מי ומתי עשה רעש מבוז מינורי אצלנו?
1+
אורי כפרה עליך אני מת על העתיקות שלך לפעמים אבל אתה חייב להבין שהתקשורת לא מתחילה בעיתון שבע ונגמרת בתכנית הספורט הדלוחה של רדיו דרום.
אבל מה לעשו שכשדורשים אחידות לזה בדיוק מתכוונים.אורי אדום בנשמה כתב: ↑01 פברואר 2026, 21:09לא שומע בד''כ רדיו דרום ועיתון שבע ז''ל מזמן...
לאייטם ההוא כמובן התוודעתי, בבועה אני לא, אבל זה בדיוק העניין שלא עשו שם טררם ממשהו מינורי.... יש לי משהו לא פופולארי לומר לך: אני לא מתפקד ברשת כעו''ד של המועדון/קהל שלנו וכאשר יש עליהם ביקורת מוצדקת אני לא מכחיש אותה. אדרבה, אני גם אומר בפה מלא שאנחנו הקהל הכי חלש מבין הגדולות. בנוסף, כאשר יש ביקורת לא נכונה/מוצדקת על קהלים אחרים, אני לא מהסס להעמיד דברים על דיוקם גם אם לצורך העניין זה אינטרס שלנו להקטין אותם. עידן הפייק של ימינו פשוט דוחה אותי.
לא.אורי אדום בנשמה כתב: ↑01 פברואר 2026, 22:16אתה באמת לא רואה הבדל מהותי בנסיבות? עוד בטרם שמים על כפות המאזניים את העוצמות ההיקף והתדירות שגם שם זה לא לטובתנו?
אח יקר - אני ממליץ פה קרוב לשנה לא לזפזפ לערוץ הזה חוץ משידורים חיים שאין ברירה ( וגם אז עם כל הקושי - בלי ווליום. כן, זה קשה ).סימיוני כתב: ↑09 פברואר 2026, 08:18אמש נדדה שנתי. ככה זה לפעמים לפני משחקים כאלה.
קמתי מהמיטה בסבובות 2:00 ועברתי לחדר אחר כדי לצפות בטלויזיה שתעביר לי את המחשבות ותרדים אותי.
בעוונותי, צפיתי ביציע העתונות עם חבורה של פחי אשפה שבמקום להרדים אותי, הצליחו לעצבן אותי עם אמירות של צנציפר" באר שבע קבוצה בלי זהות, לעומת הפועל ת"א וביתר ירושלים". רז זהבי, האיש והאשפה:" דן ביטון פראייר כי הוא מרויח פחות מירדן שןעה" ועוד מהזבל הזה. אמצע הלילה והפכתי לפקעת עצבים. העברתי לערוץ ששידר מתי כספי ונרדמתי אחרי זמן מה.
תגידו לי, מי באמת צופה בחרא הזה חוץ מאנשים בגיל העמידה שלא נרדמים לפני משחק?
נשבע לך שכשאני רואה את הפרצוף של זהבי בטלויזיה, אני מזפזפ בלי למצמץ. אתמול באמצע הלילה רק רציתי לישון והם בדיוק דיברו עלינו.4 לב אדום כתב: ↑09 פברואר 2026, 10:04אח יקר - אני ממליץ פה קרוב לשנה לא לזפזפ לערוץ הזה חוץ משידורים חיים שאין ברירה ( וגם אז עם כל הקושי - בלי ווליום. כן, זה קשה ).
ערוץ בקריסה מקצועית ומוסרית , מלא רפש וצהוב ורק מחפש קליקבייט וכותרות.
גם יש לו אג'נדה אנטי ב"ש מובהקת.
הם נפלו לז'אנר עיתונות הספורט החדשה ( אם אפשר לקרא לזה עיתונות ) הרדודה.
וחבל - זה יכל להיות אחלה ז'אנר עם המון פיקנטריה סביב הענף שיש בו המון צבע ויש להם את כל הכלים לעשות את זה אבל ההגשה... כל כך חלשה ונסחפת לצהוב יותר מידי.
לפחות מקווה שלמדת לפעם הבאה.