בבית של זמביה : מרוקו, מאלי, איי קומורו.
2 הראשונות מכל בית עולות אוטומטית ו-4 הטובות ביותר שסיימו מקום 3 ( מתוך 6 בתים ).
סדר המשחקים :
יום ב' 22.12 בשעה 16:00 - מאלי
יום ו' 26.12 בשעה 19:30 - קומורו
יום ב' 29.12 בשעה 21:00 - מרוקו
סדר המשחקים קצת משחק לטובת זמביה מאחר והיא פוגשת את מרוקו שהיא המועמדת המרכזית לזכות רק במחזור הסיום של שלב הבתים.
מה הכי טוב לנו ? כמובן שזמביה תסיים רביעית ואז כמה שעות אחרי המשחק האחרון של זמביה ב-29.12 קאנגווה עולה על המטוס לישראל.
מה לדעתי יקרה ?
מרוקו תסיים ראשונה עם 9 מ-9 זה וודאי.
במוקדמות המונדיאל , איי קומורו ומאלי היו באותו בית וקומורו סיימה לפני מאלי.
זמביה באותו טורניר הייתה +- באותה יכולת של מאלי ( אבל היו לה 2 משחקים פחות ) אז בגדול הכל פתוח .
הכל תלוי איך זמביה תפתח את הטורניר מול מאלי.
ניצחון - והיא רגל וחצי בשלב הבא.
תיקו - סיכוי קלוש לסיים במקום השני
הפסד - תתמודד מול קומורו על המקום ה-3
במידה ואיכשהו עולה לשלב הבא אחרי הבתים, משחק שמינית הגמר ייערך בין תאריכים 3-5.1 וזה אומר שקינגס יחמיץ את סכנין בחוץ ( ויש מצב שגם אם יסיים ב-29.12 ויטוס לישראל לא יספיק להתאמן עם הקבוצה ולעשות הכנה מתאימה לסכנין אז ככל הנראה ובכל מקרה - הוא ייעדר מסכנין )
לונטורה וקנגוואה יהיה קשה מאוד להביא הצעות ככה.
לקנגוואה יש שם ברוסיה ואולי יצליח לגרד הצעות ממדינות ערב, אבל בספק שאלו המקומות שהוא רוצה לבלות בהם.
ואני לא יודע כמה זה טוב לנו.
אנחנו רואים העונה איך זה נראה שיש תחושה של מיצוי קלה / רצון לעבור הלאה או השד יודע מה.
בכללי אני מעדיף למכור בסכום גבוה ולהביא תחליף. בריא יותר.
ואני לא יודע כמה זה טוב לנו.
אנחנו רואים העונה איך זה נראה שיש תחושה של מיצוי קלה / רצון לעבור הלאה או השד יודע מה.
בכללי אני מעדיף למכור בסכום גבוה ולהביא תחליף. בריא יותר.
לשחקנים בלבל הזה בליגה שלנו אין תחליף.
לא לפטאצי, לא לוואקמה, לא לשרי ולא לקנגוואה.
בטח בסכומים שאנחנו משלמים.
במקרה של ונטורה יותר סביר להניח שזאת הייתה עונה חד פעמית ושהוא לא כזה גדול.
עד הפעם הבאה ששחקן יחבר עונה גדולה וימהרו להגיד שהוא הגואט.
קנגוואה פשוט פחות טוב, יש לו עדיין הזדמנות לתקן בפלייאוף. אף אחד לא זוכר את היכולת המזעזעת של טוני ואוגו בחלק מעונות האליפות כי הם תמיד נתנו הצגות במאני טיים. מאמין שאותו דבר יקרה גם פה, העליונות שלו על הליגה גדולה מדי.
מסכים שתמיד עדיף למכור אבל בזמן אמת בכל פעם שזה עולה על הפרק האוהדים שלנו נכנסים להתקף חרדה וצועקים מכירת חיסול אלי להב ושאר השטויות.
אין לנו מחלקת נוער (לא מעניין), אין לנו יותר מדי הכנסות ובלי אליפות כנראה שנמשיך לא להיות באירופה, במועדון חייבים ללמוד למכור כשיש מומנטום.
במקרה של ונטורה יותר סביר להניח שזאת הייתה עונה חד פעמית ושהוא לא כזה גדול.
עד הפעם הבאה ששחקן יחבר עונה גדולה וימהרו להגיד שהוא הגואט.
קנגוואה פשוט פחות טוב, יש לו עדיין הזדמנות לתקן בפלייאוף. אף אחד לא זוכר את היכולת המזעזעת של טוני ואוגו בחלק מעונות האליפות כי הם תמיד נתנו הצגות במאני טיים. מאמין שאותו דבר יקרה גם פה, העליונות שלו על הליגה גדולה מדי.
מסכים שתמיד עדיף למכור אבל בזמן אמת בכל פעם שזה עולה על הפרק האוהדים שלנו נכנסים להתקף חרדה וצועקים מכירת חיסול אלי להב ושאר השטויות.
אין לנו מחלקת נוער (לא מעניין), אין לנו יותר מדי הכנסות ובלי אליפות כנראה שנמשיך לא להיות באירופה, במועדון חייבים ללמוד למכור כשיש מומנטום.
אם היית מוכר את וואקמה ב"זמן", היו לך שתי אליפויות ולא שלוש.
ללשמור כל הכוכבים שלך יש השפעה ישירה על ההישגים וההכנסות.