רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
15 ינואר 2026, 12:35
מה שהיה קורה זה שהיא הייתה מנצחת את מה שחייב ולוקחת אליפות.

מי שמאבד פער מבטיח מספר מחזורים בודדים לסוף בעקבות טעויות חריפות שהוא עצמו ביצע, מן הראוי שיעשה קודם בדק בית ורק אז יתעסק בגורמים חיצוניים והיו כאלה.
אין אחיזה במציאות למה שאתה אומר.
אותה קבוצה אגדית הגיעה לסמי בידיעה שניצחון והיא אלופה.
8000 איש הגיעו לחגוג מהדרום והיא לא עמדה בלחץ והפסידה.
בדיוק כמו מה שקרה שנה שעברה.
ההבדל היחיד פה זה שאז היא שיחקה את כל המשחקים והיה לה מרווח לתקן ושנה שעברה לא.

ואם להתייחס מקצועית רגע, לא נפלנו על אחמד כזה או אחר.
אין הבדל גדול בין זהאי לגנאח עם כל הכבוד.
אם רן לא היה עושה את אותן "טעויות" שאתה מגדיר היינו אלופים שנה שעברה? להערכתי לא.
אז במקום אחמד היה פותח גנאח משהו היה שונה?
העליונות שלך שנה שעברה על ביתר, בטח בחוץ, שבאה אול אין במטרה להרוס לך ולהוריד את הקוף של 13 שנה בלי ניצחון בבית מהגב שלה היא לא כזו מובהקת מקצועית שאיבוד נקודות שם הוא אופציה בלתי סבירה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
15 ינואר 2026, 12:16
חבר ליציע, אתה אובססיבי, שחרר. אתה היחידי שמזכיר את השם של אליניב ברדה בכל פוסט שני.
הדבר היחידי שקורה הוא שיש פחד אמיתי שהשילוב הנוכחי של מאמן עם רף גבוה + זרים כמו ונטורה וקינגס + דן ביטון בעונת חייו + יריבות חלשות יתפספס ולא נזכה באליפות.
אנחנו לא מכבי תל אביב עם 120 מיליון תקציב וכוח משיכה אדיר שבכל שנה יכולים לקחת אליפות. אצלנו צריכים להתחבר הרבה מאוד דברים כדי שזה יקרה, ואם כשיש את החיבור של כל הדברים עדין לא נזכה באליפות אז זה יכול להיות בכייה לדורות.
היינו קרובים מאוד בקיץ לאבד את ונטורה וקנגוואה ואף אחד לא מבטיח שזה לא יקרה בקיץ הבא (פלוס יש הרבה דיבורים לאחרונה על רצון של דן ביטון לעבור ל - MLS בקיץ ושבגלל זה הוא גם לא חותם על חדש ומשודרג).
בסוף אחרי מה שבית הדין וההתאחדות עשו לנו, הגענו למצב בשנה שעברה שאנחנו מובילים את הטבלה ב - 3 נקודות כשנשארו רק 5 מחזורים לסיום העונה. זאת השורה התחתונה. אתה באמת לא יכול להבין את הפחד של הרבה כאן שהדברים יחזרו על עצמם העונה? אתה באמת לא יכול להבין שיש חשש אמיתי שלא למדנו את הלקחים משנה שעברה וגם השנה במאני טיים ניפול באותם דברים? (גם שנה שעברה אחמד פתאום במאני טיים הפך לשחקן הרכב לדוגמא. גם שנה שעברה פתאום במאני טיים שיחקנו יותר נסוג פחות אמיץ במיוחד במשחק כמו בית"ר בטדי שהיינו חייבים את הניצחון).
אני מציע שבמקום לפחד שהקהל יעשה את העבודה שלו וידחוף קדימה.
חלק מלהיות קבוצת צמרת במשך שנים זה מה לעשות להפסיד במאבק אליפות,גמר גביע וכו.
מי שלא יודע להכיל את זה שיילך לעודד את הפועל ב״ש בדוקים.
אין לי שום אובססיה לאליניב,אני מת עליו,יש לי אובססיה לאוהדי תחת ששום דבר לא טוב להם,ממורמרים,פחדנים,צבועים וכאלה שכותבים עפ״י אג׳נדה וכללללל הפורום מבין את זה,אני פשוט שם ז** ואומר את האמת,זהו.
לגבי קוזוך גם הוא מבין שהוא צריך לקחת את זה העונה,אז במקום לחפש אותו כמו ילדים קקה(לא מכוון אליך) שייתנו לו גב ויסמכו עליו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
15 ינואר 2026, 13:13
אין אחיזה במציאות למה שאתה אומר.
אותה קבוצה אגדית הגיעה לסמי בידיעה שניצחון והיא אלופה.
8000 איש הגיעו לחגוג מהדרום והיא לא עמדה בלחץ והפסידה.
בדיוק כמו מה שקרה שנה שעברה.
ההבדל היחיד פה זה שאז היא שיחקה את כל המשחקים והיה לה מרווח לתקן ושנה שעברה לא.

ואם להתייחס מקצועית רגע, לא נפלנו על אחמד כזה או אחר.
אין הבדל גדול בין זהאי לגנאח עם כל הכבוד.
אם רן לא היה עושה את אותן "טעויות" שאתה מגדיר היינו אלופים שנה שעברה? להערכתי לא.
אז במקום אחמד היה פותח גנאח משהו היה שונה?
העליונות שלך שנה שעברה על ביתר, בטח בחוץ, שבאה אול אין במטרה להרוס לך ולהוריד את הקוף של 13 שנה בלי ניצחון בבית מהגב שלה היא לא כזו מובהקת מקצועית שאיבוד נקודות שם הוא אופציה בלתי סבירה.
אנחנו מדברים על כמה תחנות לאורך השליש האחרון של העונה. אין לי ספק שעם קבלת החלטות אחרת הסוף היה שונה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
15 ינואר 2026, 13:17
אנחנו מדברים על כמה תחנות לאורך השליש האחרון של העונה. אין לי ספק שעם קבלת החלטות אחרת הסוף היה שונה.
אין שום אחיזה במציאות לנחרצות הזאת.

להגיד שהיינו אלופים בוודאות עם בחירת הרכבים כזו או אחרת או ניהול צהובים כזה או אחר זה סתם לשחק בנדמה לי.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

Red Tiger כתב:
15 ינואר 2026, 13:16
אין לי שום אובססיה לאליניב,אני מת עליו,יש לי אובססיה לאוהדי תחת ששום דבר לא טוב להם,ממורמרים,פחדנים,צבועים וכאלה שכותבים עפ״י אג׳נדה וכללללל הפורום מבין את זה,אני פשוט שם ז** ואומר את האמת,זהו.
לגבי קוזוך גם הוא מבין שהוא צריך לקחת את זה העונה,אז במקום לחפש אותו כמו ילדים קקה(לא מכוון אליך) שייתנו לו גב ויסמכו עליו.
זה סוג של קפלניזם כזה. אנשים עם מנטליות ואופי דפוק שחייבים להתמרמר תמיד ולהרוס תמיד. תמיד ימצאו על מה להתמרמר.

צריך למצוא להם שם מתאים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
15 ינואר 2026, 13:51
אין שום אחיזה במציאות לנחרצות הזאת.

להגיד שהיינו אלופים בוודאות עם בחירת הרכבים כזו או אחרת או ניהול צהובים כזה או אחר זה סתם לשחק בנדמה לי.
אני יודע שבהחלטות שלו הוא פגע בקבוצה ברגעים קריטיים של העונה. זה הכעיס אותי אז ועוד יותר מכעיס עכשיו כשאין הפקת לקחים וחוזרים על אותן טעויות.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
15 ינואר 2026, 13:16
1000+
ביום שיבינו שטרנר גועש זה הרבה יותר משמעותי מהאם חזות או אליאס משחקים נגד אתלטיקו קטמון נעשה צעד גדול לעבר הצלחת.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״משתתפים בצער משפחת נומה, זה אחד השחקנים הגדולים במועדון הזה, צער עמוק לעיר ולמועדון״

״הפועל ת״א זו קבוצה מאוד מאומנת, מאוד מבינה מה היא רוצה לעשות, זה משחק גדול ואתגר גדול מול קבוצה שלא הפסידה אפילו נקודה בבית שלה, נצטרך להיות מאוד מדוייקים, לעבור רגעים קשים ובע״ה לנצח״

״נצטרך לקחת את המשחק ליתרונות שלנו, להפועל יש קהל גדול אבל גם לנו יש אוהדים שקנו מהר את הכרטיסים ונצטרך להשתמש בהם, נצטרך לדייק בעקרונות שלנו שהביאו אותנו לאיפה שאנחנו, לסבול ביחד ולהביא 3 נקודות״

״אני לא נכנס לעניינים מנטליים בהפועל, גם אצלנו אין סיבה ללחץ בגלל מקום שני, אנחנו מאוד אוהבים לחץ, זו פריווילגיה עבורנו. בכל מה שקשור לטבלה היא מעניינת רק בסוף ונצטרך להיות שם בפסגה בסוף חודש מאי, עד אז נעבור מכשולים ובלומפילד הוא אחד מהם״

״אני עוד לא סגור לגבי ההרכב והשיטה שאיתם נשחק, יש הרבה אופציות על השולחן, הטבלה באמת לא מעניינת, המטרה היא לאגור כמה שיותר נקודות עד סוף מאי ששם מסתיימת הליגה״

״אין שום קשר בין חזרת חמודי מהפציעה לבין רכש, בנינו על חמודי בקיץ כדי להוסיף איכות, אני שמח שהוא חוזר לעניינים אבל אין שום קשר בינו לבין רכש שנרצה להביא״

״זו ריצת מרתון, צריך להסתכל על הנקודות בסוף העונה, קבוצות בכל עונה עושה רצפים,צוברת נקודות,מאבדת נקודות,ככה זה תמיד. בית״ר לא מפתיעה אותי בכלל, אני מכיר את האנשי צוות שם ועוד בתחילת העונה דיברתי גם עליהם, שאפו להם אבל אנחנו חושבים רק על הפועל ב״ש״

״גריטה בדרך לקבוצה חדשה, אנחנו מקווים שזה יסתדר.
נרצה להוסיף איכות לקבוצה״

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לכל אלו שזלזלו במכבי חיפה וטענו שזה בושה שלא ניצחנו אותם מכבי חיפה מביסה 4-1 את מכבי תל אביב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בניהול סגל וחילופים זה המאמן החלש בליגה.
יש מצב שגם בשתי הליגות. לא רואה מצב שיש בן אדם עם תעודת פרו שיקבל את ההחלטות החולניות שהוא מקבל.
רצה למות על הגבעה של השחקנים שלו, והוא מת.

משבוע לשבוע מתחזקת הידיעה שפשוט אסור להמשיך אתו. תמשיכו אתו ושוב נודח בסיבוב הראשון מאירופה, ושוב הוא יסרטן לנו את העיניים עם מזרחי אליאסי גנאח ושאר החארות.
אם הייתי אלונה גם מרמנטיני לא הייתי מביא לו.
כתב לעצמו את מכתב הפיטורים, שיאשים רק את עצמו. יאללה הביתה.

סמל אישי של משתמש
Gunr10

שליחה על ידי Gunr10 »

מאמן טיפש ואני עדין מאד

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Gunr10 כתב:
19 ינואר 2026, 22:04
מאמן טיפש ואני עדין מאד
אתה עדין.
זאת כבר לא טיפשות. זה גובל במשהו שלא בסדר אצלו במוח.

אין בן אדם ביקום שהיה מקבל את ההחלטות האלו. לא רוני לוי, לא ברדה ולא גיא עזורי.
שיקח את יכולות האימון המופלאות שלו בחזרה לנתניה. אי אפשר להכיל את הדברים הרעים שמגיעים עם החבילה שלו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני אוהב אותו אבל ההפסד היום עליו וגם על אליאסי מה אתה מכניס את אליאס 1-1???
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הפועלעולה כתב:
19 ינואר 2026, 22:03
בניהול סגל וחילופים זה המאמן החלש בליגה.
יש מצב שגם בשתי הליגות. לא רואה מצב שיש בן אדם עם תעודת פרו שיקבל את ההחלטות החולניות שהוא מקבל.
רצה למות על הגבעה של השחקנים שלו, והוא מת.

משבוע לשבוע מתחזקת הידיעה שפשוט אסור להמשיך אתו. תמשיכו אתו ושוב נודח בסיבוב הראשון מאירופה, ושוב הוא יסרטן לנו את העיניים עם מזרחי אליאסי גנאח ושאר החארות.
אם הייתי אלונה גם מרמנטיני לא הייתי מביא לו.
כתב לעצמו את מכתב הפיטורים, שיאשים רק את עצמו. יאללה הביתה.

אתה כנראה מתגעגע ליוסי אבוקסיס.
יש אוהדים שכנראה מתגעגעים לזבל האמיתי של הליגה .

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

מה זה רפלקס אצלכם?ישר לרוץ לכיוון המאמן?קוז'וך לא קוסם. עצם זה שהוא מריץ את הסגל הזה לקרב אליפות שנה שניה ברציפות זה הישג בפני עצמו.

אני מאחל לו שלא יאריך חוזה וימשיך הלאה ואנחנו נחזור למעגל האבוקסיסים. כנראה שהזיכרון ממש אבל ממש קצר.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 19 ינואר 2026, 22:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה