חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות

שליחה על ידי ForeverRed »

yarinbenizri94 כתב:
24 יולי 2026, 12:42
אם עכשו בוואקום שיש מקינגס ודן הוא לא ישמור על המשכיות וכשירות ויכנס למקום זה כבר לא יקרה. אין סיטואציה יותר טובה בשבילו בקבוצה בשביל לתפוס מקום מרכזי ולהוביל.

זה הזמן שלך חמודי כישרון זה נחמד זה הזמן לממש אותו אנחנו כבר מכירים שחקנים שהתפוצצו מאוחר אצלנו (ד"ש למלי) עונה טובה שאתה שם את הקבוצה לפניך ואתה יכול למצוא את עצמך גם עוד משחק בחול. יאללה הזדמנות קיבלת מהיקום עכשו צריך גם לדעת לקחת.
המאמן לא סופר אותו.
בשביל לקחת הזדמנות צריך קודם לקבל אותה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב:
24 יולי 2026, 12:54
המאמן לא סופר אותו.
בשביל לקחת הזדמנות צריך קודם לקבל אותה.
חביבי, הבנאדם קיבל מספיק הזדמנויות בעונה הקודמת להוכיח שהוא קורץ מחומר של אלופים. לא הייתה פעם אחת שאני זוכר שהוא עלה לטרוף את הדשא או להוכיח שמקומו בהרכב. תמיד רץ בכאילו, תמיד לוחץ בכאילו ומאבד כדור, לידו אפילו הלחץ של גנאח נראה אפקטיבי. תמיד בגישה של לא מבין איך אתם לא רואים שאני מסי.

שמעתי בדיחה השבוע, רונאלדו ומסי זה כמו ציצי ותחת אחד תוצאה של כישרון מולד והשני של עבודה קשה. לצערי כנעאן לא מראה לא את זה ולא את זה.

ואם רן מעדיף לפתוח עם יהושע שרק הגיע ולא קשר עוד שרוכים כדי שיוכל לקרוע אותם על פניו, זה בעיקר אומר דרשני לשחקן ומה הוא רואה ממנו באימונים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dardasmiley כתב:
25 יולי 2026, 16:24
חביבי, הבנאדם קיבל מספיק הזדמנויות בעונה הקודמת להוכיח שהוא קורץ מחומר של אלופים. לא הייתה פעם אחת שאני זוכר שהוא עלה לטרוף את הדשא או להוכיח שמקומו בהרכב. תמיד רץ בכאילו, תמיד לוחץ בכאילו ומאבד כדור, לידו אפילו הלחץ של גנאח נראה אפקטיבי. תמיד בגישה של לא מבין איך אתם לא רואים שאני מסי.

שמעתי בדיחה השבוע, רונאלדו ומסי זה כמו ציצי ותחת אחד תוצאה של כישרון מולד והשני של עבודה קשה. לצערי כנעאן לא מראה לא את זה ולא את זה.

ואם רן מעדיף לפתוח עם יהושע שרק הגיע ולא קשר עוד שרוכים כדי שיוכל לקרוע אותם על פניו, זה בעיקר אומר דרשני לשחקן ומה הוא רואה ממנו באימונים.
איזה הזדמנויות הוא קיבל?
יש לו 400-500 דקות כל העונה.
שחקני כדורגל הם לא רובוטים.
לא כל אחד בנוי לעלות ל-8 דקות ולשרוף את הדשא.
על אחת כמה אחד כזה שעבר פציעות, שיחק לא רציף ותופקד בעמדה שהוא לא רגיל לשחק בה.

הכישרון שם. הכסף כבר שולם.
ראינו ממנו גם דקות טובות לפרקים.
שיחליטו אם הם רוצים לנסות או לזרוק את זה לפח.
בעיניי זה תפקידו של מאמן לדעת לתת גב ולהפיק גם מאלה שקצת יותר קשה להם.
לא אומר שזה בוודאות יצליח אבל בהחלט שווה את הניסיון.
יש פה רק מה להרוויח.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

כנאען זה שחקן שעובדים בשבילו.
אצל קוזוך זה לא יכול לקרות בחיים לכן זה שידוך שנועד לכישלון.
לא סתם קוזוך החתים את יהושע, הוא מסוג השחקנים שקוזוך מאוד אוהב.

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

חמודי הזה מפוצץ בכישרון. הבעיה היא שהבן אדם עוד לא למד לרוץ. חושב שהוא מסי. הוא לא מסי. אם הוא יתחיל לרוץ הוא גם יצליח יותר בכדורגל המודרני וגם יקבל יותר קרדיט מהמאמן שדוגל בעבודה קשה.זה עניין של גישה. ככה פשוט.

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

כולם מדברים חמודי ככה וחמודי ככה. מתי הוא קיבל צאנס להראות משהו? יכול להיות שהוא עצלן ולא זז, אבל כמה הוא שיחק? רבע שעה באלוף האלופים ולא ראיתי שם משהו שהכעיס אותי במיוחד וזה היה במשחק שכולם הסריחו.

מצטער, אני לא מדבר יותר על מה הוא יכול ולא יכול לעשות עד שאני רואה אותו משחק. ואני מוכן גם להמר שאלונה מאוד לא מרוצה מזה שהיא שמה בוחטות של כסף על שחקן והמאמן לא נותן לו צ׳אנס.

העיקר גאנח ואחמד זה באנקר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אפרופו, תהיה משעשעת שראיתי בימים האחרונים.
מסי אצל קוזוך - משחק או יושב בספסל?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

ביציע
שחקן שלא רץ :D אחמד עולה לפניו

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

במקרה של מסי, רק הוא יחליט אם זה קוז'וק יאמן או איזה גאון מהיציע. במקרה של חמודי, שיתחיל פשוט לרוץ קצת יותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

oren2792 כתב:
25 יולי 2026, 21:17
כולם מדברים חמודי ככה וחמודי ככה. מתי הוא קיבל צאנס להראות משהו? יכול להיות שהוא עצלן ולא זז, אבל כמה הוא שיחק? רבע שעה באלוף האלופים ולא ראיתי שם משהו שהכעיס אותי במיוחד וזה היה במשחק שכולם הסריחו.

מצטער, אני לא מדבר יותר על מה הוא יכול ולא יכול לעשות עד שאני רואה אותו משחק. ואני מוכן גם להמר שאלונה מאוד לא מרוצה מזה שהיא שמה בוחטות של כסף על שחקן והמאמן לא נותן לו צ׳אנס.

העיקר גאנח ואחמד זה באנקר.
חד וחלק.
שיקבל הזדמנות לרוץ כמה משחקים, ירגיש ביטחון מהמאמן, יוריד מחסומים פסיכולוגים מפציעות חוזרות, ירגיש חלק.
ואז נשפוט.

שלח תגובה