לא יודע לגבי היום, יודע שבכללי תרבות העידוד שלהם רמה מעלינו
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
לא יודע לגבי היום, יודע שבכללי תרבות העידוד שלהם רמה מעלינו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זה לא בגלל שהם איזה קהל מדהים.אורי אדום בנשמה כתב: ↑17 ינואר 2026, 18:46לא יודע לגבי היום, יודע שבכללי תרבות העידוד שלהם רמה מעלינו
זה בגלל שאנחנו פחים.
- אורי אדום בנשמה
חרטוט.אורי אדום בנשמה כתב: ↑17 ינואר 2026, 18:46לא יודע לגבי היום, יודע שבכללי תרבות העידוד שלהם רמה מעלינו
קהל ישראלי טיפוסי שרוטן כשקבוצה לא טובה ודוחף כשהיא על הגל.
- Melikson24
הפסד וחצי והקהל שלהם מגיע למגרש אימונים לקלל שחקנים.
זה מועדון שכונה שמנוהל ע"י האוהדים. לכן קשה לי להאמין שעם המנטליות הזאת הם יחזיקו מעמד במאני טיים.
זה מועדון שכונה שמנוהל ע"י האוהדים. לכן קשה לי להאמין שעם המנטליות הזאת הם יחזיקו מעמד במאני טיים.
בבית"ר ירושלים מבינים כי משחק הליגה הבא בחוץ נגד מ.ס אשדוד במחזור הבא עשוי שלא להיערך באיצטדיון הי"א בשל התלבטות המשטרה אם לאשר את האיצטדיון למשחק. במקרה והמשטרה תחליט שלא לאשר את האיצטדיון - המשחק ייערך בבלומפילד, בטרנר או באיצטדיון אחר אותו אשדוד תבחר.
מה ???
מהההההה ??????
מה ???
מהההההה ??????
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ליגה בפשיטת רגל, הולכים לעשות הכל כדי להרים את המאמי הלאומית החדשה.4 לב אדום כתב: ↑17 ינואר 2026, 19:57בבית"ר ירושלים מבינים כי משחק הליגה הבא בחוץ נגד מ.ס אשדוד במחזור הבא עשוי שלא להיערך באיצטדיון הי"א בשל התלבטות המשטרה אם לאשר את האיצטדיון למשחק. במקרה והמשטרה תחליט שלא לאשר את האיצטדיון - המשחק ייערך בבלומפילד, בטרנר או באיצטדיון אחר אותו אשדוד תבחר.
מה ???
מהההההה ??????
אם זה מאושר ואלונה וכל יתר בעלי הבית נותנים לזה יד אפשר לקפל את העסק.
- אורי אדום בנשמה
4 לב אדום כתב: ↑17 ינואר 2026, 19:57בבית"ר ירושלים מבינים כי משחק הליגה הבא בחוץ נגד מ.ס אשדוד במחזור הבא עשוי שלא להיערך באיצטדיון הי"א בשל התלבטות המשטרה אם לאשר את האיצטדיון למשחק. במקרה והמשטרה תחליט שלא לאשר את האיצטדיון - המשחק ייערך בבלומפילד, בטרנר או באיצטדיון אחר אותו אשדוד תבחר.
מה ???
מהההההה ??????
נפיחה של כתב לייצר טראפיק.
אם זה יקרה, זה נטו כי ג'קי יחליט לנדוד כדי לייצר הכנסה
סבבה, גם בטיפוסיות הזו יש כמה רמות... והם מעלינו.
- Melikson24
יש לי פתרון בשבילם.4 לב אדום כתב: ↑17 ינואר 2026, 19:57בבית"ר ירושלים מבינים כי משחק הליגה הבא בחוץ נגד מ.ס אשדוד במחזור הבא עשוי שלא להיערך באיצטדיון הי"א בשל התלבטות המשטרה אם לאשר את האיצטדיון למשחק. במקרה והמשטרה תחליט שלא לאשר את האיצטדיון - המשחק ייערך בבלומפילד, בטרנר או באיצטדיון אחר אותו אשדוד תבחר.
מה ???
מהההההה ??????
שהמשחק ישוחק ללא קהל חוץ.
שלום לתמימות...אורי אדום בנשמה כתב: ↑17 ינואר 2026, 20:50נפיחה של כתב לייצר טראפיק.
אם זה יקרה, זה נטו כי ג'קי יחליט לנדוד כדי לייצר הכנסה
הסיבה: חשש של המשטרה מפריצת אוהדים למגרש.
המשמעות של מעבר למגרש אחר היא כמות יותר גדולה של אבטחה וסדרנים וכמובן כמות גדולה יותר של אוהדי בית״ר ירושלים.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
שנת בחירות, בן גביר נותן עבודה.
אחרי עונה שעברה כלום כבר לא יפתיע. המדינה הזאת איבדה את הצפון.
אני כבר מזמן לא מתרגש. אם לאלונה לא אכפת בזמן שהיא מבזבזת מיליונים מהירושה של הילדים שלה על הקשקוש הזה, אז מה אני צריך להתעצבן?
ולא. ציוצים בטוויטר זה לא נחשב למאבק אקטיבי למי שרוצה באמת לעשות משהו.
אחרי עונה שעברה כלום כבר לא יפתיע. המדינה הזאת איבדה את הצפון.
אני כבר מזמן לא מתרגש. אם לאלונה לא אכפת בזמן שהיא מבזבזת מיליונים מהירושה של הילדים שלה על הקשקוש הזה, אז מה אני צריך להתעצבן?
ולא. ציוצים בטוויטר זה לא נחשב למאבק אקטיבי למי שרוצה באמת לעשות משהו.
דלפ קל - יש להם יותר סיכוי לאבד נקודות מול פסטיבל ביתרי בבלומפילד מאשר ביא.
- אורי אדום בנשמה
שלום שלום...
לא הבנתי את הטיעון שלך, כאילו כן הבנתי, רק לא הבנתי איך זה מחזק את הטענה שלך כאילו שיש סרט כזה שהמשטרה לא תאשר את המגרש בי''א. לכתוב מה שרוצים ברשת כל אחד יכול הרי, המגרש בי''א כבר אירח עשרות משחקים עם פוטנציאל קהל שכזה, למה שהפעם ישתנו הכללים? תזכור את מילותיי, אם זה קורה זה נטו בהחלטה של ג'קי ולא כי המשטרה מטילה וטו.
לג'קי לא אמור להיות סיי בעניין.אורי אדום בנשמה כתב: ↑17 ינואר 2026, 22:00שלום שלום...
לא הבנתי את הטיעון שלך, כאילו כן הבנתי, רק לא הבנתי איך זה מחזק את הטענה שלך כאילו שיש סרט כזה שהמשטרה לא תאשר את המגרש בי''א. לכתוב מה שרוצים ברשת כל אחד יכול הרי, המגרש בי''א כבר אירח עשרות משחקים עם פוטנציאל קהל שכזה, למה שהפעם ישתנו הכללים? תזכור את מילותיי, אם זה קורה זה נטו בהחלטה של ג'קי ולא כי המשטרה מטילה וטו.