בלי קשר ל-6....
הוא היה חסר אחריות אתמול עם המון מסירות לא מדויקות שחשפו אותנו בהגנה.
אתה לא בטוח ? אל תשחק לי אותה בוסקטס ותבוא לקבל כדור שתאבד.
או שתעשה מה שבטוח או שאל תעשה.
בלי קשר ל-6....
הוא השתחרר מלחץ יפה, שיחרר כדור יפה, משחק מהר, רואה משחק, כל הדברים שיכולים להפוך אותו ל"8" ראוי. כשאתה שם אותו ב"6" אז גם הפעולות האלה נעשות רחוק משער היריבה גם אם הם מצליחות ולכן פחות תורמות לך ולא פחות חשוב כל מסירה או פעולה פחות טובה ישר מסכנת אותנו כי היא מתבצעת קרוב לרחבה שלנו במקום בחצי של היריב.
לא הייתי משאיל אף אחד לפני ינואר,הולך להיות עומס מטורף,רק משחרר איזה שותף כלים שהגיע בתור שחקןMelikson24 כתב: ↑16 אוגוסט 2026, 11:10אני חושב שאין מנוס מהשאלה. קבוצה שתתן לו דקות. שלא יחזור על עצמו מקרה מדמון 2.
די נו. בואו נהיה רציניים.
בהנחה שמגיע עוד שחקן על העמדה שלו(מאור לוי) ואולי אפילו זר אין סיבה להשאיר את חזות בשביל שישחק פעם הבאה בגביע המדינה אם נקבל שם קבוצה מליגה א׳.
השאלה עד כמה קוזוך' סומך עליו ועד כמה הוא מוכן לקבוצה עם השאיפות שלנו.
ונטורהForeverRed כתב: ↑16 אוגוסט 2026, 11:25קבוצה שהולכת לעונה מתישה חייבת לפחות 4 קשרים מובילים, רצוי 5, ולצידם עוד אחד או שניים לגיבוי.
להפועל באר שבע יש כרגע 3.
חזות בהחלט זקוק להשאלה.
בואו קודם נתחזק. ועדיף שיצא בינואר כשהעומסים ירדו.
מאור לוי עולה לשחק היום עם מכבי נתניה.
צודק, תעזבו את הרגש. כשרון אדיר שאסור לנו לפספס, אבל אין קיצורי דרךהפועלעולה כתב: ↑16 אוגוסט 2026, 11:15די נו. בואו נהיה רציניים.
חזות צריך לצאת בהשאלה. יש לו 2-3 הופעות בליגת העל והוא עושה בהתאם טעויות של שחקן לא מנוסה.
הכישרון שם ועם הכדור הוא מוכשר בצורה מרשימה. מרגיש שדרך אימונים הצליחו לקדם אותו. עכשיו חסר העניין הפעוט הזה של לשחק כדורגל.
יכול להתאים להפועל פ"ת שכרגע בברוך רציני, קטמון, מכבי פ"ת, יש אופציות.