אני מניח, מניח ששחקן כזה יכל לנחות פה כבר בפתיחת הליגה לכל הפחות
אז למה לחכות עד עכשיו?
אולי סימנו מועמד שיותר מתאים/רצו וזה נפל?
אולי לא הצלחנו למצוא אף שחקן שעונה על הדרישות המקצועיות והכספיות והוא סוג של ברירת מחדל?
הזמן דוחק רואים כבר את סוף החלון והחליטו להתפשר
הכל סבבה ויכול להיות שהוא יהיה בינגו אבל בחייאת בלי סיפורי פינצטות ו"נביא רק זר שבאמת ישדרג ולא רק להגיד שהבאנו"
מה לעשות ששחקן כזה על הנייר לא עונה על הדרישות הנ"ל
מן הסתם מועמדים לפני נפלו.
אבל יודע בוודאות על מועמדים עם רזומה עשיר יותר משמעותית שנדחו ע"י הצוות. ולא לפני חודשיים אלא בתקופה האחרונה. זאת אומרת שהבלם הזה הוא ברירת מחדל אבל ברירת מחדל שבחרו בה כשיש ברירות מחדל עדיפות יותר על הנייר.
זאת לא החתמת פאניקה של היום האחרון כמו שושנאצ'ב לכן אני מתפלל שיודעים מה שעושים שם. מקווה שהם יצאו גאונים אחרת אנחנו בבעיה גדולה.
אין שום קשר לרמה שלו.
אתה לא מספר סיפורים על 'מחכים כדי למשוך משהו טוב' ואז מביא שחקן עם רזומה כזה.
זה לעשות צחוק.
עוד נקודה לא טובה בעיניי, אני הרבה פעמים מסתכל דווקא על הדאונסייד. הנפילה הזו בקבוצת הגנה כזו גרועה, שגם בליגה השנייה הוא לא שחקן הרכב, זה נקודה בעייתית מאוד בעיניי.
הוא נשרף בקבוצה השווייצרית ביום בהיר אחד. לא יודע אם זה בגלל האדום נגד יאנג בויז או שהיה עוד משהו אבל זה לא היה מקצועי פרופר יעני אוסף של הופעות גרועות שהוריד אותו לספסל.
לפני אותו אדום היו לו הופעות עם ציונים טובים.
דווקא בקבוצת הגנה רעה גם שחקן הגנה מצוין יכול ליפול אבל מבין מאיפה החוסר אופטימיות.
אולי הצוות התמקד ביכולת שלו בנורבגיה.
את ההנחות המביכות האלו תשאירו לימי ברדה. זה לא מעניין ולא רלוונטי.
ברגע שמאמן מביא שחקן זר, ועוד משלמים עליו דמי העברה, צריך לבחון אותו בדיוק כמו כל שחקן זר אחר.
לצוות היו אופציות אחרות יותר נוצצות שלא היו גוררות ביקורות ראשוניות אבל הם החליטו (כנראה) ללכת על דיופ. אני בטוח שהם הבינו שהשם הזה יגרום להרמת גבות אבל הם בבירור רואים בו משהו.
הקריירה שלו פחות מעניינת אותי כי לשחקנים אפריקאים שלא גדלו באקדמיה של קבוצה אירופית תמיד יש מסלול לא שגרתי בלשון המעטה.
תסתכלו על הקריירה של סק עד שהגיע לבלגיה, מזכירה מאוד את דיופ רק שסק הצליח כשהגיע לאנטוורפן ודיופ בחר רע כשהלך לקבוצה השוויצרית שהתרסקה.
זה הרבה פעמים מזל וניהול מדויק של הקריירה. לפעמים אתה נופל על מאמן כמו בכר בכוכב האדום שגמר את קנגוואה בלי סיבה ברורה, לפעמים אתה מגיע לאוסטריה ונותן עונה שגם אמא שלך לא חלמה עליה כמו וייסמן בוולפסבורגר.
אם ננסה לדבר מקצועית ופחות להתעסק בפיקנטריה מסביב של פינצטה שמינצטה, אחרי שראיתי סרטונים שלו עדיין לא לגמרי תהיתי על קנקנו של השחקן. אין תכונה אחת שהוא ממש מצטיין בה, מצד שני נראה שהוא סולידי בכל הפרמטרים. אולי הוא מצטיין בנתונים סטטיסטים שבצוות חיפשו (גובה, מאבקים פיזיים וכו') וככה הוא עבר את הסינון הראשוני והם מאמינים שפה הוא יעשה את האפגרייד לאן שציפו ממנו.
בשוויץ לא ראיתי יותר מדי. דווקא בכמה משחקים שהוא שיחק הם לא ספגו בצרורות. מניח שהוא נשרף כי הוא קיבל אדום מוקדם ומטופש מול יאנג בויז והקבוצה התפרקה וספגה 6-1. את העונה הזאת הוא פתח כשחקן הרכב, הם הפסידו במחזור הראשון ומשם הם המשיכו ל-13/15 נקודות כשהוא עולה מהספסל בכל משחק.
נראה היום אם יהיו התפתחויות עם השחקן. אם זה באמת מתקדם איתו אמורה לצאת הודעה היום-מחר.
מציע לכולם לא לשפוט אף פעם שחקן זר לפני שראיתם אותו משחק כמה משחקים לפחות.
היו כאן שחקנים שהגיעו בקול תרועה והיו לפלופים גדולים ולעומתם הכוכבים הגדולים שהיו ועדיין כאן הגיעו בווליום נמוך יותר והצליחו מאוד.
העניין הוא לא עם שחקן כזה או אחר,הבעיה היא שהמועדון הזה לא יודע להתנהל תקשורתית.
יוצרים איזה בילד אפ מטורף על פינצטות וסיפורים והקהל בטוח שעוד שנייה נוחת כאן ואן דייק במקום להתנהל בהעברת מסרים חכמה שכותרתה ״תיכננו להגיע לפחות לבתים של הקונפרנס וזה שיבש לנו הכל ולכן נצטרך לעשות חישוב מחדש לגבי הצורך להשקיע סכומים גדולים כמו שתוכנן״.
זהו, בדרך הזאת היו נותנים לקהל להבין שתהיה כאן התפשרות בפרופיל שתוכנן להגיע,שזה אגב לגיטימי לחלוטין, אבל אנחנו תקשורתית מזעזעים.
לכל הסניגורים.
ראיתם כאן שמישהו ביקר מבחינה מקצועית?
רוב התלונות ובצדק זה ששחקן בפרופיל כזה יכל להגיע גם בתחילת הקיץ.
אין כאן סכום העברה וחוזה חריגים שהיו צריכים לחכות 3 חודשים כדי להחתים אותו.
הציפייה שלנו שבחודש ספטמבר יגיע שחקן עם רזומה הרבה יותר "עשיר"
את הציפייה המועדון בעצמו יצר לא הקהל!
הרי מאז שהודחנו מאירופה מפמפמים לנו ששווה לחכות עד שהחלונות ברוב אירופה נסגרים כי אז יש מציאות, שחקנים שלפני לא היו מגיעים לפה עכשיו הזדמנות להביא אותם
דיופ הוא כזה?
ואני לא מתייחס לעניין המקצועי, יכול להיות שהוא תותח אבל כל המסביב, כל ההתנהלות של הקבוצה היא לא מספיק מקצועית בעיניי,
ואגב זו לא הפעם הראשונה שחלון הקיץ שלנו מזעזע ואנחנו מסרבים להסיק מסקנות.
לכל הסניגורים.
ראיתם כאן שמישהו ביקר מבחינה מקצועית?
רוב התלונות ובצדק זה ששחקן בפרופיל כזה יכל להגיע גם בתחילת הקיץ.
אין כאן סכום העברה וחוזה חריגים שהיו צריכים לחכות 3 חודשים כדי להחתים אותו.
הציפייה שלנו שבחודש ספטמבר יגיע שחקן עם רזומה הרבה יותר "עשיר"
את הציפייה המועדון בעצמו יצר לא הקהל!
נכון אבל אפשר גם להיכשל בתוכנית. שנה שעברה בכלל לא הביאו.
יש יתרונות וחסרונות בכל דבר. החיסרון בלהגיע לספטמבר שאתה עלול להיתקע בלי רכש או להתפשר על מועמד מסוים.
וזאת לא הייתה תוכנית העבודה "לחכות לספטמבר". זה קרה כי לא הצליחו למצוא מועמד שהמאמן רוצה+המועמד רוצה להגיע.
אחרי ההדחה מאירופה כבר הורידו רגל מהגז ובצדק. לא הייתה סיבה למהר.
אם השחקן שיגיע יהיה טוב או לא זה כבר עניין אחר. זו הבחירה של הצוות.
על השורה התחתונה כולנו מסכימים- זה לא שם קלאסי שמגיע בספטמבר, *כנראה* שהיה אפשר להביא אותו גם לפני חודשיים ובאופן כללי במועדון צריכים לייעל את תהליך איתור הזרים.
אבל אם השחקן באמת מגיע אז עדיף לשנות דף ולהתחיל לנסות להבין מקצועית מה עשו פה במקום לזרוק "פינצטה פינצטה" בלעג כמו קופמן מצוי. ככה אני חושב לפחות.
אפשר להגיד הרבה דברים על הצוות הזה, אני בספק שהם עובדים לפי שליפות מהמותן.