זה לא קארמה, זה מועדון חובבני כבר שנים.
נשגב מבינתי איך בן אדם כמוך, שמציג דרישות סופר גבוהות, מחמיא להם על משהו.
החמאתי להם על הרצון ועל כך שלא התפשרו על שחקנים שהיו חלק מהסגל, גם כאלה שהפסידו עליהם ארגזים.
עבדו יחסית מהר. עשו הרבה שינויים.
מי הגיע ואיך כל העסק יתחבר, זה עניין אחר.
למדנו על בשרנו שמה שקורה ביולי לא בהכרח מעיד על ההמשך. ברור שהסיכויים לא לטובתך כשאתה מחליף חצי קבוצה. כרגע זה נראה רע.
בעיקר מרגיש בינתיים שבכר קצת אבוד שם ואלה החדשות הרעות באמת מבחינתם. אין שום טביעת אצבע.
מכבי חיפה זה דוגמא לכל מועדון לאיך לא עובדים.
120 מליון שקל כל שנה לפח,בחירות גרועות,זרים פח,לא ייאמן שאדם כמו יעקב שחר אדם שבנה אימפריה מרשה לדבר הזה לקרות.
והכי פאתטי זה הקהל,יש לעודד קבוצה בפיגור ומשבר ויש לא להבין ששמים עליך ז**,ממשיכים לעודד,הייתי בועט להם בראש.
החמאתי להם על הרצון ועל כך שלא התפשרו על שחקנים שהיו חלק מהסגל, גם כאלה שהפסידו עליהם ארגזים.
עבדו יחסית מהר. עשו הרבה שינויים.
מי הגיע ואיך כל העסק יתחבר, זה עניין אחר.
למדנו על בשרנו שמה שקורה ביולי לא בהכרח מעיד על ההמשך. ברור שהסיכויים לא לטובתך כשאתה מחליף חצי קבוצה. כרגע זה נראה רע.
בעיקר מרגיש בינתיים שבכר קצת אבוד שם ואלה החדשות הרעות באמת מבחינתם. אין שום טביעת אצבע.
לא מוצא מה להחמיא למועדון ששופך כסף בצורה מטומטמת להחריד.
פיטרו מאמן אבוד, אחרי פארסה מבישה מינו אותו שוב בחובבנות, הביאו רכש שברור לכל חובבן שייכשל, כמו עסקת קאני ההזויה בתולדות ליגת העל בערך.
ומה עשו העונה?
בחייאת אלה זרים של נתניה גג. מי שמביא דבר כזה למועדון כמו מכבי חיפה הוא פושע כדורגל.
אין בהם כלום. כבר אמרתי שבמקרה הטוב יהיו מקום 4. ואני מצפה מהפועל גם העונה לעקוף אותם.
נתחיל להתייחס למועדון הזה ברצינות כשיהיה להם אומץ לשים את בכר מאחור, ולהביא זרים שאשכרה מתאימים לרמה שהמועדון הזה אמור לייצג.
הבנתי שכל הקטע של ביטוח זה לא כזה נכון.
חברות ביטוח לא פראייריות, כדי לקחת חוזה כבד של שחקן כדורגל הם ידרשו חתיכת סכום מכל שחקן כדי להציג תוחלת חיובית בלונג ראן מביטוח של כל החוזה.
אני בכלל לא בטוח שבפציעה שחקן יורד מהפיירול.
כואב על גלזר, אבל אני באמת לא מבין אותו איך הלך למועדון גמור כמו חיפה במקרה ובאמת היה לו הצעה מאיתנו. מקרה קלאסי שעוד 70-100 אלף דולר לא שווים את זה בעיניי.
הוא לא פנסיונר, ההצלחה המקצועית חשובה גם כן.
פיטרו מאמן אבוד, אחרי פארסה מבישה מינו אותו שוב בחובבנות, הביאו רכש שברור לכל חובבן שייכשל, כמו עסקת קאני ההזויה בתולדות ליגת העל בערך.
ומה עשו העונה?
בחייאת אלה זרים של נתניה גג. מי שמביא דבר כזה למועדון כמו מכבי חיפה הוא פושע כדורגל.
אין בהם כלום. כבר אמרתי שבמקרה הטוב יהיו מקום 4. ואני מצפה מהפועל גם העונה לעקוף אותם.
נתחיל להתייחס למועדון הזה ברצינות כשיהיה להם אומץ לשים את בכר מאחור, ולהביא זרים שאשכרה מתאימים לרמה שהמועדון הזה אמור לייצג.
בחירת הזרים שם זה נושא למחקר,מאז עונות האליפות לדעתי התחלפו שם איזה 15 ומדובר במערכת עם מנהל מקצועי,סקאוטינג רחב,תנאים על מה יש להחמיא שם בכלל?
ומה עשו העונה?
מה רע בברוניניו?
איך הפרופיל של צונאמי שונה מזה של אמאדור לצורך העניין?
או של הבלם מדיופ (עסקה יקרה פי כמה)?
זה מערכת כל כך רקובה שגם עם הסקאוטינג של פסז׳ אין להם סיכוי להצליח, זה מתחיל מעובדיה המנכ״ל הכושל, רפאלוב התת רמה שלעג לפלורס ואחרי זה כשבכר נכשל נגס לו בסמכויות+פירק לו את הכוורת רק מתוך מאבקי כוח עם אפס לקיחת אחריות אישית,
והכי עצוב שבכר בעצמו כל כך נואש שהוא הסכים לכל הדברים האלו לקרות לו על הראש.
להוסיף לזה קרע מתמשך עם הקהל בלי שום ניסיון להגיע לאיחוי, ביצוע החתמות שאפילו בן 14 מהיציע יודע שנידונות לכישלון, כל נפיחה הופכת לקרקס בתקשורת... אז מה הפלא שהמערכת הזאת בלופ רע, אבל היי כל הכבוד להם על הרצון.
היה צריך להיות כבר 6-0.
כרגיל אצל בכר, או שאתה מלך העולם או שאתה הסחבה של הליגה. אין אמצע.
רואה על מיוט אז לא סגור על השמות אבל הזרים של קש באגפים נראים טוב. גם שירצקי באמצע.
מה רע בברוניניו?
איך הפרופיל של צונאמי שונה מזה של אמאדור לצורך העניין?
או של הבלם מדיופ (עסקה יקרה פי כמה)?
ברוניניו הוא היחיד שסביר. הוא ובטאיי בכל הסגל.
אם מחר צונאמי נוחת פה אתה עצבני ובצדק. זה לא בלם שיוביל את אלופת ישראל. ועל המשבצת הזו הוא הגיע.
שלא לדבר על השאר. בנסון שהוא פציעה מהלכת, החלוץ הגבוה שברור שהוא כשלון ידוע מראש, הבלם שנראה כמו ואן דייק שזה הזוי ששחקן כזה חותם בחיפה. הוא והחלוץ זה רכש אולי של הפועל חיפה.
אגבה זה שחקן שהוצע לכולם, כולן אמרו לא ורק חיפה חזרו בסוף כדי לקנות במחיר מופקע.
את השאר אני אפילו לא זוכר. זה מועדון לא רלוונטי.
היה צריך להיות כבר 6-0.
כרגיל אצל בכר, או שאתה מלך העולם או שאתה הסחבה של הליגה. אין אמצע.
רואה על מיוט אז לא סגור על השמות אבל הזרים של קש באגפים נראים טוב. גם שירצקי באמצע.
בכר וחיפה זה שילוב מזעזע במצב כזה.
בכר אוהב להחליף שחקנים כמו גרביים, הסביבה בחיפה במיוחד התקשורת אוהבים להלל או לשחוט תוך דקה(בדומה אלינו רק אצלנו אין תקשורת) ויש אפס סבלנות לבנייה נכונה.
כל חלון מנסים תלהחליף 40 זרים ולהעמיד קבוצה שתרוץ לאליפות. זה המתכון לכישלון שלהם.