוץ לכל התארים והיא האכילה את כולם סומבררו אחרי סומבררו.
- ForeverRed
לא דואג אח. עשיתי 5 מנויים לי ולילדים ועשיתי באהבה ובכיף בלי תלות ברכש. פשוט חושב שיש לנו צאנס אדיר להביא את הגרוש שהיה חסר לנו שנה שעברה
בשביל הצעד קדימה! וזה שכולם נגדנו רק מאחד אותנו וגורם ומבעיר את אלונה.
רן והצוות המקצועי עלה לנו בהדחה , עכשיו שילמד מזה ויתרכז בלהביא אליפות
רן והצוות שלו, הביאונו עד הלום ויצרו כמעט יש מאין. עושים גם טעויות, מה לעשות? את האליפות פשוט גנבו לנו. הבן אדם לקח מבחינתי דאבל ומותר לו גם לעשות טעויות. אפשר לבקר ולבכות על זה, אבל לעשות ממנו מאמן רע, זה פשוט לא הוגן! מי מאמן טוב ממנו בליגה שלנו?
אף אחד פה לא עשה ממנו מאמן רע......וכן הביא אותנו עד הלום ועכשיו צריך להביא אותנו אחרי הלום זה הכל
״בעניין המצבי הבקעה נצטרך לשפר את זה, תצטרכו לסמוך עליי בעניין״
״יש תמימות דעים ביני לבין ההנהלה שאנחנו צריכים חיזוק לחלק הקדמי, זה משהו שאנחנו עובדים עליו. יש הרבה דברים שנצטרך לעשות בהתקפה כדי לייצר יותר מצבים. אנחנו לא לוקחים סיכון במקומות שאנחנו צריכים לקחת, לא מייצרים פעולות במקומות שכן צריכים וגם קבלת ההחלטות צריכה להשתפר בחלק הקדמי, נצטרך לעבוד על זה״
״יש ספר שכתוב בו שאחרי כל קמפיין צריך לעשות אסיפה?
בסוף אנחנו חווים אחד את השני יום אחרי יום אני והשחקנים והם יודעים בדיוק מה אני חושב על הקמפיין שלנו בכל רזולוצייה הכי נמוכה, אם הייתי מרגיש צורך לעשות אסיפה הייתי עושה״
״יש לנו בעיה ביצירת מצבים, זו עובדה.
בשנה שעברה הייתה לנו בתחילת העונה את אותה בעיה והיה שיח על זה שלמדו אותנו ובסוף הקבוצה הזו כבשה אאל״ט 75 שערים שזה הכי הרבה שב״ש כבשה בעשור האחרון, אז כן יש בעיה אבל אנחנו עובדים ובע״ה גם העונה נבקיע הרבה״
״המשחק מול נתניה יהיה קריטי וכך כל משחק עד המחזור האחרון, ככה אנחנו נתייחס למשחקים אם אנחנו רוצים להגיע לאן שאנחנו מצפים״
״היום לפרקים הרגשתי שלא היה לשחקנים מספיק תשוקה כפי שאמרתי באאק, מה שאני אומר בתקשורת זה כאפס וכאין לעומת מה שאני אומר לשחקנים. אני לעולם לא אדבר עליהם בתקשורת לפני שאני אומר להם את הדברים שלי בפנים, יש לי אליהם הערכה גדולה״
״יש תקופות פחות טובות ויש דברים שאנחנו צריכים לשפר אבל בסוף זה המקצוע, אני יכול להתחייב מעכשיו שלא ננצח כל משחק 4:0״
״לא יודע אם יקרה בימים הקרובים אבל אנחנו מאוד רוצים עד סוף החלון לצרף לפחות שני שחקנים, אנחנו רוצים כאלה שיכולים לשדרג את הקבוצה״
״יש תמימות דעים ביני לבין ההנהלה שאנחנו צריכים חיזוק לחלק הקדמי, זה משהו שאנחנו עובדים עליו. יש הרבה דברים שנצטרך לעשות בהתקפה כדי לייצר יותר מצבים. אנחנו לא לוקחים סיכון במקומות שאנחנו צריכים לקחת, לא מייצרים פעולות במקומות שכן צריכים וגם קבלת ההחלטות צריכה להשתפר בחלק הקדמי, נצטרך לעבוד על זה״
״יש ספר שכתוב בו שאחרי כל קמפיין צריך לעשות אסיפה?
בסוף אנחנו חווים אחד את השני יום אחרי יום אני והשחקנים והם יודעים בדיוק מה אני חושב על הקמפיין שלנו בכל רזולוצייה הכי נמוכה, אם הייתי מרגיש צורך לעשות אסיפה הייתי עושה״
״יש לנו בעיה ביצירת מצבים, זו עובדה.
בשנה שעברה הייתה לנו בתחילת העונה את אותה בעיה והיה שיח על זה שלמדו אותנו ובסוף הקבוצה הזו כבשה אאל״ט 75 שערים שזה הכי הרבה שב״ש כבשה בעשור האחרון, אז כן יש בעיה אבל אנחנו עובדים ובע״ה גם העונה נבקיע הרבה״
״המשחק מול נתניה יהיה קריטי וכך כל משחק עד המחזור האחרון, ככה אנחנו נתייחס למשחקים אם אנחנו רוצים להגיע לאן שאנחנו מצפים״
״היום לפרקים הרגשתי שלא היה לשחקנים מספיק תשוקה כפי שאמרתי באאק, מה שאני אומר בתקשורת זה כאפס וכאין לעומת מה שאני אומר לשחקנים. אני לעולם לא אדבר עליהם בתקשורת לפני שאני אומר להם את הדברים שלי בפנים, יש לי אליהם הערכה גדולה״
״יש תקופות פחות טובות ויש דברים שאנחנו צריכים לשפר אבל בסוף זה המקצוע, אני יכול להתחייב מעכשיו שלא ננצח כל משחק 4:0״
״לא יודע אם יקרה בימים הקרובים אבל אנחנו מאוד רוצים עד סוף החלון לצרף לפחות שני שחקנים, אנחנו רוצים כאלה שיכולים לשדרג את הקבוצה״
כשאתה מזהה חוסר תשוקה אתה אמור לעשות שינויים ולזעזע. בטח כשזה בגביע הטוטו, שזו פלטפורמה נוחה בהרבה מאשר הליגה להעביר מסר.
אתה לא פותח בהרכב הכי צפוי שיש.
וזה מתכתב עם נושא ה"מה אפשר לשנות בכלים הקיימים".
אולי אם דן היה פותח באמצע ואחמד בקו זה היה נראה אותו חרא ועדיין היינו מפסידים. סיכוי טוב שכן.
אבל לפחות הייתי מקבל את הרושם שיש מודעות למצב וניסיון לשנות.
כשאליאס עולה בהרכב ונשאר על הדשא עד דקה 60, כשממשיכים בדיוק באותה שבלונה במשחק החמישי שאתה נראה כמו כלום ושום דבר,
אני מקבל וייב של מאמן שלא באירוע. או לפחות לא מבין את חומרתו של האירוע.
אולי אם דן היה פותח באמצע ואחמד בקו זה היה נראה אותו חרא ועדיין היינו מפסידים. סיכוי טוב שכן.
כשאליאס עולה בהרכב ונשאר על הדשא עד דקה 60, כשממשיכים בדיוק באותה שבלונה במשחק החמישי שאתה נראה כמו כלום ושום דבר,
ואז היה פותח עם זהאי והקהל היה אומר ״שוב אחמד? מה יש לו ממנו״yossi כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 00:16כשאתה מזהה חוסר תשוקה אתה אמור לעשות שינויים ולזעזע. בטח כשזה בגביע הטוטו, שזו פלטפורמה נוחה בהרבה מאשר הליגה להעביר מסר.
לרן יש מינוסים, אך הוא הרוויח ביושר את זה שצריך לסמוך עליו.
כן אבל אליאס לא איתנו מאז הפציעה שלו, זה כבר לא אותו שחקן.
זה נגר שיודע מדי פעם לעשות גלית ואין לו מושג לתת פס.
גם החילופים המוזרים האלה בסוף סטייל אלישע לוי - נזרוק את כולם למעלה ונקווה לטוב לא מתאים לו.
שיחקנו בסוף 424 ששני שחקני האמצע הם קנגאווה ואחמד.
זה נגר שיודע מדי פעם לעשות גלית ואין לו מושג לתת פס.
גם החילופים המוזרים האלה בסוף סטייל אלישע לוי - נזרוק את כולם למעלה ונקווה לטוב לא מתאים לו.
שיחקנו בסוף 424 ששני שחקני האמצע הם קנגאווה ואחמד.
אני חושב שיש פה הגזמה פראית.
אנחנו לא נראים טוב וזה בא לידי ביטוי במיוחד מבחינה התקפית, אבל זה קל לשינוי.
יש פעולות קטנות שקוזוך יכול לעשות כדי לנות קצת אלמנטים במשחק שיכולים להפוך את הקבוצה ליותר יוצרת בלי שינויים מבחוץ.
דברים כמו משחק יותר ישיר לפעמים, תבניות מסודרות ליצירת מצב הבקעה, תרגילי נייחים (במקום הדבר הזה שראינו אתמול) ודרישה ליותר בעיטות מחוץ לרחבה.
בהמשך וללא קשר אני מאמין שיגיע גם חיזוק מבחוץ, בנוסף לחמודי ורועי לוי שאמורים לספק עוד פאן של יצירתיות.
בסוף זה אותו סגל שעונה שעברה כבש יותר שערים מכל העונות האחרונות שלנו אז כנראה שאת היכולת והיצירתיות יש פה.
מאמין ששבוע הבא נגד נתניה יהיה קשוח אבל נעשה ניצחון קטן ומשם האווירה תשתנה ונתחיל במסע ברגל ימין.
אנחנו לא נראים טוב וזה בא לידי ביטוי במיוחד מבחינה התקפית, אבל זה קל לשינוי.
יש פעולות קטנות שקוזוך יכול לעשות כדי לנות קצת אלמנטים במשחק שיכולים להפוך את הקבוצה ליותר יוצרת בלי שינויים מבחוץ.
דברים כמו משחק יותר ישיר לפעמים, תבניות מסודרות ליצירת מצב הבקעה, תרגילי נייחים (במקום הדבר הזה שראינו אתמול) ודרישה ליותר בעיטות מחוץ לרחבה.
בהמשך וללא קשר אני מאמין שיגיע גם חיזוק מבחוץ, בנוסף לחמודי ורועי לוי שאמורים לספק עוד פאן של יצירתיות.
בסוף זה אותו סגל שעונה שעברה כבש יותר שערים מכל העונות האחרונות שלנו אז כנראה שאת היכולת והיצירתיות יש פה.
מאמין ששבוע הבא נגד נתניה יהיה קשוח אבל נעשה ניצחון קטן ומשם האווירה תשתנה ונתחיל במסע ברגל ימין.
רק אהבה תנצח...