אין טעם להתווכח עם אנשים שקובעים עובדות שגויות ומתבססים עליהן. פשוט להנהן ולהגיד כן כן.
כן כן היה צריך לדרוש על קנגוואה 10 מיליון יורו ואז זה היה מרחיק קבוצות ממנו והוא היה ממשיך והכל היה ורוד, כן כן היה צריך להכפיל לו את השכר, כן כן.
נקווה שהפעם במועדון ידעו להתכונן לעזיבה הזאת כמו שצריך כדי שלא נשמע את החפירות האלו עשור קדימה כמו עם טוני.
לשים תג מחיר של 7-8 מיליון ואז סופיות לא היו מסובבות לו את הראש וכשיש קבוצה שמסוגלת לשלם כמו אתונה לסחוט 5-5.5
לקינגס יש 7 דקות בליגת האלופות.
171 דקות בליגה האירופית.
הוא מגיע מליגה חלשה בהרבה מהליגה הצ'כית או התורכית.
אתה רוצה לכעוס? אני לא יפריע לך. אבל יש עובדות די ברורות.
אם מילסון היה בורח למכבי בגיל 27 גם הם לא היו מקבלים עליו 5.
זכרתי שיש לו יותר.
בכל מקרה זה לא המדד.
הוא שיחק בהצלחה ברוסיה, בסרביה, בבלגיה ובישראל.
נתן פה שתי עונות של כוכב כדורגל.
הקבוצה שרוצה אותו מכירה אותו מצוין עוד לפני שהרשים במפגש ישיר מולה.
רוצים, תשלמו.
מילסון נמכר ב-5 כי מכבי ניצלה איתו סיטואציה ומיצתה עד תום את המו״מ, כפי שעשתה כמעט עם כל השחקנים שלה.
שיחקה מלוכלך והוציאה עד הגרוש האחרון בכל עסקה ועסקה ובנתה מותג. ככה צריך.
איך אוהבים להגיד כאן? דיון מיותר
לא שווה ולא יקבלו עליו יותר מ3.5 4 מליון ולכן אם הסכום הזה הוצע יש לקחת ולהתקדם הלאה.
מי שמבקר תמיד יבקר, מנהלים כאן מועדון כדורגל ברמה הגבוהה ביותר ולא דוכן בשוק הכרמל.
איך אוהבים להגיד כאן? דיון מיותר
לא שווה ולא יקבלו עליו יותר מ3.5 4 מליון ולכן אם הסכום הזה הוצע יש לקחת ולהתקדם הלאה.
מי שמבקר תמיד יבקר, מנהלים כאן מועדון כדורגל ברמה הגבוהה ביותר ולא דוכן בשוק הכרמל.
זה מה שחשבתי שצריך לעשות
תביא קשר התקפי זר
וליד לוקאס תרכיב את פרץ/יהושע בגיבוי של מאור לוי וחזות.
זאת תהיה טעות.
החוזקה שלנו הייתה האמצע עם לוקאס וקינגס. בלעדיו לדעתי גם אליאל ולוקאס יראו פחות טוב כי קינגס עושה הכל מהכל.
אם קינגס עוזב, חייבים להביא זר בפרופיל גבוה לעמדה שלו.
זאת תהיה טעות.
החוזקה שלנו הייתה האמצע עם לוקאס וקינגס. בלעדיו לדעתי גם אליאל ולוקאס יראו פחות טוב כי קינגס עושה הכל מהכל.
אם קינגס עוזב, חייבים להביא זר בפרופיל גבוה לעמדה שלו.
חובה זר. מקווה שלא באמת יביאו זר לאגף ויבנו באמצע על כנען/לוי/יהושע
מעניין אותי אם אלונה תהיה מוכנה לתת לו את השכר שאא״ק מוכנה לשלם, האם זה יגרום לו להישאר.
יש לי תחושה מעבר לכסף הוא מת לעוף מפה.
גם אם בעולם דימיוני אלונה הייתה מוכנה לשלם לקינגס 750 לפני בונוסים, אין סיכוי שהיה מעדיף את ב״ש על פני אאק.
מועדון גדול פי כמה, ליגה טובה יותר, עיר מגורים טובה יותר ולא פחות חשוב, באתונה לא מסתכלים כל כמה שעות בטלגרם כדי לראות מתי האיראנים ישגרו עליהם טילים בליסטיים.