רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי ReDo »

המבחן הגדול של קוזוך הגיע.
עד ה23.5, יש לוז של כל שלושה ימים משחק.
שבת, שלישי, שבת במשך חודש. מעולם לא היה דבר כזה בליגת העל.
האירוע הזה חייב להיות מנוהל והדקות חייבות להתחלק.
יש סגל מספיק עמוק ברב העמדות.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

Itay כתב:
20 אפריל 2026, 00:49
הוא זה שגונב דעת? חחחח
בוקר טוב אליהו אתה מזמן לא ברמה של קבוצות במרכז טבלה בצ׳כיה עאלק סלביה וספרטה פראג. סיגמה אולמוץ שזו קבוצה במקום 7 בצ׳כיה עשתה בבתים קמפיין יותר מרשים ממכבי שנראתה באירופה כמו שטיח.

קבוצות כמו האמרון וצלייה שצחקו עליהן כאן בארץ עשו שלב בתים אירופי , קבוצות ממקדוניה,פינלנד,ארמניה... עושות בתים כבר בשגרה.

איתי, זה מה שכתבת בפוסט של המשחק מול הצ'כים. וזה עוד לפני שראינו אותם, ואחרי שראינו אותם גם הבנו שהם קבוצה שצריך לעבור ולא סתם הם סיימו 30 ו 40 נקודות מהטופ של צ'כיה בשנתיים האחרונות.
כמו שכתבת, הלוואי שגם בקיץ נקבל הגרלות כמו בשנתיים האחרונות ולא כל מיני בראגה כאלה שגם היו בצמצום שלנו. אם היינו מגיעים מוכנים לאירופה, היינו עוברים גם לפני שנתיים וגם השנה את ההגרלות שקיבלנו.

Itay כתב:
07 אוגוסט 2024, 12:22
אין פה עניין של יהירות.
אני מקווה שכל עונה נקבל הגרלות בסדר גודל שקיבלנו כי זה לגמרי עביר.

זה שיש משתנים ברקע כמו החיסרון של טרנר פלוס מאמן וסגל חדש
זה משהו אחר, באופן כללי אם הפועל ב״ש רוצה להמשיך לעשות דברים באירופה אין לה לוקסוס להיכשל מול יריבות שהן שוויוניות לה לכל היותר, זה הצ׳אנס לעשות כסף ודירוג.

אם אנחנו מפשלים מול קבוצות של מרכז טבלה בצ׳כיה והונגריה בלי הרבה ניסיון אירופי אז כנראה שאין לנו מה לחפש בשלבים מתקדמים, ושוב אין פה שום קשר ליהירות.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בעיקר עצוב לי על מה שעדיין לא הבין שאנחנו הדייגים בכל מפגש עם קבוצה צ'כית, הונגרית ומסתבר שגם קפריסאית.
יוהרה ישראלית הזויה. עולים למשחקי נוקאאוט עם זאהי אחמד, עידו שחר וירדן כהן וחושבים שהם רמבו.
ומה הצ'כים רלוונטים ל-2026, זה רק אתם יודעים.

כעסתי הרבה על קוזוק בעונה האחרונה ואני עדיין לא חושב שטעיתי במשהו. אנחנו עכשיו בתקופה שהפוקוס בשיא וכמו שחשבתי יכולות האימון המצוינות שלו נותנות את הטון בספרינט הזה שנקלענו אליו.
בעיות יש כמו שיש עם כל איש מקצוע ישראלי, כולם פגומים במידה כזאת או אחרת.
ועדיין מי שמכחיש את ההישגים שלו, את יכולות האימון שהוא מביא איתו, כל זה בזמן שממשיכים לעשות הנחות לאנשים כמו בכר וברדה הקטסטרופלים- עושה מעצמו צחוק.
וזה שאתה בטנטרום מאז שניצחנו את הפועל פ"ת בצורה כ"כ משכנעת בעיקר אומר הרבה עליך. נקווה שהחודש הקרוב יביא לך עוד הרבה טנטרומים.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
20 אפריל 2026, 10:42
איתי, זה מה שכתבת בפוסט של המשחק מול הצ'כים. וזה עוד לפני שראינו אותם, ואחרי שראינו אותם גם הבנו שהם קבוצה שצריך לעבור ולא סתם הם סיימו 30 ו 40 נקודות מהטופ של צ'כיה בשנתיים האחרונות.
כמו שכתבת, הלוואי שגם בקיץ נקבל הגרלות כמו בשנתיים האחרונות ולא כל מיני בראגה כאלה שגם היו בצמצום שלנו. אם היינו מגיעים מוכנים לאירופה, היינו עוברים גם לפני שנתיים וגם השנה את ההגרלות שקיבלנו.
איפה הסתירה?
עובדתית מעונה לעונה הם ממשיכים להתקדם ואנחנו בארץ הולכים אחורה. ברור שיש העדפה לקבל בשלבים מוקדמים קבוצות מרכז טבלה ולא איזה בראגה/אא״ק שזו הדחה 100% אבל כרגע יריבות גם עם שמות פחות סקסיים שבעבר היינו מדיחים היום זה יותר מאתגר כי הם פשוט מתקדמים ובגדול.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

Itay כתב:
20 אפריל 2026, 10:50
איפה הסתירה?
עובדתית מעונה לעונה הם ממשיכים להתקדם ואנחנו בארץ הולכים אחורה. ברור שיש העדפה לקבל בשלבים מוקדמים קבוצות מרכז טבלה ולא איזה בראגה/אא״ק שזו הדחה 100% אבל כרגע יריבות שבעבר היינו מדיחים היום זה יותר מאתגר.
אני חושב שאם היינו מגיעים מוכנים לאירופה בקיץ הנוכחי ובקודם, היינו עוברים. זאת הנקודה וזה משהו שצריך להשתנות בקיץ הקרוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חשוב להדגיש שלמרות התחושות הטובות, עברנו בסך הכל שני משחקים טובים. מעידה חלילה בשבת והכל מתאפס בחזרה. פרופורציות. לשני הכיוונים.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
20 אפריל 2026, 10:54
חשוב להדגיש שלמרות התחושות הטובות, עברנו בסך הכל שני משחקים טובים. מעידה חלילה בשבת והכל מתאפס בחזרה. פרופורציות. לשני הכיוונים.
גם אם חלילה נכשל, לא צריך להיות פרשן תוצאה.

הפועלעולה סיכם מצוין, יש לרן לא מעט פגמים, והוא עדיין הכי טוב פה בפער.
על יצחקי כתבתי דברים טובים מאז עונה שעברה, ואני גם כן חושב שהוא עושה עבודה מצוינת על אף שאני לא ממש רואה יותר מדי בית"ר.
ברדה ובכר הם בהחלט מאמני קטסטרופה. התוצאות של ברדה לא עושות עליי רושם. אין לו מושג בלאמן התקפה ומשחק לחץ, ולכן הוא לעולם לא יעשה משהו שהוא מעבר למקום 3, ואוהדי הפועל כבר מבינים את זה.
בכר נמצא במערכת גרועה, וקבלת ההחלטות שלו מזלזלת בעיקר בעצמו. וגם בכלים שיש לו, פשוט מעמיד קבוצה עלובה עונה אחר עונה. לא מגיע לו הנחות.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

אני לא נכנס לכיס של אלונה, אבל אני אגיד כאן שאם רן לא ימשיך בהפועל בש ולא רק כמאמן אלה כאחד שמנחיל את הפילוסופיה שלו מהנערים ועד הבוגרים זאת תהיה בכיה לדורות.
זה האדם היום שמגשר על הפער התקציבי ביננו למכביות, אני חושב שגם אלונה מבינה את זה והכל עכשיו זה סתם משחקים שבסוף נקבל בשורות חיוביות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
20 אפריל 2026, 11:57
גם אם חלילה נכשל, לא צריך להיות פרשן תוצאה.

הפועלעולה סיכם מצוין, יש לרן לא מעט פגמים, והוא עדיין הכי טוב פה בפער.
על יצחקי כתבתי דברים טובים מאז עונה שעברה, ואני גם כן חושב שהוא עושה עבודה מצוינת על אף שאני לא ממש רואה יותר מדי בית"ר.
ברדה ובכר הם בהחלט מאמני קטסטרופה. התוצאות של ברדה לא עושות עליי רושם. אין לו מושג בלאמן התקפה ומשחק לחץ, ולכן הוא לעולם לא יעשה משהו שהוא מעבר למקום 3, ואוהדי הפועל כבר מבינים את זה.
בכר נמצא במערכת גרועה, וקבלת ההחלטות שלו מזלזלת בעיקר בעצמו. וגם בכלים שיש לו, פשוט מעמיד קבוצה עלובה עונה אחר עונה. לא מגיע לו הנחות.
פרשנות תוצאה זה גם להסתכל על שני המשחקים האחרונים ולשכוח את מה שקרה קודם.
לא חושב שמשהו מהותי השתנה.
נבחן את זה לאורך הפלייאוף.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

"מה שקרה קודם" זה חזק.

בוצ'ה!

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Melikson24 כתב:
20 אפריל 2026, 12:18
"מה שקרה קודם" זה חזק.

בוצ'ה!
התבזינו עם תיקו נגד הפועל פ״ת שלקחה נקודות כמעט לכל הקבוצות בפלייאוף העליון אחרי חודש וחצי של מלחמה ועלינו לגמר גביע, אסור לשכוח את החרפה הזאת לרן.

לא חסכתי ממנו ביקורת ברגעים שהוא לא עזר לקבוצה כמו שהוא יודע אבל גם אחרי הכל אין לי ספק שהוא הכי טוב שיש כרגע, מספיק לראות דקות בודדות של בכר וברדה כדי לקבל פרופורציות ולהבין מה יש לנו ביד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Melikson24 כתב:
20 אפריל 2026, 12:18
"מה שקרה קודם" זה חזק.

בוצ'ה!
זה גם לא ברור מי הם רוצים במקום, נניח הוא עוזב מי יגיע?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

שמתם לב שהכתלבים של חיפה מריצים אותו למכבי חיפה?

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

Melikson24 כתב:
20 אפריל 2026, 14:23
ואחרים למכבי תל אביב... היהיה נחמד באם ייסגר השבוע, לפני משחק העונה.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

Melikson24 כתב:
20 אפריל 2026, 14:23
ברור. המאמן הכי טוב בארץ. לדעתי אם לא נשכיל לסגור איתו, אפילו מכבי ת"א ישנו את מנהגם ויחתימו אותו.

שלח תגובה