כן אה? אני מאמין שזה יקרה אתה תגיד שההישג הענק יקרה אם נעלה לשמינית באלופות.
מכאן שומעים את הגולה שנתקעה לך בגרון על ה״שאפו״.
כן אה? אני מאמין שזה יקרה אתה תגיד שההישג הענק יקרה אם נעלה לשמינית באלופות.
לעבור את הכוכב האדום בלי ביתיות זה אחד ההישגים הכי גדולים בהיסטוריה של הפועל באר שבע מאז שהיא משחקת באירופה.
לא אינטר לא סאות'המפטון ולא נעלים,ליגת אלופות זאת הבמה המרכזית,מי שיגיע לשם יחרט בהיסטוריה של המועדון באותיות זהבפול סקולס כתב: ↑13 אוגוסט 2026, 17:45לעבור את הכוכב האדום בלי ביתיות זה אחד ההישגים הכי גדולים בהיסטוריה של הפועל באר שבע מאז שהיא משחקת באירופה.
לעשות שלב בתים בליגת האלופות זה אולי ההישג הכי גדול ביחד עם הניצחון הכפול על אינטר ואותו קמפיין קסום עם ברק בכר.
הבדל קטן אבל גדול, אז כן עשינו הישג אבל כדי שהוא יהיה באמת ענק, היסטורי ואולי הכי גדול בכל הזמנים מבחינת קמפיין באירופה צריכים להשלים את המשימה מול סבאח..
ראיתי סרטון של גוטמן היום. אמר שההבדל של אופ״א בהכנות ובהתייחסות בין אלופות לאירופאית הוא שמים וארץ.
מסבירים לך שזה כי הוא היה בסרביה תמך בקבוצה, בניגוד אלינו.
הזוי מי שחושב אחרת..Red Tiger כתב: ↑13 אוגוסט 2026, 20:13בוא נחדד קצת שגם הלא חכמים יבינו.
הגעה לליגת האלופות זה היהלום שבכתר,שום דבר לא משתווה לזה,זה להיכנס למגרש של הגדולים ולהיחקק בספרי ההיסטוריה,זה לא רלוונטי מה יהיו התוצאות וסביר להניח שיהיו קטסטרופליות.
ההכנסה הכספית היא עצומה ובניהול נכון היא מעיפה את המועדון הזה קדימה עשרות מונים,זה כניסה של קהל חדש והכרה רסמית בהפועל ב״ש כמועדון על.
יותר מזה אני אגיד שאני שהוא פריק של תארים אם ישאלו אותי ״האם תהיה מוכן לוותר השנה על תואר אליפות בשביל הצמפיונס״? אומר כן בבטחון מלא,כי מי יודע מתי הדבר הזה יקרה אם בכלל.
ולכן כל השוואה להישג הזה מגיעה מאנשים מלאים בפוזיציה,שמחתי לסייע.
חוף סרביה בכנרתMelikson24 כתב: ↑13 אוגוסט 2026, 20:28מסבירים לך שזה כי הוא היה בסרביה תמך בקבוצה, בניגוד אלינו.
כשהוא חזר הכי דחוף היה לו להתלהב מהפועל ומכבי ת״א. אחר כך הוא מצא זמן לפרגן ל״קבוצה שלו״ ב2 מילים.
אוהד שרוף.