רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי yossi »

Red Tiger כתב:
13 ינואר 2026, 23:13
אין כאן שום ניסיון השטחה, יש כאן התרעמות על פלצנות נטו,כן חבר פלצנות נטו.
לא יכול להיות שכל משחק עוד לפני שריקת הפתיחה אתה מחפש מה לא בסדר,מתמרמר,ממרמר ואז בסוף לא מוכן להודות שפשוט אין לך מושג.
ואתה יודע זה קטע, כי אני בהחלט מחזיק ממך אחד המבינים וכאחד שמבין אתה אמור להבין שמאמן כמו רן הוא מאמן שהסדר והארגון מאוד חשובים לו,לא רק שהם מאוד חשובים לו זה הלב של הכדורגל שלו.
מבחינתו לשים את אליאס לפני כנעאן זה לייצר באלנס בקבוצה,שיהיה סדר.
פחות יפה אולי אבל יותר מסודר ודווקא אותו אליאס שאתם לא מפסיקים ללרלר עליו עד שבסוף המרבון יעשה איזה תאונה לא רע בכלל.
מחצית ראשונה הפועל בש פשוט כתשה את הפועל ירושלים,הברדק התחיל בחילופים.
אם היינו רואים כדורגל כמו של רוני לוי יכולתי להסכים איתך,אבל זה ממש לא המצב.
לגבי התוצאה,כן מה לעשות?
עם תוצאות לוקחים תארים,מייצרים הרתעה,מקבלים בטחון.
הקבוצה עברה טלטלה גדולה אחרי התבוסה לטבריה,הגישה השתנתה,הכדורגל נהיה יעיל ואגרסיבי יותר כמו שהתרגלנו וזה לזכותו של רן.
אז מספיק להיות חמוצון,מירמורון וכל הזמן להגיד לנו ״יהיה רע״ כאילו אתה עושה לנו בילד אפ לכישלון.
תתקדם אתה יותר טוב מזה,אל תהיה נער פלייסטיישן.
סוף סוף תגובה עניינית.

בעיניי זה לא פלצנות, מבין מצוין שהסדר והארגון זה חשוב לו מאוד, אבל כמו בכל דבר בחיים יש בלאנס.
בסוף מטרת הכדורגל היא לנצח משחק ולא לממש אידיאולוגיות אימון. סדר וארגון בלי כשרון לא יביאו את התוצאות שאנחנו צריכים, וכאן אני חושב שרן צריך לטייב את הבחירות שלו.
והרכש שלו צריך להיות בהתאם. כלומר שחקנים שגם יש בהם את הכשרון, אך גם את האינטנסיביות והעבודה שהוא כ"כ מחפש.
מחצית ראשונה שלטנו מול יריב שלא באמת בא לשחק, וחות מיכולת אישית של גאנח לא ממש עשינו משהו. זה היה צפוי מההרכב שעלה. לא הייתי מאשים את המחליפים באיבוד המשחק, זה קרה הרבה לפניהם.

רן הוא מאמן מצוין. בכר ידע מהר מאוד לשנות דברים בצורה בה הוא פועל, והתגמול שלו היה אחת מהשושלות המפוארות ביותר שהיו פה.
אמרתי כבר שבעיניי רן מציג קבוצה מאומנת אף יותר, אבל אותו טיוב הוא הכרחי כדי שרן יהיה חתום על תארים כמו אליפות, ושלב בתים אירופאי (כן מבחינתי זה כמו תואר. זה יותר מגביע למשל). בדרך הנוכחית, בה כמעט ואין רוטציה, רוב המשחק הולך לשחקנים עם כשרון לא מספק - הוא עלול למנוע מעצמו לשתות מבאר שהוא עומד לפתחה, שספק אם מישהו אחר היה בכלל מגיע אליה. אף אחד לא יקח לו את זה.

ואותי אתה לא יכול להאשים בשום מרמרת מנושאים לא קשורים כמו ברדה. כשדברים לא נראים לי אני רושם, וזה לא משנה לי מי עומד על הקווים.
אני הייתי מהרגע הראשון ועד היום אחד התומכים של רן, כותב את מה שאני כותב כי זו דעתי, זו מטרת הפורום הזה, ואני מת שהוא יביא אותנו לאותם גבהים שהוא מסוגל.
בעונה שעברה הקהל לקח לנו דאבל, אבל גם שם אני לא יכול שלא לציין למשל את ניהול הצהובים הכושל כגורם שאם היה מנוהל כמו שצריך, היינו בסבירות גבוהה מתגברים גם על המינוס 3 שהקהל הביא עלינו. לשמחתי העונה הנושא מנוהל הרבה יותר, אני לא מחזיק ממזרחי כאלבס אבל עובדתית רן מחשיב אותו לאחד העוגנים שלו בהרכב, ואני חושב שהיינו צריכים להימנע מלהפסיד אותו במשחק חוץ חשוב מאוד.
ניהול הצהובים זו דוגמא קלאסית לחוסר פרגמטיות והעדפת עיקרון אידיאולוגי שעלה לנו נקודות, ואולי אף אליפות עם ההפסד בנתניה, בו רן חטא בעונה שעברה. וזה היה כתוב בפונט הכי בוהק שיש על הקיר.

משהו שנזכרתי הבוקר ואני רוצה להחמיא עליו לרן - ההסטה של קינגס שמאלה וכנעאן לאמצע. זה משהו שגם מול חיפה חשבתי שצריך לעשות, טוב שהוא עשה את זה ובא על שכרו. כרגע עדיף לנו שכנעאן יהיה באזור המסוכן ולא קינגס.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

yossi כתב:
14 ינואר 2026, 08:21
סוף סוף תגובה עניינית.

בעיניי זה לא פלצנות, מבין מצוין שהסדר והארגון זה חשוב לו מאוד, אבל כמו בכל דבר בחיים יש בלאנס.
בסוף מטרת הכדורגל היא לנצח משחק ולא לממש אידיאולוגיות אימון. סדר וארגון בלי כשרון לא יביאו את התוצאות שאנחנו צריכים, וכאן אני חושב שרן צריך לטייב את הבחירות שלו.
והרכש שלו צריך להיות בהתאם. כלומר שחקנים שגם יש בהם את הכשרון, אך גם את האינטנסיביות והעבודה שהוא כ"כ מחפש.
מחצית ראשונה שלטנו מול יריב שלא באמת בא לשחק, וחות מיכולת אישית של גאנח לא ממש עשינו משהו. זה היה צפוי מההרכב שעלה. לא הייתי מאשים את המחליפים באיבוד המשחק, זה קרה הרבה לפניהם.

רן הוא מאמן מצוין. בכר ידע מהר מאוד לשנות דברים בצורה בה הוא פועל, והתגמול שלו היה אחת מהשושלות המפוארות ביותר שהיו פה.
אמרתי כבר שבעיניי רן מציג קבוצה מאומנת אף יותר, אבל אותו טיוב הוא הכרחי כדי שרן יהיה חתום על תארים כמו אליפות, ושלב בתים אירופאי (כן מבחינתי זה כמו תואר. זה יותר מגביע למשל). בדרך הנוכחית, בה כמעט ואין רוטציה, רוב המשחק הולך לשחקנים עם כשרון לא מספק - הוא עלול למנוע מעצמו לשתות מבאר שהוא עומד לפתחה, שספק אם מישהו אחר היה בכלל מגיע אליה. אף אחד לא יקח לו את זה.

ואותי אתה לא יכול להאשים בשום מרמרת מנושאים לא קשורים כמו ברדה. כשדברים לא נראים לי אני רושם, וזה לא משנה לי מי עומד על הקווים.
אני הייתי מהרגע הראשון ועד היום אחד התומכים של רן, כותב את מה שאני כותב כי זו דעתי, זו מטרת הפורום הזה, ואני מת שהוא יביא אותנו לאותם גבהים שהוא מסוגל.
בעונה שעברה הקהל לקח לנו דאבל, אבל גם שם אני לא יכול שלא לציין למשל את ניהול הצהובים הכושל כגורם שאם היה מנוהל כמו שצריך, היינו בסבירות גבוהה מתגברים גם על המינוס 3 שהקהל הביא עלינו. לשמחתי העונה הנושא מנוהל הרבה יותר, אני לא מחזיק ממזרחי כאלבס אבל עובדתית רן מחשיב אותו לאחד העוגנים שלו בהרכב, ואני חושב שהיינו צריכים להימנע מלהפסיד אותו במשחק חוץ חשוב מאוד.
ניהול הצהובים זו דוגמא קלאסית לחוסר פרגמטיות והעדפת עיקרון אידיאולוגי שעלה לנו נקודות, ואולי אף אליפות עם ההפסד בנתניה, בו רן חטא בעונה שעברה. וזה היה כתוב בפונט הכי בוהק שיש על הקיר.

משהו שנזכרתי הבוקר ואני רוצה להחמיא עליו לרן - ההסטה של קינגס שמאלה וכנעאן לאמצע. זה משהו שגם מול חיפה חשבתי שצריך לעשות, טוב שהוא עשה את זה ובא על שכרו. כרגע עדיף לנו שכנעאן יהיה באזור המסוכן ולא קינגס.
אמרתי ואומר שוב,רן קוזוך ייבחן עפ״י מבחן התוצאה.
גם הוא מבין שאי הצלחה משמע לא לקחת אליפות יהיה כישלון ענק וימתג אותו כלוזר ולכן הוא הולך בדרך שלו זאת שהביאה אותו עד הלום.
מעניין שהזכרת את בכר, כי גם הוא נהג ככה באליפות הראשונה,לא זנח לשניה את שלישיית הקישור שלו גם שבוזגלו,שהר ושות בספסל.
בעונה השנייה לאור העובדה שהייתה גם מסגרת אירופאית הוא התחיל להיות יותר גמיש.
מאמן נמצא עם השחקנים שלו יום יום,מרגיש אותם,רואה אותם,מאמן אותם אלה אם כן זה סתום גדול (מה שרן לא) אני אמשיך לסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה והטבלה לא משקרת.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

שמעון א כתב:
14 ינואר 2026, 06:21
עונה קודמת?
זה רק מוכיח שאתה פרשן תוצאה.
כדורגל כמו שראינו עונה קודמת לא ראינו מהאליפות השניה עם בכר.
וכל זה עם שחקנים שכולנו חשבנו שאין להם מקום בליגת העל.
:השתחוות:

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב:
14 ינואר 2026, 07:56
הוא גם הראשון בהיסטוריה שמאשימים אותו באובדן אליפות כשהוא עם משחק חסר ו 50 מיליון שקל פחות מ"האלופה".
לא רלוונטי לנאמר.
לפלייאוף הוא נכנס מהמקום הראשון.
הקיבעון והעקשנות שלו עלו לו באליפות שהייתה לו בידיים.
אם נהניתם מאיך שזה הסתיים, שיהיה לכם בכיף.
אני עדיין בטראומה. ואני בהחלט רואה את הסנריו הזה חוזר על עצמו כי הוא פשוט מתעקש להמשיך עם הראש בקיר בכל פעם מחדש.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

שמעון א כתב:
14 ינואר 2026, 06:21
עונה קודמת?
זה רק מוכיח שאתה פרשן תוצאה.
כדורגל כמו שראינו עונה קודמת לא ראינו מהאליפות השניה עם בכר.
וכל זה עם שחקנים שכולנו חשבנו שאין להם מקום בליגת העל.
לא רק זה ..
אף אחד מההרכב היום לא נכנס להרכב של הקבוצה ההיא של בכר. זה רק מעצים פי כמה את העבודה של קוז'וך
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

"ראש בקיר".
אני שומע את הסיסמא הזאת ממחנה האימונים הראשון כשהוא לא פתח עם באריירו וקיניונס ו"שרף" את כל השחקנים של ברדה.

התלבשתם על זהאי ואליאס מי ישמע איזה טאלנטים מחכים לו על הספסל.
כרגע מה שיש זה שאלה שחקני הרוטציה והוא מוציא מהסיטואציה את המקסימום.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

פרשני תוצאה זה טוב או לא טוב?

אומרים פה שבסוף רן ייבחן על צלחת כן או לא ......אז תחליטו

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

ForeverRed כתב:
14 ינואר 2026, 09:30
אם נהניתם מאיך שזה הסתיים, שיהיה לכם בכיף.
אז אתה הפרשן תוצאה, אחי.
אני נהנתי מהעונה שעברנו. לא מהתוצאה הסופית.
אבל בהחלט עונה כיפית ומרגשת, שאני מאחל לעצמי לחוות כל עונה.
איך זה יסתיים? אין לי מושג. מקווה לטוב.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ReDo כתב:
14 ינואר 2026, 09:47
"ראש בקיר".
אני שומע את הסיסמא הזאת ממחנה האימונים הראשון כשהוא לא פתח עם באריירו וקיניונס ו"שרף" את כל השחקנים של ברדה.

התלבשתם על זהאי ואליאס מי ישמע איזה טאלנטים מחכים לו על הספסל.
כרגע מה שיש זה שאלה שחקני הרוטציה והוא מוציא מהסיטואציה את המקסימום.
כנעאן עדיף על גאנח, אליאס ואחמד בכל יום ובכל מצב גם בחצי קלאצ'
סאבובו שווה הזדמנות לכל הפחות
לוי גם

רן מאוד נאמן לעקרונות משחק ולא סוטה מהם מילימטר לטובת כשרון יש מקום לבקר אותו על זה , הוא חייב ללמוד להתגמש קצת

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב:
14 ינואר 2026, 09:53
אז אתה הפרשן תוצאה, אחי.
אני נהנתי מהעונה שעברנו. לא מהתוצאה הסופית.
אבל בהחלט עונה כיפית ומרגשת, שאני מאחל לעצמי לחוות כל עונה.
איך זה יסתיים? אין לי מושג. מקווה לטוב.
בסוף כולם פרשני תוצאה שמעון כי מה שווה מחמאות בלי צלחת?
אגב גם אלונה בסוף תגיד לאן תודה רבה ותחפש מישהו אחר שיביא לה צלחת כי זו המטרה העיקרית

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לגבי הדיון על אליאס, אני מאלו שיפתח שמפנייה ביום שיעזוב אבל אין לי בעיה עקרונית עם זה שיקבל דקות פה ושם בטח נגד קבוצות שבורות כמו קטמון והפועל חיפה, בטח לא צריך לערוך התאבדות המונית כל פעם כשהוא משחק.

כן יש מקום לתהות איך זה שהוא הפך למחליף הראשון של כל אחד מהמשולש של לוקאס-קאנגווה-פרץ, כל אחד מביא איתו תכונות שונות למשחק ואליאס הפך למחליף האוטומטי של כל אחד מהם ככה שכן יש מקום להבין מה השיקולים.

אתמול כשאליאל היה בחוץ לדעתי זה היה קלאסי לתת לכנאען, לא רואה איך הבאלנס או הדרך של קוזוק היו נפגעים, יותר מזה בעיניי במשחקים האחרונים חמודי מראה על הרבה יותר חריצות מאשר אליאל שמשחק כמו איזה עוף קפוא.

למי ששוב חוזר לעונה שעברה, רן לא צריך להתגבר על זה שגנבו לו משחק פלוס הורידו לו נקודה, לצפות ממנו לסגור פערים מקצועיים מקבוצות עם תקציב כפול תוך עונה אחת בלבד וגם על שחיבלו לו בטבלה זו חוסר הגינות. גם הדיינים בעצמו הודו שהגיע לנו טכני בדיון של הפועל ת״א, אם יש מישהו ש״לקח״ לנו את האליפות זה ההתאחדות.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני יכול לחיות עם זה שאליאס משחק במקום ונטורה קשר אחורי,לא כ8 או קדמי יותר.
אין לו מושג בלתת פס או לעבור שחקן. וזה מה שמעצבן שהוא לרוב משחק את הקשר היותר התקפי והאמצע תקוע.

הגול השני אתמול בא שביטון החליט שהוא עוזב את האגף שלו ובא לכדור גם אם זה בצד השני ,וכנאען מזהה את זה והולך לשטח הפנוי ורץ קדימה.
תמונה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

שיש כתב:
14 ינואר 2026, 09:59
בסוף כולם פרשני תוצאה שמעון כי מה שווה מחמאות בלי צלחת?
אגב גם אלונה בסוף תגיד לאן תודה רבה ותחפש מישהו אחר שיביא לה צלחת כי זו המטרה העיקרית
לא מבין אחי.

האם אני אוהד? כן
האם נהנתי שנה שעברה? כן
האם התוצאה הסופית שלהעונה הייתה משמחת? לא
האם נשרף לי הלב במחזור האחרון? כן
אז למה אני אומר שנהנתי? כי אני לא פרשן תוצאה.

אחי, באמת נהנתי מהדרך ומהכדורגל.
להגיד לך שאין בי פחד שנסיים בלי כלום העונה? בטח שיש. אבל אני לא אשקר לעצמי, ויגיד שאני לא נהנה.

צריך להעביר ביקורת. תמיד. ויש על מה.
אבל המון פעמים, זה לא ביקורת. אלו האשמות. כל הזמן האשמות.
כל איבוד נקודות - "זה על רן". כל משהו לא תקין - "רן".
בואו. זה לא גוארדיולה. הוא טועה ועוד יטעה.

אבל עונה זה מרתון. אי אפשר להגיד שלפלייאוף הוא נכנס בפער, ואיבד את זה. כי למחזור שני הוא הגיע במינוס 4 נקודות, והגיע לפלייאוף בפער עם משחק חסר.
לאורך כל העונה - זה לא הספיק. באסה.
לא יכול להאשים אותו.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

שמעון א כתב:
14 ינואר 2026, 10:13
לא מבין אחי.

האם אני אוהד? כן
האם נהנתי שנה שעברה? כן
האם התוצאה הסופית שלהעונה הייתה משמחת? לא
האם נשרף לי הלב במחזור האחרון? כן
אז למה אני אומר שנהנתי? כי אני לא פרשן תוצאה.

אחי, באמת נהנתי מהדרך ומהכדורגל.
להגיד לך שאין בי פחד שנסיים בלי כלום העונה? בטח שיש. אבל אני לא אשקר לעצמי, ויגיד שאני לא נהנה.

צריך להעביר ביקורת. תמיד. ויש על מה.
אבל המון פעמים, זה לא ביקורת. אלו האשמות. כל הזמן האשמות.
כל איבוד נקודות - "זה על רן". כל משהו לא תקין - "רן".
בואו. זה לא גוארדיולה. הוא טועה ועוד יטעה.

אבל עונה זה מרתון. אי אפשר להגיד שלפלייאוף הוא נכנס בפער, ואיבד את זה. כי למחזור שני הוא הגיע במינוס 4 נקודות, והגיע לפלייאוף בפער עם משחק חסר.
לאורך כל העונה - זה לא הספיק. באסה.
לא יכול להאשים אותו.
בול

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

יש מה להאשים אותו.
כמו שנאמר פה עניין ניהול הצהובים בעונה שעברה,התגובות בכמה משחקים במיוחד בפלייאוף ועוד.

אבל זה עונה שעברה וזה מת.
עונה שעברה היינו מצויינים היה יופי של כדורגל וזה לא הספיק.
העונה אנחנו פחות נהנים (לעומת שנה שעברה) אבל לפחות לוקחים נקודות , יהיה פלייאוף אש שגם בו נאבד נקודות זה בטוח ( ולשמחתנו לא רק אנחנו).
תמונה

שלח תגובה