2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
נראה שבכר לא למד כלום בבית, מההתחלה היה ברור שההרכב הזה עלוב ולא נועד להצליח, עלית עם 2 חלוצים שחיים על כדורים מהאגפים איך אתה עולה עם חזיזה הגופה על כל קו שמאל ועם פודגראנו ששווה אולי ספסל בסכנין על כל קו ימין?
העיקר שמו מיליון יורו ושחקנים על שחקן שאפילו האפסנאי יקבל יותר דקות ממנו.
ובכר עוד מוסיף חטא על פשע עם חילופים למראית עין בדקה 42 כאילו זה ישנה משהו.
הם סביר להניח ינצחו פה כי ירושלים יותר חלשים מהצל של עצמם אבל זה פשוט מביך לראות איך הדברים מתנהלים שם, חוסר הבנה מוחלט.
העיקר שמו מיליון יורו ושחקנים על שחקן שאפילו האפסנאי יקבל יותר דקות ממנו.
ובכר עוד מוסיף חטא על פשע עם חילופים למראית עין בדקה 42 כאילו זה ישנה משהו.
הם סביר להניח ינצחו פה כי ירושלים יותר חלשים מהצל של עצמם אבל זה פשוט מביך לראות איך הדברים מתנהלים שם, חוסר הבנה מוחלט.
לא ברור למה בכר חזר בכלל, עונה שתגמור לו את הקרירה
לפחות הקהל של חיפה עם אחלה תפאורה.
העיקר רפאלוב מגחך על ה'ארגנטינאי'. איש יהיר ועלוב, עשה עבודה הרבה יותר גרועה ממנו.
בכר עשה לעצמו עוד טעות, מהמר שהוא יגמור גרוע מפלורס.
אין בחיפה כלים, הוא לא הוכיח בשום שלב בקריירה שהוא מצליח להעמיד קבוצה נורמלית שלא הולך. זה תמיד או ששון או אסון. לששון אין בחיפה אופציה.
אין לי מושג איך פלורס כמאמן, לא ראינו מספיק, אבל לפחות זה הרגיש שהוא הרים את הרצפה של המועדון הזה גבוה יותר. אצל בכר לא היה רצפה, מועדון שהוא סמרטוט שמנגבים איתו את הרצפה.
מזל שפלורס אימן בבלומפילד, אחרת היה +2 למכבי.
העיקר רפאלוב מגחך על ה'ארגנטינאי'. איש יהיר ועלוב, עשה עבודה הרבה יותר גרועה ממנו.
בכר עשה לעצמו עוד טעות, מהמר שהוא יגמור גרוע מפלורס.
אין בחיפה כלים, הוא לא הוכיח בשום שלב בקריירה שהוא מצליח להעמיד קבוצה נורמלית שלא הולך. זה תמיד או ששון או אסון. לששון אין בחיפה אופציה.
אין לי מושג איך פלורס כמאמן, לא ראינו מספיק, אבל לפחות זה הרגיש שהוא הרים את הרצפה של המועדון הזה גבוה יותר. אצל בכר לא היה רצפה, מועדון שהוא סמרטוט שמנגבים איתו את הרצפה.
מזל שפלורס אימן בבלומפילד, אחרת היה +2 למכבי.
חחחחח מה?
ויתרתי על המשחק במחצית. קשה לצפות במכבי חיפה. גם לא מעניינים וגם הכדורגל פשוט מחריד, קבוצה בלי טיפת כישרון ויכולת אישית למעלה.
מבלי לבדוק אני בטוח שבכר המאמן שעשה הכי הרבה חילופים במחצית הראשונה בעשור האחרון באירופה. כשזה קורה פעם-פעמיים בעונה אפשר להחמיא למאמן על התגובתיות, כשזה קורה כל כך הרבה זה גורם לך לתהות מה הוא עושה באימונים. היה לו שבוע לעבוד למשחק הזה ובסוף הוא גונז את כל ההכנה אחרי 30 דקות.
הקבוצה הנוכחית בעיקר לא מתאימה לו. בכר ימשיך להיות בכר ולשחק את הכדורגל שהוא רוצה, ואין לו כלים לזה.
איך גוטמן אמר אז, אני רואה קבוצה בשביל הטייפ של בלבול, מימר וכו'. אי אפשר לשחק כדורגל יוזם עם שחקנים כאלו.
אני בטוח שהם מסתכלים על ינואר וחושבים שזה הכרח לעשות 2-3 החתמות טובות כדי להציל את המצב.
אני חושב שעדיף לקחת החלטה לא פופולרית ולעשות סטופ, בטח כשלא בטוח שבכר בכלל ימשיך בעונה הבאה.
מבלי לבדוק אני בטוח שבכר המאמן שעשה הכי הרבה חילופים במחצית הראשונה בעשור האחרון באירופה. כשזה קורה פעם-פעמיים בעונה אפשר להחמיא למאמן על התגובתיות, כשזה קורה כל כך הרבה זה גורם לך לתהות מה הוא עושה באימונים. היה לו שבוע לעבוד למשחק הזה ובסוף הוא גונז את כל ההכנה אחרי 30 דקות.
הקבוצה הנוכחית בעיקר לא מתאימה לו. בכר ימשיך להיות בכר ולשחק את הכדורגל שהוא רוצה, ואין לו כלים לזה.
איך גוטמן אמר אז, אני רואה קבוצה בשביל הטייפ של בלבול, מימר וכו'. אי אפשר לשחק כדורגל יוזם עם שחקנים כאלו.
אני בטוח שהם מסתכלים על ינואר וחושבים שזה הכרח לעשות 2-3 החתמות טובות כדי להציל את המצב.
אני חושב שעדיף לקחת החלטה לא פופולרית ולעשות סטופ, בטח כשלא בטוח שבכר בכלל ימשיך בעונה הבאה.
מכבי חיפה פנדל מס' 8 ב-9 מחזורים
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ישששששששששששששש
מדמוןןןןןןןן
תאכל תחת בכר !!!
ירמקוב עאלק .... חחחח
מתחת לידיים שלו
מועדון מזוייף ומטונף
מדמוןןןןןןןן
תאכל תחת בכר !!!
ירמקוב עאלק .... חחחח
מתחת לידיים שלו
מועדון מזוייף ומטונף
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
חחחחחחחחח משובח
סק אשם עם פאול חסר אחריות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מועדון רקוב. מגיע להם.
זה מועדון בסחרור.
פעם א אשם, פעם ב יהיה אשם - בסוף זה לא משנה את התוצאה הסופית שזה מועדון גמור.
אז חפרו גול על השחקן היחיד שנראה שם מתפקד (יחד עם מוחמד), וקיבלו פנדל על משהו שעד עכשיו לא הבנתי מהו בדיוק, גם אם היו מנצחים, מה זה מראה בדיוק?
אצל בכר הגנה אין. שוב אומר שאני משוכנע שעם פלורס הם היו עושים יותר.
אצל בכר אין התקפה ואין הגנה. אצל פלורס לפחות היה משהו שדומה להגנה ועמידה קבוצתית.
פעם א אשם, פעם ב יהיה אשם - בסוף זה לא משנה את התוצאה הסופית שזה מועדון גמור.
אז חפרו גול על השחקן היחיד שנראה שם מתפקד (יחד עם מוחמד), וקיבלו פנדל על משהו שעד עכשיו לא הבנתי מהו בדיוק, גם אם היו מנצחים, מה זה מראה בדיוק?
אצל בכר הגנה אין. שוב אומר שאני משוכנע שעם פלורס הם היו עושים יותר.
אצל בכר אין התקפה ואין הגנה. אצל פלורס לפחות היה משהו שדומה להגנה ועמידה קבוצתית.
לא כזה בטוח אגב שזאת הייתה עבירה של סק, גרינפלד ה״שופט הבינלאומי״ זה אחד האפסים הגדולים, טופ חלשים בליגה הזאת.
לא שיש לחיפה על מה להתלונן, קיבלו העונה 17 פנדלים על אותו מקרה רך בדיוק, והיום בכלל השיא, לא קיבלנו זווית אחת שמראה יד.
מועדון שכבר שנה וחצי בקריסת מערכות, מכרו את השחקנים היחידים שעוד סחבו אותם, היה להם קיץ שלם להעיף את כל האשפה שבכר הביא לשם ובפועל מילאו את הסגל בפודגראנויים,אוחנות וזסנואיים...
ואת מי הם הביאו כדי לצאת מהברוך? את האיש שהכניס אותם אליו.
ורטיגו על מלא.
לא שיש לחיפה על מה להתלונן, קיבלו העונה 17 פנדלים על אותו מקרה רך בדיוק, והיום בכלל השיא, לא קיבלנו זווית אחת שמראה יד.
מועדון שכבר שנה וחצי בקריסת מערכות, מכרו את השחקנים היחידים שעוד סחבו אותם, היה להם קיץ שלם להעיף את כל האשפה שבכר הביא לשם ובפועל מילאו את הסגל בפודגראנויים,אוחנות וזסנואיים...
ואת מי הם הביאו כדי לצאת מהברוך? את האיש שהכניס אותם אליו.
ורטיגו על מלא.
הוא טועה לא מעט, אכן יש לו חוסר מזל שעל כל טעות הוא משלמים במזומן.
האשם הראשי בעיניי הוא בכלל קאני שזרק בירידה ויצר שם את השטח.
איזה החתמה כושלת, לשים ככ הרבה כסף על שחקן כזה לא מתאים. חרפה של עבודה של רפאלוב, העיקר הוא מסתלבט על מאמן שהוא בעצמו מינה.