2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
עדיין חושב שלא נודח לפני המונדיאל,הם מבינים שיש סיכוי גבוה לסנקציות מטראפ והעסקנים לא יקחו סיכון של 0.01 אחוז לראות מונדיאל בבית
התכוונת אל ג'זירה
אשמח שמישהו יעשה לי סדר רגע -
רוב הקבוצות בליגה לא משחקות במפעלים אירופיים או עפות בשלב מוקדם מאוד.
להוציא את זה שכל הזרים בטופ של הליגה כנראה יתחפפו מפה, איך באמת הדחה כזו גומרת את הליגה בטווח הקרוב? מה אני מפספס?
רוב הקבוצות בליגה לא משחקות במפעלים אירופיים או עפות בשלב מוקדם מאוד.
להוציא את זה שכל הזרים בטופ של הליגה כנראה יתחפפו מפה, איך באמת הדחה כזו גומרת את הליגה בטווח הקרוב? מה אני מפספס?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ישראלים לא ירצו להישאר ובלי זרים הליגה תהיה חלשה במיוחד וזה יהיה ליגה לאומית סטייל
בקיצור זה לא יפרק את הליגה אבל יהיה קשה מאוד להחזיר את הגלגל לאחור
ואם נסיים את המלחמה לא תהיה סיבה להדיח אותנו
השאלה האם באמת יש הצבעה או שלא, כי אם כן יש הצבעה אכלנו אותה גם לא תהיה סיבה לאלונה להישאר וגם לא למיץ' איזה משקיע ישאר במצב כזה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אנשים פה רואים יותר מידי ערוץ 12 קוראים ווי נט
תנשמו
תנשמו
לא כל הזרים יעזבו כי רב הזרים פה משחקים בקבוצות שלא מתקרבות אפילו ללשחק באירופה. למה שיעזבו?
מי שיתחפפו זה ככל הנראה הטופ מהקבוצות הגדולות או שחקנים שיש להם הצעות טובות יותר.
ייתכן שיש פה אימפקטים שאני לא ככ מבין ולכן שאלתי, אבל כרגע כסף משמעותי מאירופה מוזרם פה בעיקר לקבוצה אחת.
מי שיתחפפו זה ככל הנראה הטופ מהקבוצות הגדולות או שחקנים שיש להם הצעות טובות יותר.
ייתכן שיש פה אימפקטים שאני לא ככ מבין ולכן שאלתי, אבל כרגע כסף משמעותי מאירופה מוזרם פה בעיקר לקבוצה אחת.
לצורך העניין אני מסתכל על קרסנודאר שמובילה את הליגה הרוסית -
הסגל מפוצץ בזרים ורק הקיץ הם קנו שחקנים ב16 מיליון יורו.
זניט לצורך העניין אותו סיפור והוציאה 32 מליון יורו על רכש.
קבוצה כמו ביתר לצורך העניין, שמעולם לא עשתה שלב בתים ולא כיוונה לשם, איך הדחה כזו משפיעה עליה באמת?
קבוצה כמו ביתר לצורך העניין, שמעולם לא עשתה שלב בתים ולא כיוונה לשם, איך הדחה כזו משפיעה עליה באמת?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הליגה הרוסית ירדה משמעותית ברמה. גם מי שמביאה נאלצת לשלם הרבה יותר משהשחקן שווה בעקבות המצב.ReDo כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 20:25לצורך העניין אני מסתכל על קרסנודאר שמובילה את הליגה הרוסית -
שחקנים טובים מסתכלים על קבוצה שמשחקת באירופה אפילו אם זה מוקדמות זה נותן להם אופק כלשהו.
ברור שיהיו זרים אבל לא ברמה של קינגס, ונטורה, בליץ' וכל המובילים. אירופה חשובה להם מאוד.
בנוסף לרצון של השחקנים עצמם זה מכה כלכלית לא קטנה עבור בעלי הבית.
גם פה צריך לשלם יותר כדי שזרים יבואו.Melikson24 כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 20:29הליגה הרוסית ירדה משמעותית ברמה. גם מי שמביאה נאלצת לשלם הרבה יותר משהשחקן שווה בעקבות המצב.
שחקנים טובים מסתכלים על קבוצה שמשחקת באירופה אפילו אם זה מוקדמות זה נותן להם אופק כלשהו.
ברור שיהיו זרים אבל לא ברמה של קינגס, ונטורה, בליץ' וכל המובילים. אירופה חשובה להם מאוד.
בנוסף לרצון של השחקנים עצמם זה מכה כלכלית לא קטנה עבור בעלי הבית.
להוציא 4-5 קבוצות זה לא אמור להשפיע יותר מדי.
אם לזרים של ריינה היו אופציות יותר טובות בחו"ל הם לא היו בריינה.
מסכים לגבי השחקנים המובילים. הם כנראה לא יישארו.
לגבי הבעלי בתים גם אני מסכים אבל מדובר רק בקבוצות שבטופ.
רב הכסף פה בכדורגל מגיע מקהל ומרצנדייז, היחידה שמכניסה באופן קבועה מאירופה זו מכבי.
אני מעריך שאם המהלך הזה חס וחלילה יצא לפועל הרמה תרד אבל לא ברמה של חורבן הענף.
תחשבו מה יקרה לניקוד שהקבוצות הישראליות צברו באירופה עם שנתיים שלוש בחוץ. לא ישאר ממנו הרבה, המשמעות - הגרלות קשות מאוד כאשר האדונים מאירופה יסכימו לקבל אותנו בחזרה וכתוצאה מכך קושי רב לחזור לניקוד שהיה.
החליטו לא לשחק לפני צאת שבת?
נגמרה המחסנית?
ביתר קבוצה מתה, אפילו כבר לא מעניין לראות משחקים שלהם.
זה שמוזי שהוא השחקן היחידי שקצת רץ שמה מסופסל בין כל הגופות בהתקפה מראה כמה יצחקי כבר הפסיק להתעניין בלאמן את הקבוצה, הוא רק מתעסק בכיבוי שריפות וניהול משברים.
למזלם בלתי אפשרי לאבד נקודות בליגה הגרועה בעולם שזה כל המשחקים מתחת למקומות 5-6.
פנדל מפגר של שחקן מפגר.
זה שמוזי שהוא השחקן היחידי שקצת רץ שמה מסופסל בין כל הגופות בהתקפה מראה כמה יצחקי כבר הפסיק להתעניין בלאמן את הקבוצה, הוא רק מתעסק בכיבוי שריפות וניהול משברים.
למזלם בלתי אפשרי לאבד נקודות בליגה הגרועה בעולם שזה כל המשחקים מתחת למקומות 5-6.
פנדל מפגר של שחקן מפגר.
בסוף התוצאות מתאזנות? מי היה מאמין..