שום דבר לא וודאי. כבר ראינו שלא חוששים להחליף זרים גם באוגוסט וספטמבר אם צריך.
אבל בלי קשר, הבלם הזר שיגיע צריך להיות מפלץ של מהירות ופיזיות. עם בלטקסה, דיופ וכנראה רוטמן בצד השני אנחנו יחסית מסודרים בפרופיל של הבלם הטכני שמסוגל לשחק בשמאל.
ודאי כי מרוצים ממנו. לא יחליפו אותו בטח לא כשכמעט חצי מחוליית ההגנה עוזבת.
כמו שאמרת יצטרכו להביא בלם זר ברמה גבוהה. אם תשים לצידו איזה פונק כזה אז אכלנו אותה.
לתחושתי ינסו ללכת על סק.
אותי מעניין מה יעשו בעמדת המגן השמאלי. להשאיר את לופז עם דוידזאדה כשאירופה על הפרק זה ריסק שאנחנו לא יכולים לקחת.
גנדרני בכל משחק שראיתי אותו עם טעות לגול כמו דיופ. אולי הוא מבושל יותר בדברים אחרים, אבל צריך לשאוף לבלמים יותר אמינים.
חושב שינסו ללכת על סק אבל המחיר שלו יקר מדי, וטוב שכך.
גנדרני בכל משחק שראיתי אותו עם טעות לגול כמו דיופ. אולי הוא מבושל יותר בדברים אחרים, אבל צריך לשאוף לבלמים יותר אמינים.
חושב שינסו ללכת על סק אבל המחיר שלו יקר מדי, וטוב שכך.
אין שום דבר בקריירה שלו שמצדיק עוד עונת חסד.
פישל פה על ימין ועל שמאל. צריך משהו אחר והרבה יותר אמין ויציב להוביל את ההגנה.
אני חושב שיש לנו מזל שהזרים נשארו ולא ברחו,מגיע לכולם יחס מקל,גם אם ישאר וגם אם לא
אני חושב שהוא יכול להשתפר מאוד בעונה השניה,לא יודע אם ימצאו אחד יותר טוב עד המוקדמות
וגם אם ימצאו הייתי מריץ שני בלמים זרים במוקדמות
הוא בן 27, מה שמקבלים היום זה השיא שלו. לא יודע כמה בגילו הוא יכול ללמוד דברים כמו מיקום נכון או מתי לתקוף את השחקן.
כשמוסיפים לזה טעויות באמת גדולות כמו האדומים שקיבל, או נגיעת היד, או העובדה שהרבה פעמים כמו אליאסי מלחיץ את כולם בפעולות חסרות ביטחון, או הרבה גולים ממרכז הרחבה עליו כמו מול הפועל פתח תקווה, מקבלים בלם סופר בינוני.
בלי המהפכה הצפויה בהגנה בקיץ (בלוריאן, לדעתי גם לופס ומיגל, אולי גם בלטקסה ומרציאנו) אני חושב שהיו מחפשים להחליף אותו לבלם זר איכותי יותר. לאור המהפכה, יכול להיות שישאר, אבל באמת שמדובר בבלם מאוד בינוני יחסית לשאיפות שלנו ולעובדה שמדובר בבלם זר.
בלוריאן עשה את השינוי שנה שעברה בגיל 25, דיוף יצטרך לעשות את השינוי בעונה הבאה כשיכנס לגיל 28, זה כן לדעתי הבדל בגילאים.
ושוב, יש גם בלמים שמה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל.
דיוף לא בלם רע, אבל מצד שני הוא גם לא בלם משדרג, השאלה עד כמה זה נכון להתפשר בנושא כשיש סימני שאלה רציניים לגבי מרכז ההגנה בשנה הבאה.
אני אבין אם לאור המהפכה בהגנה הוא יישאר, אבל כן הייתי שמח לראות איזה מהלך של החתמת שני בלמים זרים בקיץ, אפשר אפילו לחפש כאלה ששיתפו פעולה בעבר ביחד.