+1dor69 כתב: ↑24 יולי 2026, 18:43הפורום נועד להחליף דעות ולדון בהפועל באר שבע. עם כל הכבוד אני לא צריך לכתוב דיסקליימרים על כל תגובה ולהביא הצהרה על טוהר כוונות.
אני אוהד בדיוק כמוכם, מגיע, נוסע, משלם ממיטב כספי. המועדון בדם שלי. מותר לי לכתוב את דעתי בפורום אוהדים בלי להתנצל עליה עם כל הכבוד.
השיח הוא מכבד כל עוד הוא לעצם העניין, גם אם הדעה לא הולמת את הדעה של כותבים אחרים. השיח הרדוד מגיע כשבתגובה להודעה עניינית שלי (או של אחרים לצורך העניין) באים ותוקפים אישית.
המקום הזה שאנשים באים ממנו שאסור לבקר כל עוד אתה לא איש מקצוע בכיר או שם כסף מהכיס הוא שגוי ולא רלוונטי בהקשר של הפורום, אף אחד לא עונה פה לתנאים האלה. במקרה כזה תסגרו את הפורום, אין בו שום טעם.
קינגס קאנגווה
- שיש
- Title: קרייזי-רד
Re: קינגס קאנגווה
- ForeverRed
- Itay
- Title: CrazyRed
לנעוץ
״דודו עזריה:
1. יש שרשרת מזון בעולם, אחד אוכל את מי שהוא יכול ואחר אוכל אותו.
מי שחושב שמועדון בסדר גודל של באר שבע יכול להחזיק שחקן כמו קאנגווה כשמועדונים בסדר גודל של אאק ופאו מציעים, בוודאי גם חושב שרעננה יכלה להחזיק את וואקמה והפועל חיפה את איסט.
לפני שנתיים אאק ניסו את זה עם מילסון, הם חירבו למכבי תא את הסיכוי עם מילסון.
בסוף הכוכב באו ושמו את הכסף.
אבל למכבי תא לא היה סיכוי.
אז לבש עם קאנגווה?
מצד שני הפועל בש יכולה לחיות מהשאריות של מועדונים בסדר גודל של פאוק/אאק/הכוכב כמו שהיה עם ויטור, פקהארט וקאנגווה .
2. פרופסר דן אריאלי , מומחה לכלכלה התנהגותית. עשה בזמנו (או לפחות כך טען) אין ספור ניסויים בהם הוכח, יש גבול מסויים, אחריו לא חשוב כמה תשלם, לא תקבל יותר מהעובד. אם כבר להיפך
אי אפשר באמת להשאיר שחקנים, אפשר לעכב, אפשר למשוך,אבל אם הוא יהיה טוב? אין שום דרך הגיונית להשאיר.
שחקן כדורגל רוצה להתקדם.
הדבר הזה היא אחת ממנועי המוטיבציה שלו.
להתקדם זה בכסף, אבל לא רק.
3. מצד שני מועדון שיתחייב לסכומים גבוהים שאינו יכול לייצר בכל שנה יעשה שלושה דברים
קודם כל , ינפח מיידית את התקציב, כי אם הוא מקבל x ואני מקביל לו, למה לא אני?
ואם הוא יותר טוב, אבל אני טוב גם, אז לא לפחות 0.75Xוכן הלאה.
אח"כ יקבע את זה שהוא משלם את הסכומים האלו וזו תהיה דרישה של שחקנים שירצו לבוא ולא משנה כמה תסביר שזה חד קרן
במילים אחרות אותה קבוצה תעלה30 אחוז יותר לפחות.
4.הדבר היחידי שמועדון יכול לעשות באירוע כזה, הוא למקסם את מה שהוא מקבל.
חלק מצליחים יותר, חלק פחות.
5. אז מה אפשר לעשות?
קודם כל להבין את הכללים ולא לרקוע כמו ילד בקניון.
אחכ להסתכל על הצד החיובי שבמכירה:
השחקן שהכי רצינו ולא הצלחנו להביא היה בזמנו בלדומרו פרלאסה.
בהתחלה כשאמרנו לקולומביאנים על אחוזים ממכירה עתידית הם התפקעו מצחוק, "מכרנו שחקנים ב2-3 מליון, מה אתם מכרתם?" שאל הנשיא.
לא היתה לי תשובה ואני בדכ אחד שעונה.
בקיצור,2026 עכשיו וצריך
להבין שאלו החיים, להיות מוכנים ככל האפשר, להבין שהצד השני של מכירה כזו הוא ששחקנים עם פוטנציאל ומועדונים עם פוטנציאל ירצו להגיע/למכור לך שחקן עם אחוזים כי 20 אחוז יכולים להיות שווים יותר מכל מה שהוא רוצה עכשיו.
6.האם מוכנים או לא? אין לי מושג.
כאמור רק יודע את מה שכתבתי בהתחלה והמוכנות לא משנה את העניין״
״דודו עזריה:
מי שחושב שמועדון בסדר גודל של באר שבע יכול להחזיק שחקן כמו קאנגווה כשמועדונים בסדר גודל של אאק ופאו מציעים, בוודאי גם חושב שרעננה יכלה להחזיק את וואקמה והפועל חיפה את איסט.
אז לבש עם קאנגווה?
מצד שני הפועל בש יכולה לחיות מהשאריות של מועדונים בסדר גודל של פאוק/אאק/הכוכב כמו שהיה עם ויטור, פקהארט וקאנגווה .
2. פרופסר דן אריאלי , מומחה לכלכלה התנהגותית. עשה בזמנו (או לפחות כך טען) אין ספור ניסויים בהם הוכח, יש גבול מסויים, אחריו לא חשוב כמה תשלם, לא תקבל יותר מהעובד. אם כבר להיפך
אי אפשר באמת להשאיר שחקנים, אפשר לעכב, אפשר למשוך,אבל אם הוא יהיה טוב? אין שום דרך הגיונית להשאיר.
שחקן כדורגל רוצה להתקדם.
3. מצד שני מועדון שיתחייב לסכומים גבוהים שאינו יכול לייצר בכל שנה יעשה שלושה דברים
אח"כ יקבע את זה שהוא משלם את הסכומים האלו וזו תהיה דרישה של שחקנים שירצו לבוא ולא משנה כמה תסביר שזה חד קרן
5. אז מה אפשר לעשות?
בהתחלה כשאמרנו לקולומביאנים על אחוזים ממכירה עתידית הם התפקעו מצחוק, "מכרנו שחקנים ב2-3 מליון, מה אתם מכרתם?" שאל הנשיא.
בקיצור,2026 עכשיו וצריך
להבין שאלו החיים, להיות מוכנים ככל האפשר, להבין שהצד השני של מכירה כזו הוא ששחקנים עם פוטנציאל ומועדונים עם פוטנציאל ירצו להגיע/למכור לך שחקן עם אחוזים כי 20 אחוז יכולים להיות שווים יותר מכל מה שהוא רוצה עכשיו.
- ReDo
דברי טעם.Itay כתב: ↑24 יולי 2026, 22:18לנעוץ
״דודו עזריה:
אז לבש עם קאנגווה?
שחקן כדורגל רוצה להתקדם.
5. אז מה אפשר לעשות?
בקיצור,2026 עכשיו וצריך
- Red Tiger
חחחח אתה לא באמת רוצה
- 4 לב אדום
לקחנו אליפויות לפני קאנגווה.
לקחנו אליפות ( + עוד אחת עם כוכבית ) עם קאנגווה.
ניקח אליפויות גם אחרי קאנגווה.
זה תפקידנו בשרשרת המזון כרגע - למצוא כוכבים בזול, להשביח ולמכור במחיר גבוה. מתחילים למתג את עצמנו ( גם אם לא מושלם ) כמועדון שעושה את זה יפה מאוד. יראו זאת כל הסוכנים של האפריקאים והברזילאים הצעירים ואולי נירשם גם בפנקס שלהם. אם נמשיך ככה, עוד 5-6 שנים ואולי עשור נהיה במקום אחר כלכלית.
things take time
תודה לך קאנגווה על כל דקה שלבשת את המדים, הסבת לנו אושר וגאווה ענקית, אנחנו שמחים שהתקדמת כלכלית ומקצועית וגם נשמח לקבל אותך אפילו בהשאלה אם לא יסתדר לך עם הציזיקי והסופלקי
אני בטוח שהמערכת עושה כל שביכולתה לסגור את החור שהשארת כמה שיותר מהר עם השחקן הכי מתאים.
זה תפקידנו בשרשרת המזון כרגע - למצוא כוכבים בזול, להשביח ולמכור במחיר גבוה. מתחילים למתג את עצמנו ( גם אם לא מושלם ) כמועדון שעושה את זה יפה מאוד. יראו זאת כל הסוכנים של האפריקאים והברזילאים הצעירים ואולי נירשם גם בפנקס שלהם. אם נמשיך ככה, עוד 5-6 שנים ואולי עשור נהיה במקום אחר כלכלית.
things take time
תודה לך קאנגווה על כל דקה שלבשת את המדים, הסבת לנו אושר וגאווה ענקית, אנחנו שמחים שהתקדמת כלכלית ומקצועית וגם נשמח לקבל אותך אפילו בהשאלה אם לא יסתדר לך עם הציזיקי והסופלקי
אני בטוח שהמערכת עושה כל שביכולתה לסגור את החור שהשארת כמה שיותר מהר עם השחקן הכי מתאים.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
4 לב אדום כתב: ↑24 יולי 2026, 23:39לקחנו אליפויות לפני קאנגווה.
things take time
תודה לך קאנגווה על כל דקה שלבשת את המדים, הסבת לנו אושר וגאווה ענקית, אנחנו שמחים שהתקדמת כלכלית ומקצועית וגם נשמח לקבל אותך אפילו בהשאלה אם לא יסתדר לך עם הציזיקי והסופלקי![]()
זה ישמע מצחיק, אבל אחרי דוידזאדה, יחזקאל וגלזר, יש בי חלק שפוחד שיום יבוא ונקבל גם את קינגס בחזרה בארץ אבל בקבוצה אחרת, מה שכמובן לא יכול היה לקרות במעבר ישיר מאיתנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ReDo
גם לי יש את החשש הזה, והיה לי אותו גם בנוגע לטוני.Sir Alex Ferguson כתב: ↑25 יולי 2026, 00:22זה ישמע מצחיק, אבל אחרי דוידזאדה, יחזקאל וגלזר, יש בי חלק שפוחד שיום יבוא ונקבל גם את קינגס בחזרה בארץ אבל בקבוצה אחרת, מה שכמובן לא יכול היה לקרות במעבר ישיר מאיתנו.
אין לנו מה לעשות חוץ מלקוות שזה לא יקרה.
יש שני מועדונים עשירים וגדולים מאיתנו ושחקן שהצליח פה ועשה סיבוב בחול ככל הנראה יגיע לשם.
- dor69
קרה אירוע, כל אירוע, במועדון וניהלו אותו בצורה X. מטבע הדברים האינסטינקט הראשוני שלנו הוא לבוא לפורום ולדון באירוע. אם אני חושב שX טעות והיה צריך לנהל אותו בצורה Y מה לא בסדר בזה?nitsande כתב: ↑24 יולי 2026, 22:02דווקא פחות מייחס לך את הדברים שכתבתי למרות שגם אתה פסימיסט יותר מדי לטעמי.
אבל יש הבדל בין להיות פסימיסט ומודאג שמרבה לבקר בצורה עניינית וצנועה בלי לחשוב שאתה היית עושה הכול הרבה יותר טוב מכולם
להם מה שחלק מהמשתמשים עושים פה, לא צנוע, לא ענייני ובטח לא מידתי.
אני נראה שנים בפורום, פעם הייתי יוצא פעיל ומעורב.
היום בעיקר קורא ומגיב רק אם יש לי משהו חדש וחכם להגיד,
לקרוא את כל אלה שמגיבים על הכל, כל הזמן, במקסימום ביקורת זה מעייף ולא מהנה..
מרדד מאוד את.הפורום
הרי ״צניעות״, ״פסימיסטיות״ וכו׳ אלו מושגים סובייקטיביים ולא מדידים. אחד יגיד לך שאין פה חוסר צניעות והשני יגיד לך שכל עוד לא עמדת בנעליים אל תגיד כלום כי זה יהיר ומתנשא בשבילו. לשיטתך בשביל לא להיכנס לפינה עם אף אחד אתה צריך ללכת על ביצים ולכתוב הודעות עם הסתייגויות באורך הגלות או פשוט להפסיק לכתוב (לא יקרה
כל אחד מסתכל על העולם במשקפיים שלו, אני גם בחיים האישיים שלי מבקר את עצמי המון, שואל את עצמי שאלות קשות ומאתגר כל תפיסה ואת זה אני לוקח לכל דבר בחיים, בין אם זה עבודה, זוגיות, פוליטיקה או כדורגל.
אני לא צריך להתנצל על הדעה שלי, האדם שתוקף אישית (וזה לא שנפגעה ציפור נפשי אגב) הוא זה שצריך לשבת ולחשוב מה גורם לו להקניט זרים שהוא לא מכיר בגלל חוסר הסכמה בדיון סביב כדורגל.
- 4 לב אדום
אחלה דורdor69 כתב: ↑25 יולי 2026, 00:40קרה אירוע, כל אירוע, במועדון וניהלו אותו בצורה X. מטבע הדברים האינסטינקט הראשוני שלנו הוא לבוא לפורום ולדון באירוע. אם אני חושב שX טעות והיה צריך לנהל אותו בצורה Y מה לא בסדר בזה?
הרי ״צניעות״, ״פסימיסטיות״ וכו׳ אלו מושגים סובייקטיביים ולא מדידים. אחד יגיד לך שאין פה חוסר צניעות והשני יגיד לך שכל עוד לא עמדת בנעליים אל תגיד כלום כי זה יהיר ומתנשא בשבילו. לשיטתך בשביל לא להיכנס לפינה עם אף אחד אתה צריך ללכת על ביצים ולכתוב הודעות עם הסתייגויות באורך הגלות או פשוט להפסיק לכתוב (לא יקרה)
כל אחד מסתכל על העולם במשקפיים שלו, אני גם בחיים האישיים שלי מבקר את עצמי המון, שואל את עצמי שאלות קשות ומאתגר כל תפיסה ואת זה אני לוקח לכל דבר בחיים, בין אם זה עבודה, זוגיות, פוליטיקה או כדורגל.
אני לא צריך להתנצל על הדעה שלי, האדם שתוקף אישית (וזה לא שנפגעה ציפור נפשי אגב) הוא זה שצריך לשבת ולחשוב מה גורם לו להקניט זרים שהוא לא מכיר בגלל חוסר הסכמה בדיון סביב כדורגל.
אוהב לקרוא את התגובות שלך גם אם אני לא מסכים עם חלק מהם. וההיפך - זה דווקא פותח לי כיווני מחשבה אחרים ( לא הרבה... אל תתלהב
אבל פסימיות בהחלט מדידה. כמו אופטימיות.
אני יכול לומר לך ובטח שכבר הבנת את זה בין השורות כאן בפורום שחברים שלי חושבים שאני אופטימיסט בלתי נלאה.
זה לא אומר שאני לא מבקר, זה לא אומר שאני מרוצה מהכל, אבל רוח הדברים בדרך כלל חיובית כי יש לי הערכה לעבודה גם אם היא לא מושלמת ובעיקר אם אני רואה גרף למידה ושיפור.
והפועל ב"ש היא בדיוק המקרה הזה.
לא הכי מבריקה, לא הכי נוצצת, לא הכי אהודה, תקועה בדרום, לא תמיד חזקה באופיה ולא נולדה עם בייגלה מעל הראש.
הפועל ב"ש חצבה את דרכה לצמרת הכדורגל הישראלי והיא שם כדי להישאר. לקח לה זמן וזה מרגיז שהתהליך איטי אבל זה מה יש. וזה קורה. אם היה כאן בעלים סטייל שייח אמירתי או מיליארדר חסר תקנה כמובן שהתהליכים היו מתקצרים אבל שוב - זה מה יש. כל תקופה מסמנת עוד אבן שהפועל ב"ש מניחה בתהליך הצמיחה שלה גם אם לפעמים היא שוכחת לשים טיח וספייסרים בין האבנים, היא תתקן בהמשך, כי היא לומדת.
ובקיצור - אם זה לא קשה זו לא ב"ש.
שבת שלום !
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 25 יולי 2026, 03:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה לא עם ביקורת מוצדקת, גם לי הייתה ביקורת ששיחררו את שגיב יחזקאל ואת רמזי ספורי, אבל בחייאת דור, להגיד שהמועדון חובבני?dor69 כתב: ↑25 יולי 2026, 00:40קרה אירוע, כל אירוע, במועדון וניהלו אותו בצורה X. מטבע הדברים האינסטינקט הראשוני שלנו הוא לבוא לפורום ולדון באירוע. אם אני חושב שX טעות והיה צריך לנהל אותו בצורה Y מה לא בסדר בזה?
הרי ״צניעות״, ״פסימיסטיות״ וכו׳ אלו מושגים סובייקטיביים ולא מדידים. אחד יגיד לך שאין פה חוסר צניעות והשני יגיד לך שכל עוד לא עמדת בנעליים אל תגיד כלום כי זה יהיר ומתנשא בשבילו. לשיטתך בשביל לא להיכנס לפינה עם אף אחד אתה צריך ללכת על ביצים ולכתוב הודעות עם הסתייגויות באורך הגלות או פשוט להפסיק לכתוב (לא יקרה)
כן אני בזמנו שחשבתי שאלונה מכירת חיסול ומאז שיניתי את דעתי, אנחנו בזכות אלונה נמצאים בצמרת 14 שנים עם 4 אליפויות ועוד אליפות שנשדדה מאיתנו בגלל בית הדין, 3 גביעים, אירופה ועוד, למדתי להסתכל על דברים בצורה יותר אופטימית, אבל לקרוא למועדון כדורגל חובבן?
מילא להגיד שמדובר בטעות ואלונה שוב טועה, כן אין דבר כזה מושלם ואין אדם שלא טועה, אבל מועדון חובבן?
אלמלא אלונה לא בטוח שהיינו מתכתבים פה בכלל על קינגס קאנגווה אלא אולי על שחקן מליגה א' או משהו בסגנון, כן זה מבאס, כן אלונה יכולה הייתה לעשות יותר כדיי לנסות להשאיר אותו, כן זאת טעות אבל המועדון מתנהל בצורה טובה מאוד ועובדה שאנחנו בין המועדונים הכי גדולים ב14 שנים האחרונות, אז יש ביקורת ויש ביקורת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- nitsande
אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת.dor69 כתב: ↑25 יולי 2026, 00:40קרה אירוע, כל אירוע, במועדון וניהלו אותו בצורה X. מטבע הדברים האינסטינקט הראשוני שלנו הוא לבוא לפורום ולדון באירוע. אם אני חושב שX טעות והיה צריך לנהל אותו בצורה Y מה לא בסדר בזה?
הפורום שלנו הוא אחד המקומות הנדירים בכדורגל הישראלי בו פשוט סתם מדברים על דברים שקשורים לקבוצה,
ריבוי דעות וריבוי עמדות זה יפה ומשמח וטוב שזכינו לפלטפורמה כזאת.
אין היום כמעט פורומים ברמה הזאת ובפעילות הזאת בארץ.
רק לא צריך להיתמם, כשאני מדבר על ביקורת לא צנועה ולא עניינית היא מאוד בולטת מעל כל התגובות.
אתה מספיק אינטליגנט ולא צריך שאני אבליט לך את הדברים שבעיניי הם מתנשאים, מגוחכים ולא ראויים עליהם אני מדבר
למען הסר ספק אני גם חושב שלא צריך לרדת לפסים אישיים בשום מקרה, השיח צריך להישאר ענייני ומקצועי עד כמה שאפשר.
רק אהבה תנצח...
- Red Tiger
סחתיין על הנאום, רק מה? אין לו שום קשר למציאות.
תכתוב מה שאתה רוצה כל עוד זה בגבולות הטעם ורמת הדיון תישאר איכותית וגבוהה.
אבל ברגע שמישהו ירשום כאן ״מגיע כל החרא למועדון הזה״ אל תצפה שישבו כאן בשקט כי זה לא יקרה,זהו.
תכתוב מה שאתה רוצה כל עוד זה בגבולות הטעם ורמת הדיון תישאר איכותית וגבוהה.
אבל ברגע שמישהו ירשום כאן ״מגיע כל החרא למועדון הזה״ אל תצפה שישבו כאן בשקט כי זה לא יקרה,זהו.
- yossi
לא רואה כאן קשר לפסימיות או אופטימיות.
הציפייה שנשלם לקינגס שכר של 600 היא לא מחוברת למציאות. זה שכר שלא משלמים גם במועדונים עשירים מאיתנו, אז ברור שאצלנו זה לא יקרה.
אפשר להגיד למה מכרו ב4.5 עם בונוסים ולא ב5 מיידי, נניח.
את העובדה שקינגס היה עוזב בכל מקרה זה לא היה משנה, ועוד חצי מיליון לפה או לשם זה לא מהותי.
עזיבות קורות, ואמרתי בעבר שאם הן קורות זה דבר טוב כי סימן שעשית משהו טוב. ויש פה גם אבן דרך מסוימת, לא מכרנו מעולם שחקן בסכום כזה מלבד סבע לסין שזו אנומליה.
מהיום כל שחקן מוביל שלנו שהולך לטורקיה/יוון/מועדון בינוני עשיר אחר, ידע ש4 זה המינימום בשבילו. זה משהו שלא היה.
עכשיו המבחן המהותי וזה מציאת התחליף.
מילה על קינגס, מהשחקנים היותר שלמים ששיחקו פה אי פעם בעיניי.
קשר מאוד מודרני ושלם. אם היה לו אינטלגנציית משחק ברמה גבוהה יותר היה מגיע גם רחוק יותר. זה נקודה שלא מספיק טובה אצלו בעיניי, ואם היה משפר אותה, ואולי עוד כמה דברים קטנים זה חומר לליגות טופ 5.
מאחל לו שיצליח. העניק לנו המון, נקווה שיעניק לנו עוד מתנה קטנה בדמות כרטיס לבתים של הקונפרנס ברביעי.
הציפייה שנשלם לקינגס שכר של 600 היא לא מחוברת למציאות. זה שכר שלא משלמים גם במועדונים עשירים מאיתנו, אז ברור שאצלנו זה לא יקרה.
אפשר להגיד למה מכרו ב4.5 עם בונוסים ולא ב5 מיידי, נניח.
את העובדה שקינגס היה עוזב בכל מקרה זה לא היה משנה, ועוד חצי מיליון לפה או לשם זה לא מהותי.
עזיבות קורות, ואמרתי בעבר שאם הן קורות זה דבר טוב כי סימן שעשית משהו טוב. ויש פה גם אבן דרך מסוימת, לא מכרנו מעולם שחקן בסכום כזה מלבד סבע לסין שזו אנומליה.
מהיום כל שחקן מוביל שלנו שהולך לטורקיה/יוון/מועדון בינוני עשיר אחר, ידע ש4 זה המינימום בשבילו. זה משהו שלא היה.
עכשיו המבחן המהותי וזה מציאת התחליף.
מילה על קינגס, מהשחקנים היותר שלמים ששיחקו פה אי פעם בעיניי.
קשר מאוד מודרני ושלם. אם היה לו אינטלגנציית משחק ברמה גבוהה יותר היה מגיע גם רחוק יותר. זה נקודה שלא מספיק טובה אצלו בעיניי, ואם היה משפר אותה, ואולי עוד כמה דברים קטנים זה חומר לליגות טופ 5.
מאחל לו שיצליח. העניק לנו המון, נקווה שיעניק לנו עוד מתנה קטנה בדמות כרטיס לבתים של הקונפרנס ברביעי.
- ran
לא מבין מה נתקעתם על העזיבה,
אי אפשר להחזיק שחקן בכוח אלא אם אמרת לו מראש אין שחרורים, אנחנו בונים קבוצה לאירופה, נדבר קיץ הבא.
ברגע שהובטח לו עזיבה לפני שנה, נגמר הסיפור, גם מבחינת סכום העברה. כן אפשר להתלונן על גובה העברה שיכלה בקלות להיות 6 מליון אירו,
כמובן שזה היה אומר מו"מ יותר עיקש ואולי גם היה לוקח יותר זמן, אבל זה חלק מהעניין בהעברות גדולות בכל העולם.
הביקורת העיקרית על המועדון היא זה שידעתם מעל לשנה שהוא רוצה לעזוב, אותו דבר לוקאס, ועדיין אין פה מחליף ברמה יום לפני העזיבה, בטח כשאתם בפאקינג קמפיין מוקדמות ליגת האלופות אחרי 8 שנים!
יותר מזה, אם לוקאס נגיד עוזב, אין לו אפילו מחליף טבעי בעמדה שלו בסגל עצמו, לא מדבר אפילו על זר מבחוץ. אותו דבר בלוריאן, אם חשבו שרוטמן זה מחליף אז יש פה בעיה חמורה.
המועדון נרדם כבר כמה שנים רצוף בהכנה לאירופה, אם אתם יודעים שלוקח לכם זמן להביא רכש, למה אתם כל פעם משחררים כל כך מהר? מה היה הדחף לשחרר את לופז אם אין מחליף מראש למוקדמות?
איך קנגווה משוחרר לפני שיש לו מחליף ברמה גבוהה? קיצוני שמאלי ניחא הביאו ונפצע אז קשה לבוא בטענות, אבל מחליף לדן כבר חצי שנה אין (השחקן אולי הכי טוב בסגל).
איך בלוריאן מגיע לשנת חוזה כבלם הכי טוב בישראל ולא מקבלים עליו שקל ואין מחליף ברמתו. יש פה מלא דברים הזויים וחבל שהם קורים במועדון מקצועני, אלופת המדינה. אנחנו חייבים להשתפר בהתנהלות הזאת דחוף.
ושוב אני מדבר אך ורק על ההכנה לאירופה, לליגה אני מאמין שנתאזן כמו כל עונה, אבל אם המועדון באמת רוצה לשחק בשלב בתים אירופי, הוא לא יכול להתכונן בצורה כזאת מצטער. אני מרגיש שנה שלישית ברצף שמזלזלים בנו בקטע של אירופה.
אי אפשר להחזיק שחקן בכוח אלא אם אמרת לו מראש אין שחרורים, אנחנו בונים קבוצה לאירופה, נדבר קיץ הבא.
ברגע שהובטח לו עזיבה לפני שנה, נגמר הסיפור, גם מבחינת סכום העברה. כן אפשר להתלונן על גובה העברה שיכלה בקלות להיות 6 מליון אירו,
כמובן שזה היה אומר מו"מ יותר עיקש ואולי גם היה לוקח יותר זמן, אבל זה חלק מהעניין בהעברות גדולות בכל העולם.
הביקורת העיקרית על המועדון היא זה שידעתם מעל לשנה שהוא רוצה לעזוב, אותו דבר לוקאס, ועדיין אין פה מחליף ברמה יום לפני העזיבה, בטח כשאתם בפאקינג קמפיין מוקדמות ליגת האלופות אחרי 8 שנים!
יותר מזה, אם לוקאס נגיד עוזב, אין לו אפילו מחליף טבעי בעמדה שלו בסגל עצמו, לא מדבר אפילו על זר מבחוץ. אותו דבר בלוריאן, אם חשבו שרוטמן זה מחליף אז יש פה בעיה חמורה.
המועדון נרדם כבר כמה שנים רצוף בהכנה לאירופה, אם אתם יודעים שלוקח לכם זמן להביא רכש, למה אתם כל פעם משחררים כל כך מהר? מה היה הדחף לשחרר את לופז אם אין מחליף מראש למוקדמות?
איך קנגווה משוחרר לפני שיש לו מחליף ברמה גבוהה? קיצוני שמאלי ניחא הביאו ונפצע אז קשה לבוא בטענות, אבל מחליף לדן כבר חצי שנה אין (השחקן אולי הכי טוב בסגל).
איך בלוריאן מגיע לשנת חוזה כבלם הכי טוב בישראל ולא מקבלים עליו שקל ואין מחליף ברמתו. יש פה מלא דברים הזויים וחבל שהם קורים במועדון מקצועני, אלופת המדינה. אנחנו חייבים להשתפר בהתנהלות הזאת דחוף.
ושוב אני מדבר אך ורק על ההכנה לאירופה, לליגה אני מאמין שנתאזן כמו כל עונה, אבל אם המועדון באמת רוצה לשחק בשלב בתים אירופי, הוא לא יכול להתכונן בצורה כזאת מצטער. אני מרגיש שנה שלישית ברצף שמזלזלים בנו בקטע של אירופה.