2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
לא משנה כמה ייגמר כאן במכבי חיפה אין כלום.
מדקה 20 הם ביתרון מספרי וזה לא מורגש, מולנו בסיטואציה כזאת בית״ר לא עוברים את החצי.
מדקה 20 הם ביתרון מספרי וזה לא מורגש, מולנו בסיטואציה כזאת בית״ר לא עוברים את החצי.
מהפריים הראשון ראו שקרטאבלי לא שחקן
מביך שמועדון כביכול צמרת מביא פלופ כזה
מביך שמועדון כביכול צמרת מביא פלופ כזה
הרבה זמן לא ראיתי בלם כזה גרוע כמו הגרגמל הזה
אבוקסיס ונתניה משתלבים בולהפועלעולה כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 19:30עד מתי יימשך השקר שקשה לגדולות לשחק נגד אבוקסיס ורוני לוי?
המשחק הכי קל בטופס, במיוחד במשחקי בית. אפילו לא נעים לשים את רוני לוי באותה שורה עם אבוקסיס, שהוא בכלל חסר קשר למקצוע.
אבוקסיס רלוונטי לליגת העל ב2025 כמעט כמו אלי מחפוד ומומי זעפרן. תם זמנו, שירד ללאומית או שיילך לפנסיה בנבחרת הנשים.
ראיתי 3 דקות מנתניה-ת"א עם התבטלות מוחלטת של נתניה והרגשתי טמבל שאני מפספס ליברפול-ארסנל בשביל הגועל הזה.
שוב נגיד תודה למנהלת שתוקעת את כל המשחק באותה שעה. תמשיכו ככה, כמה שפחות זמן לבזבז על המוצר הזה ככה יותר מבורך.
תמיד נתניה פותחת עונה זוועה ואז מביאה מאמן לעונה וחצי , מצליח איכשהו להציל אותה ואז פותחים עונה אותו חרא
נראה שאבוקסיס יילך מהר הבייתה ויתחיל שוב משחק הכסאות
- ForeverRed
יש מצב שהליגה השנה אפילו תהיה יותר חלשה.
חיפה וביתר לא בכיוון לשום דבר, גם ה.ת"א לא מרשימה.
יש לי תחושה שנראה עוד חמישיות ושישיות.
חיפה וביתר לא בכיוון לשום דבר, גם ה.ת"א לא מרשימה.
יש לי תחושה שנראה עוד חמישיות ושישיות.
תקשיב, מעולם לא יצאתי בהצהרות בטח לא מחזור שני ואני רוצה להגיד לך שהשנה זה יהיה מאבק בין שתי קבוצות שלהערכתי יברחו לליגה עד מחזור 8 גג 10.ForeverRed כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 20:19זה עוד מוקדם.
קבוצה חדשה שעוד תתחזק.
בינתיים חשוב שיאבדו נקודות והלחץ כבר יעשה את שלו.
אם ככה נראות מכבי חיפה ובית״ר זה אפילו לא שתי דרגות מתחת אלה הרבה יותר וזה בעיקר מתבטא ברמת האימון.
איזה כדורגל פח, איפה זה ואיפה המשחקים שהיו כאן שנה שעברה.
- ForeverRed
בגדול אתה צודק אבל תיזכר איך נראינו במחזור ראשון של עונה קודמת. גם בנושא קבוצות הבטן, תמיד לוקח לקבוצות זמן להתארגן. השביעיות והחמישיות יעלמו בעוד כמה מחזורים.Red Tiger כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 20:32תקשיב, מעולם לא יצאתי בהצהרות בטח לא מחזור שני ואני רוצה להגיד לך שהשנה זה יהיה מאבק בין שתי קבוצות שלהערכתי יברחו לליגה עד מחזור 8 גג 10.
אם ככה נראות מכבי חיפה ובית״ר זה אפילו לא שתי דרגות מתחת אלה הרבה יותר וזה בעיקר מתבטא ברמת האימון.
איזה כדורגל פח, איפה זה ואיפה המשחקים שהיו כאן שנה שעברה.
אני כרגע מסתכל רק על מי שמעניין אותי דהיינו מכבי,חיפה ובית״ר.ForeverRed כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 20:36בגדול אתה צודק אבל תיזכר איך נראינו במחזור ראשון של עונה קודמת. גם בנושא קבוצות הבטן, תמיד לוקח לקבוצות זמן להתארגן. השביעיות והחמישיות יעלמו בעוד כמה מחזורים.
אמנם התחלנו לא טוב בשני המחזורים הראשונים אבל ראית כיוון, בינתיים מהתרשמות שלי יש בשתי הקבוצות רמת אימון מאוד נמוכה ובסוף בכדורגל של היום זה מה שמכריע.
יכול להיות שאחת מהן תתעשת ועדיין זה נראה רע מבחינתם.
הזרים של בית״ר זה הזיה,מה זה??
השילוב של שחקנים טיפשים ושופטים חסרי מושג מביא לכך שבכל מחזור יש 5-6 אדומים. חסר תקדים.
לא יודע,אדום גבולי,במזל פספס אותו,בא לגמור לו את הרגל
- ForeverRed
בעולם מקביל קאני עולה מהספסל ומנצח את המשחק הזה.
זה לא יש מצב, זה וודאי.
ליגה פח על מלא. אסור לאבד באף משחק.
ביתר נחלשו, חיפה נחלשו והפועל תא לא מוסיפים כלום. עוד קבוצה של כדורגל שלילי עם מרכז שדה שלא יודע לתת פס וחי על פוקסים.
מאיפה הביאו את הסטוארט הזה?שחקן כדורסל?