תבדוק את הנתונים של מכבי עם קאמרה.
תגלה שהם טובים משמעותית איתו.
יש אכזבה בגלל השכר והעובדה שהיה מצוין בשוויץ, אבל מבחינה מקצועית הוא שחקן טוב מדיוף.
כתבתי שאבין הישארות של דיוף לאור המהפכה בהגנה, אבל אני כן חושב שאפשר למצוא טוב יותר.
כן ככ טובים יותר איתו שספגו 44 שערים העונה, אחת העונות הגרועות בתולדותיהם, עם 12 שערים מביתר, 9 מבש ועוד איזה 3-4 שלישיות מקבוצות אחרות.
אתם פשוט הולכים לפי שמות ולא לפי ביצועים, נרטיבים תקשורתיים.
הוא אכזבה עצומה העונה ואף אחד לא טען אחרת.
יש לו בעיה מנטלית קשה. מקצועית הוא כמה רמות מעל דיופ ואני מזכיר שהוא משחק בקבוצה לא טובה, עם קישור של שני ילדים גינגים ובלמים של הצרות שלי.
בקבוצה יציבה מאמין שזה היה נראה אחרת.
כן ככ טובים יותר איתו שספגו 44 שערים העונה, אחת העונות הגרועות בתולדותיהם, עם 12 שערים מביתר, 9 מבש ועוד איזה 3-4 שלישיות מקבוצות אחרות.
אתם פשוט הולכים לפי שמות ולא לפי ביצועים, נרטיבים תקשורתיים.
תבדוק בכמה מהמשחקים האלה הוא שיחק.
לדעתי רק במשחק האחרון מולנו, בשאר התבוסות לדעתי הוא לא שיחק.
הוא לא בעונה טובה כי ציפו ממנו להרבה יותר, אבל עובדתית הנתונים של מכבי איתו טובים יותר.
הוא לא מעניין כי הוא במכבי עם שכר מאוד גבוה, אבל די ברור שמקצועית הוא טוב מדיוף (ושוב לא אני עשיתי את ההשוואה הזאת).
הוא לא בעונה טובה כי ציפו ממנו להרבה יותר, אבל עובדתית הנתונים של מכבי איתו טובים יותר.
הוא לא מעניין כי הוא במכבי עם שכר מאוד גבוה, אבל די ברור שמקצועית הוא טוב מדיוף (ושוב לא אני עשיתי את ההשוואה הזאת).
אין השוואה לדיופ. התייחסתי לזה כדיון נפרד. דיופ לא מספיק טוב כדי להישאר בלי קשר.
קמארה בפוטנציאל טוב יותר, אבל הוא בלם בירידה. מזכיר לי קצת את יובאנוביץ. בגרף שלו אחרי יאנג בויז אם הוא בא למכבי תא הוא כנראה נחלש.
אין מקום לנחמדות. עכשיו שיש לנו מוקדמות אלופות. אפשר להביא טוב יותר ממנו. בלם בינוני שלא טוב מישראלי. עובדה שבפלייאוף 2 משחקים ישב בחוץ ולא היה חסר לאף אחד.
אני גם לא מחסידיו והייתי שמח לו היינו נפרדים אבל...
מהיכרותנו את המועדון ובהינתן העובדות שבלוריאן עוזב, ויטור ככל הנראה יעזוב, בלטקסה הוא בלם באותו סדר גודל, ורוטמן אמור להגיע גם לא כבלם מוביל - אתם באמת חושבים שינחתו פה 2 זרים או זר+ישראלי בכיר להרכב ?
לא חושב.
אז כנראה שדיופ יישאר לפחות עד ינואר
יאלהה משה לך שחרר אותנו מהטורי עמדה שאתה מביא מפורומים שונים שם אתה סוקר הכל ויודע הכל יחד עם טובי המומחים.
ראיתי 30 משחקים של מכבי קמארה זה בלם כמו שאוסטין אגידה היה שוער. הכל סבבה,אבל או שבורח לו 3-4 פעמים במשחק או שהוא מושקע לעומק מול ארגוני פשיעה באפריקה.
אנחנו כבר עכשיו יודעים שנצטרך במינימום 2 זרים (אגף שמאל ובלם) וזה עוד לפני שאנחנו יודעים מה עם לופז,לוקאס וקינגס, אני לא רואה את רן נכנס להרפתקאה של החלפת 5/6 זרים.
מקצועית בלי בלם בכיר ואיכותי לידו אנחנו נשלם מחיר כבד בכל המפעלים, בטח אם חלילה נמשיך עם לופז ואליאסי שמוכרים אותנו בנוהל.
אם היינו בסיטואציה שיודעים בוודאות מה עם לוקאס וקינגס לחלוטין הייתי משחרר, הפסיביות והחוסר אינטליגנציה שלו בפעולות הגנה יכולה לשגע פילים.