אליאל פרץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: אליאל פרץ

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
16 מאי 2026, 16:41
וואלה שמעתי שהולכים להכיל את זה אבל לא ידעתי מתי.
זה חדש מהעונה ?
זה היה עוד בשנה שעברה לדעתי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עוד אחד שצריך לקבל הארכת חוזה ויפה שעה קודם.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״בתור שחקן צעיר לא הייתי במודעות של תארים, עבדתי מאוד קשה יום יום מאז שעזבתי את מכבי ת״א לחדרה וכל הרגעים הקשים שעברתי בקריירה היו שווים את הסיפוק של התחושה אחרי שלקחנו אליפות״

״אחרי מה שקרה לנו בעונה שעברה הגענו לפלייאוף האחרון וב-2 מחזורים הראשונים אתה אומר לעצמך אולי עוד פעם אנחנו מאבדים את זה כי התחלנו עם תיקו מול ביתר והפסד בבלומפילד והסרט הזה יושב לך בראש ואתה מת לתקן, הלחץ הוא בעיקר אצל האוהדים ואצל התקשורת ואפילו אשתי שאומרת לי מה עוד פעם? ואמרתי לה אל תדאגי אנחנו נביא את זה כי הרגשתי שזה מגיע לנו, השני מחזורים האלו גרמו לנו להתבגר ולהבין כקבוצה ובמיוחד הצוות עזר לנו להבין שאנחנו צריכים להיות מעל הסיטואציה ולהתנהל כמו ווינרים והוכחנו את זה״

״כולנו האמנו, גם הצוות ואלונה וגם אנחנו השחקנים, דיברנו הרבה בינינו שאין יותר מקום לטעויות אחרי ה-2 מחזורים הראשונים.
בעונה שעברה בפלייאוף עשינו 2 טעויות קריטיות מול מכבי בבית ובסוף זו אחריות אישית, החלטנו שאנחנו לוקחים אחריות אישית וכל אחד מעלה את הרמה שלו ולוקח על עצמו, זו סיסמה להגיד את זה אבל זה בא לידי ביטוי בדשא, זה אומר לא לקחת את הסיכונים שאנחנו רגילים לקחת, לשחק יותר מבוקר, להיות יותר אחראיים מול השער״

״זה כיף גדול שמשווים אותנו לשלישיית קישור של האליפויות הקודמות, הרגשנו שיש משהו מצויין בחיבור הזה. כל אחד השלים אחד את השני והייתה חלוקת תפקידים ברורה בינינו עם אפס אגו, כשאחד לא טוב השני לוקח על עצמו יותר״

״אני יכול להבין למה הפוקוס התקשורתי הוא יותר על קינגס ולוקאס אבל בסוף את ההערכה המקצועית שלי אני מקבל, אם זה בקבוצה ואם זה בנבחרת ואם זה בחוץ, כולם מפרגנים לי ורואים מה אני מביא. אני שמח בשביל קינגס שהוא שחקן העונה, הוא נתן פלייאוף מפלצתי וסחב אותנו ברגעים קשים״

״הייתה עונה מטורפת, אם זה המלחמה והסיפור עם דן ובית״ר שיושבת לנו כל העונה על הצוואר וכל המדינה והתקשורת מפמפמים לך אותם ואתה נזכר בכל הרגעים הקשים שעברת במהלך העונה ובסוף ב-4-2 נגד מכבי אתה רואה את כל העונה עוברת מול העיניים ומרגיש צמרמורות מרוב התרגשות, כשזה נגמר זה היה היי מטורף, תחושה הכי כיפית בעולם, אחרי עונה שעברה זה הגיע לנו״

״בעונה שעברה אפשר להגיד סכנין וביה״ד ומה שאתה רוצה אבל בסוף זה היה אצלנו בידיים והפסדנו את זה, לא ניצחנו את מכבי במפגשים הישירים והשנה עשינו את זה״

״הבנו שיכולנו לעשות היסטוריה ולקחת דאבל ובאנו כל כך מוכנים וכל כך רצינו את זה ובסוף זה לא קרה וזו תחושה הכי מבאסת בעולם, הפסדנו כי לא היינו מספיק טובים, אני לא חושב שבאנו שאננים, לא הצגנו את הכדורגל שלנו ומכבי שיחקה טוב על החסרונות שלנו, היינו צריכים להרוג את המשחק ולא עשינו את זה. רצינו את זה הרבה יותר מהם, זה היה הפסד צובט מאוד ונשאר לנו להתנחם באליפות״

״אני מלא הערכה למכבי ת״א, גדלתי שם והרבה בזכותם אבל כשיצאתי משם בצורה כזאת שלא רצו אותי בעצם אז זה בסדר גמור כמובן אבל ברור שכשאני עולה לשחק מולם אני כמובן שאני מאוד רוצה לנצח אותם אין ספק בכלל״

״אני לא חושב שהסיקור היה מוטה לטובת בית״ר, הם עושים דברים מדהימים בשנתיים האחרונות, לא ידענו מה העוצמות שלהם עד לפני 5-6 שנים, לנו כשחקנים הפריע שלא מעריכים אותנו מספיק בלי קשר להשוואה עם בית״ר״

״העניין הוא שלדעתי לנו אין שמות ״סקסיים״ בקבוצה אז זה גרם פחות לדבר עלינו, אם היו לנו שמות יותר אטרקטיביים ומוכחים אז היה יותר קל לדבר ולפרגן, קשה יותר להחמיא לשחקן שלפני שנה שיחק במרכז טבלה ועכשיו הולך לקחת אליפות. יכול להיות שזה נתן לנו קצת דלק, לא היינו מדברים על זה יותר מדי״

״עד פבר׳- מרץ לא האמנו שהם ירוצו ככה עד הסוף, האמנתי שהם יפלו יותר מוקדם, אתה רואה אותם מנצחים משחק אחרי משחק ואתה אומר אוקיי יש פה חבר׳ה רציניים.
הרגשנו שהיינו באופן כללי עליונים לאורך העונה בליגה אבל מבחינת בית״ר במשחקים מולם הרגשתי עליונות מטורפת״

״דן בן אדם מאוד ביישן ומופנם, ב-3 ימים הראשונים אחרי שהוא חווה את הדברים וקיבל את הבדיקות הוא לא קיבל את זה בצורה קלה אבל נשבע לכם שאין לי מושג מאיפה היו לו את הכוחות להסתכל על זה כמו שהוא הסתכל על זה, אחרי שבוע שנרגעו העניינים דיברתי איתו והוא דיבר איתי כאילו לא קרה כלום, כאב לי מאוד עליו גם אישית וגם כספורטאי, האמונה זה מה שהחזיק אותו. הוא התחיל לבוא אלינו לאט לאט למגרש אימונים וגרם לנו להבין שהכל לטובה ושהחיים גדולים מהכל, הבנו שאנחנו חייבים להביא לו את האליפות, אמרתי לו שהאליפות רשומה על שמו והיא שלו לא פחות מכל שחקן אחר״

״הפלייאוף מבחינה פיזית היה מטורף, צריך להגיד את זה שלא תכננו את החזרה למשחקים מספיק טוב, בהתחלה נתנו שבוע מרווח אז יכלו לשנות את זה ולתת יותר מרווח בסוף.
מצד אחד זה היה כיף כי אתה לא מתאמן, מצד שני זה סיוט כי אתה עסוק כל היום בהתאוששות והכנה מנטלית, זה קשה מאוד פיזית אבל מנטלית זה קשה לא פחות. אני חושב שבסופו של דבר זה היה לנו טוב שאין הרבה זמן ממשחק למשחק״

״היו הרבה רגעים משמחים בפלייאוף, לדעתי ההפסד אבל בבלומפילד בדקה 96 היה הרגע שהבנו שאסור לתת לזה לחמוק מהידיים,
הרגע הכי גדול היה התיקו בטדי, בשער שלהם האיצטדיון רעד והאווירה הייתה מטורפת, הסתכלתי על החברים וראיתי שהם מבינים מה צריך לעשות, גם המחליפים מיגל ושי ורועי הביאו אנרגיה מטורפת, בסוף הבאנו את האליפות הזאת מהספסל, ברגעים המתישים האלה הם הביאו לנו את האליפות״

״מי שלא חווה את מיגל ויטור לא יכול להבין כמה הוא ווינר בנשמה שלו וכמה אכפת לו, הייתה לו עונה לא פשוטה מבחינת הפציעות והוא כמעט ולא שיחק בכלל והוא מאוד רגיש ורוצה לשחק כל הזמן, אבל הוא אף פעם לא התלונן ותמיד הרים את כולם, באימונים כל פס וכל משחקון אם הוא לא מנצח בא לו למות, לא ראיתם דבר כזה ונזכיר שהוא בן 38, אם עשית איזה טעות במשחקון באימון בא לו להרוג אותך, הוא רוצה לנצח תמיד וזה מה שמייחד אותו, כל כך רצינו שהוא ייתן את השער הזה זה מגיע לו, אני מקווה שהוא יישאר איתנו, היינו צריכים אותו״

״בהתחלה לא פתחתי אצל רן באירופה וזה טבעי כי הוא רצה לנסות דברים שונים וגם הגעתי באיחור, אבל מאז שנכנסתי להרכב הוא תמך בי גם ברגעים שלא הייתי טוב הוא היה שם לתת לי גב ואני אסיר תודה על זה, יש לי איתו חיבור מדהים״

״אוסקר היה עדין עם התגובה שלו באלבניה, אתה שומע אותם בהמנון וכולך עצבים שבא לך להרוג אותם. בסוף זה קהל של מפגרים, הם רואים מה שמציגים להם על ישראל אחרי ה-7.10 ואתה מבין שאתה לא יכול לשנות את הדעה שלהם״

״בסוף החוזה שלי באוסטריה הייתי 2-3 חודשים בלי קבוצה וחתמתי בסוכנות זרה כדי למצוא קבוצה בגרמניה וזה לא הצליח, התחלתי כבר להילחץ וחזרתי לגלעד קצב כדי למצוא קבוצה ובינתיים התאמנתי אצל הפועל חדרה, בזמן שהגיעו הצעות מרוסיה וליגה שנייה באיטליה הייתי באימון בחדרה והשוער שלהם בעט בי עם כדור גובה באימון וקרע לי את הרצועה הצידית בברך, נכנסתי לכמה חודשי שיקום וידעתי שבאירופה אני כבר לא חותם כי אני נופל בבדיקות רפואיות.
הפועל חיפה באותה עונה פתחה לא טוב ואיכשהו קצב הסכים איתם שאני אחתום בקבוצה ואצלהם אין בדיקות רפואיות אז הם לא ידעו. במשך חודש התאמנתי ושיחקתי בנון שלנט עם כאבים כשנשאר לי עוד חודש בערך לשיקום, בינואר הם קיבלו שחקן כמו שרצו״

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

״בעונה שעברה אפשר להגיד סכנין וביה״ד ומה שאתה רוצה אבל בסוף זה היה אצלנו בידיים והפסדנו את זה, לא ניצחנו את מכבי במפגשים הישירים והשנה עשינו את זה״.

לכל המתרצים והלוזרים באשר הם, תלמדו.

אחלה אליאל.
בא למאני טיים כמו גדול.

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

לא הכרתי את הסיפור האישי שלו, מרגש אחלה גבר.
:צעיף:

שלח תגובה