אל תשווה. יצחקי הוציא 120% מהסגל של בית"ר והציג כדורגל לא רע בכלל.
2026/2027 ליגת העל ושאר ירקות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- ForeverRed
Re: 2026/2027 ליגת העל ושאר ירקות
לא צריך ישר לקפוץ.
אי אפשר לדעת לאן המהלך הזה יוביל.
משהו לא הסתדר עם יצחקי. הלכו על פתרון אחר שלא חדש לאף אחד בכדורגל שלנו ובטח שלא אצלנו.
לאלמוג כהן יש כריזמה.
ימים יגידו כמה חכם היה המהלך הזה.
אי אפשר לדעת לאן המהלך הזה יוביל.
משהו לא הסתדר עם יצחקי. הלכו על פתרון אחר שלא חדש לאף אחד בכדורגל שלנו ובטח שלא אצלנו.
לאלמוג כהן יש כריזמה.
ימים יגידו כמה חכם היה המהלך הזה.
- 4 לב אדום
בדיוק.
כשמביאים לך אצילי ושועה ואינו וגדראני ואתה מביא רק גביע טוטו זה בעיה.
מצד שני - הכדורגל של יצחקי הכניס להם כסף שעשרים שנה לא היו להם הכנסות כאלה.
לדעתי - טעות קשה של אלמוג שירד לקווים וכנראה שליצחקי יש הצעה ודודו דהאן הסוכן שלו בחש שם חזק.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Red Tiger
- Title: קרייזי-רד
בסדר אז מה? לפעמים יש בעלים שזה לא מספיק להם.Melikson24 כתב: ↑31 מאי 2026, 18:51אל תשווה. יצחקי הוציא 120% מהסגל של בית"ר והציג כדורגל לא רע בכלל.
לא בטוח בכלל שרן היה ממשיך כאן אם לא היה מביא אליפות והוא הוציא 200%.
אני רק יכול לנחש שזה מהלך שהתבשל מזמן,לא מתווכחים על 5000 שח בחודש עם מאמן שאתה רוצה.
אלמוג רוצה לקבוע הכל וידעו שם שמינוי של אוחיון לא יעבור אצל הקהל והוא מונה.
אגב הוא איש כדורגל מעולה אני לא בטוח שזה לא שדרוג לבית״ר בעמדה הזאת.
- ReDo
מהלך מוזר. הוא עשה עבודה די טובה בתור מנהל מקצועי.
יהיה מעניין.
יהיה מעניין.
- ReDo
גם הם זה שדרוג בעמדה הזאת, הוא משאיר חלל בעמדת המנהל המקצועי ששם הוא עשה עבודה טובה בסך בכל.Red Tiger כתב: ↑31 מאי 2026, 18:59בסדר אז מה? לפעמים יש בעלים שזה לא מספיק להם.
לא בטוח בכלל שרן היה ממשיך כאן אם לא היה מביא אליפות והוא הוציא 200%.
אני רק יכול לנחש שזה מהלך שהתבשל מזמן,לא מתווכחים על 5000 שח בחודש עם מאמן שאתה רוצה.
אלמוג רוצה לקבוע הכל וידעו שם שמינוי של אוחיון לא יעבור אצל הקהל והוא מונה.
אגב הוא איש כדורגל מעולה אני לא בטוח שזה לא שדרוג לבית״ר בעמדה הזאת.
- Red Tiger
- Itay
להשוות את יצחקי לסיטואציה עם ברדה ואלישע זו אחיזת עיניים.
עם שניהם לא באמת היינו באיזור חיוג של הצלחת,
עם אף אחד מהם לא הצגנו את רמת הכדורגל של בית״ר עם יצחקי,
וברדה ספציפית היה מספיק חצוף כדי להתבזות בפלייאוף, להפסיד גמר גביע למכבי פ״ת ועוד לדרוש הגדלת תקציב.
אצל אלונה אלה היו מהלכים כי היא הרגישה שהמועדון חייב לקפוץ מדרגה, בבית״ר יצחקי עזב כי אברמוב רצה לחסוך משכורת.
לעשות הקבלה בין המקרים זה פשוט לא האמת.
וברדה ספציפית היה מספיק חצוף כדי להתבזות בפלייאוף, להפסיד גמר גביע למכבי פ״ת ועוד לדרוש הגדלת תקציב.
אצל אלונה אלה היו מהלכים כי היא הרגישה שהמועדון חייב לקפוץ מדרגה, בבית״ר יצחקי עזב כי אברמוב רצה לחסוך משכורת.
לעשות הקבלה בין המקרים זה פשוט לא האמת.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 31 מאי 2026, 19:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
הייתה נוסחה שעבדה מצוין. אני לא מבין למה לשנות את זה. אם הסיפור עם יצחקי לא פתיר (בגלל כסף או מערכת היחסים עם אלמוג?) אז שיביא עוד מאמן צעיר ויחנוך אותו, אחלה. זה מרגיש כמו מישהו שאומר לעצמו שההצלחה הייתה בזכותו ושהוא יכול לעשות גם את העבודה של העובדים שלו.
אם הוא יצליח? יצא גדול. אם לא, הוא סתם הורס לעצמו דווקא בשיא הקריירה, ולא ברור למה.
גם ברוכיאן, מה הוא קשור לצוות הזה. לא ידוע לי שהוא עשה משהו בכדורגל מאז הפרישה חוץ מלהיות יצור פודקאסטים שלא אומר שום דבר מעניין.
הכל מרגיש פה לא נכון. בדרך כלל כשזה קורה, הצעד נכשל. ראינו את זה בחיפה בשנים האחרונות עם החלטות לא ברורות כמו דגו ופלורס. נראה.
אם הוא יצליח? יצא גדול. אם לא, הוא סתם הורס לעצמו דווקא בשיא הקריירה, ולא ברור למה.
גם ברוכיאן, מה הוא קשור לצוות הזה. לא ידוע לי שהוא עשה משהו בכדורגל מאז הפרישה חוץ מלהיות יצור פודקאסטים שלא אומר שום דבר מעניין.
הכל מרגיש פה לא נכון. בדרך כלל כשזה קורה, הצעד נכשל. ראינו את זה בחיפה בשנים האחרונות עם החלטות לא ברורות כמו דגו ופלורס. נראה.
- Red Tiger
לא הבנתי מה הקשר אחיזת עיניים מה אנחנו קוסמים?Itay כתב: ↑31 מאי 2026, 19:05להשוות את יצחקי לסיטואציה עם ברדה ואלישע זו אחיזת עיניים.
זאת אותה סיטואציה,בעלים שחושב שהמאמן אצלו לא מספיק טוב לקחת אותו עוד שלב,בדעת הקהל הרחב העניין הזה יקבל המון ביקורת בדיוק כמו שביקרו את אלונה.
אברמוב הוא הבעלים וזאת החלטה שלו לטוב או לרע.
ושוב אני מעריך שזה משהו שהתבשל המון זמן וקיבל חיזוקים במהלך הפלייאוף ולהרגשתם הם פיספסו אליפות בגלל התנהלות של מאמן.
- ReDo
בול מה שאני חושב.הפועלעולה כתב: ↑31 מאי 2026, 19:05הייתה נוסחה שעבדה מצוין. אני לא מבין למה לשנות את זה. אם הסיפור עם יצחקי לא פתיר (בגלל כסף או מערכת היחסים עם אלמוג?) אז שיביא עוד מאמן צעיר ויחנוך אותו, אחלה. זה מרגיש כמו מישהו שאומר לעצמו שההצלחה הייתה בזכותו ושהוא יכול לעשות גם את העבודה של העובדים שלו.
למנהל מקצועי יש הרבה יותר זמן חסד מאשר מאמן.
- ReDo
תביא איזה עומר פרץ שים מתחתיו מה קשור לרדת לקווים?Red Tiger כתב: ↑31 מאי 2026, 19:12לא הבנתי מה הקשר אחיזת עיניים מה אנחנו קוסמים?
זאת אותה סיטואציה,בעלים שחושב שהמאמן אצלו לא מספיק טוב לקחת אותו עוד שלב,בדעת הקהל הרחב העניין הזה יקבל המון ביקורת בדיוק כמו שביקרו את אלונה.
ושוב אני מעריך שזה משהו שהתבשל המון זמן וקיבל חיזוקים במהלך הפלייאוף ולהרגשתם הם פיספסו אליפות בגלל התנהלות של מאמן.
לא חבל לשנות משהו שעובד?
- Melikson24
הם סה"כ היו צריכים להשאיר מה שעובד, לנסות לחזק עוד טיפה והם היו בעמדה מצוינת לרוץ עד הסוף גם בעונה הבאה.
אלמוג כהן אגו *****. כנראה רצה את יצחקי בחוץ. אין שום הסבר מקצועי או הגיוני.
אלמוג כהן אגו *****. כנראה רצה את יצחקי בחוץ. אין שום הסבר מקצועי או הגיוני.
- Itay
אם יצחקי מוריד בדרישות אברמוב היה מחתים אותו עוד אתמול,Red Tiger כתב: ↑31 מאי 2026, 19:12לא הבנתי מה הקשר אחיזת עיניים מה אנחנו קוסמים?
אצלנו אלונה לא רצתה להשאיר את אלישע וברדה כי הרגישה שמיצו את עצמם מקצועית אחרי שקיבלו כלים איכותיים ואחרי שהתבזו בגמר גביע.
יצחקי עשה הצלחה גדולה בבית״ר, לקח קבוצה עם התקציב הרביעי בגודלו מתחתית הטבלה והפך אותה לקבוצה סופר אטרקטיבית שהייתה במירוץ האליפות עד הסוף.
אני באמת לא מצליח להבין את ההקבלה בין המקרים.
יכול להיות שזה צעד שהם עוד יברכו עליו, פשוט הדרך לצעד הזה מאוד מקולקלת ואני בטוח שלא 100% מקצועית.
- Red Tiger
אני אומר שאם רוצים מאמן לא שוברים על 5000 שח בחודש שזה הפער.Itay כתב: ↑31 מאי 2026, 19:20אם יצחקי מוריד בדרישות אברמוב היה מחתים אותו עוד אתמול,
אצלנו אלונה לא רצתה להשאיר את אלישע וברדה כי הרגישה שמיצו את עצמם מקצועית אחרי שקיבלו כלים איכותיים ואחרי שהתבזו בגמר גביע.
יצחקי עשה הצלחה גדולה בבית״ר, לקח קבוצה עם התקציב הרביעי בגודלו מתחתית הטבלה והפך אותה לקבוצה סופר אטרקטיבית שהייתה במירוץ האליפות עד הסוף.
אני באמת לא מצליח להבין את ההקבלה בין המקרים.
יכול להיות שזה צעד שהם עוד יברכו עליו, פשוט הדרך לצעד הזה מאוד מקולקלת ואני בטוח שלא 100% מקצועית.
אתה לא יכול להבין את ההקבלה כי אתה לא מקבל אותה כאילו אמרנו משהו רע שחלילה יפגע באלונה.
הם הבעלים הם מחליטים הם יקבלו צל״ש או טר״ש.
וכן אברמוב ייבחן גם בכמה יפתח את הכיס העונה ונראה שהמהלך הזה יפתח לו טיפה.
אגב אני מוכן להתערב שמי שיהיה בפרונט זה אוחיון, כהן זה רק בשביל להרגיע את הקהל שלהם.