קאלו אולי מוסיף פיזיות ומאפשר לבית״ר איזון ביציאה קדימה אבל בהרבה מהלכים הוא נראה מסורבל וכבד כמו איזה טנק.
לדעתי היום זה יותר התרסקות של מכבי מאשר הופעה גדולה של בית״ר (מבלי להוריד מהמחצית המשוגעת שהם עשו).
מכבי הגיעה למשחק הזה עייפה בדיוק כפי שקיוויתי ולזאטיץ׳ בטיפשותו עלה עם אותם 11 שעלו מול וילה למעט קמארה שנפצע, ברגע שהעייפות התחילה לייצר טעויות של בית סוהר כמו של שלמה הקערה התהפכה עליהם ומשפתי הדביל בכלל וידא הריגה.
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- simply--red
- Title: CrazyRed
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
ויונה במשחק חייוyossi כתב: ↑09 נובמבר 2025, 23:06שועה כוכב, אצילי רוצח, מיכה בפסים של גאון - אבל קאלו זה בינגו של ביתר.
הוא מוסיף בדיוק את הגוף והפיזיות שצריך לאזן בקבוצה הזו, והוא טכני ונקי מאוד עם הכדור. תענוג של שחקן.
יצחקי הסביר את הטקטיקה יפה, לדעתי זה גם מה שניסה רן בעבר לעשות, רק שהוא התנפל מההתחלה, ואז היה להם ואן אובריים/ קניקובסקי שמשחררים לחץ טוב בהרבה מנוי וסיסוקו.
- simply--red
- Title: CrazyRed
שמע שביתר מריח דם והמשולש מיכה אצילי שועה בזון הם יפרקו כל מה שמולםItay כתב: ↑09 נובמבר 2025, 23:24קאלו אולי מוסיף פיזיות ומאפשר לבית״ר איזון ביציאה קדימה אבל בהרבה מהלכים הוא נראה מסורבל וכבד כמו איזה טנק.
לדעתי היום זה יותר התרסקות של מכבי מאשר הופעה גדולה של בית״ר (מבלי להוריד מהמחצית המשוגעת שהם עשו).
מכבי הגיעה למשחק הזה עייפה בדיוק כפי שקיוויתי ולזאטיץ׳ בטיפשותו עלה עם אותם 11 שעלו מול וילה למעט קמארה שנפצע, ברגע שהעייפות התחילה לייצר טעויות של בית סוהר כמו של שלמה הקערה התהפכה עליהם ומשפתי הדביל בכלל וידא הריגה.
איך אני מקנא בהם שהם זכו לתת למכבי 6 בבית
חלום
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עוד אחד וה-7-2 מ-97/98 לבית''ר לא היה שמור רק לנו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
התקפה רצחנית אין מה לומר, אבל גם כשהם בזון הם לא ניצחו אותך, לא העונה ולא בעונה שעברה והיו להם מספיק מפגשים מולנו עם ההתקפה הזאת, זה רק צריך להגביר את האמונה ואת ההערכה כלפי רן והבחורים.simply--red כתב: ↑09 נובמבר 2025, 23:41שמע שביתר מריח דם והמשולש מיכה אצילי שועה בזון הם יפרקו כל מה שמולם
איך אני מקנא בהם שהם זכו לתת למכבי 6 בבית
חלום
ועדיין צריך לומר שמכבי היום עשתה כל טעות אפשרית כדי להכניס אותם למשחק, לשמחתנו שועה ואצילי היו שם כדי לשפד אותם.
בדיעבד טעות קשה שלנו עם שחרור מיכה ועוד השלמנו לו שכר...
תן לי היום שחקן כזה לרוטציה, כמה חסר השחקן הזה שיכול לשבור צפיפות עם כדור אחד של אומן שחותך את כל ההגנה. לבחור בספורי על פניו זה עוד אחד מפשעיו של ברדה בזמנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה מזכיר לי את ה5-2 רק שהורחק למכבי תל אביב שחקן ולא לביתר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!