אתמול שם חותמת סופית שיש לנו את הקהל הכי גרוע בארץ. לא מסוגלים להרים את הקבוצה אפילו לא לרגע.
קיוויתי שגודל השעה והקהל שממול, בתוספת זה שזה משחק חוץ, יתנו לנו טיפת השראה. כלום ושום דבר.
אצל היריב משחקים שחקני לאומית, לא עוברים את החצי, והלוואי עלינו 10% מהעידוד שהם נותנים.
ובנוסף לכל זה, החלטתם להדליק אבוקות? מי זורק את זה לדשא?
מסתלבטים פה על בית"ר, ברמה השכלית יש אצלנו התנהגות שהיא התחתית של התחתית.
ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
אני הרמת ידיים,אם אני בגילי חוזר צרוד ונותן הכל ועוד מרגיש מושפל אז האירוע הזה שנקרא אוהדים,ארגון וואט אבר פשט את הרגל.yossi כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:16אתמול שם חותמת סופית שיש לנו את הקהל הכי גרוע בארץ. לא מסוגלים להרים את הקבוצה אפילו לא לרגע.
קיוויתי שגודל השעה והקהל שממול, בתוספת זה שזה משחק חוץ, יתנו לנו טיפת השראה. כלום ושום דבר.
אצל היריב משחקים שחקני לאומית, לא עוברים את החצי, והלוואי עלינו 10% מהעידוד שהם נותנים.
ובנוסף לכל זה, החלטתם להדליק אבוקות? מי זורק את זה לדשא?
מסתלבטים פה על בית"ר, ברמה השכלית יש אצלנו התנהגות שהיא התחתית של התחתית.
מזיינים תשכל בלי סוף ושצריך אותם אין אף אחד,זוועה.
1+
גם אני הרמתי ידיים רשמית, אתמול 10 דקות של עידוד הביאו את הקבוצה לכבוש שער ולכתוש את אמא של הפועל, במקום להמשיך ולהגביר חוזרים עד סוף המשחק לווליום של בית עלמין.
אצלנו הקהל חי לפי מה שהקבוצה עושה על הדשא והקבוצה חיה הרבה בזכות הקהל, אתמול מופע הירדמות מפואר של שני הצדדים.
אני לא מבין מה הארגון אשם?
הקהל מת. לא שר לא כלום רק מתלונן כל היום.
אלה האנרגיות. בושה.
קהל של מאמנים, פנקסנים וקוטרים.
מאיפה כל החוסר אמונה הזה מגיע?
למה כל עונה הקהל של מכבי מאמין שהוא יקח אליפות גם אם היא 40 נק' מאחורה, ואצלנו פיגור 3 נקודות בינואר כשיש עוד שלושה מפגשים ישירים מול היריבה ומת העולם?
אלה האנרגיות. בושה.
למה כל עונה הקהל של מכבי מאמין שהוא יקח אליפות גם אם היא 40 נק' מאחורה, ואצלנו פיגור 3 נקודות בינואר כשיש עוד שלושה מפגשים ישירים מול היריבה ומת העולם?
הכל נכון ככה זה בכל המועדונים הגדולים בליגה ועדיין,הטענות לארגון באות מתוך ציפייה שהוא זה שישנה את המצב.ReDo כתב: ↑20 ינואר 2026, 09:53אני לא מבין מה הארגון אשם?
אלה האנרגיות. בושה.
הייתי בבלומפילד אתמול וראיתי את סמי עופר יום לפני,הארגון זה המנוע של הקהל.
גם בשני המגרשים שציינתי יש המון פרשנים ועדיין ברגע שהארגונים שלהם מתחילים לתת את הטון הקהל הרחב מצטרף ונותן בוסט אדיר.
לא יודע מה צריך לעשות וכנראה בגלל זה אני לא יכול להיות חבר ארגון אבל מי שנמצא שם חייב לעשות בדק בית.
כל היום אני שומע תלונות על הקבוצה,על המאמן אבל איפה הקהל? איפה?
אליפות לוקחים שכולם משלבים זרועות ורצים לעבר המטרה שכל אחד נותן את חלקו.
המצחיק הוא שהתחלנו טוב את העונה ועם הזמן זה הלך ודעך באופן דרסטי.