מח' 5 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, שני, 29.9, 20:30, סמי עופר
Re: מח' 5 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, שני, 29.9, 20:30, סמי עופר
תתכוננו מחר לחיסול ממוקד של שילוח סטייל פריד בנתניה.
יש לנו צ'אנס לפתוח הפרש על ת"א ולדחוק את חיפה לקצה התהום, הם יעשו הכל כדי למנוע את זה.
מהמר על אדום לבלוריאן ופנדל במחצית הראשונה.
יש לנו צ'אנס לפתוח הפרש על ת"א ולדחוק את חיפה לקצה התהום, הם יעשו הכל כדי למנוע את זה.
מהמר על אדום לבלוריאן ופנדל במחצית הראשונה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קיבלתי דה-ז'ה-וו: עונת 13/14 מחזור 5, מגיעים לקרית אליעזר מול מכבי חיפה עם מאזן מושלם 4 מ-4, נגמר 0-0 ותחושת פספוס עם פנדל מוחמץ של ברדה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
וחיפה קיבלה אדוםאורי אדום בנשמה כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:33קיבלתי דה-ז'ה-וו: עונת 13/14 מחזור 5, מגיעים לקרית אליעזר מול מכבי חיפה עם מאזן מושלם 4 מ-4, נגמר 0-0 ותחושת פספוס עם פנדל מוחמץ של ברדה...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לי תמיד יהיה מהאצטדיון הזה את הגול של משומר שהוריד לי שנתיים מהחיים והשישייה של מכבי בגמר ההוא שהורידה 4. אבל גם את הפנדלים ההם של אבו עביד שהורידו עוד שנה.
הורס לי את הבריאות המקום הזה!
הורס לי את הבריאות המקום הזה!
אנחנו מגיעים פייבוריטים ללא שום ספק. מקווה שנדע לשחק בשכל, בלי אדומים ופנדלים טיפשיים ואז הכל יהיה בסדר.
רק החוזק המנטלי ייבחן במשחק הזה. תנו לי את פרץ, קאנגווה, ונטורה ומרציאנו בזון- והל יהיה בסדר!
רק החוזק המנטלי ייבחן במשחק הזה. תנו לי את פרץ, קאנגווה, ונטורה ומרציאנו בזון- והל יהיה בסדר!
חושב שדווקא חיפה תבוא בגישה פחדנית יותר וזהירה.
הפסד שלהם כאן ושבוע הבא בבלומפילד והם יכולים ללכת לים (ובנוסף מחכה להם הפועל ת״א אח״כ).
פעם ראשונה שאני מרגיש שחיפה לא מפחידה ועוד בסמי עופר .
לראות את ההרכב שלהם , האמצע שלהם מול האמצע שלנו ולא להאמין שזו מכבי חיפה.
הפסד שלהם כאן ושבוע הבא בבלומפילד והם יכולים ללכת לים (ובנוסף מחכה להם הפועל ת״א אח״כ).
פעם ראשונה שאני מרגיש שחיפה לא מפחידה ועוד בסמי עופר .
לראות את ההרכב שלהם , האמצע שלהם מול האמצע שלנו ולא להאמין שזו מכבי חיפה.
אני בספק שנצליח להוציא 6/6 היום ובשבת אבל אם כן 10 הפרש מהצמרת לחיפה במחזור 6 ובאמת יכולים ללכת כבר לים
וואלה, עם משקפת לא ראינו מה קורה שם.אורי אדום בנשמה כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:33קיבלתי דה-ז'ה-וו: עונת 13/14 מחזור 5, מגיעים לקרית אליעזר מול מכבי חיפה עם מאזן מושלם 4 מ-4, נגמר 0-0 ותחושת פספוס עם פנדל מוחמץ של ברדה...
איזה חרה של איצטדיון.
חיפה עולה עם 5-6 שחקנים שספק יש להם מקום בנתניה.
לא לבעוט היום בדלי

לא לבעוט היום בדלי

אותו הרכב כמו מול סכנין, גנאח בשמאל.
אוהב את היכולת של גנאח מתחילת העונה אבל הוא חייב להתחיל להביא את עצמו גם במשחקים גדולים.
חיפה עם התקפה של סטיוארט, קאני ופודגראנו = מתכוונים להעיף כדורים ולחכות לכדורים שנופלים.
אם נשחק את הכדורגל שלנו ולא נשאיר חורים מיותרים מאחורה אנחנו יכולים לחנוק אותם בחצי. אין להם יותר מדי דרכים לצאת קדימה.
מאז ימי גיא לוזון לא זוכר משחק בסמי עופר שהיינו ככה פייבוריטים ושהכל באמת תלוי בנו רק בנו. אם נגיע כמו שצריך אז יהיה בסדר.
אוהב את היכולת של גנאח מתחילת העונה אבל הוא חייב להתחיל להביא את עצמו גם במשחקים גדולים.
חיפה עם התקפה של סטיוארט, קאני ופודגראנו = מתכוונים להעיף כדורים ולחכות לכדורים שנופלים.
אם נשחק את הכדורגל שלנו ולא נשאיר חורים מיותרים מאחורה אנחנו יכולים לחנוק אותם בחצי. אין להם יותר מדי דרכים לצאת קדימה.
מאז ימי גיא לוזון לא זוכר משחק בסמי עופר שהיינו ככה פייבוריטים ושהכל באמת תלוי בנו רק בנו. אם נגיע כמו שצריך אז יהיה בסדר.
זה היום שלך גנאח.
תעשה את זה.
מבסוט מרן שזיהה שזו ההזדמנות ונתן לו אותה.
תעשה את זה.
מבסוט מרן שזיהה שזו ההזדמנות ונתן לו אותה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הרכב טוב.
ההרכב של חיפה עם תכלית אחת. אנחנו מתקשים לפעמים מול כדורים ארוכים נקווה שעבדו על זה ויגיעו מוכנים.
ההרכב של חיפה עם תכלית אחת. אנחנו מתקשים לפעמים מול כדורים ארוכים נקווה שעבדו על זה ויגיעו מוכנים.