זה השחקן.
ולא יעזור שתנסה לגנוב דעת עם הקפצה של הנושא שלו אחרי משחק או שניים טובים.
שחקן שמאבד בלי סוף ריכוז, שגורם לבלי סוף התקפי לב.
זה ששני המשחקים הקודמים היו הראשונים הרצופים שלו בלי התקפי לב מאז שהגיע אומרים הכל.
בלם בינוני.
זה השחקן.
דווקא אתמול קוז'וך לראשונה לדעתי סטה מההנחיות הנוקשות של הבילד אפ, היו המון בעיטות כדור מעלה תוך ניסיון לדלג על השחקנים הלוחצים של בית"ר. אני חושב שאליאסי בעט אתמול ישירות למעלה, יותר כדורים מכל העונה.4 לב אדום כתב: ↑26 אפריל 2026, 14:06אתם צריכים להבין משהו :
הבילד-אפ הזה מההגנה שעושה לכולנו התקפי לב - לשחקנים הוא לא עושה התקפי לב. הם מורגלים בזה, מתרגלים את זה ורק לנו כצופה מהיציע זה נראה כמו מתכון לאיבוד כדורים על בליינד.
ברוב המקרים אנחנו נצא בדיוק כפי שנרצה קדימה בזכות הבילד-אפ הזה שבזכותו אתה גורם ל-5 או 6 שחקני יריב להיות באזור הרחבה שלנו ואם אתה עובר את 2 קווי הלחץ שלהם you are allmost free to go היישר לשער היריבה.
יהיו גם מקרים שלא נצליח לצאת קדימה ונאבד את הכדור.
האם זה שווה את זה ?
זאת השיטה וזה מה שהביא אותנו לאן שאנחנו נמצאים היום.
כמעט אותם שחקנים מורגלים בזה כבר כמעט שנתיים.
תנו להם קצת קרדיט.
הטעויות הפרסונליות שלהם לא היו מעניינות אף אחד אם היינו מנצלים את רוב מצבי ה-100% שאנחנו מגיעים אליהם ולא כובשים.
נכון.
לרגע חשבתי שאתה מצטט נאום של קוזוך.4 לב אדום כתב: ↑26 אפריל 2026, 14:06אתם צריכים להבין משהו :
הבילד-אפ הזה מההגנה שעושה לכולנו התקפי לב - לשחקנים הוא לא עושה התקפי לב. הם מורגלים בזה, מתרגלים את זה ורק לנו כצופה מהיציע זה נראה כמו מתכון לאיבוד כדורים על בליינד.
ברוב המקרים אנחנו נצא בדיוק כפי שנרצה קדימה בזכות הבילד-אפ הזה שבזכותו אתה גורם ל-5 או 6 שחקני יריב להיות באזור הרחבה שלנו ואם אתה עובר את 2 קווי הלחץ שלהם you are allmost free to go היישר לשער היריבה.
יהיו גם מקרים שלא נצליח לצאת קדימה ונאבד את הכדור.
האם זה שווה את זה ?
זאת השיטה וזה מה שהביא אותנו לאן שאנחנו נמצאים היום.
כמעט אותם שחקנים מורגלים בזה כבר כמעט שנתיים.
תנו להם קצת קרדיט.
הטעויות הפרסונליות שלהם לא היו מעניינות אף אחד אם היינו מנצלים את רוב מצבי ה-100% שאנחנו מגיעים אליהם ולא כובשים.
nitsande כתב: ↑27 אפריל 2026, 08:23אני לא מבין את הטענה לבילד אפ, באמת.
זאת שיטת המשחק וזה מה שהמאמן מאמין בו, לטוב ולרע ועד עכשיו זה הביא אותנו למקום לא רע.
יש יתרונות בבילד אפ הקצר והריסקי הזה ויש גם חסרונות, אבל כשמתרגלים את זה המון שולטים בזה בצורה טובה מקצועית ולא אמורות להיות יותר מדי פאלטות.
וכשעושים את זה היטב זה מוביל לדומיננטיות משמעותית.
כאילו הרחש מהקהל בכל בילד מפתיע אותי כל פעם... זה מה שאנחנו עושים מה אתם מופתעים?
היריבה יודעת שזה מה שאנחנו עושים וזה בדיוק מה שהם מנסים לנצל.
וזה שהם מנסים לנצל את זה משחק לטובתנו וזה בדיוק למה אנחנו עושים את זה.
יש קבוצות שמשחקות בעט ורוץ, יש כאלה שזורקות את הכדור ליריב ולוחצות אותו גבוה ויש כאלה שמשחקות פוזשן.
הכל לגיטימי אם עושים אותו בצורה מספיק איכותית.
מסכים לגמרי ואפשר להגיד בדיוק אותו דבר על בחירת השחקנים של המאמן לטוב ולרע.nitsande כתב: ↑27 אפריל 2026, 08:23אני לא מבין את הטענה לבילד אפ, באמת.
זאת שיטת המשחק וזה מה שהמאמן מאמין בו, לטוב ולרע ועד עכשיו זה הביא אותנו למקום לא רע.
יש יתרונות בבילד אפ הקצר והריסקי הזה ויש גם חסרונות, אבל כשמתרגלים את זה המון שולטים בזה בצורה טובה מקצועית ולא אמורות להיות יותר מדי פאלטות.
כאילו הרחש מהקהל בכל בילד מפתיע אותי כל פעם... זה מה שאנחנו עושים מה אתם מופתעים?
יש קבוצות שמשחקות בעט ורוץ, יש כאלה שזורקות את הכדור ליריב ולוחצות אותו גבוה ויש כאלה שמשחקות פוזשן.
שמע אחי,
לא חושב שהיה רע?
nitsande כתב: ↑27 אפריל 2026, 08:23אני לא מבין את הטענה לבילד אפ, באמת.