לופס שחקן מעולה שנותן עונה מצוינת וגם נתן תכלס משחק מצוין עד הטעות. אצילי היה מתוסכל.
מה שכן - הוא עושה מעט מאוד טעויות פשוט מאוד קריטיות. זכורה לי עבירה דומה גם בפלייאוף הקונפרנס מול הרומנים שלקחה אותנו להארכה (בסוף עלינו בזכות גלזר).
רן קוז'וך חתם לשנתיים
- yedidel
- Title: קרייזי-רד
- ReDo
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
מסכים לגמרי. בגלל זה הטעות הזאת כל מה מתסכלת.
נניח היה מנסה לחטוף את הכדור ומפיל אותו, אבל מה העניין עם האיפון המיותר הזה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
יש לו הבזקים של טמטום. הוא ואליאס זה באנקר שיעשו עבירה מטומטמת בתוספת הזמן.
שוב, אם זה היה איזה סיטואציה כמו מתפרצת שהשחקן מהיר ממנו ולוקח אותו, מילא.
כאן הייתה סיטואציה שמוזי פשוט תקוע. שחקן עם כל כך הרבה ניסיון, גם אם בלי אוויר, לא צריך לעשות יותר מלסגור אותו צמוד וזה הכל.
חבל. בסוף הקטנות האלה עלו לנו ביותר מדי נקודות העונה ואם נמשיך ככה נפסיד את האליפות בצורה הכי מסתכלת ומיותרת שיש.
- Red Tiger
לופס המגן השמאלי הכי טוב בליגה כבר שנים, נכון יש לו לפעמים הבזקים של טמטום.
אבל בוא נגיד שויטור עשה הרבה יותר טעויות קריטיות ממנו במשחקי עונה ולא ראיתי כזה טנטרום מהדביל הזה שנסע לפני 30 שנה במונית עם עוד 20 אוהדים.
אבל בוא נגיד שויטור עשה הרבה יותר טעויות קריטיות ממנו במשחקי עונה ולא ראיתי כזה טנטרום מהדביל הזה שנסע לפני 30 שנה במונית עם עוד 20 אוהדים.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
גם ויטור בגילו יטעה יותר בדקות הסיום. כמו שהוא טועה יותר כשיש מאחוריו שטח והוא מול שחקן מהיר. זה חלק מהשפעות הגיל.
- Red Tiger
הוא היה בן 30 שקיבל אדום בבלומפילד במשחק עונה כי היה איטי מדי.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑27 אפריל 2026, 12:56גם ויטור בגילו יטעה יותר בדקות הסיום. כמו שהוא טועה יותר כשיש מאחוריו שטח והוא מול שחקן מהיר. זה חלק מהשפעות הגיל.
עזוב בחייאת
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
לופס עושה טעויות מטופשות כי הוא טיפש.
הזכירו את הטעות עם קראיובה, היו עוד כמה כאלו כשרשמתי בטופיק אחר.
יש לו קצרים במוח שתמיד עולים ביוקר. זוכרים את הגול העצמי נגד ק"ש רגע לפני הפלייאוף? אישכהו זה תמיד קורה לו.
מסכים שהוא בעונה מצוינת, בטח ביחס לגיל. אבל בלתי אפשרי לסמוך עליו ברגעים החשובים של העונה.
יש לו קצרים במוח שתמיד עולים ביוקר. זוכרים את הגול העצמי נגד ק"ש רגע לפני הפלייאוף? אישכהו זה תמיד קורה לו.
מסכים שהוא בעונה מצוינת, בטח ביחס לגיל. אבל בלתי אפשרי לסמוך עליו ברגעים החשובים של העונה.
- Red Tiger
לא הבנתי מה קרה לך אתה, טיפשים,מטומטמים מה נהיה? אתה לא עומד בלחץ?הפועלעולה כתב: ↑27 אפריל 2026, 15:30לופס עושה טעויות מטופשות כי הוא טיפש.
לופז זה שחקן ענק,מגן שמאלי גם בגילו הכי טוב בליגה ועל כל טעות שלו יש לו חמישה דברים חיוביים שעשה.
ושוב אני שואל למה ויטור שגם הוא תותח על ועשה לא מעט טעויות קיבל הנחות ולופז לא?
- ReDo
זאת הסחורה. עובדתית הוא נותן עונה מצויינת ויש לו חלק בלתי נפרד מאיפה שאתה נמצא.הפועלעולה כתב: ↑27 אפריל 2026, 15:30לופס עושה טעויות מטופשות כי הוא טיפש.
אתה בכדורגל הישראלי ואין מושלם.
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
באיזה לחץ אני צריך לעמוד?
וכן, יש בקבוצה לא מעט טיפשים מטומטמים. לחבק וללטף אותם לא יגרום להיות לא להיות מה שהם.
יש שחקנים שאתה רוצה על הדשא במאני טיים ויש כאלו שלא.
ועם ההערכה האינסופית שיש לי אליו, אני כנראה האחרון בפורום שרוצה לראות את ויטור על הדשא ב-2026. אתה לא צריך להגיד לי את זה. הייתי מאלו שהגנו על פונק כשהוא נקטל כשבבירור החוליה החלשה הייתה מיגל.
גם את זה רשמתי, הוא בעונה מעולה ובשני המשחקים האחרונים הוא היה נהדר.
ועדיין זה מאוד לא מפתיע ששחקנים כמו אליאסי, גנאח ולופס מקבלים ביקורת אחרי משחק העונה. זה תמיד יקרה איתם.
אלוהים יודע מה יש לדוידזאדה ולמה מאז ההארכת החוזה שלו הוא רק פצוע, אבל במצב קלאסי הייתי רוצה לראות אותו נכנס בדקות 60-65 ופותח בחלק מהמשחקים. הוא יותר קר רוח מלופס.
- ReDo
לא הייתי שם את לופז גנאח ואליאסי באותה סירה.הפועלעולה כתב: ↑27 אפריל 2026, 18:00גם את זה רשמתי, הוא בעונה מעולה ובשני המשחקים האחרונים הוא היה נהדר.
ועדיין זה מאוד לא מפתיע ששחקנים כמו אליאסי, גנאח ולופס מקבלים ביקורת אחרי משחק העונה. זה תמיד יקרה איתם.
אלוהים יודע מה יש לדוידזאדה ולמה מאז ההארכת החוזה שלו הוא רק פצוע, אבל במצב קלאסי הייתי רוצה לראות אותו נכנס בדקות 60-65 ופותח בחלק מהמשחקים. הוא יותר קר רוח מלופס.
לופז שחקן מצויין שלפעמים יש לו בריחות. האחרים שחקנים בינוניים מינוס.
ההבדל בהתקפה בן לופז לאופיר הוא שמיים וארץ.
בלי קשר, אם אופיר כשיר ובכושר הוא די בוודאות היה נכנס בשלב כזה או אחר כדי לשמור על התוצאה.