אגב יש לו חלק ענק בשער הראשון כשעמד גבוה ויצא לחטוף כדור במהלך מסירה של האיסלנדים ולתת אותו מהר למזרחי שבישל בנגיעה. מהלך של קריאת משחק פריים ויטור.
כשרן אומר שההתקפה מתחילה מההגנה לזה בדיוק הוא מתכוון, נהיה חייבים להביא בלם מספיק חכם שידע לעשות את זה לצד רוטמן/בלטקסה.
מיגל ויטור
- ForeverRed
Re: מיגל ויטור
הבלמים שהביאו עד עכשיו הם בדיוק ההפך מזה.Itay כתב: ↑30 יולי 2026, 08:26אגב יש לו חלק ענק בשער הראשון כשעמד גבוה ויצא לחטוף כדור במהלך מסירה של האיסלנדים ולתת אותו מהר למזרחי שבישל בנגיעה. מהלך של קריאת משחק פריים ויטור.
כשרן אומר שההתקפה מתחילה מההגנה לזה בדיוק הוא מתכוון, נהיה חייבים להביא בלם מספיק חכם שידע לעשות את זה לצד רוטמן/בלטקסה.
- Itay
- Title: CrazyRed
בפונק הייתה את התכונה הזאת בקליפ ביצועים והוא גם עשה את זה מול נתניה למשל אבל כן לא מספיק. אצל דיופ זה גם אכן לא קורה.
בכל מקרה שניהם לא היו על תקן הבלם הבכיר בקבוצה, נראה מה יביאו הקיץ.
- yossi
- Title: קרייזי-רד
בלוריאן היה עושה את זה מצוין.
אחת התכונות הכי חזקות שלו.
אני באמת לא יודע במה דיופ תורם. לא תוקף, לא מניע טוב, כשהכדור על הקרקע עוברים אותו בקלות מדי, מאבד ריכוז ומיקום לא מעט פעמים.
אולי הוא ירים את עצמו לרמה של ההופעות הראשונות, אבל במקום שמאז זה יעלה, זה איכשהו יורד.
אני באמת לא יודע במה דיופ תורם. לא תוקף, לא מניע טוב, כשהכדור על הקרקע עוברים אותו בקלות מדי, מאבד ריכוז ומיקום לא מעט פעמים.
אולי הוא ירים את עצמו לרמה של ההופעות הראשונות, אבל במקום שמאז זה יעלה, זה איכשהו יורד.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זה חזר על עצמו גם בקבוצות הקודמות שלו וזה היה החשש העיקרי שלי. לא רק שאין לו גרף שיפור הוא בדרך כלל הולך אחורה מההופעות הראשונות.yossi כתב: ↑30 יולי 2026, 09:56בלוריאן היה עושה את זה מצוין.
לדעתי הבעיה הגדולה ביותר היא מנטלית. ומנטליות מאוד מאוד קשה לשנות.