מח' 1 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, ראשון 24.8, 20:15, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: מח' 1 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, ראשון 24.8, 20:15, נתניה

שליחה על ידי Melikson24 »

ran כתב:
21 אוגוסט 2025, 09:11
שוב המשפט הזה של איך שיחקנו עם אותם שחקנים?
כבר אמרנו והבנו שלמדו אותנו, חוץ מזה שדן לא בתקופה טובה ומקבל גם שמירה כפולה ולא מצליח לייצר כלום וזה קריטי.
וכן אני מציע לעבור לשחק עם 2 חלוצים כי האגפים לא תורמים. אני מעדיף את אותם שחקנים קצת יותר נמוך, לוותר על קשר מתחת לחלוץ, ולהוסיף עוד חלוץ
זה בוודאות יתן יותר עומס על ההגנה של נתניה. עשינו את זה לא מעט עונה שעברה עם דן בשפיץ יחד עם חלוץ נוסף, תרצה ככה, תרצה עם קו 5 (שאני פחות אוהב) אבל אגפים רגילים של דן וגנאח כבר שקופים.
אם היינו מייצרים מלא מצבים ולא מבקיעים לא היה צריך שום שינוי, אבל כולנו ראינו את הנתונים של המצבים מתחילת העונה. צריך לחשוב מחוץ לקופסה כי לטענתך צריך להמשיך אותו הדבר ולצפות לטוב כי ככה היה עונה שעברה.
זה לא עובד ככה בכדורגל, בטח היום שקבוצות מתקדמות, לומדות אותך, עם וידאו וניתוחים. אם היו לנו שחקני קו עם דריבל משמעותי שיכולים לייצר מצבים גם בזכות אחד על אחד זה היה משנה את הסיפור. דן אני מת עליו, מי שזוכר
איך דיברתי עליו כשהגיע אמרתי שהקהל יעוף עליו, אבל מתחילת המשחקים העונה יש איתו בעיה, גם כי מאמנים למדו איך לסגור אותו. הפועל ת"א שמה עליו 2 שחקנים הוא לא יכל לזוז ולא בפעם הראשונה העונה.
דווקא בפתיחת העונה הזו גילו את הסוד ולמדו איך לסגור אותנו?איך זה שלא למדו אותנו בכל העונה שעברה?
אולי זה פשוט קשור לכושר לא טוב של הקבוצה?של רוב השחקנים המובילים?

קבוצה טובה ואיכותית מוצאת פתרונות טקטיים גם כש"לומדים" אותה.
חסרה לנו איכות בהתקפה לא מהיום ולכן אנחנו מתקשים לייצר. בעיני אין שום קשר ללמדו או לא למדו אותנו.
גם השחקנים הנוכחיים ישתפרו משמעותית כשיכנסו לכושר מספק.

אנחנו לא הקבוצה היחידה בעולם שלוקח לה זמן להניע בתחילת העונה. במיוחד כשהשיטה של קוז'וך בנויה על אינטנסיביות.
אתם משליכים הכל מהכל על מספר משחקים לא טובים בתחילת עונה ולדעתי זאת טעות גדולה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

מליקסון דיבר על זה שגם השחקנים צריכים גירוי ושינוי, ושבשלב מסוים זה נהיה 'משעמם' לשחק כל הזמן אותו הדבר.
כתבתי על זה לא פעם פה גם שעונה חדשה אומרת שמות חדשים אבל גם אומרת שינויים טקטיים והתאמות.
לא נעשה מזה דבר.
אז כן, יש נורות אזהרה ואסור להתעלם ולחשוב שהם ייעלמו מעצמם.

מאמן שמרשה לעצמו להגיד בתקשורת פעמיים שהוא מזהה בעיה של תשוקה, לא יכול שלא לשנות.
מצד שני רן הוא גם לא בן אדם שישנה עכשיו סדרי עולם.

אישית רואה 2 אופציות:
1. אותו 433, עם שינויים פרסונליים, שהכי רלוונטי לדעתי זה דן עח אליאס ולוי לאגף.
2. מעבר ל3 בלמים, ובמקרה כזה אני משחק עם אחמד ולוי על הקווים (לופז שווה משהו התקפית רק שמישהו אחר תופס לו את הקו והוא נכנס לאמצע, על הקו אין מה למכור).

לא תופס מאלמוג אבל לא פוסל לפתוח איתו. תשוקה זה מדבק ו2 פרצופים חדשים יכולים לתרום בקטע הזה.
לוי חייב לפתוח בעיניי.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

דווקא תשוקה זה הדבר האחרון שצריך להכניס בשחקנים ליום ראשון.
מספיק רק להראות להם את חגיגות יום העצמאות שנערכו שנה שעברה בנתניה פלוס השישייה הקלה שקיבלו ממכבי אם זה לא יספיק אז צריך לשלוח את כולם לים.

שלח תגובה