רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dudu9998

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי dudu9998 »

תראו את ההתנהלות פה
דווקא עכשיו צריך להיות הכי בעד המאמן הזה שבכלל הביא אותנו לאופציה הזאת של לחשוב על דאבל רוצים להעביר ביקורת חכו לסוף העונה תוציאו הכל
עכשיו תפקידנו הוא לא להעביר ביקורת הוא לעודד לדחוף בשביל לקום מהשתי משחקים האלה
ולפני שזה מבחן של המאמן והשחקנים זה מבחן קודם כל שלנו כקהל..

שאליניב שלשל פלייאוף שלם והפסיד גמר גביע זה היה השחקנים
שקוזוך המאמן כשרע זה הוא כשטוב זה קנגווה ונטורה ודן ביטון

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
29 אפריל 2026, 11:00
על מה אתה מדבר?
הדברים נכתבו גם כשהובלנו את הטבלה.
הקהילה כאן מחלוקת לצדדים, ומי שלא בצד הנכון זוכה לתקיפות אישיות.
אותם הדברים שאני, פורברד ואחרים כותבים כאן יכולים להיכתב על ידי משתמש מהצד הנכון, ויגידו שהוא צודק. זאת הצביעות.
כל פעם מעלים את השם של ברדה כאילו הוא רלוונטי למשהו.
הכי קל לתקוף אישית ולהסיט את הנושא מהביקורת.
יש לך גם מילים טובות להגיד על קוז'וך או שאתה יודע רק לבקר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

dudu9998 כתב:
29 אפריל 2026, 11:16
תראו את ההתנהלות פה
דווקא עכשיו צריך להיות הכי בעד המאמן הזה שבכלל הביא אותנו לאופציה הזאת של לחשוב על דאבל רוצים להעביר ביקורת חכו לסוף העונה תוציאו הכל
עכשיו תפקידנו הוא לא להעביר ביקורת הוא לעודד לדחוף בשביל לקום מהשתי משחקים האלה
ולפני שזה מבחן של המאמן והשחקנים זה מבחן קודם כל שלנו כקהל..

שאליניב שלשל פלייאוף שלם והפסיד גמר גביע זה היה השחקנים
שקוזוך המאמן כשרע זה הוא כשטוב זה קנגווה ונטורה ודן ביטון
איזה סגל היה לאליה ואיזה סגל אלונה העמידה לרשותו של קוז'וק?
מול איזה איכות של קבוצות הפועל באר שבע של אליה היתה צריכה להתמודד ומול איזה איכות אתה מתמודד בשנתיים האחרונות?
ואולי יאמר לי כבודו למה החוזה של קוז'וק עדיין לא הוארך, אם הוא "המיוחד"?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

8red כתב:
29 אפריל 2026, 11:58
מול איזה איכות של קבוצות הפועל באר שבע של אליה היתה צריכה להתמודד ומול איזה איכות אתה מתמודד בשנתיים האחרונות?
להחזיר את ברדה?
בנתיים הוא לא להיט מבחינת כדורגל בפועל תל אביב

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

8red כתב:
כל אחד בחר את הסגל שלו וסגנון המשחק שלו

כל תקופה והקשיים והנסיבות שלה. אז הייתה קבוצת על אחת , היום יש 5 שיכולות לנצח בכל משחק נתון

שאלת את אותה שאלה כשאלונה משכה את ברדה עד סוף העונה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

8red כתב:

עדיף לא להזכיר את השם של אליניב ברדה בקהילה כאן.
בכל פעם שהשם שלו עולה זה משמש לגניבת דעת כדי להגן על החסרונות של קוזוך וישר זה משמש להוכחה שאתה מקורב לברדה וזאת הסיבה שאתה מבקר את קוזוך.
לא חלילה העובדה שמה שאנחנו כותבים ומזהירים ממנו בכל פעם מתפוצץ לנו בפנים מחדש.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

8red כתב:
ברמת השיטה והכדורגל אין מה להשוות בכלל.
אליניב לא על הפרק בכלל ברמת מי היה עושה עבודה טובה יותר.
הדיון הוא לא עליו אלא על רן בפני עצמו

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
29 אפריל 2026, 12:17
ברמת השיטה והכדורגל אין מה להשוות בכלל.
אליניב לא על הפרק בכלל ברמת מי היה עושה עבודה טובה יותר.
הדיון הוא לא עליו אלא על רן בפני עצמו
+1000000

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
29 אפריל 2026, 11:00
על מה אתה מדבר?
הדברים נכתבו גם כשהובלנו את הטבלה.
הקהילה כאן מחלוקת לצדדים, ומי שלא בצד הנכון זוכה לתקיפות אישיות.
אותם הדברים שאני, פורברד ואחרים כותבים כאן יכולים להיכתב על ידי משתמש מהצד הנכון, ויגידו שהוא צודק. זאת הצביעות.
כל פעם מעלים את השם של ברדה כאילו הוא רלוונטי למשהו.
הכי קל לתקוף אישית ולהסיט את הנושא מהביקורת.
תרשה לי לא להתייחס לכל ההערות האישיות של כל מיני אנשים פה שלא שווים יחס ואתייחס רק לנקודה עליה כתבתי.
תראה לי, תצטט פשוט, "ביקורות" כאלה שלך, של משה (SIR ALEX...) ושל 8RED בין חודשים נובמבר 25 (אחרי שנסגר חלון ההעברות) לסוף פברואר 26 (פגרת המלחמה).
אשמח שתראה לי שטעיתי
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ran כתב:
29 אפריל 2026, 10:01
איך אפשר לבוא בטענות למאמן שמעמיד פה קבוצה שב-2 משחקים רצופים בבלומפילד אתה שולט ביד רמה נגד מכבי במשחק,
מציג עליונות שאני לא זוכר מעולם שם. שני המשחקים האחרונים הם נטו על השחקנים! על גישה, לוזריות, חוסר אחריות וניצול מצבים.
מה המאמן אשם שקנגווה וגנאח יחד 5 פעמים מול שוער במצבים כמעט בטוחים בועטים כדורים שטוחים מעפנים. מה הוא אשם שהחלוץ שלו מחליק ברגע הכי חשוב כשמקבל את הכדור.
אותו דבר נגד בית"ר, אם הם מנצלים את המצבים האלה אנחנו נותנים 5 ביום שבת ו-5 אתמול. טקטית אלה אולי 2 המשחקים הכי טובים שלנו העונה, לא הייתי לחוץ ממכבי כמעט 85 דק', ואז פתאום התחילה הנפילה, בעיקר מהחילופים של גנאח ולופז שחירבנו את האגף.
גנאח עשה טובה שירד, רחוק משחקני היריבה, לופז מעופף, חולם לא נצמד. אשכרה עלינו אתמול עם 4 שחקנים מחליפים בהרכב ועדיין היינו 10 רמות מעל מכבי.
הביקורת היחידה שלי על קוז'וך זה העקשנות בינואר, זר לאגף בינואר היה פותר פה הכל, הם התעקשו שלא להביא ואנחנו ידענו שבמאני טיים זה תהיה חסרה לנו האיכות הזאת! אפילו עם דן ביטון ידענו שזו העמדה שתהיה חסרה לנו,
ואני צעקתי את זה כאן בכל שלב שזה מה שיעלה לנו באליפות. כי אתה לא יכול במאני טיים לשחק עם אגפים של סטויאנוב/אחמד/גנאח. זה לא לרמה הזאת ועל איכות נופלים.

בשיא הכנות, גם אם אני הכי אופטימי שיש, ולפני מכבי הייתי אופטימי, אבל 2 כאפות רצוף כמו אלה ועוד כשיש לך משחק כל 3 ימים, אני לא יודע איך שחקנים יכולים להרים את עצמם מזה ועוד יותר איך הקהל מרים את עצמו מזה.
מוסיף לזה 4 משחקי חוץ אוטוטו ואת ברדה מולנו בשבת שיעשה הכל אבל הכל כדי שקוזוך שהחליף אותו לא יזכה באליפות (ובלי קשר הם קבוצה מצויינת וקשה מאוד ואנחנו באים באנרגיות חרא). לא רואה איך אפשר לצאת מזה.
מה שכן אני יודע זה שאם ננצח את הפועל ת"א נחזור למקום ראשון כי בית"ר לא תנצח את מכבי. יותר מזה אני חושב, מכבי בדרך המלך לאליפות, לא ביכולת, אלא באנרגיות ובזה שיש להם את הלוח משחקים הכי נוח מבין ה-3.
מכבי עם 4 משחקי בית רצופים במאני טיים (אחד זה דרבי חוץ אבל עדיין).

אם השחקנים ידעו להרים את עצמם מזה, להחזיר לקהל ולקחת אליפות, זו תהיה האליפות הכי מטורפת אחרי 2016.
מה שאתה מתעקש לא להבין זה שכל השאלות האלה התשובה שלהם אחת.
הסיבה שקאנגווה מחמיץ, גאנח לא פוגע, לופס מכשיל בדקה אחרונה, אליאסי מתברטז ודיופ (שגם ככה חלש) במשחקי בלהות היא שאין עומק בקבוצה.
הם מותשים, שחוקים, עייפים ובעיקר בטוחים שאין להם תחליף.
ומי שמייצר את המציאות הזאת הוא המאמן שלא מתחזק את העתודות שלו,
כך נוצר מצב שהמחליפים גם לא טובים כשהם עולים (בגלל היעדר דקות והיעדר ביטחון) ואז הם מקבלים פחות ופחות קרדיט מה שמעצים את כדור השלג.

תקרא את השרשור של יוסי מדינה, זה לא מיקרי שאנחנו לא יודעים לנצח משחקים אחרי דקה 78 ואפילו מפסידים בשני המשחקים האחרונים נקודות בדקות קריטיות,
ומצד שני ביתר עשה 22 נקודת החל דקה 88, זה תוצאה של קבוצה עם ספסל משמעותי, בכושר ועם ביטחון שהמאמן באמת מאמין בהם.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

8red כתב:
מזאת אומרת איזה סגל העמידה?
ברדה וקוזוך בחרו את השחקנים. אחד הביא את לוקאס, קינגס ואיגור והשני הביא שושנאצ'בים ושאר הזרים שנאלצנו להיפטר מהם עם פיצויים אחרי כמה חודשים.
הרי אין הבדל מהותי בין התקציבים.

מעבר לזה קוז'וך לקח ישראלים בינוניים ושדרג אותם בכמה רמות. זה אחת ההצלחות העיקריות שלו.
ברמת הכדורגל בכלל מיותר לדבר. ברדה חרץ את גורלו כמאמן בינוני ברגע שהפך למאמן נסוג ולא יוזם.

לקוז'וך יש את החסרונות שלו אבל בחייאת קשה להשוואת בין ברדה לבינו כרגע.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

nitsande כתב:
29 אפריל 2026, 12:24
תרשה לי לא להתייחס לכל ההערות האישיות של כל מיני אנשים פה שלא שווים יחס ואתייחס רק לנקודה עליה כתבתי.
תראה לי, תצטט פשוט, "ביקורות" כאלה שלך, של משה (SIR ALEX...) ושל 8RED בין חודשים נובמבר 25 (אחרי שנסגר חלון ההעברות) לסוף פברואר 26 (פגרת המלחמה).
אשמח שתראה לי שטעיתי
תמשיך לתקוף אישית.
כל מי שלא מתיישר עם הדעה זוכה להתקפות אישיות, אז למה לו לכתוב כאן?
זה שפורברד נשאר לכתוב כאן זה בגדר נס, וגם אז בכל יומיים בערך אמרו שהוא פוגע באהבת הקבוצה, ושאם המנהלים כאן היו מתערבים היו מעיפים אותו מהפורום כדי שחלילה לא יישאר כאן מישהו עם דעה אחרת.
גם אתה אגב מעביר ביקורת על קוזוך, אפילו חריפה, אבל בגלל שאתה מה"צד" הנכון אז התגובה אליך היא אחרת.
יש כאן כמה שסומנו בגלל שכעסו על עזיבת ברדה, כי זה חטא גדול לכעוס על הצורה שבה התנהלו כאן לסמל הכי גדול בהיסטוריה שלנו. ומאז ממשיכים לשייך ביקורת עניינת (מוזמן לקחת דברים שכתבתי ולהגיד לי איפה אני טועה, בדיוק להפך, עד היום רק הצדקת את הדברים שאני כותב) לכל מיני מקורבים של ברדה, כאילו מישהו בכלל מתעסק בו היום.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Melikson24 כתב:
29 אפריל 2026, 12:31
ברדה וקוזוך בחרו את השחקנים. אחד הביא את לוקאס, קינגס ואיגור והשני הביא שושנאצ'בים ושאר הזרים שנאלצנו להיפטר מהם עם פיצויים אחרי כמה חודשים.

מעבר לזה קוז'וך לקח ישראלים בינוניים ושדרג אותם בכמה רמות. זה אחת ההצלחות העיקריות שלו.
ברמת הכדורגל בכלל מיותר לדבר. ברדה חרץ את גורלו כמאמן בינוני ברגע שהפך למאמן נסוג ולא יוזם.

+1
קוזוך מאמן צעיר.
הבסיס שלו מעולה עם ליקויים שאני מאמין שישתפרו עם הזמן גם אם זה לא קרה עדיין בשנתיים האחרונות.

לאנשים פה יש זיכרון קצר אבל גם אצל אליה היה פה נהי על ההעדפה לנגרים, אז זה היה על פני קיניונס ועומאר והיום זה חמודי ורועי לוי. ההבדל הוא ששם היה כדורגל מחריד בנוסף. אז דף המסרים היה שאלונה לא העמידה סגל מספיק טוב.

אני מאוד מאוד נהנה לראות את הפועל באר שבע של השנתיים האחרונות. כדורגל התקפי, באים לנצח בכל מגרש ולא מתבטלים מול אף יריבה לא משנה מי עולה ב11. מעדיף את זה פי אלף על הכדורגל סימאונה שהיה כאן לפני.

מאחל לרן ולנו שיביא צלחת ויישאר פה.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

Melikson24 כתב:
29 אפריל 2026, 12:31

חחחח
התקציב אותו תקציב, ברדה העדיף את שושנאצ'ב על קינגס.
אין גבול לגניבת הדעת.
זה כמו לטעון שקוזוך העדיף את סאבובו על נואקמה.
לכל קבוצה יש תקציב משלה ונסיבות משלה, וכן, גם אלונה לפעמים הולכת עם מאמן ולפעמים כשהאמון יורד אז פחות הולכת איתו.
קוזוך מקבל כאן תנאים ושחקנים וגיבוי שלא היו כאן מאז הקיץ הראשון של ברדה כמאמן אחרי שנתן חצי עונה טובה כשהחליף את רוני לוי.
אצל ברדה בעונה האחרונה כשכבר לא היה אמון מצד אלונה מכרו שחקני מפתח כמו גלזר ואז רגע לפני סוף החלון את ספורי ויחזקאל ולא הביאו כלום במקום. אצל קוזוך נעמדנו על הרגליים האחוריות וסירבנו לסכומים גבוהים יותר על לוקאס וקינגס. לא לדבר על כנעאן במחיר שובר שוק בקיץ.
כל ההשוואות האלה לא רלוונטיות כי מדובר בתקופות שונות ובהתנהלות שונה מצד הבעלים.
בלי קשר, ברדה בעונה האחרונה כאן נכשל גם עם הכלים שהיו לו ובמטרות שכן היו לו. מי שמזכיר את ברדה בכל פעם ומנסה לגנוב דעת עושה את זה למטרה אחת כדי להציב את קוזוך כאיזה גאון כדורגל.
קוזוך צריך להישפט לפי הסגל היום והיריבות היום והמטרות היום, ולא בהשוואה למאמני עבר. וזה כולל גם את ברדה וגם את בכר. שלא יגידו שמחפשים אותו כשמנסים לדרוש ממנו הישגים כמו מאמן שלקח כאן שלוש אליפויות רצוף ועשה קמפיינים יפים באירופה.

שלח תגובה