הדיבור על ליגה חלשה קיים תמיד.
זה מחמיר עם השנים.
מאז דור השחקנים של ימי באר שבע הגדולה יש צניחה מורגשת והעונה זה הכי גרוע שאני זוכר.
באמת רמה נמוכה.
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- Itay
- Title: CrazyRed
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
הליגה אולי יותר חלשה ברמת הכדורגל אבל לדעתי היא כן יותר שוויונית בזכות זה, היום יהיה קשה להמר על תוצאה של משחק רנדומלי מבין הטופ 5 וזה למרות שיש הבדלים ברמות הכדורגל.
זה גם תקף לגבי קבוצות קטנות, מרגיש שהעונה קבוצות קטנות לקחו פה יותר נקודות לגדולות מאשר בדרך כלל.
זה גם תקף לגבי קבוצות קטנות, מרגיש שהעונה קבוצות קטנות לקחו פה יותר נקודות לגדולות מאשר בדרך כלל.
- Red Tiger
- Title: קרייזי-רד
המדד בסוף הוא קצב הנק׳ של המוליכה למול שנים קודמות והקצב של הפועל ב״ש הוא בממוצע.
זה נכון שרמת השחקנים הישראליים ירדה ומי שטוב באמת כבר בגיל 20 עף מכאן וטוב שכך.
מפתח חשוב לאיכות הליגה בשנים הבאות זה בחירת זרים וזה אתגר גדול חכל הקבוצות הגדולות בעידן 8 הזרים.
זה נכון שרמת השחקנים הישראליים ירדה ומי שטוב באמת כבר בגיל 20 עף מכאן וטוב שכך.
מפתח חשוב לאיכות הליגה בשנים הבאות זה בחירת זרים וזה אתגר גדול חכל הקבוצות הגדולות בעידן 8 הזרים.
- simply--red
שר הספורט מיקי זהר אמר בראיון היום בתכנית הספורט ב103 שיש סיכוי שנחזור לארח
משחקים בארץ בתחילת קמפיין ליגת האומות בספטמבר.
אותי זה ממש איכזב ,חשבתי שנזכה לארח במפעלים האירופים כבר בקיץ
ככה שאני לא רואה איך זה עוזר לקבוצות הישראליות במוקדמות
- Melikson24
הרמה פשוט תקועה בזמן שבאירופה אפילו בליגות זניחות מתקדמים בלי הפסקה.ForeverRed כתב: ↑17 פברואר 2026, 18:48הדיבור על ליגה חלשה קיים תמיד.
זה מחמיר עם השנים.
מאז דור השחקנים של ימי באר שבע הגדולה יש צניחה מורגשת והעונה זה הכי גרוע שאני זוכר.
באמת רמה נמוכה.
דווקא העונה יש ליגה שיוויונית ועם העלייה של הפועל ת"א ופ"ת גם מעט טובה יותר מהעונה שעברה.
יש פוטנציאל לליגה מעניינת אבל קברניטי הכדורגל הישראלי שונאים כדורגל ושונאים אוהדים לכן הכל עובד דפוק.
אם היו מאפשרים יותר זרים, פועלים לשדרוג צוותי השיפוט, מעלים את תקציב המינימום ומשקיעים גם באוהדים היינו מקבלים ליגה מצוינת גם אם ההצלחות באירופה לא גדולות.
- Melikson24
אם ביורוליג מארחים בארץ למה שבכדורגל זה לא ילך?simply--red כתב: ↑17 פברואר 2026, 20:47שר הספורט מיקי זהר אמר בראיון היום בתכנית הספורט ב103 שיש סיכוי שנחזור לארח
ששינו יתחיל להזיז את התחת שלו ויפסיק להיות כלומניק.
- simply--red
נראה לי שבכדורסל יש לנו הרבה יותר כח מאשר בכדורגלMelikson24 כתב: ↑17 פברואר 2026, 21:07אם ביורוליג מארחים בארץ למה שבכדורגל זה לא ילך?
ששינו יתחיל להזיז את התחת שלו ויפסיק להיות כלומניק.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זהו, שזה לחלוטין המדד העיקרי לחוזק/חולשת הליגה והוא אובייקטיבי לחלוטין. מדובר בשני המועדונים מס' 1 בארץ בכל פרמטר אפשרי, שהם שופכים לאגר, קבוצות בינוניות נכנסות לוואקום הזה ועושות קולות של מאבק אליפות.
בול.
דון שימון אירח ביורוליג בתקופות רגישות פי כמה מבחינה ביטחונית, כולל בשיא האינתיפאדה השנייה שכל יומיים התפוצץ פה אוטובוס...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר