המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
8red

Re: המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה

שליחה על ידי 8red »

ניב כתב: ואגב הרבה טוענים שברזיל פייבורטית, לא רואה אותה לוקחת את זה בכזאת, זאת לא הברזיל שאנחנו מכירים עם הכדורגל השמח, זאת נבחרת שיותר מזכירה את הכדורגל האיטקלי המשעמם.
וזאת בדיוק הסיבה ללמה ברזיל כן תיקח את המונדיאל.
את הצ'מפיונס ליג לקחה נבחרת דרום אמריקה (הידועה לכל בשם "אינטר") ששיחקה כמו קבוצה איטלקית טיפוסית עם הגנת מנעול ויכולת סיום פנטסטית בהתקפות הבודדות שאליהן יצאה.
האם דונגה הולך בדרכו של מורניו? אולי העם הברזילאי ואוהדי נבחרת הסמבה לא יאהבו את זה - אבל זה בדיוק המתכון לקחת את הגביע השישי.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
חולשה אפשרית של ספרד שאפשר לסמן אותה כבר מההתחלה היא עמדת הקשר האחורי.
לספרד חסר לדעתי את אותו הקשר הפיזי הגרזן באמצע המגרש שיעשה את העבודה השחורה בשביל הנבחרת,בלעדיו להתקפות היריבה יהיה קל יותר לחדור את ההגנה של ספרד.
מרקוס סנה ביצע תפקיד זה בהצלחה רבה ביורו והיה אחד הגורמים לזכייה של ספרד.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

8red כתב: וזאת בדיוק הסיבה ללמה ברזיל כן תיקח את המונדיאל.
את הצ'מפיונס ליג לקחה נבחרת דרום אמריקה (הידועה לכל בשם "אינטר") ששיחקה כמו קבוצה איטלקית טיפוסית עם הגנת מנעול ויכולת סיום פנטסטית בהתקפות הבודדות שאליהן יצאה.
האם דונגה הולך בדרכו של מורניו? אולי העם הברזילאי ואוהדי נבחרת הסמבה לא יאהבו את זה - אבל זה בדיוק המתכון לקחת את הגביע השישי.
ושוב חוזר ואומר - אנטי כדורגל, זה הוא לא הכדורגל במיטבו.
הכדורגל אמור להיות משחק שמח, קצבי, מרתק, אנשים משלמים כסף בשביל לראות כדורגל מהנה וסוחף ולא משעמם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב: וזאת בדיוק הסיבה ללמה ברזיל כן תיקח את המונדיאל.

אין שיטות פלא.
גם לממש אותן צריך לדעת איך, וכמובן כלים מתאימים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ניב כתב:
ושוב חוזר ואומר - אנטי כדורגל, זה הוא לא הכדורגל במיטבו.
הכדורגל אמור להיות משחק שמח, קצבי, מרתק, אנשים משלמים כסף בשביל לראות כדורגל מהנה וסוחף ולא משעמם.
נכון אבל כשזה הופך להיות קל מידי אז אין עניין ובסופו של דבר אף אחד לא אוהב לראות נבחרת שרק דורסת מבחינה התקפית - ע"ע מכבי ת"א כדורסל.
אני מציע לך לקרוא לפחות את חלקה הראשון של הכתבה הזאת: https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 80,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הנה (עוד) אתר שמרכז לכם את לוח הזמנים בצורה ממש ממש מגניבה:
https://www.marca.com/deporte/futbol/mu ... glish.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אני והאנגלית שלי...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משחק פתיחה סביר פלוס יחסית ממה שאפשר לבקש מנבחרות חלשות. נראה יהיה הלאה במשחק השני הערב.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

ניב כתב:משחק פתיחה סביר פלוס יחסית ממה שאפשר לבקש מנבחרות חלשות. נראה יהיה הלאה במשחק השני הערב.

שתי הנבחרות האלה, עם כל הנחיתות שלהן יחסית לשאר הנבחרות החזקות במונדיאל, עולות באיכותן על נבחרת ישראל פי כמה וכמה, ולראיה - הן שם וישראל לא! (אם כי אצל דרא"פ זה לא חוכמה..) - אז מוטב שנדבר בכבוד הראוי לכל נבחרת ונבחרת שנמצאת שם בדרא"פ. הן שם בזכות ובטח שהן לא חלשות (לפחות לא יותר מישראל...)

אני חושב שהמונדיאל יהיה לא רע. אמנם נבחרות נחמדות כמו שבדיה, רומניה, קרואטיה ורוסיה לא שם אבל מונדיאל זה מונדיאל ויהיה חודש שמח!! :קופץ:

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
משחק מצויין של אניימה מול ארגנטינה עם עצירה גדולה למסי,אולי סוף סוף הקיץ אניימה יילך לליגה שבה הוא ראוי לשחק.
טעות אומללה של גרין קובעת שיוויון אחד מול ארה"ב לאחר שער של ג'ררד בדקה ה4.
לאנגליה יש שוערים חלשים וזו יכולה להיות אחת הסיבות לקח שהיא לא תניף גביע.
מחכה כבר ליום רביעי שנבחרת החלומות של ספרד תעלה לדשא,נקווה שזה ייגמר עם גביע היסטורי.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dudi2002 כתב:

שתי הנבחרות האלה, עם כל הנחיתות שלהן יחסית לשאר הנבחרות החזקות במונדיאל, עולות באיכותן על נבחרת ישראל פי כמה וכמה, ולראיה - הן שם וישראל לא! (אם כי אצל דרא"פ זה לא חוכמה..) - אז מוטב שנדבר בכבוד הראוי לכל נבחרת ונבחרת שנמצאת שם בדרא"פ. הן שם בזכות ובטח שהן לא חלשות (לפחות לא יותר מישראל...)

אני חושב שהמונדיאל יהיה לא רע. אמנם נבחרות נחמדות כמו שבדיה, רומניה, קרואטיה ורוסיה לא שם אבל מונדיאל זה מונדיאל ויהיה חודש שמח!! :קופץ:
מה זה קשור??? להזכירך הרבה נבחרות משחקות בבתים מוקדמים הרבה הרבה יותר קלים מישראל (למשל באסיה ואוקייניה).
ובלי קשר לישראל אלה נבחרות חלשות מאוד ביחס לטורניר הנבחרות הגדול בעולם...
אז בהחלט הן חלשות, והן נתנו משחק לא רע למרות זאת.

אניימה אגב נתן משחק מצויין ולקח איזה שלושה מצבים קשים מאוד מול מסי הגדול...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

dudi2002 כתב:

על מה אתה מדבר?
ביום טוב שלה ישראל בהחלט יכולה להוציא תוצאה יפה מנבחרת כמו מקסיקו. בטח ובטח מנבחרת כמו דרום אפריקה.

עם כל הטרנד הזה לרדת על הנבחרת שלנו, אני בטוח שיש לנו מקום במונדיאל לפני נבחרות חלשות כמו הנ"ל, אני בטוח שלא היינו מתבזים אם הינו מגיעים למעמד הזה.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

ניב כתב:

עם כל הטרנד הזה לרדת על הנבחרת שלנו, אני בטוח שיש לנו מקום במונדיאל לפני נבחרות חלשות כמו הנ"ל, אני בטוח שלא היינו מתבזים אם הינו מגיעים למעמד הזה.

עיין כאן - https://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1170784.html" onclick="window.open(this.href);return false;, וכאן - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 96,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; ושקול שנית את דבריך...

כמו שאנחנו נראים במשחקי הידידות האחרונים שלנו, לא בטוח שלא היינו מתבזים במונדיאל הזה... הנבחרת שלנו צעירה ויש עוד המון מה לבנות בה. לא חולק עליך שביום נתון אנחנו מסוגלים לנצח את מקסיקו (ואגזים ואומר שגם את נבחרת ספרד וברזיל) אבל התהליך שיעשה אותנו נבחרת שתייצג אותנו בטורניר מכובד כזה הוא תהליך ארוך ומייגע, ואני מאמין שפרננדז יעשה עבודה טובה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ניב כתב:משחק פתיחה סביר פלוס יחסית ממה שאפשר לבקש מנבחרות חלשות. נראה יהיה הלאה במשחק השני הערב.

אחלה סיפתח שער היתרון של דרא"פ...שום שוער לא לוקח

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אני מקווה שסופם של הוובזלות (או איך שלא כותבים את זה) קרוב,נמאס מהדבר המפגר הזה והקול החופר הזה.
אני לא מבין מה האפריקאים אוהבים את זה,זה הדבר הכי מגעיל שיש,אני בטוח שהשחקנים מעדיפים לשמוע שירה אדירה ולא כוורת דבורים.

שלח תגובה