אמיר גנאח
- red ultras
Re: אמיר גנאח
1.גנאח לא יכול להיות שחקן הרכב בהפועל באר שבע
2.גנאח נראה כמו מי שמנסה בכח להביא מספרים - הוא לא רוצה לסיים את העונה עם שער אחד, אבל כרגע הוא אנוכי על חשבון הקבוצה ולכן הוא חייב לרדת לספסל.
3.אם ישאר כאן בעונה הבאה - זו תהיה השנה שתגדיר את הקריירה שלו. או שהוא סופית יוכתר כעוד מתן חוזז, או שהוא יעשה את הסוויץ׳.
אבל כרגע זה לא נראה טוב בכלל
2.גנאח נראה כמו מי שמנסה בכח להביא מספרים - הוא לא רוצה לסיים את העונה עם שער אחד, אבל כרגע הוא אנוכי על חשבון הקבוצה ולכן הוא חייב לרדת לספסל.
3.אם ישאר כאן בעונה הבאה - זו תהיה השנה שתגדיר את הקריירה שלו. או שהוא סופית יוכתר כעוד מתן חוזז, או שהוא יעשה את הסוויץ׳.
אבל כרגע זה לא נראה טוב בכלל
- yossi
- Title: קרייזי-רד
התסכול כלפיו נוסע משני דברים מרכזיים:
1. לא קשור אליו, זה על רן. הוא פשוט כופה אותו גם כשהוא בכושר רע וברור שלא יתרום כלום. היה לדעתי יותר תורם לו לרדת לספסל ולנסות להרוויח את מעמדו מחדש. כשכופים שחקן בכושר רע, זה מייצר הייט באופן טבעי.
2. אתה בכושר רע, תוריד את הראש, תעבוד קשה ותחפש לשחק פשוט, למסור ולפרגן. גאנח לא מפנים וממשיך לשלוח כדורים לעזאזל או לנסות עוד ועוד דריבל במקום לשחרר כדור כמו בן אדם. זה גם כן לא תורם לאווירה סביבו.
1. לא קשור אליו, זה על רן. הוא פשוט כופה אותו גם כשהוא בכושר רע וברור שלא יתרום כלום. היה לדעתי יותר תורם לו לרדת לספסל ולנסות להרוויח את מעמדו מחדש. כשכופים שחקן בכושר רע, זה מייצר הייט באופן טבעי.
2. אתה בכושר רע, תוריד את הראש, תעבוד קשה ותחפש לשחק פשוט, למסור ולפרגן. גאנח לא מפנים וממשיך לשלוח כדורים לעזאזל או לנסות עוד ועוד דריבל במקום לשחרר כדור כמו בן אדם. זה גם כן לא תורם לאווירה סביבו.
- dardasmiley
אני באמת לא חושב שיש בו את הפיצר הזה של מסירה. זה כמו שלט דפוק בסוני שלא מגיב ל-xyossi כתב: ↑13 מאי 2026, 13:53התסכול כלפיו נוסע משני דברים מרכזיים:
- MikiRed
תרגול עם מנטור... צריך ושווה להשקיע בו. יש כישרון, יש עם מה לעבוד. הפתרון הקל זה להתייאש ממנו.dardasmiley כתב: ↑13 מאי 2026, 17:20אני באמת לא חושב שיש בו את הפיצר הזה של מסירה. זה כמו שלט דפוק בסוני שלא מגיב ל-x
במשחקים שנותרו שיעלה מהספסל, בלי לחץ.
- סימיוני
- Title: CrazyRed
תודהnitsande כתב: ↑13 מאי 2026, 10:46אני חושב שהלכתם לאיבוד.
אני מסכים לגמרי שהוא לא תורם כלום ואין שום סיבה שיהיה על הדשא כל כך הרבה או בכלל,
אני חושב שהוא בתקופת בלהות ואולי בעונת בלהות והביטחון שלו ברצפה.
זה יכול עוד להשתנות בעתיד הוא עוד ממש צעיר.
ואחרי כל זה, שימו לב איך אתם כותבים.
תכבדו את הבנאדם למרות הביקורת המקצועית,
תנסו לדמיין שהוא קורה את מה שאתם כותבים ואל תהיו אנשים מרושעים, זאת הבקשה שלי.
יש ביקורת מאוד נוקבת מקצועית שלא צריכה להיאמר עם ירידה לפסים אישיים.
- סימיוני
- dardasmiley
אני חושב שהבעיה בראש ולא ביכולת וככזה אין באמת פוטנציאל (כמו המורה למתמטיקה שמצילה תלמיד מסוים ולא מצילה תלמיד אחר) להצלחה אצלו גם אם תצמיד לו אלף מנטורים.
- MikiRed
חולק עליך.dardasmiley כתב: ↑14 מאי 2026, 08:16אני חושב שהבעיה בראש ולא ביכולת וככזה אין באמת פוטנציאל (כמו המורה למתמטיקה שמצילה תלמיד מסוים ולא מצילה תלמיד אחר) להצלחה אצלו גם אם תצמיד לו אלף מנטורים.
כשרון אי אפשר ללמד, ואני חושב שכשמנטרלים אמוציות יש כשרון בשפע, הרגלים, קבלת החלטות, טקטיקה אפשר ללמד, הצלחה לא מובטחת אבל שווה להשקיע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
האירוע מנטלית נראה גדול עליו וכתבנו את זה גם בינואר.
כשהוא משחרר כדור מהר הוא דווקא אחלה, הבעיה שעל כל כדור שהוא משחרר מהר יש 4 - 5 כדורים שהוא חייב לעשות את העוד נגיעה ועוד נגיעה וגם רמת הביצוע שלו רעה אז השילוב של זה מחריב התקפות טובות.
כשהוא משחרר כדור מהר הוא דווקא אחלה, הבעיה שעל כל כדור שהוא משחרר מהר יש 4 - 5 כדורים שהוא חייב לעשות את העוד נגיעה ועוד נגיעה וגם רמת הביצוע שלו רעה אז השילוב של זה מחריב התקפות טובות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
אני לא חושב שזה מנטלי. זה השחקן פשוט מאוד.Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 מאי 2026, 11:04האירוע מנטלית נראה גדול עליו וכתבנו את זה גם בינואר.
אני חושב שבמינימום הוא יהיה חייב לצאת בהשאלה בקיץ. זה הולך לכיוון לא טוב כרגע.
אולי השאלה בחוץ תעשה טוב.
- ForeverRed
הבעיה הכי גדולה שלו שגם אחרי שהקהל התהפך עליו הוא ממשיך עם הראש ובקיר והאגואיסטיות.
זה לא מעיד עד דברים טובים.
- yossi
הוא חסר אינטלגנציית משחק. זה לא בכוונה.
זו הסיבה העיקרית ששחקן הוא לא יהיה.
זו הסיבה העיקרית ששחקן הוא לא יהיה.
- red guy
הבעיה הכי גדולה שלו זה גם כשהוא עושה משהו חיובי הוא בועט יותר חלש ממביא כדורים.ForeverRed כתב: ↑14 מאי 2026, 12:26הבעיה הכי גדולה שלו שגם אחרי שהקהל התהפך עליו הוא ממשיך עם הראש ובקיר והאגואיסטיות.
ועדיין סטטיסטיקה צריכה להתיישר הוא שווה 3 שערים בעונה, נקווה שנראה ממנו לפחות 2.
- MikiRed
- red guy