שימו לב בגלל ההארכה במשחק של ספורטינג-בודו המשחק של ריאל מדריד וסיטי עובר לערוץ בתשלום 58 ובסיום המשחק הוא יחזור ל-55.
כל זה כדי שתשלמו על 20 דק' משחק ותעבירו לערוץ חינם.
תסלחו לי שאני מעלה את הנושא וזה כנראה לא מעניין אף אחד בימים פסיכיים אלה אבל אני חייב לפרוק כי הסיקור של ב"ש לעומת כל שאר הליגה כבר נמצא בשלבי "מהמקפצה" והמועדון שלנו כמו ילד קטן שכל פעם מפנה את הלחי לחטוף סטירה בכיף שלו.
בכל ליגת העל והכדורגל הישראלי באופן כללי -
רק להפועל באר שבע יש זרים.
איך אני יודע ?
כי רק בב"ש הזרים פוחדים.
כי הזרים של מכבי ת"א, בית"ר, חיפה, הפועל - הם בכלל שמים פס על האזעקות.
כי רק אלינו מכוונים את האש כל מיני כתבים/עיתונאים בימים האחרונים. מרגע שנחתו רק מפמפמים תרעלה, תבהלה, תעמולה, ייאוש, דכדוך, שביזות, כניעה ודיכאון.
הכי פוגע לדעתי - אדון טוכמן -
"דאגה גדולה בהפועל באר שבע - צריך להבין מה המשפחות עוברות"
"בהלה גדולה נגרמה עקב נפילת שבריי היירוט והנזק שנגרם למתחם האימונים בקרב השחקנים הזרים"
"הפועל באר שבע היתה הראשונה לחלץ את הזרים שלה והראשונה להחזיר אותם, אבל בבירת הנגב יודעים שהבלאגן האמיתי רק מתחיל עכשיו"
"לא רק קאנגווה וונטורה, הזרים החדשים כביכול ביחס לוותיקים, חששו. אפילו הקפטן מיגל ויטור, מי שנמצא איתנו כבר 10 שנים והפך לשחקן נבחרת ישראל, הביע חשש גדול לחזור. בסופו של דבר, מי יכול להיות גיבור אל מול טילים מאיראן עם ראשי נפץ של טון"
מצד שני רואים כתבות מחזקות לכל הקבוצות :
"התחברנו במחנה" , "מרוצים מהחוסן" , "כל הכבוד לזרים" או לחילופין שקט מוחלט ללא דיווחים שליליים...
צריך להתחיל להבהיר לעיתונאים מגמתיים בעוינותם - חלאס !
די לשתוק !!!
כל הכתבות האלו הן לא יותר ממשאלות ליבם של החיילים של מיץ׳, לרשום ״אם ייפול לקאנגווה טיל ליד הבית לא בטוח שהוא יישאר״ זה תחתית הביוב אבל פשוט צריך להתעלם מהאובססיביות שלהם.
מצבנו כרגע על הנייר הכי אידיאלי מבין המתחרות.