איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
Re: איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
אתמול היה חלש ובכלל הייתה תחושה שצריך לתת את הקרדיט לאיסט שמגיע רעב ונתן כמה גולים בהכנה.
איגור רחוק מלהיות הבעיה שלנו ואני ממשיך איתו בלב שלם גם בעונות הקרובות.
הבעיה זה המאמן שהפך אותו לבאנקר, כמו שביטון ואליאל לא יכולים להיות באנקרים שלא זזים מההרכב בקבוצה רצינית.
כולם אחלה שחקנים, במיוחד לליגה העלובה הזאת. אבל אף אחד מהם לא אוגו וטוני שאי אפשר לגעת בהם. זאת בדיחה.
איגור רחוק מלהיות הבעיה שלנו ואני ממשיך איתו בלב שלם גם בעונות הקרובות.
הבעיה זה המאמן שהפך אותו לבאנקר, כמו שביטון ואליאל לא יכולים להיות באנקרים שלא זזים מההרכב בקבוצה רצינית.
כולם אחלה שחקנים, במיוחד לליגה העלובה הזאת. אבל אף אחד מהם לא אוגו וטוני שאי אפשר לגעת בהם. זאת בדיחה.
- ForeverRed
מעניין מתי יתחילו להתלונן על התפוקה של איסט.
כמו במקרה של תורגמן, מי שלא משחק לא יכול לתרום.
עצוב שה״חיזוק״ היחיד של הקבוצה בינואר זה זר שמשחק על משבצת של זר אחר שלא יורד מהמגרש בשום סיטואציה.
כמו במקרה של תורגמן, מי שלא משחק לא יכול לתרום.
עצוב שה״חיזוק״ היחיד של הקבוצה בינואר זה זר שמשחק על משבצת של זר אחר שלא יורד מהמגרש בשום סיטואציה.
- Itay
- Title: CrazyRed
בשעה טובה חזר אלינו.
היה צריך את ה-3-4 משחקים להוריד חלודה ולשמחתנו הגיע היום להתפוצץ וכמה שזה חשוב כשאנחנו נכנסים למאני טיים.
לא הפסיק לעשות היום תנועה בין הבלמים של פ״ת, סחט את הפנדל, ושם צמד שיכל להיות שלושער אילולא הגניבה הלא אחראית של לופז מה שהפך לבישול, סה״כ יופי של הספק.
היה צריך את ה-3-4 משחקים להוריד חלודה ולשמחתנו הגיע היום להתפוצץ וכמה שזה חשוב כשאנחנו נכנסים למאני טיים.
לא הפסיק לעשות היום תנועה בין הבלמים של פ״ת, סחט את הפנדל, ושם צמד שיכל להיות שלושער אילולא הגניבה הלא אחראית של לופז מה שהפך לבישול, סה״כ יופי של הספק.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
מעניין מתי יפסיקו לטעון שהוא "חזר" אחרי כל פעם שהוא כובש פעם ב-9 משחקים (כן כן, ב-9 משחקי ליגה הקודמים הוא כבש רק נגד בית"ר).
הוא תמיד עובד קשה, והלחץ תמיד טוב, אבל גם היום לא היה חד. אחרי הגול החמיץ אחד על אחד (הקוון הרים לנבדל אז לא זוכרים). והייתה לו עוד התקפה שחלוץ קילר שם שער.
גם בלומפילד אחרי ההחמצה של קינגס הוא היה חייב לכבוש.
כשיהיה יותר חד ויתן שערים לאורך תקופה אורכה נגיד שהוא "חזר", כרגע זה אותו חלוץ שעובד קשה רק היום במקרה הוא כבש.
הוא תמיד עובד קשה, והלחץ תמיד טוב, אבל גם היום לא היה חד. אחרי הגול החמיץ אחד על אחד (הקוון הרים לנבדל אז לא זוכרים). והייתה לו עוד התקפה שחלוץ קילר שם שער.
כשיהיה יותר חד ויתן שערים לאורך תקופה אורכה נגיד שהוא "חזר", כרגע זה אותו חלוץ שעובד קשה רק היום במקרה הוא כבש.
- yossi
- Title: קרייזי-רד
בקיצור נחמיא לו שיהיה איזה זהבי שנותן 30 בעונה.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 00:50מעניין מתי יפסיקו לטעון שהוא "חזר" אחרי כל פעם שהוא כובש פעם ב-9 משחקים (כן כן, ב-9 משחקי ליגה הקודמים הוא כבש רק נגד בית"ר).
איגור יתן את ה15 העונה שזה יפה מאוד.
תמיד יבלבלו את השכל על החלוץ המושלם, כאילו שאחד כזה ישחק פה.
איגור הוא טופ חלוצים ששיחקו בב"ש.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
אלון תורג'מן, ישראלי, בן 35, כבש 13 שערי ליגה בעונה שעברה (בלי פנדלים) ב- 1560 דקות.
אז כן, אני מצפה מחלוץ זר, צעיר יותר, ביותר דקות (כבר עכשיו עבר את ה - 2,000 דקות) לכבוש במספרים טובים יותר.
איגור עושה אחלה עבודה בבילד אפ ובלחץ, אבל כן, אין טעם לבוא ולקפוץ ולהתחיל לדבר על חזר וכל מיני סיסמאות רק כי כבש אתמול.
מצפה ממנו לאור הפציעה של דן להיות המוביל שלנו בקבוצה מבחינה מספרית לאור התפקיד והדקות, לא פחות.
- Melikson24
אם זלאטנוביץ' היה חלוץ של 20 שערי ליגה הוא לא היה פה.
המספרים שלו בסדר גמור.
התרומה שלו מעבר למספרים היא אדירה. נניח אחד כמו מלמד כנראה היה כובש יותר שערים אבל הקבוצה כקבוצה הייתה משמעותית פחות טןבה.
בסה"כ אני מאוד מרוצה ממנו ואני מרגיש שיש לו עוד לאן להשתפר. מאז ברדה ושהר לא היה לנו חלוץ ברמה הזו, לדעתי.
המספרים שלו בסדר גמור.
התרומה שלו מעבר למספרים היא אדירה. נניח אחד כמו מלמד כנראה היה כובש יותר שערים אבל הקבוצה כקבוצה הייתה משמעותית פחות טןבה.
בסה"כ אני מאוד מרוצה ממנו ואני מרגיש שיש לו עוד לאן להשתפר. מאז ברדה ושהר לא היה לנו חלוץ ברמה הזו, לדעתי.
- ReDo
+1Melikson24 כתב: ↑19 אפריל 2026, 10:15אם זלאטנוביץ' היה חלוץ של 20 שערי ליגה הוא לא היה פה.
המספרים שלו בסדר גמור.
הוא שחקן כדורגל מצוין לפני שהוא חלוץ.
- ForeverRed
ועדיין, יש רגעים שצריך לדעת לוותר עליו ולתת לאחרים.
הוא מקבל קרדיט בלתי נגמר.
הוא מקבל קרדיט בלתי נגמר.
- גיא חניה
יגיע ל-15 גולים שלו. מה שאיגור עושה על הדשא, זה לא רק מספרים.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 00:50מעניין מתי יפסיקו לטעון שהוא "חזר" אחרי כל פעם שהוא כובש פעם ב-9 משחקים (כן כן, ב-9 משחקי ליגה הקודמים הוא כבש רק נגד בית"ר).
- שיש
אז אתה לא מכיר את השחקן.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 10:12אלון תורג'מן, ישראלי, בן 35, כבש 13 שערי ליגה בעונה שעברה (בלי פנדלים) ב- 1560 דקות.
אז כן, אני מצפה מחלוץ זר, צעיר יותר, ביותר דקות (כבר עכשיו עבר את ה - 2,000 דקות) לכבוש במספרים טובים יותר.
איגור עושה אחלה עבודה בבילד אפ ובלחץ, אבל כן, אין טעם לבוא ולקפוץ ולהתחיל לדבר על חזר וכל מיני סיסמאות רק כי כבש אתמול.
מצפה ממנו לאור הפציעה של דן להיות המוביל שלנו בקבוצה מבחינה מספרית לאור התפקיד והדקות, לא פחות.
אתה יכול לצפות עד מחר
אחלה איגור
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
בלי העונה הפסיכית של דן מבחינת שערים/הכושר של קינגס מאז החזרה מאליפות אפריקה, הדיבור כאן היה אחרת.
כשיש שחקנים אחרים שנותנים מספרים, אז קל לקבל את הדברים שאיגור עושה. כשאין אותם, וחוסר הקילריות שלו עולה בנקודות, אז לדעתי הדיבור היה אחרת.
גם לא מובן למה איסט נכנס רק בדקה ה-80, למה לא להרוויח אותו ליותר דקות, אולי יכבוש עוד שער אצלנו ויתפוס עוד ביטחון.
איגור הוא שחקן טוב, לדעתי הוא מקבל יותר מידי דקות ובהרבה משחקים, בטח כשכבר עייף והדברים שהוא עושה טוב נעשים פחות טוב, הוא צריך לצאת ולא להשלים 90 דקות.
אני עדין חושב שחלוץ של קבוצה כמו שלנו חייב להיות יותר קילר ויותר מרוכז מול השער.
הוא חייב להיות כל הפלייאוף כמו שהיה אתמול.
כשיש שחקנים אחרים שנותנים מספרים, אז קל לקבל את הדברים שאיגור עושה. כשאין אותם, וחוסר הקילריות שלו עולה בנקודות, אז לדעתי הדיבור היה אחרת.
גם לא מובן למה איסט נכנס רק בדקה ה-80, למה לא להרוויח אותו ליותר דקות, אולי יכבוש עוד שער אצלנו ויתפוס עוד ביטחון.
איגור הוא שחקן טוב, לדעתי הוא מקבל יותר מידי דקות ובהרבה משחקים, בטח כשכבר עייף והדברים שהוא עושה טוב נעשים פחות טוב, הוא צריך לצאת ולא להשלים 90 דקות.
אני עדין חושב שחלוץ של קבוצה כמו שלנו חייב להיות יותר קילר ויותר מרוכז מול השער.
- 4 לב אדום
איסט נכנס בדקה ה-73 ושיחק עד דקה 95 . סה"כ 22 דק'.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 10:42גם לא מובן למה איסט נכנס רק בדקה ה-80, למה לא להרוויח אותו ליותר דקות, אולי יכבוש עוד שער אצלנו ויתפוס עוד ביטחון.
צריך לקבל יותר.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
עשינו 3-0 דקה 48.
גג דקה 60 איסט היה צריך להיכנס. היה יכול להיכנס גם דקה 50.
גם חזות הילד היה יכול להיכנס בדקה ה-73 בחילוף הכפול שעשו, שום צורך לחכות איתו עד הדקה ה-83.
ככה גם יותר סיכוי להרוויח את הספסל וגם מורידים עומס משחקני מפתח כי משבוע הבא יש כל שלושה ימים משחק.
- yossi
בלי איגור דן לא מביא כאלה מספרים.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 10:42בלי העונה הפסיכית של דן מבחינת שערים/הכושר של קינגס מאז החזרה מאליפות אפריקה, הדיבור כאן היה אחרת.
הקבוצתיות של איגור היא אחד מהגורמים המרכזיים לעונה הזו של דן והיכולת לתת לו לעמוד כל כך קרוב לשער.
איגור לא צריך להיות באנשר?
מסכים. נראה בהמשך כמה דקות איסט יקבל.
להגיד שהוא איזה בינוני או משהו זה גובל בחוסר מודעות בעיניי.