אמיר גנאח
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: אמיר גנאח
מזאת אומרת לא מעמיד לו תחרות?גאנח ירד כל כך הרבה פעמים לספסל בשנתיים האחרונות ובכל זאת כשקיבל בחזרה את חולצת ההרכב נראה כמו שחקן קטרגל.
לא צריך לספק תירוצים. הוא פשוט לא טוב. צריך לוותר על החלום שיצא ממנו משהו ולהנחית זר על חשבונו ולא בצד השני שם משחק שחקן התקפה הכי טוב שלנו.
לא צריך לספק תירוצים. הוא פשוט לא טוב. צריך לוותר על החלום שיצא ממנו משהו ולהנחית זר על חשבונו ולא בצד השני שם משחק שחקן התקפה הכי טוב שלנו.
- ReDo
+1Melikson24 כתב: ↑23 פברואר 2026, 09:09מזאת אומרת לא מעמיד לו תחרות?גאנח ירד כל כך הרבה פעמים לספסל בשנתיים האחרונות ובכל זאת כשקיבל בחזרה את חולצת ההרכב נראה כמו שחקן קטרגל.
גם אתמול הוא להרכב אחרי שניים-שלושה משחקים בחוץ.
- nir767676
הבעיה עם גנאח ואחמד היא לא טכנית, לא קשורה בכלל ליכולת הטכנית שלהם.
הבעיה איתם היא שהם צ'וקרים ולוזרים בנשמה.
הם שחקנים שאם תעלה אותם חילוף במצב שהקבוצה צריכה גול, הם יגרמו לך לרצות לתלוש את השיערות מהראש כי כל פעם הם או יחפשו את הקשה, או יכדררו יותר מדי, או יבעטו על המגן בניסיון להרים קרוס.
הם שחקנים שהם סבבה רק כשהקבוצה כבר בהרמוניה ובזרימה, כל דבר אחר הם גומרים אותנו.
הבעיה איתם היא שהם צ'וקרים ולוזרים בנשמה.
הם שחקנים שאם תעלה אותם חילוף במצב שהקבוצה צריכה גול, הם יגרמו לך לרצות לתלוש את השיערות מהראש כי כל פעם הם או יחפשו את הקשה, או יכדררו יותר מדי, או יבעטו על המגן בניסיון להרים קרוס.
הם שחקנים שהם סבבה רק כשהקבוצה כבר בהרמוניה ובזרימה, כל דבר אחר הם גומרים אותנו.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
מדהים שהיינו יכולים להביא קיצוני זר בקיץ ובינואר, והחלטנו, מבחירה לגמרי (גם הזר שחיפשו היה בכלל לצד ימין), להישאר עם גאנח ואחמד.
מחדל. לא פחות.
מחדל. לא פחות.
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
לפי המאמן הוא הביא את חמודי שייכנס שם בשמאל. טעות קשה ברכש.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑23 פברואר 2026, 12:38מדהים שהיינו יכולים להביא קיצוני זר בקיץ ובינואר, והחלטנו, מבחירה לגמרי (גם הזר שחיפשו היה בכלל לצד ימין), להישאר עם גאנח ואחמד.
מחדל. לא פחות.
לגבי גנאח, היה לו משחק חלש, הוא לא מראה יציבות ואת הקפיצת מדרגה לשחקן הרכב, ועדיין הוא השתפר מאוד. הבעיה הכי גדולה שלי אותו היא לא כפיית המשחק כדי להשתלב, אלא מדקה 50 שהיה חסר אוויר והיה צריך לצאת.
צריך לקחת בחשבון שהפועל חיפה סגרו את כל הקבוצה מצוין ולופז אשם לא פחות באגף הזה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
- yossi
- Title: קרייזי-רד
תפקיד שונה לגמרי.Melikson24 כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:39אתה יודע שהוא שיחק ברוב העונה שעברה בצד שמאל?זאת העונה הטובה בקריירה שלו.
באשדוד הוא לא נדרש להיות רגל על הקו כמו שרן דורש.
מספיק להסתכל במפת חום כדי להבין את ההבדל.
אם היו מציבים אותו בשמאל, אבל נותנים חופש ושמים לידו את אופיר שיתפוס קו ולא יכנס לאמצע כמו לופז, היה לו קל יותר.
אבל יש בלטות מאוד מוגדרות בקבוצה הזו שלא חוות התאמות, כנעאן לא מתאים לשם.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
גאנח צריך להיות השחקן שעולה מהספסל כשהמגן ממול עייף. לא יותר ולא פחות בשלב הנוכחי של הקרירה.shovalb9 כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:31לפי המאמן הוא הביא את חמודי שייכנס שם בשמאל. טעות קשה ברכש.
לגבי גנאח, היה לו משחק חלש, הוא לא מראה יציבות ואת הקפיצת מדרגה לשחקן הרכב, ועדיין הוא השתפר מאוד. הבעיה הכי גדולה שלי אותו היא לא כפיית המשחק כדי להשתלב, אלא מדקה 50 שהיה חסר אוויר והיה צריך לצאת.
צריך לקחת בחשבון שהפועל חיפה סגרו את כל הקבוצה מצוין ולופז אשם לא פחות באגף הזה.
אולי ברוטציה מול כל מיני נמושות.
היה צריך לבוא קיצוני זר להרכב לשמאל, לא בינואר אלא כבר בקיץ.
- nitsande
מסכים לגמרי.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑23 פברואר 2026, 22:54גאנח צריך להיות השחקן שעולה מהספסל כשהמגן ממול עייף. לא יותר ולא פחות בשלב הנוכחי של הקרירה.
אולי ברוטציה מול כל מיני נמושות.
היה צריך לבוא קיצוני זר להרכב לשמאל, לא בינואר אלא כבר בקיץ.
כרגע זה המקום שלו וזה מה הוא שווה, סופר סאב.
שיוכיח אחרת משם.
הייתי מנסה להריץ שגם את אבו רומי אם איסט כדי לייצר שם כל התקפי איכותי
רק אהבה תנצח...
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
זה לא נכון. פעם אחרונה שהגבת לי שאלת אם אני חשוף לנתונים פיזיולוגיים כי אמרתי את דעתי על שחקנים שגמורים וצריכים חילוף. אשמח לדעת למה אתה חשוף או אם אתה מדבר מהבטן.Melikson24 כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:39אתה יודע שהוא שיחק ברוב העונה שעברה בצד שמאל?זאת העונה הטובה בקריירה שלו.
תביא סימוכין אחר מהמיקומי עמדות שלו בטרנספרמארקט (אני כן בדקתי וזה 15 משחקים באמצע לעומת 9 בשמאל), ואתה יודע מה גם במשחקים שבהם שיחק בשמאל, כמו שיוסי לקח לי את המילים לא הוא לא היה על רגל על הקו והיה לו חופש פעולה לכל המגרש. מספיק הציוות שהיה לו למשל עם שחר רוזן אשתקד במשחקים ששיחק בשמאל לעומת לופז שנכנס פנימה לרחבה כדי שזה לא ירגיש כמו העמדה שלו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- yossi
גאנח:
https://www.sofascore.com/football/play ... tab:season
כנעאן:
ההבדל מאוד ברור.
השאלה האמיתית היא למה הביאו שחקנים ב2 מיליון יורו ולא עושים שום התאמה כדי לעזור להם להשתלב.
פשוט ניהול חלונות הן בקיץ והן בינואר כושל עד מאוד שגורם לכך שלמעט איגור לא התחזקנו בכלום, וזה ניכר.
כנעאן:
ההבדל מאוד ברור.
השאלה האמיתית היא למה הביאו שחקנים ב2 מיליון יורו ולא עושים שום התאמה כדי לעזור להם להשתלב.
פשוט ניהול חלונות הן בקיץ והן בינואר כושל עד מאוד שגורם לכך שלמעט איגור לא התחזקנו בכלום, וזה ניכר.
- ReDo
איזה התאמה אפשר לעשות לחמודי? להוריד את קינגס לספסל?yossi כתב: ↑24 פברואר 2026, 10:47גאנח:
כנעאן:
ההבדל מאוד ברור.
אותו סיפור גם זה גם עם ביטון והאגף.
- Melikson24
אבל אני לא יוצא בנחרצות בדיוק בגלל שאין לי את הנתונים. אתה בלי לדעת קובע מי עייף ומי לא.shovalb9 כתב: ↑24 פברואר 2026, 07:41זה לא נכון. פעם אחרונה שהגבת לי שאלת אם אני חשוף לנתונים פיזיולוגיים כי אמרתי את דעתי על שחקנים שגמורים וצריכים חילוף. אשמח לדעת למה אתה חשוף או אם אתה מדבר מהבטן.
תביא סימוכין אחר מהמיקומי עמדות שלו בטרנספרמארקט (אני כן בדקתי וזה 15 משחקים באמצע לעומת 9 בשמאל), ואתה יודע מה גם במשחקים שבהם שיחק בשמאל, כמו שיוסי לקח לי את המילים לא הוא לא היה על רגל על הקו והיה לו חופש פעולה לכל המגרש. מספיק הציוות שהיה לו למשל עם שחר רוזן אשתקד במשחקים ששיחק בשמאל לעומת לופז שנכנס פנימה לרחבה כדי שזה לא ירגיש כמו העמדה שלו.
הדבר היחיד שיודע זה עניינים רפואיים כמו לדוגמא עם כנעאן בזמן שתהו כאן במשך שבועות למה הוא לא משחק כשהוא בכלל לא כשיר.
אני לא צריך טרנספרמרקט או כל דבר אחר. ראיתי המון משחקים של אשדוד בעונה שעברה ובאופן כללי אני עוקב אחרי כנעאן מגיל נוער(וגם כתבתי עליו כאן עוד כשהיה בנוער). הוא יכול לשחק בצד שמאל בהצלחה בדיוק כמו שביטון יכול לשחק בצד ימין(וגם כאן טענו שאין סיכוי שזה יצליח).
כמו שיוסי ציין צריך התאמות וזה לא בא תוך 2 משחקים בהרכב. אם היה נשאר בריא מאמין שקוזוך היה מוצא איך לסדר את זה.
- yossi
- שיש