אמיר גנאח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: אמיר גנאח

שליחה על ידי Itay »

Sir Alex Ferguson כתב:
25 יולי 2026, 17:48
ודיוף? ואחמד? ואליאס? וסטויאנוב? גם הם עדין כאן/נשארו כאן בגלל שהם שחקני בית?
גאנח מרוויח משכורת חייל, כלומר העלות שלו אפסית למערכת. אני חושב שהקיץ היה הזמן למכור ושבמקסימום הוא יכול לעלות כמחליף מהספסל, אבל מכאן ועד לתאר את זה כאילו הוא מועדף על איזה כוכבי כדורגל כי הוא שחקן בית המרחק גדול.
מה הקשר להשוות בין בלם זר שאין לו שנה בארץ לבין כנף שמאל שמולחם 3 שנים להרכב? ולגבי היתר שלושתם שחקני ספסל ועדיין הצליחו לתרום יותר מהעגל הזה.

הוא לא מועדף על פני כוכב כדורגל כי העמדה הזו הופקרה בידיים שלו עונה אחרי עונה, מחזיק אצבעות שויקטור יתגלה כבינגו ויטיס לנו אותו מהעיניים, שחקן שכבר הביא אוהדים רבים לסף יכולת ההכלה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Itay כתב:
25 יולי 2026, 19:03
מה הקשר להשוות בין בלם זר שאין לו שנה בארץ לבין כנף שמאל שמולחם 3 שנים להרכב? ולגבי היתר שלושתם שחקני ספסל ועדיין הצליחו לתרום יותר מהעגל הזה.

הוא לא מועדף על פני כוכב כדורגל כי העמדה הזו הופקרה בידיים שלו עונה אחרי עונה, מחזיק אצבעות שויקטור יתגלה כבינגו ויטיס לנו אותו מהעיניים, שחקן שכבר הביא אוהדים רבים לסף יכולת ההכלה.

היו ויש בהפועל באר שבע שחקנים בינונים/לא יציבים/מגבילים/מוגבלים/מתסכלים.
גאנח זה בסך הכל עוד שם ברשימה.
אני כתבתי לא פעם בעבר שאחד הכישלונות הגדולים שלנו בקיץ שעבר שלא החתמנו קיצוני זר לאגף שמאל ושכרגע המקסימום של גאנח זה שחקן שעולה מהספסל (מבחינתי אגב כתבתי מתחילת הקיץ שהעדיפות היא למכור אותו).
אבל עדין אני לא מבין מה הקשר של היותו שחקן בית לעובדה שכמו אחרים בקבוצה שגם לא ברמה המתאימה גם הוא מקבל קרדיט שלא מגיע לו?
זאהי אחמד שנה שעברה עם 1,930 דקות בכל המסגרות. אמיר גאנח עם 2,499 דקות בכל המסגרות. זה סך הכל 569 דקות הבדל, משהו כמו 6 משחקים הבדל (מבחינת דקות משחק) בכל המסגרות.
אם אלה שני השחקנים המרכזים שלך בכנף שמאל, אז זה מעבר לשחקן בית כן או לא, אלא הערכה לא נכונה של הצוות המקצועי לגבי האיכות הקיימת בצד שמאל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
26 יולי 2026, 18:41
היו ויש בהפועל באר שבע שחקנים בינונים/לא יציבים/מגבילים/מוגבלים/מתסכלים.
גאנח זה בסך הכל עוד שם ברשימה.
אני כתבתי לא פעם בעבר שאחד הכישלונות הגדולים שלנו בקיץ שעבר שלא החתמנו קיצוני זר לאגף שמאל ושכרגע המקסימום של גאנח זה שחקן שעולה מהספסל (מבחינתי אגב כתבתי מתחילת הקיץ שהעדיפות היא למכור אותו).
אבל עדין אני לא מבין מה הקשר של היותו שחקן בית לעובדה שכמו אחרים בקבוצה שגם לא ברמה המתאימה גם הוא מקבל קרדיט שלא מגיע לו?
זאהי אחמד שנה שעברה עם 1,930 דקות בכל המסגרות. אמיר גאנח עם 2,499 דקות בכל המסגרות. זה סך הכל 569 דקות הבדל, משהו כמו 6 משחקים הבדל (מבחינת דקות משחק) בכל המסגרות.
אם אלה שני השחקנים המרכזים שלך בכנף שמאל, אז זה מעבר לשחקן בית כן או לא, אלא הערכה לא נכונה של הצוות המקצועי לגבי האיכות הקיימת בצד שמאל.
והכי מוזר - אם תשאל את הצוות המקצועי הם יגידו לך שלגאנח יש אולי את הפרמטרים הכי טובים התקפית ( חוץ מהמספרים ... ).

אז מה הם מודדים ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

4 לב אדום כתב:
26 יולי 2026, 19:02
והכי מוזר - אם תשאל את הצוות המקצועי הם יגידו לך שלגאנח יש אולי את הפרמטרים הכי טובים התקפית ( חוץ מהמספרים ... ).

אז מה הם מודדים ?
שיעשו קלטת ממה שהם מודדים
שיביאו עלו מיליון יורו וביי

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

שישב וילמד,כמה הוא לא היה חסר היום

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אין לו מה ללמוד, הוא לעולם לא יהיה שייך לרמות האלה.
גאנח הוא שחקן קטרגל. הוא צריך להתרכז בלהפוך לשחקן הכרעה מול קבוצות פליאוף תחתון, שמשחקים בעמידה על שטח של 40 מטר.
אם יצליח להפוך לאחד שמביא במשחקים כאלה מספרים דיינו, זה התקרה שלו.

ברגע שנדרש אגרסיביות, משחק רץ, שטחים, עבודה בלי כדור בלחץ ובסגירות - אלה דברים שלא בארגז הכלים שלו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

חוץ מהשער שלו מול ויקינגור וואלה אני לא מתגעגע אליו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

דר אדום בנשמה כתב:
11 אוגוסט 2026, 22:43
חוץ מהשער שלו מול ויקינגור וואלה אני לא מתגעגע אליו
למה ככה?
הערב זה הזמן לשמוח.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מזל שזהאי אחמד נותן עבודה, אמיר גאנח יגיע לליגה הלאומית מקסימום אם הוא לא ישפר את היכולת שלו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

סן חוזה?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Melikson24 כתב: