מח' 2 : הפועל ר"ג - הפועל ב"ש, שבת, 29.8, 20:00, רחובות
- הראל
- Title: אין
Re: מח' 2 : הפועל ר"ג - הפועל ב"ש, שבת, 29.8, 20:00, רחובות
והיה את אוהד כהן השוער , אומנם לא קיבל אדום באף משחק אבל קיבל קצת בוז וקללות והחליט שהוא מחזיר לנו עם קללות וסימוני ידיים עד שהוחלף במחצית אם אני לא טועה , ומאז גמר קריירה בהפועל ב״ש .
- סימיוני
- Title: CrazyRed
מי ששורק בוז ומקלל שחקן שלובש את החולצה של הקבוצה הוא אידיוט שמחבל בקבוצה. אני מאמין שחוץ מכמה מפגרים הרוב לא יהיה במוד הזה.
חייבים לבוא באטרף ולנצח את המשחק הזה.
חייבים לבוא באטרף ולנצח את המשחק הזה.
- ForeverRed
גם מי שמתעקש על דיופ מחבל בקבוצה.
- פול סקולס
נעזוב את הצד המקצועי, עדיף להיות חכם ולא צודק ולא להתחיל עכשיו במלחמות בתוך היציע בין אלה שיקללו וישרקו לו בוז לאלה שיחשבו אחרת.
- 4 לב אדום
שדיופ יצא להשתלמות הגנתית אצל סילבס/מימר ונראה אם יצליחו לסדר לו את הראש. זאת הבעיה היחידה אצלו.
בדיוק כמו שעשינו עם ספורי ורן בן שמעון.
תמיד תזכרו : מה שלא טוב לנו - טוב לאחרים.
אל תקריסו את הערך שלו לגמרי
בדיוק כמו שעשינו עם ספורי ורן בן שמעון.
תמיד תזכרו : מה שלא טוב לנו - טוב לאחרים.
אל תקריסו את הערך שלו לגמרי
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
תקרא לזה השתלמות, אין לי בעיה גם שנשלים שכר. בהפועל ב״ש הוא סיים. אם לא תשתחרר ממנו עכשיו, אני רואה גם איך הוא מחבל לנו במוקדמות אירופה שנה הבאה. גם אקולטסה עבר סדנת השאלות עד שהשתחררנו ממנו.
הבעיה ״היחידה״ שלו:
1. תחזור למשחק ותסתכל על המיקום שלו, מבלם מרכזי מצאתי אותו במגן ימני, מגן שמאלי, קשר אמצע - מקומות הזויים ביחס לעמדת המוצא - ובאף אחד מהם הוא לא עצר התקפה, גם לא בעבירה אז הקבוצה, באמת מסכן רוטמן שהיה צריך לאכול את החור שלו בכל פעם. הבעיה שלו, ובאמת העובדה שהוא 2 אדומים, כי לא רק שהוא לא קיים, הוא באמת מייצר חור לשחקנים שעדיף היה שלא היה נמצא.
2. בהנעת כדור הוא שנות אור אחורה במחשבה איטית, אין בו שום יכולת לכסות לאחור. רק פסים חזקים וחסרי רגש ומחשבה.
3. מאבקים, הוא מנצח רק באוויר, בקרקע הוא מושחל באופן קבוע, אם הוא אגרסיבי זה רק בכניסות ששוות אדום.
4. מעל הכל מרקיב האופי : הוא לוזר, הוא אדיש, הוא חוצפן והוא שם את עצמו מבחינתי מעל המועדון כשהוא מרשה לעצמו להתנהג ככה כשהחברים שלו לקבוצה מקיזים דם עבור המועדון הזה. אמינות מעל הכל. כשהוא רוצה לרוץ להתנפל על שחקן והוא ״בפריים״ המרכזי של המלך הוא רץ, אבל כשהוא צריך לכסות ספרינט במתפרצת, הוא פשוט לא אופציה הגנתית, בכל קונסטלציה הוא 20 מטר אחורה לקו הגנה, ושחקנים ברמת לירן רוטמן ישחילו לו. זו האמת.
5. בצורה מאוד יבשה, קשה לי מאוד למצוא בלם זר חלש ממנו בליגה, וכבר אמרתי שזה הזר הגרוע ביותר שלנו בכל הזמנים.
אסור לנרמל, אסור לתת לזה יד, זה כן קשור לרן כי הוא נותן לו דקות אבל גם רן מאוד מערכתי ולויאלי, לכן אם בטעות יהיה בסגל, שלא נדבר על ישותף - צריך כקהל להביע על זה בצורה מאוד ברורה את דעתנו בדבר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- 4 לב אדום
מסכים עם כל מה שאתה אומר והתרענו מיליון פעמים.shovalb9 כתב: ↑28 אוגוסט 2026, 10:51תקרא לזה השתלמות, אין לי בעיה גם שנשלים שכר. בהפועל ב״ש הוא סיים. אם לא תשתחרר ממנו עכשיו, אני רואה גם איך הוא מחבל לנו במוקדמות אירופה שנה הבאה. גם אקולטסה עבר סדנת השאלות עד שהשתחררנו ממנו.
הבעיה ״היחידה״ שלו:
1. תחזור למשחק ותסתכל על המיקום שלו, מבלם מרכזי מצאתי אותו במגן ימני, מגן שמאלי, קשר אמצע - מקומות הזויים ביחס לעמדת המוצא - ובאף אחד מהם הוא לא עצר התקפה, גם לא בעבירה אז הקבוצה, באמת מסכן רוטמן שהיה צריך לאכול את החור שלו בכל פעם. הבעיה שלו, ובאמת העובדה שהוא 2 אדומים, כי לא רק שהוא לא קיים, הוא באמת מייצר חור לשחקנים שעדיף היה שלא היה נמצא.
2. בהנעת כדור הוא שנות אור אחורה במחשבה איטית, אין בו שום יכולת לכסות לאחור. רק פסים חזקים וחסרי רגש ומחשבה.
3. מאבקים, הוא מנצח רק באוויר, בקרקע הוא מושחל באופן קבוע, אם הוא אגרסיבי זה רק בכניסות ששוות אדום.
4. מעל הכל מרקיב האופי : הוא לוזר, הוא אדיש, הוא חוצפן והוא שם את עצמו מבחינתי מעל המועדון כשהוא מרשה לעצמו להתנהג ככה כשהחברים שלו לקבוצה מקיזים דם עבור המועדון הזה. אמינות מעל הכל. כשהוא רוצה לרוץ להתנפל על שחקן והוא ״בפריים״ המרכזי של המלך הוא רץ, אבל כשהוא צריך לכסות ספרינט במתפרצת, הוא פשוט לא אופציה הגנתית, בכל קונסטלציה הוא 20 מטר אחורה לקו הגנה, ושחקנים ברמת לירן רוטמן ישחילו לו. זו האמת.
5. בצורה מאוד יבשה, קשה לי מאוד למצוא בלם זר חלש ממנו בליגה, וכבר אמרתי שזה הזר הגרוע ביותר שלנו בכל הזמנים.
אסור לנרמל, אסור לתת לזה יד, זה כן קשור לרן כי הוא נותן לו דקות אבל גם רן מאוד מערכתי ולויאלי, לכן אם בטעות יהיה בסגל, שלא נדבר על ישותף - צריך כקהל להביע על זה בצורה מאוד ברורה את דעתנו בדבר.
אני חושב שרן ינהג בחוכמה אם לא יתן צ'אנס לקהל להביע את דעתו על דיופ באופן ישיר (משמע - שלא יראה דשא)
רן צריך להגיע לתובנה עם עצמו שזה לא זה.
הבחור לא משתלב ולא משנה הסיבה.
אנחנו מועדון כדורגל ולא מרכז חברתי.
לא הלך ? הכל בסדר, זה המקצוע. קורה.
- 4 לב אדום
אני איתך.
אבל איך תעביר מסר או מחאה כשאתה רואה במו עיניך שהשחקן לא מתאים ועושה טעויות שפוגעות בקבוצה פעם אחר פעם ?
ועזוב את הטעויות, השפת גוף שלו היא של "עזבו אותי בחיאת ראבאק"... הוא מבין שאוטוטו הוא חמישי בהיררכיית הבלמים.
למה לסחוב בכוח ?
- שיש
- Title: קרייזי-רד
איך תעביר מסר מחאה על זה שלא הביאו עדיין שני זרים? שהסגל לא סגור ויש עוד פחות משבוע לרישום לאירופה?
תשרוק בוז? צריך שלטים?
הביקורות ישארו בפורומים, במגרש עידוד
אלא אם הקבוצה מסריחה בקיצוניות ומגיענ קצת בוז לזעזוע
- Red Tiger
הרכב טלאים,עייפות,ירידת מתח הכל מוכן מחר לאיזה פיאסקו,צריך להתחיל ברגל ימין גם אם בכוח.
- הראל
- Title: אין
הדיווחים שאיגור לא כשיר למשחק , איסט מורחק .
מי יתפוס את משבצת החלוץ ? מלאדה ? אוחנה?
מי יתפוס את משבצת החלוץ ? מלאדה ? אוחנה?
- Itay
ההרכב המסתמן זה ההרכב שקיבל בראש מהפועל חיפה מחוזק בשחקנים שרצו 120 דקות ועברו עוד טיסות באמצע.
סיטואציה בהחלט בעייתית, נצטרך לחצוב את ה-3 נקודות האלו.
סיטואציה בהחלט בעייתית, נצטרך לחצוב את ה-3 נקודות האלו.
- ForeverRed
לא ראש ולא גרביים.
הוא בלם חלש וחסר יסודות.
אין לו קשר לענף.
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
בגלל זה חשוב לפתוח עם המגנים + הקישור מאירופה, אחרת אנחנו יכולים להפסיד בתוצאה הזויה עם ההרכב ההוא.
בהתקפה המצב יהיה מחפיר לא משנה מה. נקווה שקוזוק יפתיע עם כנעאן/ויקטור/שניהם בכל זאת.
- שיש
לא רואה איך מנצחים
זה המחיר של אירופה
זה המחיר של אירופה