לוח משחקים - סגל - סטטיסטיקה 26/27

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: לוח משחקים - סגל - סטטיסטיקה 26/27

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
09 יולי 2026, 10:58
אתה טרחן ומעיק שקושר בין דברים שאין ביניהם שום קשר, אבל קח כותרת אלטרנטיבית:

״באר שבע בטירוף: 97% מהקצאת הכרטיסים לאלוף האלופים נחטפה תוך שעות בודדות. עשרות אחרונים נותרו״.

מרגיש יותר טוב?

ואגב, במקרה או שלא הכרטיסים שנותרו הם בפינת היציע.
אולי לא מבינים שהמקומות לא מסומנים.
בכל מקרה, גם זה לא ישאר.
יש לך ציפיות של ריאל מדריד מהמועדון
וציפיות של בני ריינה מהקהל וזה בסדר זה שלך.
נסכים שלא להסכים

ולא, תוך כמה שעות הייתי מצפה לסולד אאוט של חצי איצטדיון ולא לנתון של ה-97% שזרקת פה שגם הוא לא בהכרח נכון.
באמונה שלי הקהל של אלופת המדינה צריך למלא חצי מהמגרש הביתי שלו תוך שעתיים, כזה אני משוגע על הראש.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 09 יולי 2026, 11:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

פיהוק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
09 יולי 2026, 11:31
יש לך ציפיות של ריאל מדריד מהמועדון
וציפיות של בני ריינה מהקהל וזה בסדר זה שלך.
נסכים שלא להסכים

ולא, תוך כמה שעות הייתי מצפה לסולד אאוט של חצי איצטדיון ולא לנתון של ה-97% שזרקת פה שגם הוא לא בהכרח נכון.
באמונה שלי הקהל של אלופת המדינה צריך למלא חצי מהמגרש הביתי שלו תוך שעתיים, כזה אני משוגע על הראש.
קהל של בני ריינה שרכש 7200/7300 כרטיסים מתוך 7500, בכמה שעות, בתקופה של קיץ עם הגבלה של כרטיס אחד למנוי.

איזה דיון מגוחך.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

הבעיה היא לא הקהל, הבעיה היא הסנגור
לכולם יש כתבי חצר וכותרות מפוצצות על כל פליצה

אצלנו סולד אאוט מנויים בכלום זמן צרצרים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
09 יולי 2026, 10:22
זה לא 10,000 אלא 7,500.

הנקודה היא לא על האם יהיה בסוף סולד אאוט או לא,
הנקודה היא שהקהל טופ עייפים בארץ והכי איטי ברכישת כרטיסים גם כשמדובר בפאקינג משחק ביתי שצריך למלא בו סה״כ חצי איצטדיון וזהו אותו הקהל שמצפה מהמועדון לפעול בטירוף ולסגור רכש במהירות האור. נאה דורש נאה מקיים.

וכן, אני מצפה מקהל של אלופת המדינה להסתער על כרטיסים ולגמור את ההקצאה עוד לפני שהיא נפתחת לקהל הרחב, לא ציפייה כזו מוגזמת. מי שחושב שזו טענה ״מעיקה״ אבל מבקר את המועדון על כל פיפס שלא לפי הלו״ז שבראש שלו זה מעיד בעיקר עליו.
א. כמו שכבר כתבו לך אתה קושר דברים שאין ביניהם קשר, שני דיונים נפרדים. אני יכול לענות לך באותו מטבע ולהזכיר שיש פה בפורום אנשים שכן קונים כרטיסים לכל משחק וקונים מנוי ראשונים בלי קשר למחיר, שעה, מזג אוויר או כל תירוץ אחר ועדיין חוטפים ממך ביקורת על הביקורת ככה שהטענה הזאת די מתבטלת.
ב. ולא תאהב את זה - למועדון מגיעה ביקורת גם בנושא השיווק. עכשיו תגיד ״קבוצה אלופה לא צריכה לשווק את עצמה״ והאמת שאם תשאל אותי אני הכי בעולם ארצה להסכים איתך אבל עובדה שלא וזה כל פעם מחדש ככה. זה מתבטא בכרטיסים ובמרצ׳ ובסוף בסוף מחלחל גם לאנרגיות במגרש.
ברגע שמקבלים את זה אפשר להגיד קהל חרא ובאד לאק וזה מה יש ואפשר להבין שזו לא גזירת גורל, שבבאר שבע חיים אותם ישראלים שחיים בתל אביב, ירושלים וחיפה ואז לשנס מותניים ולהתחיל לעבוד.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
09 יולי 2026, 19:17
א. כמו שכבר כתבו לך אתה קושר דברים שאין ביניהם קשר, שני דיונים נפרדים. אני יכול לענות לך באותו מטבע ולהזכיר שיש פה בפורום אנשים שכן קונים כרטיסים לכל משחק וקונים מנוי ראשונים בלי קשר למחיר, שעה, מזג אוויר או כל תירוץ אחר ועדיין חוטפים ממך ביקורת על הביקורת ככה שהטענה הזאת די מתבטלת.
ב. ולא תאהב את זה - למועדון מגיעה ביקורת גם בנושא השיווק. עכשיו תגיד ״קבוצה אלופה לא צריכה לשווק את עצמה״ והאמת שאם תשאל אותי אני הכי בעולם ארצה להסכים איתך אבל עובדה שלא וזה כל פעם מחדש ככה. זה מתבטא בכרטיסים ובמרצ׳ ובסוף בסוף מחלחל גם לאנרגיות במגרש.
ברגע שמקבלים את זה אפשר להגיד קהל חרא ובאד לאק וזה מה יש ואפשר להבין שזו לא גזירת גורל, שבבאר שבע חיים אותם ישראלים שחיים בתל אביב, ירושלים וחיפה ואז לשנס מותניים ולהתחיל לעבוד.
א. לא ביקרתי אף אחד ספציפי כאן בקשר לכרטיסים אלא באופן כללי אותנו כקהל שצריך כמה ימים כדי לסיים הקצאה של 7,500 בטרנר.

ב. אתה בכלל לא טועה, אני אגדיל ואומר שיש לנו במילים עדינות שיווק פח אשפה וזה מתחיל ממחלקת המדיה הסופר חלשה, הלוואי עלינו מישהו סטייל לידור אדמוני מהפועל, אבל זה כבר דיון לזמן אחר.
אז כן בוודאי שיש למועדון אחריות אבל כמו שאמרת זו קבוצה אלופה ולכן הזרקור באופן טבעי יופנה כלפי הקהל שאי אפשר לנקות אותו בכל פעם בגלל תירוץ כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
09 יולי 2026, 20:25
א. לא ביקרתי אף אחד ספציפי כאן בקשר לכרטיסים אלא באופן כללי אותנו כקהל שצריך כמה ימים כדי לסיים הקצאה של 7,500 בטרנר.

ב. אתה בכלל לא טועה, אני אגדיל ואומר שיש לנו במילים עדינות שיווק פח אשפה וזה מתחיל ממחלקת המדיה הסופר חלשה, הלוואי עלינו מישהו סטייל לידור אדמוני מהפועל, אבל זה כבר דיון לזמן אחר.
אז כן בוודאי שיש למועדון אחריות אבל כמו שאמרת זו קבוצה אלופה ולכן הזרקור באופן טבעי יופנה כלפי הקהל שאי אפשר לנקות אותו בכל פעם בגלל תירוץ כזה או אחר.
אתה יכול לחלק את זה לשניים, יש מרקטינג של המועדון בכל מה שנוגע לקשר ישיר עם הקהל במדיות השונות ויש יחסי ציבור שזה בגדול דחיפה דרך התקשורת. הראשון קיים בצורה הכי בסיסית ויבשה שיש, השני לא קיים בשום צורה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dor69 כתב:
09 יולי 2026, 23:02
אתה יכול לחלק את זה לשניים, יש מרקטינג של המועדון בכל מה שנוגע לקשר ישיר עם הקהל במדיות השונות ויש יחסי ציבור שזה בגדול דחיפה דרך התקשורת. הראשון קיים בצורה הכי בסיסית ויבשה שיש, השני לא קיים בשום צורה
בראשון יש שיפור הקיץ.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
09 יולי 2026, 23:02
בתקשורת אין לנו איך להתחרות עם הצבאות של מיץ׳ ושחר ועם השופרות של המאמי הלאומית החדשה מירושלים, ועם נציגים כמו שיש היום שמתיימרים לייצג אותנו עדיף לנו להישאר בלי.

במרקטינג היה יופי של שיפור עם הפאן זון והטאצ׳ בול אבל שם זה נעצר, חלילה מבלי לפגוע בבעלי התפקידים אבל ביחס ליריבות די מביך לראות את הרשתות החברתיות שלנו. גם במרצ׳ המועדון מפסיד מלא כסף פוטנציאלי , יצא לי להסתכל בחנויות אינטרנטיות של כמה מהיריבות, מצב טוב שאם אלו היו פרטי לבוש עם הסמל שלנו הייתי נפרד מכמה מאות שקלים. ועוד אחרי אליפות הייתה להם הזדמנות פז למנף רווחים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הצבאות של מיץ ושחר לא נחתו מהשמיים.
הם נבנו בשיטתיות על ידי אנשים שזאת העבודה שלהם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
09 יולי 2026, 23:31
בתקשורת אין לנו איך להתחרות עם הצבאות של מיץ׳ ושחר ועם השופרות של המאמי הלאומית החדשה מירושלים, ועם נציגים כמו שיש היום שמתיימרים לייצג אותנו עדיף לנו להישאר בלי.

במרקטינג היה יופי של שיפור עם הפאן זון והטאצ׳ בול אבל שם זה נעצר, חלילה מבלי לפגוע בבעלי התפקידים אבל ביחס ליריבות די מביך לראות את הרשתות החברתיות שלנו. גם במרצ׳ המועדון מפסיד מלא כסף פוטנציאלי , יצא לי להסתכל בחנויות אינטרנטיות של כמה מהיריבות, מצב טוב שאם אלו היו פרטי לבוש עם הסמל שלנו הייתי נפרד מכמה מאות שקלים. ועוד אחרי אליפות הייתה להם הזדמנות פז למנף רווחים.
לא חושב שלהתחרות זו המילה הנכונה, זה לא משחק סכום אפס. אתה צריך לדאוג שידברו עליך ויפמפמו את המסרים שלך, לא למנוע מהיריבות את שלהן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הופשרו לנו כרטיסים נוספים (לפני זה היה סולד אואט) מהיציע של מכבי (שער 5).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סיכום משחק אלוף האלופים ( נחשב גם רבע גמר גביע הטוטו ) מול מכבי ת"א

רטרו-ספקטיבה / מכת פתיחה

תמונה

אלופת המדינה הפועל ב"ש פותחת את עונת 26/27 בביתה במשחק על תואר מול מחזיקת גביע המדינה מכבי ת"א.
על הפרק - אלוף האלופים ( + התקדמות לחצי גמר גביע הטוטו ). תואר חשוב שמספק לזוכה בו גם נופך מנטלי משמעותי וחיובי, מה שנקרא לפתוח את העונה באנרגיות טובות וברגל ימין.

הפועל ב"ש גם מציינת העונה את השנה ה-77 להיווסדה ולכבוד המאורע השיק המועדון מדי רטרו מיוחדים למשחק שאיתם עלו השחקנים לשחק. מדובר על מדי הקבוצה המיתולוגיים מעונת 83/84.

על המפגש הזה העיבו הזכרונות מסיום גמר הגביע אשתקד שהסתיימו בארועי אלימות בין השחקנים ובהתאם לכך ( ובמסגרת העונשים שהושתו על הקבוצות ) התחייבו המועדונים לקיים טקס נגד האלימות בפתיחת המשחק וכך היה :

תמונה

לאור הגעגוע הרב של הקהל לקבוצה, ארגון האוהדים הרים תפאורה שעושה כבוד לאחד הזמרים המזרחיים הגדולים של ימינו שנפטר בטרם עת - ישי לוי.
האיש שהפליא בקולו ותמיד הדגיש את חשיבות השפה והמילה התקינה ותבע בשירו את המשפט "את, מאז ומתמיד את" שמבטא את אהבתם האבסולוטית של אוהדי ב"ש לעירם וקבוצתם :

תמונה
(קרדיט תמונה - ultrasouth)

ולאחר כל זאת - ניתן האות לשריקת הפתיחה !
המחצית ה-1 סיפקה קצב ארועים נהדר שהתאפיין במעברי שליטה בין הקבוצות.
דקה 9 - ב"ש פותחת מהוסס ומרבה לטעות בהגנה ולספק מצבים למכבי ת"א, כדור רוחב מימין נכנס באין מפריע לתוך רחבת ב"ש וחלוץ ת"א בועט שטוח מטר מהקורה והחוצה. קל מידי
דקה 10 - ב"ש עדיין לא במשחק : לחץ גבוה של ת"א מביא לחטיפת כדור לא טוב שמוסר ויטור, כדור שנשלח לתוך הרחבה של ב"ש מימין, הכדור ממורכז לתיבת ה-5 וחלוץ ת"א מבקיע. הקוון פוסל בטענת נבדל אך ה-var מתערב ופוסק שהשער חוקי. 1:0 מוקדם לת"א וההגנה של ב"ש בתרדמת מוחלטת.
דקה 15 - בהתקפה הראשונה שלה : ב"ש נחלצת היטב מלחץ גבוה ומעבירה את הכדור קדימה לעבר גאנח בשמאל שמכדרר ומוצא את מזרחי לבד בימין שמגביה כדור מימין לכיוון השער של ת"א, כדור שעובר את השוער, פוגע בקורה וניתז לרחבה לעבר דוידזאדה ששולח טיל שמגיע לקאנגווה שמסיט אותו באומנות עם העקב וחודר לרשת. שיוויון 1:1
דקה 17 - הקצב הגבוה נמשך : איבוד כדור של קאנגווה סמוך לרחבת ב"ש מוביל למתפרצת תל אביבית מימין, שוב נשלח כדור רוחב למרכז הרחבה ושוב חלוץ ת"א מקדים את הבלם, מגיע לפניו ובועט כדור שטוח לפינה שבאינסטינקט נהדר מרציאנו הודף לקרן. הצלת ענק שלו.
דקה 18 - אין רגע דל : הקרן מהמצב הקודם מוגבהת לרחבת ב"ש וכמו בחוק הישן של השכונה - 2 נגיחות ברחבה זה גול. נגיחה ראשונה מרציאנו עוצר מקרוב ועל הריבאונד עט קשר ת"א וממטר דוחק עם הראש פנימה. קל קל קל מידי ולא בפעם הראשונה. איפה ההגנה של ב"ש ? בכל מקרה, השער נפסל לאחר פסיקת נבדל.
דקה 20 - השופט מורה להמשיך לאחר ספק עבירה של שחקן ת"א על ויטור במרכז המגרש, ההמדך מייצר מתפרצת תל אביבית עם כדור שמוגבה הפעם משמאל לתוך הרחבה ושוב למזלה של ב"ש חלוץ ת"א שנותר לבדו נוגח גבוה מעל השער.
דקה 23 - גיא מזרחי עם לחץ גבוה וחטיפת כדור שועט מימין ומוציא רוחב למרכז הרחבה לקאנגווה שנמצא לבדו אך הוא בועט רע כדור שפוגע בבלם ת"א ומורחק. החמצת על של קאנגווה שיכל לעשות מהפך
דקה 26 - קרן קצרה של ב"ש נהדפת לקו ה-16 לאליאל פרץ ששולח טיל שעף מעל השער
דקה 26 - עדיין באותה דקה : מתפרצת תל אביבית מהצד השני ומי אם לא ויטור בגלישה ענקית מונע מבוכה בהגנת ב"ש
דקה 32 - כדור גדול של גאנח משמאל לתוך הרחבה, אליאל פותח רגליים ומשאיר לאיגור שבמקום לבעוט טיל מקרוב מנסה לפרגן חזרה לפרץ, כדור שנעצר ע"י מגן ת"א. חבל מאוד
דקה 35 - לאחר כדור קרן נבעטת בעיטה מ-40 מ' לשער ב"ש שנקלטת היטב ע"י מרציאנו
דקה 36 - גאנח חוטף כדור שנהדף מהגנת ת"א, חודר פנימה לכיוון הרחבה ושולח כדור עומק מעט חזק לאיגור שלא מספיק להגיע אליו ושוער ת"א מקדים אותו. כמעט
דקה 41 - כדור חופשי לב"ש מימין, קאנגווה שולח כדור שטוח החוצה לגאנח שעובר את השומר שלו ושולח כדור חזק וקשתי היישר למשקוף. שוב כמעט מהפך !
דקה 45 - קאנגווה חוטף כדור לקשר ת"א ובועט מחצי מגרש כדור קשתי מפתיע אך שוער ת"א חוזר אחורה בזמן ומצליח לקלוט את הכדור לפני שהוא חודר לרשת. כמעט שער העונה לפני שהיא התחילה !

במחצית ה-2 הקצב המטורף ירד באופן טבעי אך ב"ש בכלל לא הופיעה.
דקה 48 - מתפרצת תל אביבית מגיעה לקשר ת"א שבועט מזוית קשה מימין אך מרציאנו נמצא במקום והודף לקרן.
דקה 49 - מאותה קרן מוגבה כדור למרכז רחבת ב"ש, כדור שמגיע לקשר ת"א שמקרוב נוגח למזלה של ב"ש מעל השער.
כל הגבהה לרחבת ב"ש מייצרת מצב לגול, מה יהיה עם ההגנה ?
דקה 58 - ת"א עולה ליתרון לאחר חטיפת כדור, מעבר מהיר, ניצול הגנה פרוצה של ב"ש וכיבוש מקרוב. 2:1 ת"א
דקה 61 - שוב מתפרצת תל אביבית מוצאת הגנה חשופה של ב"ש שלמזלה המגן מת"א מחמיץ מ-5 מ' עם בעיטה מעל השער וגם נשרק נבדל. הגנה מחוררת כמו גבינה שוויצרית
דקה 64 - עוד מתפרצת תל אביבית, שוב כדור מוגבה מימין, שוב קשר ת"א עושה תנועה לתוך הרחבה ובאין מפריע נוגח כדור שלמזלה של ב"ש יוצא החוצה.
אין הגנה היום !
דקה 66 - שחקן ת"א מקבל צהוב שני שמתורגם לאדום לאחר עבירה על עמית אוחנה. ת"א ב-10 שחקנים והנה הזדמנות לב"ש לחזור למשחק
דקה 68 - אליאל מגביה את הכדור החופשי מימין לקו ה-16 אל קאנגווה שבועט וולה מהאויר כדור שחומק סנטימטרים מהקורה. כמעט שיוויון
דקה 69 - ב"ש יוצאת למתפרצת אחרי שאוחנה שולח חץ לאגף שמאל לויקטור שמיישר נהדר לתיבת ה-5 אבל אין רגל מסיימת. חבל
דקה 70 - מתפרצת על קו ימין של ת"א מהגנה להתקפה תוך שניות ספורות מוצאת את הגנת ב"ש מופקרת בפעם המי יודע כמה במשחק הזה והפעם חלוץ ת"א משכין את הכדור מקרוב ברשת. 3:1 ת"א
דקה 77 - מהלך התקפי ראשון של ויקטור מייצר בעיטה חלשה מחוץ לרחבה ששוער ת"א קולט
דקה 90 - קאנגווה מגביהה קרן מימין היישר לראש של בלטקסה שנוגח מעט מעל השער
דקה 90+2 - כדור טועה מגיע לקשר ת"א בתוך הרחבה והוא בועט חזק בשליש גובה לרשת אך ה-var פוסל את השער בטענת נבדל.

תוצאת הסיום - 3:1 לת"א שזוכה באלוף האלופים ושולחת את ב"ש למשחק על מקומות 5-6 בגביע הטוטו.
בעטנו 14 בעיטות לשער מתוכם 3 למסגרת.

פרסונלית :
מרציאנו - היה נהדר. אילולא הוא היינו סופגים עוד.
בלטקסה - בין החלשים הערב
ויטור - לא משחק שירצה לזכור אבל חיפה על כמה טעויות של חבריו
דוידזאדה - שמתם לב אליו ? הוא היה נוכח בכלל ?
מזרחי - לא היה כזה רע אבל מצפה ממנו ליותר
ונטורה - בין הבודדים שהחתימו כרטיס
קנגאווה - מחצית ראשונה הצגה, מחצית 2 נעלם
פרץ - לא הורגש
רועי לוי - לא בא לידי ביטוי
זלאטנוביץ' - כרגיל עובד קשה אבל עדיין לא חד
גאנח- עשה פעולות טובות בהתחלה ואחר כך נעלם
אוחנה - יופי של דקות ראשונות בבוגרים

יאללה ב"ש :דגל:

נ.ב1 - כמעט קטטה בסיום המשחק : שוב המעורב הראשי הוא שגיב יחזקאל שלא מצליח לשמור על האמוציות שלו וגם במהלך המשחק אפילו דחף והפיל את ונטורה. התהפך על ב"ש ב-180 מעלות. יצור דוחה ואדם קטן.
נ.ב2 - שוב מכבי ת"א מול ב"ש מתחילה ליפול על הדשא מדקה 75 וכך מבזבזת זמן. הכבוד הוא לנו.
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 29 יולי 2026, 04:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סורי על האיחור בסיקור - משלים פערים תוך כדי חו"ל :לאלא: :רעשן:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

4 לב אדום כתב:
28 יולי 2026, 05:18
סורי על האיחור בסיקור - משלים פערים תוך כדי חו"ל :לאלא: :רעשן:
1) תבלה.
2) משחק מחורבן, לא חסר לנו הסיקור, רוצים לשכוח.

שלח תגובה