שיפוט 25/26
Re: שיפוט 25/26
בעניין הרחקת מאיימבו אתמול:
"הצהוב השני לא היה במקום. אמנם מאיימבו עשה עבירה על השחקן ואפשר היה לחוש במגרש כי מדובר באירוע ששווה כרטיס, אבל מאחר שמדובר בצהוב שני שמשמעותו כרטיס אדום, היה נדרש מגע יותר משמעותי על מנת שיעלה בקנה אחד עם כרטיס צהוב שני." (וואלה ספורט, בחינת אירועי השבת באיגוד השופטים).
ואני שב ושואל איפה היה הכלל לפיו לצהוב שני נדרשת עבירה חמורה יותר מצהוב ראשון בהרחקתו של גנאח בעונה שעברה?
"הצהוב השני לא היה במקום. אמנם מאיימבו עשה עבירה על השחקן ואפשר היה לחוש במגרש כי מדובר באירוע ששווה כרטיס, אבל מאחר שמדובר בצהוב שני שמשמעותו כרטיס אדום, היה נדרש מגע יותר משמעותי על מנת שיעלה בקנה אחד עם כרטיס צהוב שני." (וואלה ספורט, בחינת אירועי השבת באיגוד השופטים).
ואני שב ושואל איפה היה הכלל לפיו לצהוב שני נדרשת עבירה חמורה יותר מצהוב ראשון בהרחקתו של גנאח בעונה שעברה?
תלוי בקורבן... את הצהוב השני של גאנח נגד ריינה הם גיבו...
הם כל כך שקופים.... הניתוחים תמיד פוליטיים ותלויים בכח התקשורתי של הקבוצה (להפועל תל אביב יש ייצוג נכבד בתקשורת)
הם כל כך שקופים.... הניתוחים תמיד פוליטיים ותלויים בכח התקשורתי של הקבוצה (להפועל תל אביב יש ייצוג נכבד בתקשורת)
אחלה שיפוט היום. נתן למשחק לזרום.
וצריך להגיד ביושר שניצלנו.
אין לי מושג על מה פסלו לריינה את השער, בלוריאן בקלות יכל לצאת עם צהוב שני.
וצריך להגיד ביושר שניצלנו.
אין לי מושג על מה פסלו לריינה את השער, בלוריאן בקלות יכל לצאת עם צהוב שני.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
על דחיפה עם 2 ידיים. די קל.
פאול רך. זה בדיוק מהדברים שהופכים את הליגה הזו לקקמייקה, ושחקנים לומדים ליפול מכל שטות. שונא ששורקים על דברים כאלה.
אם למכבי פוסלים גול כזה היה פה נהי ובצדק.
אם למכבי פוסלים גול כזה היה פה נהי ובצדק.
הטעות של השופט במקרה הזה הייתה לשרוק מיד ולא לתת למהלך להיגמר ואז אולי הVAR היה מתקן.
מהזווית שנתנו זה לא נראה כמו עבירה אבל גם מהזווית הקדמית נראה שדיופ עושה פנדל כשמהדרומי ומהזווית האחורית זה היה ברור שזה שום כלום, אז אולי בזוית אחרת רואים יותר טוב.
חוץ מזה היה שיפוט בסדר. כל שופט שלא מחרב את המשחק כמו לייבוביץ' נגד ק"ש מבחינתי זכאי לציון 8+, רמת השיפוט פה פתטית.
מהזווית שנתנו זה לא נראה כמו עבירה אבל גם מהזווית הקדמית נראה שדיופ עושה פנדל כשמהדרומי ומהזווית האחורית זה היה ברור שזה שום כלום, אז אולי בזוית אחרת רואים יותר טוב.
חוץ מזה היה שיפוט בסדר. כל שופט שלא מחרב את המשחק כמו לייבוביץ' נגד ק"ש מבחינתי זכאי לציון 8+, רמת השיפוט פה פתטית.
וואו כמה חלש השופט הזה! אמאלה אני לא יכול לסבול את השיפוט שלו.
כמה עבירות שלהם, משיכות בחולצה, עבירות מאחורה ואין כרטיסים! ושוב בצורה הזויה הצהוב הראשון שלנו על עבירה גבולית של ונטורה.
כמה עצירות של המשחק שלא לצורך... למה כל חידוש משחק בכדור שופט הוא נותן להם את הכדור??
למה כל קרן 50-50 שגם הוא וגם הקוון לא מסוגלים להחליט הוא שורק לטובתם?
לא מדבר על זה שמהלך לפני הגול שוויון של אשדוד הייתה עבירה על אליאל אם אני לא טועה שזכתה שוב להתעלמות.
בלתי נסבל...
ולמרות שזה הואר... אבל הנבדל המצאה גמורה! כאילו אם היו מחליטים לשים את הקו הכחול מילימטר אחורה ולא היה נבדל זה היה נראה טבעי בדיוק באותה מידה.
הזיה! פשוט החליטו למתוח את הקו ככה ולפסוק נבדל. מרתיח.
גם מרגיש הפנדל השני על ונטורה לא נבדק כמו שצריך.
זה אמנם תירוצים וצריך לנצח למרות זה אבל כשזה מצטבר ומצטבר זה פשוט מוציא מהכלים
כמה עבירות שלהם, משיכות בחולצה, עבירות מאחורה ואין כרטיסים! ושוב בצורה הזויה הצהוב הראשון שלנו על עבירה גבולית של ונטורה.
כמה עצירות של המשחק שלא לצורך... למה כל חידוש משחק בכדור שופט הוא נותן להם את הכדור??
לא מדבר על זה שמהלך לפני הגול שוויון של אשדוד הייתה עבירה על אליאל אם אני לא טועה שזכתה שוב להתעלמות.
בלתי נסבל...
ולמרות שזה הואר... אבל הנבדל המצאה גמורה! כאילו אם היו מחליטים לשים את הקו הכחול מילימטר אחורה ולא היה נבדל זה היה נראה טבעי בדיוק באותה מידה.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם זאת הייתה עבירה על שחקן של מכבי תל אביב הם היו מקבלים פנדל קל אשכרה קרעו לנטורה את הגרב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
שופט הכי גרוע בארץ בפער.nitsande כתב: ↑09 נובמבר 2025, 11:01וואו כמה חלש השופט הזה! אמאלה אני לא יכול לסבול את השיפוט שלו.
בלתי נסבל...
נתן להם כל נגיעה לשכב על הדשא במשך 2-3 דקות.
כל בעיטת שוער 20-30 שניות
בזבוזי זמן מחליאים שמוציאים את החשק מכדורגל והעגל בשלו.
כמעט שברו לונטורה את הרגל בפנדל. הוא לא ראה לא שמע.
דחיפות והפלות על שחקנים שלנו, צרצרים. פוווו ליד שחקן שךהפ שריקה והפסקה
- simply--red
מי היה על הוואר אתמול??? גמר עלינו
שמואלביץ' כמדומני.
- Melikson24
שמואלביץ'. אפס מאופס.
- simply--red