למרות הביקורות שלנו, אסור לנו ליצור אווירה רעה לקבוצה.
אנחנו עדיין מקום 1 והקבוצה דווקא עכשיו חייבת את התמיכה שלנו.
הביקורות הן נטו כדי שמישהו שם ייראה מה שאנחנו רואים וירים את השחקנים ואת הרכש לינואר.
אנחנו לא צריכים להגיע למצב במשחק הזה שהספסל ינצח לנו תמשחק, אנחנו חייבים להכריע אותו לפני.
לחץ גבוה כמו בעונה שעברה שגרמנו לקבוצות להקיא ב-16 שלהם וזה יכול להפוך לקל, אם לא נשכיל לעשות את זה נוכל בקלות להסתבך.
הפועל ירושלים השתפרה מהמשחק הקודם מאוד.
קוזוק חייב לשנות. לרענן. להחליף. משהו, בשלב הזה כל דבר יהיה טוב.
הסגל הזה שחוק לחלוטין, כבר מעייף לראות את אותם שחקנים ונראה שגם הם כבר פחות "נהנים" מהאירוע. יש פחות שמחת חיים בקבוצה והכדורגל מאוד מתודי, כמו עובד שבא להחתים כרטיס וללכת הביתה.
קוזוק נתן אמון מוחלט בשחקנים כושלים שלא עלו מדרגה וגם לא יעלו מדרגה. בואו נתקדם מזה.
חזות נתן דקות טובות. הקהל רעב לראות יותר מכנעאן. לוי ממש לא מרשים אבל הוא יתקשה להיות יותר גרוע ממזרחי.
הסגל רע, ועדיין אפשר להוציא יותר מהקיים.
מבחינת נקודות אנחנו עדיין במצב מצוין ובהתחשב בסגל (שהוא בנה) אי אפשר להגיד שקוזוק לא עושה קסמים. התלונות נובעות מזה שאנחנו חושבים מה הלאה, והאם הוא בכלל מסוגל לעשות את השינוי מחשבתי הזה. בינתיים הכיוון רע אבל אנחנו עדיין לא במצב שצריך לזרוק הכל פח, לא צריך להגזים.
חובת ההוכחה עליו, נקווה לטוב.
האנרגיות הרעות מזמן כאן, הם רק חיכו להתפרץ.
קהל של מזוכיסטים שבמקום להנות מהתקופה בכוח מייסרים את עצמם מי ישמע אוהדי ריאל מדריד.
אבל.. שום דבר לא מפתיע אותי בקהל הזה שאני שומע ברדיו בדרך חזרה מהמשחק נגד מכבי אוהד ותיק ומוכר אומר שהוא ״סובל״ ושהוא ״מתגעגע לפעם שאולי לא היינו בצמרת אבל היה כדורגל״ שאפילו השדרנים בלעו את המיקרופון אז זה לא מפתיע שאלה האנרגיות השליליות.
אני מקווה שהמשחק הזה ייפתח טוב וימשיך טוב וישתיק הרבה אנשים,עם אנרגיות כאלה לא תהיה אליפות ולא בלוט.
סגל שחוק, הולכים לכיוון רע, שחקנים כושלים, קשה להיות יותר גרוע...
אנחנו מדברים פה על הקבוצה שנמצאת במקום הראשון וניצחה לפני פחות מחודש את מכבי ת״א+ כל הגדולות או שמדברים על סכנין?
סתם כדי שנבין.
מצפים מהקבוצה ומהמאמן להשתפר ולהרים את האנרגיות בזמן שהפסד אחד (וכן מביך ביותר) הכניס פה אוהדים לורטיגו מוחלט וירי חיצים בלתי פוסק, מי שרוצה לראות אנרגיות טובות מהקבוצה שיתחיל קודם כל לדרוש את זה מעצמו, אווירת הבית עלמין לא תקדם אותנו.
מזל שהמועדון לא מנוהל בידי אוהדים שלנו, יותר הורמונליים מאישה במחזור.