קינגס קאנגווה
- Red Tiger
- Title: קרייזי-רד
Re: קינגס קאנגווה
אתם מייצרים לעצמכם ספוקלציות ומחממים את עצמכם בלי לדעת שום דבר שההיסטוריה מראה דבר פשוט:
הכל יקום וייפול על המשחק הקרוב,הדחה והוא יימכר בסכומים שאלונה תחליט,נצחון ויש סיכוי שאלונה עוד תשכנע אותו להישאר.
ככה היא עובדת ועבדה,מקרה טוני לא רלוונטי בשום צורה ורק מוכיח את הטענה כי הוא נמכר אחרי ההדחה מול זאגרב.
תמתינו בסבלנות וגם אם יימכר המבחן יהיה במהירות שיגיע לכאן מחליף.
הכל יקום וייפול על המשחק הקרוב,הדחה והוא יימכר בסכומים שאלונה תחליט,נצחון ויש סיכוי שאלונה עוד תשכנע אותו להישאר.
ככה היא עובדת ועבדה,מקרה טוני לא רלוונטי בשום צורה ורק מוכיח את הטענה כי הוא נמכר אחרי ההדחה מול זאגרב.
תמתינו בסבלנות וגם אם יימכר המבחן יהיה במהירות שיגיע לכאן מחליף.
-
שמעון א
- Title: CrazyRed
- שיש
עדיין לא בליגה שלנו בשום צורה
- שיש
אז כולם משחקים במנג'ר ורק באר שבע משחקת במציאות?הפועלעולה כתב: ↑19 יולי 2026, 18:05במנג'ר ובקרייר מוד בפיפא זה נכון שאפשר לדרוש עוד ועוד, במציאות פחות.
תן לשחקן שמרוויח 300-500 אלף יורו תג מחיר של 8 מיליון יורו והוא יותר לא מגיע לאימונים.
זה עסק שמערב בני אדם עם סוכנים, בני משפפחה, מחשבות, שקוראים ויודעים מה שהולך בעולם. לא אהבלים.
להשאיר אותו ואת ונטורה בעונה שעברה היה הישג בפני עצמו שבסוף השתלם עם אליפות.
זה לא יכול להימשך לנצח, וזה לא צריך להימשך לנצח. איזו מוטיבציה תהיה לקנגוואה שוב לשחק בדוחא ונתניה? האתגר היחידי שנשאר לו זה אירופה וגם שם אנחנו מוגבלים.
במועדון צריכים ללמוד למכור שחקנים ולהשתמש בכסף הזה כדי להביא זרים טובים עם פוטנציאל מכירה. אם הם לא מסוגלים לעשות את זה, אז נמשיך להפציע פעם בכמה שנים כשכל הכוכבים יסתדרו וכל מכירה תהיה טרגדיה, זה מה שקרה בפעם הקודמת שמכרו את כוכב הקבוצה.
תתכוננו למו"מ חופר במיוחד. זוכר את כל הכותרות כשאא"ק רצו את מילסון, ובסוף הם לא היו מוכנים לשלם גם חצי ממה שדרשו.
מקווה בשביל קינגס שימצא מועדון יותר טוב.
תמיד כשמגיע שחקן טוב אנחנו צריכים להגיד תודה שהוא בכלל נשאר וזה נס ובלה בלה . ברור שזה הגלגל ואין מה לעשות אבל חייבים כבר למקסם ולדרוש בלי להתבייש
אשכרה פיירו בפאקינג 3.5! וקאנגוואה ב4? לא הגיוני ולא קשור למנג'ר
- שיש
איזה הצעות הדפה? הציעו כבר מעל 3 מיליון ולא שחררנו?Itay כתב: ↑19 יולי 2026, 18:201+
חי באשליה מי שחושב שאפשר לזרוק עוד 100k לחוזה והכל ורוד ומנצנץ. אלונה הדפה הצעות גבוהות בקיץ שעבר והבטיחה כבר לקינגס ולוקאס שלא תעמוד בדרכם בהצעה הבאה, אין מה להילחם בשחקן שמחפש לצאת חלון שני ברציפות, ישראל היא סה״כ עוד קרש קפיצה לזרים. מפה זה כבר על המועדון למקסם כמה שיותר.
אין לי ספק שאם וכאשר המכירה הזו תתבצע אלונה תניח צ׳ק מספיק גדול בשביל מחליף, רן והצוות חייבים לתת גז בגזרת הזרים לפני שמחיר ההמתנה יהיה יקר וכואב.
ואני חושב שהתכוונו פה לזה שהשוק השתנה והמחירים השתנו.
שכנע אותי שפיירו שווה יותר מקאנגוואה
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
פיירו זאת דוגמה חריגה, היה להם המון כסף בקופה כי הם מכרו את שני החלוצים שלהם בכמעט 30 מיליון יורו (לוי גרסיה וחלוץ בשם איזקיאל פונסה). בספק שתמצא עוד דוגמה כזאת כי לרוב זה לא קורה אלא אם כן הקבוצה השנייה מאוד עשירה ומאוד בפאניקה.
גם עכשיו לא חסר לאא"ק כסף כי אלופת יוון מתחילה את הצ'מפיונס ישר מהפלייאוף והם הרגע מכרו קשר אמצע ב8 מיליון יורו (והביאו שני שחקנים ב-4 מיליון יורו כל אחד).
ניתן להנהלה למצות את המו"מ ונראה מה יוציאו.
הכי חשוב שקנגוואה ישחק באיסלנד אחרת באמת אין לנו מה למכור.
גם עכשיו לא חסר לאא"ק כסף כי אלופת יוון מתחילה את הצ'מפיונס ישר מהפלייאוף והם הרגע מכרו קשר אמצע ב8 מיליון יורו (והביאו שני שחקנים ב-4 מיליון יורו כל אחד).
ניתן להנהלה למצות את המו"מ ונראה מה יוציאו.
הכי חשוב שקנגוואה ישחק באיסלנד אחרת באמת אין לנו מה למכור.
- Itay
לוקאס קיבל הצעה של 600k ל3-4 עונות, קינגס קיבל הצעות מלבסקי ופאפוס שעשתה בתים בצ׳מפיונס ולפי הסוכן היו עוד קבוצות שהתעניינו, אלונה הרימה הנדברקס בשני המקרים.
חיפה קנתה את פיירו במחיר גבוה פי 2 ממה שרכשנו את קינגס ופיירו גם עשה עם חיפה בתים בצ׳מפיונס מה שקינגס לא עשה, אלו שני נתונים שלבד מביאים תג מחיר לא נמוך. אבל בכל מקרה ההשוואה לא כזאת רלוונטית, אלה שני שחקנים שונים בסיטואציה שונה בקריירה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שכשאתה משלם 300 - 350 אז 600 - 650 זה לא בליגה שלך.
הדיון כאן כבר חודשים זה שעם כל הכבוד לרף השכר הנוקשה יש מקרים שמשתלם לשבור אותו.
טוני היה מקרה כזה. לדעתי גם קינגס מקרה כזה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Red Tiger
- Totti
עוד קצת כסף לבדו לא ישאיר כאן את קנגוואה
אולי את ונטורה אבל אני גם בספק.
מבחינתי ויש מצב גדול שאני מייצג עמדה פרובינציאלית בארשבעית, הם חתומים על אליפות ענקית ורגעי קסם בלתי נשכחים והם יכולים ללכת. שאלונה תעשה את החשבונות שלה במדד אירופה/הכנסות מהעפלה/סיכומים מול השחקן ותחליט מתי.
זאת הפועל באר שבע בשרשרת המזון, חותם על אליפות-שתיים בעשור עד סוף ימיי, פעם טוני וגון, אחר כך קינגס ולוקס, פעם הבאה בולי ומוצי.
מבחינתי ויש מצב גדול שאני מייצג עמדה פרובינציאלית בארשבעית, הם חתומים על אליפות ענקית ורגעי קסם בלתי נשכחים והם יכולים ללכת. שאלונה תעשה את החשבונות שלה במדד אירופה/הכנסות מהעפלה/סיכומים מול השחקן ותחליט מתי.
זאת הפועל באר שבע בשרשרת המזון, חותם על אליפות-שתיים בעשור עד סוף ימיי, פעם טוני וגון, אחר כך קינגס ולוקס, פעם הבאה בולי ומוצי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
-
שמעון א
- dor69
- dor69
הפועל באר שבע הייתה מועדון צמרת לאומית/תחתית על בשרשרת המזון ועשתה קפיצה לאיפה שהיא נמצאת היום. אין שום סיבה שהיא לא תעשה קפיצה נוספת.Totti כתב: ↑19 יולי 2026, 20:22עוד קצת כסף לבדו לא ישאיר כאן את קנגוואה
העמדה הפרובינציאלית הזאת שאתה מדבר עליה היא עקב האכילס של המועדון הזה היום, זאת תקרת הזכוכית החדשה ועד שלא יפתחו את הראש ויחשבו בצורה שונה ויזרקו את התפיסה של המוכי גורל לא נשבור אותה
- ForeverRed
מה אני קורא.
הפועל באר שבע זה מועדון הישגי, לא חוג.
מה הלוזריות הזאת
מה הלוזריות הזאת
- yossi
מועדון הישגי ממקסם הצעות ויודע למצוא יורשים.ForeverRed כתב: ↑19 יולי 2026, 20:47מה אני קורא.
מה הלוזריות הזאת![]()
לנפח חוזים ולהיכנס לסחרור כלכלי זה משהו שלא עובד באף מקום.
הדרישה צריכה להיות בדמות מציאת תחליף, לא להתאבד כלכלית בצורה לא ריאלית (שוב מזמין אותך למצוא מועדון אחד שמכפיל שכר לשחקן כדי שלא יעזוב).
כששחקנים עוזבים בסכום גבוה סימן שעשית עבודה טובה. צריך המשכיות. אם נתייחס לזה כאל נס ונסרב לשחרר בכל מחיר - זו בעיניי החובבנות.