בסיבוב הבא חשוב לא להתבזות כי אל מועדונים בלבל אחר בטל בלי קינגס
נקווה שיגיע חיזוק ואז נתחיל להתחבר לקראת הפלייאוף
אם ננצח מחר אז לא מעניין כלום
מ.ליגת האלופות סיבוב 2: הפועל ב״ש - ויקינגור, רביעי, 29.7, 20:30
- שיש
- Title: קרייזי-רד
- סימיוני
- Title: CrazyRed
Re: מ.ליגת האלופות סיבוב 2: הפועל ב״ש - ויקינגור, רביעי, 29.7, 20:30
כמה פסימיות נושבת פה. איךףף....מזל שרוב אנשי הפורום לא יהיו ביציע ומי שנוסע לשם, זה מי שמאמין בקבוצה.
מה זאת אומרת לא נעבור כוכב אדום או זאגרב? ממתי מרימים דגל לבן מראש? איזו לוזריות השתררה פה בגלל גול אחד מיותר שחטפנו ועוד גול חוקי שפסלו לנו.נכון, שיחקנו חרא של מחצית, אבל היו נקודות אור במחצית השניה. יש במה להאחז וזה מה שצריך- אמונה בקבוצה ולא הרעלת חלושס.
חוץ מזה, תנו לי מחר לנצח את האיסלנדים ואז נדבר על האחרים. מה האוירה הזאת פה? אני בשדה התעופה בניכר וכולי אושר שהמשחק מחר בערב ואזכה לראותו בבית בטלויזיה. יאללה באר שבע!!!!!!!
מה זאת אומרת לא נעבור כוכב אדום או זאגרב? ממתי מרימים דגל לבן מראש? איזו לוזריות השתררה פה בגלל גול אחד מיותר שחטפנו ועוד גול חוקי שפסלו לנו.נכון, שיחקנו חרא של מחצית, אבל היו נקודות אור במחצית השניה. יש במה להאחז וזה מה שצריך- אמונה בקבוצה ולא הרעלת חלושס.
חוץ מזה, תנו לי מחר לנצח את האיסלנדים ואז נדבר על האחרים. מה האוירה הזאת פה? אני בשדה התעופה בניכר וכולי אושר שהמשחק מחר בערב ואזכה לראותו בבית בטלויזיה. יאללה באר שבע!!!!!!!
- hb7
- Title: קרייזי-רד
בכדורגל הכל יכול להיות וזה מה שיפה במשחק הזה
- סימיוני
- Title: CrazyRed
- delta7
אחושילינג סיוט.
זכרונות מאנסטיס.
שיחק רע מאוד אבל הפילו עליו את כל התיק.
- ran
אני לא חושב שהפסימיות רק בגלל המשחק ה-1 מול האיסלנדים.סימיוני כתב: ↑28 יולי 2026, 21:59כמה פסימיות נושבת פה. איךףף....מזל שרוב אנשי הפורום לא יהיו ביציע ומי שנוסע לשם, זה מי שמאמין בקבוצה.
יותר מהמשחק נגד מכבי שהיה די חד צדדי והרגיש לא כוחות.
תוסיף את זה שלא מגיע רכש בעמדות החסרות ושקינגס עוזב.
אבל מעל הכל, מרגיש שהמועדון עצמו לא בטירוף לאירופה.
ועדיין חושב שננצח מחר ונעלה בע"ה