ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
כנסת ישראל אישרה היום בקריאה טרומית הצעה להחמרה בענישה בחוק איסור האלימות בספורט, כאשר עיקר ההחמרה נוגע לענישה בגין השלכת אמצעים פירוטכניים, הכוללים אבוקות, זיקוקים ורימוני עשן במגרשי הספורט.
על פי ההצעה החדשה, הצעת החוק נועדה להתמודד עם תופעה פסולה זו באמצעות החמרת הענישה הקיימת בגין יידוי חפצים, על ידי הגדלת הקנס הקבוע בחוק מ-29,200 שקלים חדשים לקנס בשיעור של עד 75,300 שקלים חדשים, וכן קביעת ענישה חמורה בגין השלכת או הפעלת אמצעים פירוטכניים באירועי ספורט. על פי הצעת החוק, אדם שיידה או יפעיל אמצעי פירוטכני במהלך אירוע ספורט, לעבר שדה המשחק או בסמוך לו, וכן, לעבר אדם הנמצא במגרש, יהיה צפוי לעונש של עד שלוש שנות מאסר או קנס כפול מהקבוע כיום בחוק, בשיעור של עד 150,600 שקלים חדשים. הגדרת העבירה בצורה נפרדת והחמרת הענישה בגינה יעניקו לרשויות האכיפה כלים משמעותיים להתמודדות עם התופעה ויובילו לצמצום אירועים אלימים מסוג זה.
על פי ההצעה החדשה, הצעת החוק נועדה להתמודד עם תופעה פסולה זו באמצעות החמרת הענישה הקיימת בגין יידוי חפצים, על ידי הגדלת הקנס הקבוע בחוק מ-29,200 שקלים חדשים לקנס בשיעור של עד 75,300 שקלים חדשים, וכן קביעת ענישה חמורה בגין השלכת או הפעלת אמצעים פירוטכניים באירועי ספורט. על פי הצעת החוק, אדם שיידה או יפעיל אמצעי פירוטכני במהלך אירוע ספורט, לעבר שדה המשחק או בסמוך לו, וכן, לעבר אדם הנמצא במגרש, יהיה צפוי לעונש של עד שלוש שנות מאסר או קנס כפול מהקבוע כיום בחוק, בשיעור של עד 150,600 שקלים חדשים. הגדרת העבירה בצורה נפרדת והחמרת הענישה בגינה יעניקו לרשויות האכיפה כלים משמעותיים להתמודדות עם התופעה ויובילו לצמצום אירועים אלימים מסוג זה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בלה בלה בלה.
קודם ליישם ואחרי זה שיצאו בכותרות.
עד אז הכל בבלת.
קודם ליישם ואחרי זה שיצאו בכותרות.
עד אז הכל בבלת.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
וזה יבטל ענישה הזויה של הקבוצות?לא. אז מה זה שווה.
המשטרה תצליח לתפוס? והפרקליטות תכניס לכלא? מכבי לא תקבל יותר טכני?
אני מניח שהצטרפו למחאה שיזמו אוהדי הפועל ת"א?
- Melikson24
כן
אבל למה שנפגע בעצמנו בשביל מלחמות של אחרים אחרי שאף אחד לא פתח בשום מחאה כשאנחנו ספגנו באירועי סכנין?
אבל למה שנפגע בעצמנו בשביל מלחמות של אחרים אחרי שאף אחד לא פתח בשום מחאה כשאנחנו ספגנו באירועי סכנין?
- ForeverRed
כרגיל, האידיוטים השימושיים מקריבים את הקבוצה על מזבח הטמטום של עצמם, עבור מלחמות של אחרים שלא נלחמו ולא ילחמו עבורם.
כמו שאוהדי הפועל ת״א אמרו היום זה מחר זה אתם.
צריך שכל הקהלים יתאחדו ויעשו אפילו צעד יותר גדול משקט של 13 דק
צריך שכל הקהלים יתאחדו ויעשו אפילו צעד יותר גדול משקט של 13 דק
אני דווקא בעד.
אבל לא יודע אם הייתי נכנס לזה נטו כי הקהל הרחב לא חושב שיהיה בעד, ולא תלוש שיהיה פתאום עידוד מהמזרחי, בוז מהדרומי ולהתחיל משחק באנרגיות לא טובות סתם ככה.
ולהפועל ת"א יש כוח תקשורתי עצום. מספיק לשמוע בפודקאסטים למיניהם כמה מזכירים את הדרבי שלא שוחק, עונה שעברה גנבו אליפות ככה וזה לא הוזכר לרגע. לנו יש 0 כוח תקשורתי.
ורציתי לכתוב כמה כמה משחקים, חבל שבארגון מעדיפים דגלים על עידוד. זה נהיה בלתי אפשרי להיות ליד הגוש כמו פעם ולראות משחק.
גם במשחקי חוץ ביציעים נמוכים זה פשוט מחרב את כל חווית הצפייה. פשוט חבל.
בכללי העידוד חזר הרבה אחורה. נגד מכבי היה חלש מאוד. צריכים לחשוב שם איך חוזרים לאותה תנופה שהייתה קיימת סוף עונה שעברה ותחילת העונה הנוכחית.
אבל לא יודע אם הייתי נכנס לזה נטו כי הקהל הרחב לא חושב שיהיה בעד, ולא תלוש שיהיה פתאום עידוד מהמזרחי, בוז מהדרומי ולהתחיל משחק באנרגיות לא טובות סתם ככה.
ולהפועל ת"א יש כוח תקשורתי עצום. מספיק לשמוע בפודקאסטים למיניהם כמה מזכירים את הדרבי שלא שוחק, עונה שעברה גנבו אליפות ככה וזה לא הוזכר לרגע. לנו יש 0 כוח תקשורתי.
ורציתי לכתוב כמה כמה משחקים, חבל שבארגון מעדיפים דגלים על עידוד. זה נהיה בלתי אפשרי להיות ליד הגוש כמו פעם ולראות משחק.
גם במשחקי חוץ ביציעים נמוכים זה פשוט מחרב את כל חווית הצפייה. פשוט חבל.
בכללי העידוד חזר הרבה אחורה. נגד מכבי היה חלש מאוד. צריכים לחשוב שם איך חוזרים לאותה תנופה שהייתה קיימת סוף עונה שעברה ותחילת העונה הנוכחית.
- ForeverRed
- Melikson24
אוהדי הפועל תל אביב פריבילגים שדואגים לתחת של עצמם בלבד.
תזכיר לי את התגובה שלהם אחרי אירועי סכנין?שמעו מהם?
מחר באירוע דומה אצלנו האחרונים להצטרף למחאה יהיו אוהדי הפועל ת"א.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Melikson24 כתב: ↑10 דצמבר 2025, 13:41כן
אפשר להתווכח האם החלטת הארגון כעת היא נכונה או לא רק שלא צריך ליצור אנלוגיה כוזבת כדי לייצר טיעונים נגד.... לא בר השוואה בשום היבט שהוא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+1Melikson24 כתב: ↑10 דצמבר 2025, 14:51אוהדי הפועל תל אביב פריבילגים שדואגים לתחת של עצמם בלבד.
תזכיר לי את התגובה שלהם אחרי אירועי סכנין?שמעו מהם?
מחר באירוע דומה אצלנו האחרונים להצטרף למחאה יהיו אוהדי הפועל ת"א.
ואת מי זה מעניין בכלל שלא יעודדו 13 דקות?
בטח לא את המשטרה מבחינתם שכולנו נישאר בבית.