חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות
נו באמת אם כל הכבוד לכנעאן ויש כבוד לא משנה מה הנסיבות הוא מקבל על זה כסף ואם אומרים לו להתחמם הוא קם ומתחמם, זה לא כמו מישהו בעבודה משרדית שלא מגיע לעבודה או או כמו מפעל ובעצם כמו רוב העבודות במשק, שחקן כדורגל מקבל כסף גם שהוא על הספסל, אז מקצוענות זה מעל הכל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
-
M.I.O.E
- Title: זה יתכן זה אפשרי!!
מצחיק לקרוא את התגובות.
אלו שנגד המאמן מיוני 24 בעד כנען ומצדיקים התנהגות שלא מקובלת בשום סיטואציה.
ואלו שתומכים במאמן שעונה שניה נותן לנו לחלום(הביא כבר גביע) מגנים על המאמן.
אלו שנגד המאמן מיוני 24 בעד כנען ומצדיקים התנהגות שלא מקובלת בשום סיטואציה.
ואלו שתומכים במאמן שעונה שניה נותן לנו לחלום(הביא כבר גביע) מגנים על המאמן.
נערך לאחרונה על ידי M.I.O.E ב 06 מאי 2026, 11:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למה ציפית? מי שלא אוהב את רן קוז'וך ישרוף אותו על כל פיפס גם אם מדובר בטעות של השחקן בכלל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מליקסון פתח את דבריו ואמר: "אני אוהד הפועל באר שבע, אבל יש דברים שהם חזקים ממני. רק שלשום הבנתי שחמודי כנעאן, שהוא שחקן מצוין ואני נורא רציתי שהוא יגיע לקבוצה כי כשהוא טוב הוא באמת שובר שוויון בליגה שלנו, איש צוות אמר לו לקום להתחמם והוא לא רצה במשחק הקודם, ובגלל זה הוא לא שיחק אתמול והוא הושעה. אמיתי, זה אכזב אותי ואפילו הרתיח אותי".
בהמשך הוסיף: "אני לא פה להטיף מוסר לאף אחד, אני גם הייתי שחקן והיו לי בריחות. כשהייתי בן 17 או 18 היה לי מאמן, לא חשוב שמות, שאמר לי 'קום תתחמם', אז אתה מכיר את זה שאתה קם לאט, כאילו אני מראה למאמן. לא יודע מה רציתי לעשות, עד שהוא אמר לי 'שב בחזרה'. רציתי להיכנס, אבל עשיתי הכול לאט כאילו אני איזה כוכב או משהו".
מליקסון המשיך וסיפר: "בגמר הגביע, אלישע לוי קרא לי ואמר לי שאני לא פותח. רתחתי, הייתי גמור, דמעות בעיניים. ב-4:1 מול מכבי תל אביב אמרו לי 'בוא תיכנס' – נכנסתי ורצתי כמו מטורף. למה? התביישתי, כי כל העונה לא נתתי כלום לחברים שלי ולקהל. נכנסתי ורצתי כמו משוגע כי התביישתי".
לאחר מכן התייחס ישירות לכנעאן ואמר: "אז חמודי, עם כל הכבוד, ששילמו עליו כמו וילה בקיסריה ויש לו אחלה משכורת, וכל העונה הוא לא נתן כלום לקבוצה, אני אגיד בצורה עדינה שיש לו עונה קטסטרופלית מקצועית. הוא כרגע לא הביא כלום לקבוצה".
בהמשך הוסיף ביקורת חריפה יותר: "אתה יכול לקחת אליפות, החברים שלך צריכים אותך. מבחינתי זה היה זלזול בחברים שלו. החברים שלך עייפים, חסר להם דם חדש ומשהו חדש מבחוץ. הם רוצים רגע לנוח, יש להם 18 משחקים בשבוע – ואתה לא תיכנס? זה הטריף אותי. חוצפה".
עם זאת, סיים מליקסון בטון מפויס יותר: "אני לא פה לסכסך. הלוואי שהוא יצליח. יכול להיות שהוא אחלה גבר, אני לא מכיר אותו. אבל בעונה כזו, שאתה יכול לקחת אליפות וחסר שחקן כמוך, אומרים לך תתחמם ואתה אומר לא? זה הטריף אותי. אני מקווה שהוא יתנצל. זה הזמן, זה המאני טיים. אתה לא מעניש אף אחד – המאמן הסתדר בלעדיך, אבל החברים שלך צריכים אותך".
בהמשך הוסיף: "אני לא פה להטיף מוסר לאף אחד, אני גם הייתי שחקן והיו לי בריחות. כשהייתי בן 17 או 18 היה לי מאמן, לא חשוב שמות, שאמר לי 'קום תתחמם', אז אתה מכיר את זה שאתה קם לאט, כאילו אני מראה למאמן. לא יודע מה רציתי לעשות, עד שהוא אמר לי 'שב בחזרה'. רציתי להיכנס, אבל עשיתי הכול לאט כאילו אני איזה כוכב או משהו".
מליקסון המשיך וסיפר: "בגמר הגביע, אלישע לוי קרא לי ואמר לי שאני לא פותח. רתחתי, הייתי גמור, דמעות בעיניים. ב-4:1 מול מכבי תל אביב אמרו לי 'בוא תיכנס' – נכנסתי ורצתי כמו מטורף. למה? התביישתי, כי כל העונה לא נתתי כלום לחברים שלי ולקהל. נכנסתי ורצתי כמו משוגע כי התביישתי".
לאחר מכן התייחס ישירות לכנעאן ואמר: "אז חמודי, עם כל הכבוד, ששילמו עליו כמו וילה בקיסריה ויש לו אחלה משכורת, וכל העונה הוא לא נתן כלום לקבוצה, אני אגיד בצורה עדינה שיש לו עונה קטסטרופלית מקצועית. הוא כרגע לא הביא כלום לקבוצה".
בהמשך הוסיף ביקורת חריפה יותר: "אתה יכול לקחת אליפות, החברים שלך צריכים אותך. מבחינתי זה היה זלזול בחברים שלו. החברים שלך עייפים, חסר להם דם חדש ומשהו חדש מבחוץ. הם רוצים רגע לנוח, יש להם 18 משחקים בשבוע – ואתה לא תיכנס? זה הטריף אותי. חוצפה".
עם זאת, סיים מליקסון בטון מפויס יותר: "אני לא פה לסכסך. הלוואי שהוא יצליח. יכול להיות שהוא אחלה גבר, אני לא מכיר אותו. אבל בעונה כזו, שאתה יכול לקחת אליפות וחסר שחקן כמוך, אומרים לך תתחמם ואתה אומר לא? זה הטריף אותי. אני מקווה שהוא יתנצל. זה הזמן, זה המאני טיים. אתה לא מעניש אף אחד – המאמן הסתדר בלעדיך, אבל החברים שלך צריכים אותך".
- Itay
מלי צודק ב-1000%, מדהים שיש עוד מי שמצדיק את ההתנהגות האגוצנטרית הזאת בגלל המאמן.
כששחקן מתנהג בצורה כזאת זה כבר יותר משקף מה רן רואה שאנחנו לא.
כששחקן מתנהג בצורה כזאת זה כבר יותר משקף מה רן רואה שאנחנו לא.
- הראל
- Title: אין
מליקסון צודק במאה אחוז , אם אני קוזוך ממשיך בעונש והוא לא בסגל גם נגד פ״ת.
זה לא שכנאען נותן פה תצוגות ומשחקים כמו קנגאווה/אליאל/ונטורה שיש לו זכות לעשות פוזות.
אפילו אבורומי בפחות זמן פה עשה הרבה יותר.
זה לא שכנאען נותן פה תצוגות ומשחקים כמו קנגאווה/אליאל/ונטורה שיש לו זכות לעשות פוזות.
אפילו אבורומי בפחות זמן פה עשה הרבה יותר.
- ReDo
שטויות.
היה. נענש. נגמר.
היה. נענש. נגמר.
- 4 לב אדום
1+
אין מה לעשות לו סדרת חינוך.
הוא בחור חיובי בסך הכל והוא ילמד להתמודד.
בקבוצה גדולה זה קורה - הוא כבר לא כינור ראשי.
הלוואי ויהפוך לאחד כזה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
ערכתי לך פסקה.Melikson24 כתב: ↑07 מאי 2026, 10:31בהמשך הוסיף ביקורת חריפה יותר: "אתה יכול לקחת אליפות, השחקנים שלך צריכים אותך. מבחינתי זה היה זלזול בשחקנים שלו. השחקנים שלך עייפים, חסר להם דם חדש ומשהו חדש מבחוץ. הם רוצים רגע לנוח, יש להם 18 משחקים בשבוע – ואתה לא תעשה חילופים? תכניס קצת כלים איכותיים? זה הטריף אותי. חוצפה".
אצל מאמן שפוי אנחנו בכלל לא מגיעים לסיטואציה הזאת.
כל אחד מסתכל על מה שנוח לו.
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
מליקסון מדבר כמו מאמן ולא כמו שחקן, מצטער אבל זה לא רציני.
זאת עונה קריטית לכנעאן שקוברת את השאיפות שלו אי פעם לשחק באירופה, ומי יודע איך זה ישפיע על שאר הקריירה שלו.
הוא הגיע לפה כדי להפוך לשחקן מוביל בליגה ולשחקן נבחרת, ורדפו אחריו בלי הפסקה מהרגע שנגמרה העונה הקודמת. ואז הוא מגיע ומקבל יחס שהוא פשוט לא לעניין, לא משנה איך תסתכלו על זה.
לדבר עליו כאילו זה אחמד או שחקן נוער שאומר תודה על כל דקה ושצריך לעלות כמו חייל ממושמע כי "החברים שלו רוצים לנוח", זה מגוחך.
שוב אומר, אם הייתי במקומו הייתי מפוצץ את זה עוד הרבה לפני כי זה ברור שהמאמן לא מחזיק ממנו ואם היה יכול היה משחרר אותו מזמן.
זאת עונה קריטית לכנעאן שקוברת את השאיפות שלו אי פעם לשחק באירופה, ומי יודע איך זה ישפיע על שאר הקריירה שלו.
הוא הגיע לפה כדי להפוך לשחקן מוביל בליגה ולשחקן נבחרת, ורדפו אחריו בלי הפסקה מהרגע שנגמרה העונה הקודמת. ואז הוא מגיע ומקבל יחס שהוא פשוט לא לעניין, לא משנה איך תסתכלו על זה.
לדבר עליו כאילו זה אחמד או שחקן נוער שאומר תודה על כל דקה ושצריך לעלות כמו חייל ממושמע כי "החברים שלו רוצים לנוח", זה מגוחך.
שוב אומר, אם הייתי במקומו הייתי מפוצץ את זה עוד הרבה לפני כי זה ברור שהמאמן לא מחזיק ממנו ואם היה יכול היה משחרר אותו מזמן.
- שיש
- Title: קרייזי-רד
- סימיוני
אני בגישה שקיבל את שלו( בצדק גמור חוצפן) , אבל צריך כרגע לנהוג בחכמה ולנצל את כל הכלים העומדים לרשותנו.
ואם אדון חמודי לא יתעשת, יגמור כמו מיכאל אוחנה או הכישרון ההוא ממכבי ת"א שעשה בעיות,עבר לאשדוד ותיכף יורד איתה ליגה.
בקיצור, כדאי לשני הצדדים להירגע לטובת הקבוצה וגם לטובתם האישית!
ואם אדון חמודי לא יתעשת, יגמור כמו מיכאל אוחנה או הכישרון ההוא ממכבי ת"א שעשה בעיות,עבר לאשדוד ותיכף יורד איתה ליגה.
בקיצור, כדאי לשני הצדדים להירגע לטובת הקבוצה וגם לטובתם האישית!
- Red Tiger
אני זוכר אבל זה רק אני, אליפות ראשונה בכר רץ בפלייאוף עם אותו הרכב, בוזגלו בחוץ משחק בסמי ובאלגן בתקשורת.
אותם אלה שמצדיקים את כנעאן קראו להעיף את בוזגלו,ההמשך ידוע.
כנעאן צריך להבין איפה הוא נמצא ולהתכנס למטרה עם כל התסכול שיש בו.
אותם אלה שמצדיקים את כנעאן קראו להעיף את בוזגלו,ההמשך ידוע.
כנעאן צריך להבין איפה הוא נמצא ולהתכנס למטרה עם כל התסכול שיש בו.
- ForeverRed
אתם חייבים לעשות הפרדה בין החלטה מקצועית על הרכב/ספסל לשחקנים שלא מקבלים אפילו הזדמנות להוכיח.
רועי לוי, חזות, כנעאן ואחרים, שאפו להם על הסבלנות.
אני הייתי מתפוצץ כבר מזמן.
- Red Tiger
המטרה כרגע היא החשובה גם הם מבינים את זה.ForeverRed כתב: ↑08 מאי 2026, 13:17אתם חייבים לעשות הפרדה בין החלטה מקצועית על הרכב/ספסל לשחקנים שלא מקבלים אפילו הזדמנות להוכיח.